NEeee Memleketinmiii??? Adanadamı yaşıyorsunn??![]()
Memleketim Adana ama hiç gitmedim görmedim. Gitmesek dee görmesek deee o Adanaaa bizim Adanamızdııırrr :))) Ben İstanbul'da yaşıyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NEeee Memleketinmiii??? Adanadamı yaşıyorsunn??![]()
Sahur:
1 dilim denge ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
1 tk reçel
Domates, salatalık
İftar:
1,5 kepçe domatesli şehriye çorbası
1 tabak patlıcan patates kıyma
2 sb ayran
Yarım kepçe komposto
1 kase sütlü tatlı
bugünkü menüm bu
akşam yemeği iyi yedim ha
acıkmışım doyana kadar yedim saymadım kaç kaşık
zaten mide küçülmüş fazla yiyemedim
Memleketim Adana ama hiç gitmedim görmedim. Gitmesek dee görmesek deee o Adanaaa bizim Adanamızdııırrr :))) Ben İstanbul'da yaşıyorumm
Evet miden küçülmüş galiba ekmeksiz yediysen nasıl doydun anlamadım, bütün gün o sahurla nasıl aç kalabiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum, evde kaldığım bi gün denesem mi çok merak ediyorum 2 lokma şeyle bütün gün nasıl duruluyor. Suyu yazmamışsın ama bol bol içmişsindir umarımm. Bi gün dinlenip bi gün spor yapan sen miydin, ne yaptın sporu?
Ben bugün sabah 1 avuç kadar ekmeğe labne sürüp yedim,
öğlen dışarda 1 porsiyon peynirli makarna ve limonlu soda,
akşam da yine dışardaydım ve ne yediğimi söylemicem çok utanıyorum ama başka seçeneğim yoktu çok pahalıydı diğer restorantlar :84: ben de en ucuz ve en cazip olana gittim, beynim dur dedi ama bedenim durmadı ağlamak istiyorum :84: benim gibi kaptan olmaz olsun :84:
suhancım neden hiç bişey yemiyosun
yediğinde de kötü hissediyomuşsun
amacın zayıflamaksa şöyle düşün az yedikce daha zor verirsin metabolizma yavaşlar, biliyosun
bi takıntıya doğru mu gidiyosun napıyosun
yemek en temel ihtiyaçlarımızdandır, yediğimizden zevk de alırız en insanı şey bu
bi süre kilo vermeye çalışmasan mı acaba, korursun sadece
Evet miden küçülmüş galiba ekmeksiz yediysen nasıl doydun anlamadım, bütün gün o sahurla nasıl aç kalabiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum, evde kaldığım bi gün denesem mi çok merak ediyorum 2 lokma şeyle bütün gün nasıl duruluyor. Suyu yazmamışsın ama bol bol içmişsindir umarımm. Bi gün dinlenip bi gün spor yapan sen miydin, ne yaptın sporu?
Ben bugün sabah 1 avuç kadar ekmeğe labne sürüp yedim,
öğlen dışarda 1 porsiyon peynirli makarna ve limonlu soda,
akşam da yine dışardaydım ve ne yediğimi söylemicem çok utanıyorum ama başka seçeneğim yoktu çok pahalıydı diğer restorantlar :84: ben de en ucuz ve en cazip olana gittim, beynim dur dedi ama bedenim durmadı ağlamak istiyorum :84: benim gibi kaptan olmaz olsun :84:
merhaba canım hoşgeldin oruç tutuyor musun ramazanda başlarda güzel kilo veriliyor ama sonradan yeme düzenine alışıldığı geri geliyor kilolar
ipekçim Adanaya gidilmezmi hiçç
çok güzel bir şehir ben çok seviyorum,görülmesi lazım,sadece denizi eksik ,barajı o eksiği biraz kapatıyo,birde çok sıcak yazın hiç gitmiyceksin onun haricinde süper bir yer
eşim adanalı ama istanbul hastasıı
bnemim çocuklarda çok seviyo tam adanalıyık diyolar yarım adanalığı kabul etmiyolar
selam arkadaşlar
fazla giremiyorum bu aralar bilgisayarım servise gittide çok kısa kalıcam o nedenle
menümü yazayım(dünkü)
ay ya ne yazıcamki vallha kafa gitti ben akşam yemeği yemedimki
sahur:
5 hurma
2 sb su
süperya ben döner falan diye düşünmüştüm:)))
uzun zamandır ekmek yemiyorum memlekete gittiğimde 1 dilim ekmek yedim ama bütün gün midem ağrıdı ağzımda tatlı bi tadı kaldı bidahada yemedim zaten neden anlamadım.
şimdi ramazan olduğuiçinde bi düzensizlik oldu bende gece işey yiyemiyorum ve çok fazla aç kalmış oluyorum 4-5 hurmayla işte akşamı ediyorum gerisini sen düşün akşamda en ufak şeyde tıkanıyorum çorbadan sonra iptalim ben bakalımbugün zorluca kendimi fazla yemeğe çalışcam.
birkaç ündür tarılmadımda acaba bi değişiklik varmı kiloda baribugün bi tartılayım düştümmü çıktımmı gerçi çıkmam imkansızda:)))
metebolizman yavaşlar demişsin evet doğru sölüyosunda işim gereği ben sık sık dışarı çıkıyorum yani çok hareketsizde değilim aslında ama halsizim tabi bu var hareket edyorum ama çabuk yoruluyorum.
umarım geçici bişeydir bu en kısa sürede düzelirim.
hiç aklıma gelmezdi bi gün yemek yemek istemiyeceğim:))
ipek canım ya hayatın zevklerinden biridir burger king eğer seviyosanSüper mii, ben o en sevdiğim yemeği yerken ağlıyorum nerdeyseNeden bütün güzel şeyler kilo aldırıyor kii