- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam sadece meyve yeme bence
meyve şekeri diye bişey var, kan şekerini yükseltip düşürür
onun yerine az bi protein ye ya da sebze yemeği
akşam yemeğini atlamış oluyosun sadece meyve yiyerek
öğün atlamak cıss![]()
oruç olmadığıma göre kahvaltımı yazayım
saat 12:30 da yaptım ama
1 kase sütlü tatlı
1 dilim pide
1 çk tereyağı
2 tk pekmez-tahin
1 kk peynir
Domates, salatalık
canım hep tatlı istiyo sütlü tatlı vardı bitirdim
öyle hafif bişey yapmak lazım yine
zorluycam kendimi şuan çok şiş hissediyorum kendimi ama bakalım akşama ne yapıcam:))
aslında çok iyi fikirmiş, 2 saat beklersek acıkabiliriz ama yarım saat bekleyince daha az yeriz. çok mantıklı ya ben hep böyle yaparım artıkk :))
tanıştırmaya fırsat kalmadan bizden biri oldu :))
bu akşam neden kimse gelmedi ben de anlamadım, katılaşmak da istemiyorum ama günlük mesaj sınırı koyup 3 gün üst üste sınırı geçemeyeni diskalifiye mi etsem diye düşünmüyor değilim. ama sonra vazgeçiyorum.
mrb eşleşme olması güzel ama oruç olduğu için menüleri yorumlamak pek zor Gülay elime düştün balım :)
canımmerak edin ilgilendiğin için teşekkürler
iyi olmaya çalışıyorum
evden dışarı adım atmak istemiyorum,çok saldım kendimi
kızım 14 yaşında oğlum 6![]()
oruç tutma diyoruuz zateeenn. ben de gazetecilik yazdım tutucak galiba istanbul üniversitesi yada marmara üniversitesi :)
ipekcim ne yedin merak ettik bak şimdi :))
gelelim bana fena değil menülerim ama yazmıycam bu gün, bir kaç gündür tutmuyorum oruç,
çarşamba oruca başlıycam, paylaşıma da başlarım malum dönem acaip tatlı krizlerim oldu
napalım sağlık olsunda. herkes iyimi bne iyyim ama acaip bir yoğunluk var
a e olun kızlar hyrlı iftarlar şimdiden...
ayy banucumm benimde bu sıralar günlerim tatlı kırızıyle geciyorrr...oruç tutmak daha iyi ..benimde rglim bitsede başlasamm..ac kalmayı özledimm....
kendimi hiç iyi hissetmiyorum yemek yediğimde de çok kötü midem bulanıyo yani ağzımda çok kötü tatlımsı beni rahatsız bi tat oluyo ve çok kötü hissediyorum sanırım ben kötüye gidiyorum arkadaşlarya(((
ipekciğimm bencede katı kurallar olmalı ama ramazanda olmasın davetler iftarlar insan giremiyor nete... ben yine yoğundum mesela..iftara davetliydim 2 gün bana da gelenler oldu..hep birlikte bir kurallar listesi belirleyelim bayramdan sonra uygulayalım ...olmaz mı canımm ??
Sabah: 12:30
1 kase sütlü tatlı
1 dilim pide
1 çk tereyağı
2 tk pekmez-tahin
1 kk peynir
Domates, salatalık
Öğle: 15:30
3 biber dolması
Yoğurt
1 hurma
Ara: üzüm
Akşam: 20:00
3 biber dolması
Yoğurt
1 hurma
1 muz
2 top dondurma
bugün ben sapıttım yaa reglin ilk günü sürekli canım bişiler istiyo
bi tatlı bi tuzlu ne olursa
neler neler geldi gözümün önüne de evde ne bulabilirsem onu yedim allahtan
aklımdan geçenleri alsaydım vay halimee
herkes nerde biri beni durdursunnn
oruç tutma diyoruuz zateeenn. ben de gazetecilik yazdım tutucak galiba istanbul üniversitesi yada marmara üniversitesi :)
şöyle bi şey yapmaya karar verdim, her gün kimin ne kadar paylaşım yaptığını not alıcam. haftanın sonunda burda günlük ortalama mesaj sayılarını yazıp en az mesaj atan kişiye ceza vericem. 3 yada 5 kere üst üste sonuncu olan kişiyi diskalifiye etme konusunda kararsızım onu size soruyorum bu kuralı uygulasak mı?
sadece 1 kişi cevap verdi buna