Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sahur:
1 dilim denge ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
1 tk reçel
Domates, salatalık

İftar:
1,5 kepçe domatesli şehriye çorbası
1 tabak patlıcan patates kıyma
2 sb ayran
Yarım kepçe komposto
1 kase sütlü tatlı

bugünkü menüm bu :D
akşam yemeği iyi yedim ha
acıkmışım doyana kadar yedim saymadım kaç kaşık
zaten mide küçülmüş fazla yiyemedim

Evet miden küçülmüş galiba ekmeksiz yediysen nasıl doydun anlamadım, bütün gün o sahurla nasıl aç kalabiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum, evde kaldığım bi gün denesem mi çok merak ediyorum 2 lokma şeyle bütün gün nasıl duruluyor. Suyu yazmamışsın ama bol bol içmişsindir umarımm. Bi gün dinlenip bi gün spor yapan sen miydin, ne yaptın sporu?

Ben bugün sabah 1 avuç kadar ekmeğe labne sürüp yedim,
öğlen dışarda 1 porsiyon peynirli makarna ve limonlu soda,
akşam da yine dışardaydım ve ne yediğimi söylemicem çok utanıyorum ama başka seçeneğim yoktu çok pahalıydı diğer restorantlar :84: ben de en ucuz ve en cazip olana gittim, beynim dur dedi ama bedenim durmadı ağlamak istiyorum :84: benim gibi kaptan olmaz olsun :84:

ipekcim ne yedin merak ettik bak şimdi :))

gelelim bana fena değil menülerim ama yazmıycam bu gün, bir kaç gündür tutmuyorum oruç,
çarşamba oruca başlıycam, paylaşıma da başlarım malum dönem acaip tatlı krizlerim oldu
napalım sağlık olsunda. herkes iyimi bne iyyim ama acaip bir yoğunluk var
a e olun kızlar hyrlı iftarlar şimdiden....

:54::54::54:

Memleketim Adana ama hiç gitmedim görmedim. Gitmesek dee görmesek deee o Adanaaa bizim Adanamızdııırrr :))) Ben İstanbul'da yaşıyorumm

ipekçim Adanaya gidilmezmi hiçç

çok güzel bir şehir ben çok seviyorum,görülmesi lazım,sadece denizi eksik ,barajı o eksiği biraz kapatıyo,birde çok sıcak yazın hiç gitmiyceksin onun haricinde süper bir yer

eşim adanalı ama istanbul hastasıı

bnemim çocuklarda çok seviyo tam adanalıyık diyolar yarım adanalığı kabul etmiyolar

Evet miden küçülmüş galiba ekmeksiz yediysen nasıl doydun anlamadım, bütün gün o sahurla nasıl aç kalabiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum, evde kaldığım bi gün denesem mi çok merak ediyorum 2 lokma şeyle bütün gün nasıl duruluyor. Suyu yazmamışsın ama bol bol içmişsindir umarımm. Bi gün dinlenip bi gün spor yapan sen miydin, ne yaptın sporu?

akşam da yine dışardaydım ve ne yediğimi söylemicem çok utanıyorum ama başka seçeneğim yoktu çok pahalıydı diğer restorantlar :84: ben de en ucuz ve en cazip olana gittim, beynim dur dedi ama bedenim durmadı ağlamak istiyorum :84: benim gibi kaptan olmaz olsun :84:

ekmeği normalde de çok aramam ben, sadece kahvaltıda yerim
bol bol su tabi ki, midede yer kalmıyo zaten sudan
tatildeyiz ya evdeyim ben o yüzden yetiyodur belki yediklerim

bence yediklerinden pişman olma, sporu düzenli yap başka bişeye ihtiyacın yok
bigün yürüyodum bigün yürümüyodum evet 2 gündür yapmadım bugün yürürüm heralde

selam arkadaşlar
fazla giremiyorum bu aralar bilgisayarım servise gittide çok kısa kalıcam o nedenle
menümü yazayım(dünkü)
ay ya ne yazıcamki vallha kafa gitti ben akşam yemeği yemedimki :1:
sahur:
5 hurma
2 sb su

kendimi hiç iyi hissetmiyorum yemek yediğimde de çok kötü midem bulanıyo yani ağzımda çok kötü tatlımsı beni rahatsız bi tat oluyo ve çok kötü hissediyorum sanırım ben kötüye gidiyorum arkadaşlarya:((((

slm kızlar ben bugün oruçluyum

dün AkŞAMKİ Menüm

kefir azıcık salata çok miDEM bulanıyor hastalığı atamıyorum ya

Gece gece yemek yemeyince acıktım çikolataya saldırdım..

Sahurda: 1 tane hurma
1 kase şehriyeli domates çorbası
azıcık beyaz ekmek domates
1 tane kepekli dereotlu poğaça Bol su

suhancım neden hiç bişey yemiyosun
yediğinde de kötü hissediyomuşsun

amacın zayıflamaksa şöyle düşün az yedikce daha zor verirsin metabolizma yavaşlar, biliyosun
bi takıntıya doğru mu gidiyosun napıyosun
yemek en temel ihtiyaçlarımızdandır, yediğimizden zevk de alırız en insanı şey bu
bi süre kilo vermeye çalışmasan mı acaba, korursun sadece

suhancım neden hiç bişey yemiyosun
yediğinde de kötü hissediyomuşsun

amacın zayıflamaksa şöyle düşün az yedikce daha zor verirsin metabolizma yavaşlar, biliyosun
bi takıntıya doğru mu gidiyosun napıyosun
yemek en temel ihtiyaçlarımızdandır, yediğimizden zevk de alırız en insanı şey bu
bi süre kilo vermeye çalışmasan mı acaba, korursun sadece

canımya artık bende kendimden korkmaya başladım hiç bişeyden zevk alamaz oldum yemek aklıma bile gelmiyo desem yanlış olmaz gece gene bişey yemedim bakalım akşama ne yiycem dün öğlen yedim bişeyler menümüde yazdımya buraya belki görmüşündür o bana okadar çok geldiki akşam istedim ama yiyemedim sanırım haklısın ben biraz bu kiloda gitmeyi deniyim belki bu şekide bi düzene girerim.

uzun zamandır ekmek yemiyorum memlekete gittiğimde 1 dilim ekmek yedim ama bütün gün midem ağrıdı ağzımda tatlı bi tadı kaldı bidahada yemedim zaten neden anlamadım.
şimdi ramazan olduğuiçinde bi düzensizlik oldu bende gece işey yiyemiyorum ve çok fazla aç kalmış oluyorum 4-5 hurmayla işte akşamı ediyorum gerisini sen düşün akşamda en ufak şeyde tıkanıyorum çorbadan sonra iptalim ben bakalımbugün zorluca kendimi fazla yemeğe çalışcam.
birkaç ündür tarılmadımda acaba bi değişiklik varmı kiloda baribugün bi tartılayım düştümmü çıktımmı gerçi çıkmam imkansızda:)))
metebolizman yavaşlar demişsin evet doğru sölüyosunda işim gereği ben sık sık dışarı çıkıyorum yani çok hareketsizde değilim aslında ama halsizim tabi bu var hareket edyorum ama çabuk yoruluyorum.
umarım geçici bişeydir bu en kısa sürede düzelirim.
hiç aklıma gelmezdi bi gün yemek yemek istemiyeceğim:))

ipek ne yedin vallaha çok merak ettim:))))

gülaycım hiç sesin soluğun çıkmıyo sen nerelerdesin? neler yiyon? ne yapıyon? hiç rastlamıyorum sana burda vallaha merak ediyorum artık .
ramazan etkiledimi seni yazmaz oldun artık hiçbişey:)))

merhaba canım hoşgeldin oruç tutuyor musun ramazanda başlarda güzel kilo veriliyor ama sonradan yeme düzenine alışıldığı geri geliyor kilolar

vallaha canım görevli olmadığım zamanlarda tutuyorum ama benim resmen ölüm orucu oluyo o yüzden kendime bi çeki düzen vermem gerekiyo kötüye gidiyorum.
özellikle sahurda hiç bişey yiyemiyorum burda yazıyolar ne güzel çorba falan yedik diye nolur nasıl yiyonuz banada anlatınya.

ipekçim Adanaya gidilmezmi hiçç

çok güzel bir şehir ben çok seviyorum,görülmesi lazım,sadece denizi eksik ,barajı o eksiği biraz kapatıyo,birde çok sıcak yazın hiç gitmiyceksin onun haricinde süper bir yer

eşim adanalı ama istanbul hastasıı

bnemim çocuklarda çok seviyo tam adanalıyık diyolar yarım adanalığı kabul etmiyolar

Halamlar gidiyolar ama hep uçakla gidiyolar ben de hayatımda hiç uçağa binmedim korkuyorum o yüzden gidemedim heralde :) Halam çok seviyo Adana'yı, çocukluğu orda geçmiş. Babamın da aynı şekilde :)

selam arkadaşlar
fazla giremiyorum bu aralar bilgisayarım servise gittide çok kısa kalıcam o nedenle
menümü yazayım(dünkü)
ay ya ne yazıcamki vallha kafa gitti ben akşam yemeği yemedimki :1:
sahur:
5 hurma
2 sb su

Şaka mı yapıyosun :53: Ben hasta olucaksın diye çok korkuyorum, bikaç yıl önce bana da olmuştu zayıflayacağım diye yemek yemiyodum, sonra yediğim her yemeği kusmaya başlamıştım çok korkunçtu inşallah sana da olmaz düzelmeye çalış canımm.

uzun zamandır ekmek yemiyorum memlekete gittiğimde 1 dilim ekmek yedim ama bütün gün midem ağrıdı ağzımda tatlı bi tadı kaldı bidahada yemedim zaten neden anlamadım.
şimdi ramazan olduğuiçinde bi düzensizlik oldu bende gece işey yiyemiyorum ve çok fazla aç kalmış oluyorum 4-5 hurmayla işte akşamı ediyorum gerisini sen düşün akşamda en ufak şeyde tıkanıyorum çorbadan sonra iptalim ben bakalımbugün zorluca kendimi fazla yemeğe çalışcam.
birkaç ündür tarılmadımda acaba bi değişiklik varmı kiloda baribugün bi tartılayım düştümmü çıktımmı gerçi çıkmam imkansızda:)))
metebolizman yavaşlar demişsin evet doğru sölüyosunda işim gereği ben sık sık dışarı çıkıyorum yani çok hareketsizde değilim aslında ama halsizim tabi bu var hareket edyorum ama çabuk yoruluyorum.
umarım geçici bişeydir bu en kısa sürede düzelirim.
hiç aklıma gelmezdi bi gün yemek yemek istemiyeceğim:))

önemli olan sağlığın canım.. hem beden hem ruh sağlığın..
bırak birkaç kilo fazlan olsun ama sağlığın yerinde olsun.
vitaminsiz kalırsın, en basitinden kalsiyum eksikliği olur, kemik erimesi fln çıkar
insan kendini bilir psikolojini toparlamaya çalış.. hafif şeylerden midenin aldığı şeylerden ye
ama ye mutlaka

Süper mii, ben o en sevdiğim yemeği yerken ağlıyorum nerdeyse :43: Neden bütün güzel şeyler kilo aldırıyor kii
ipek canım ya hayatın zevklerinden biridir burger king eğer seviyosan :D
aldığın tadı burnundan getirme yediysen nolmuş.. spor yap, dikkat et..

sanki 85 kilosunuz ikinizde aa kızıyorum ama:20:
bizim takımın gidişi kötü yaw şu yememe hastalığı neydi ona doğru gidiyo elemanlar
ya da yiyip pişman olanı da vardı onun
önce sağlık:kkk:

Back
X