Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ipekcim yarın saat kaçta yapcaksın bildirimi
bugün tartılamadım ben yarın sabah tartılcam
eğer tartılıp yazmaya yetişemezsem kilom 62.0

geç yapıcam canım yetişirsin ;)

Sabah:
1 dilimden az denge ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
2 tk reçel
Domates, salatalık

Öğle:
3 yk esmer bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Akşam:
1 kepçe ezogelin çorbası
3 tane küçük biber dolması
1 kase yoğurt
1 dilim etimek tatlısı
1 top dondurma

yine çok yedim :1:
ama 30 dk tempolu yürüyüşümü yaptım
tracy ile kol-bacak çalıştım.. işe yarıyo gibi toparlanıyo bacaklarım
suyu da içtim 2 lt

akşam tatlı fazla olmuş ama onun dışında menü çok güzel. keşke aralar da olsaymış. tracyi zaten düzenli yapsak 1 ayda gözle görülür değişiklik oluyo. ama düzenli değiliz :( boncuk vereyim sana :nazar::nazar::nazar:

sabah: 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, yarım dilim salam, 1 tk reçel, 1 çk tereyağ
öğle: yarım tabak pilav, 2 küçük köfte
akşam: 2 yemek kaşığı pilav, çok az patates kızartması, 1 kase cacık, 2 küçük köfte

şu menüye bak... ne kadar yağlı şey varsa yemişim. bütün gün su içtim ama spor yok :43:

geç yapıcam canım yetişirsin ;)

akşam tatlı fazla olmuş ama onun dışında menü çok güzel. keşke aralar da olsaymış. tracyi zaten düzenli yapsak 1 ayda gözle görülür değişiklik oluyo. ama düzenli değiliz :( boncuk vereyim sana :nazar::nazar::nazar:

sabah: 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, yarım dilim salam, 1 tk reçel, 1 çk tereyağ
öğle: yarım tabak pilav, 2 küçük köfte
akşam: 2 yemek kaşığı pilav, çok az patates kızartması, 1 kase cacık, 2 küçük köfte

şu menüye bak... ne kadar yağlı şey varsa yemişim. bütün gün su içtim ama spor yok :43:

kahvaltıyı 12de yaptım öğle 3 gibi akşam da iftar saatinde
ara yapcak vakit yoktu yani geç uyandığımdan

öğlen köfteyi 4-5 tane yapıp pilavı azaltsan olurmuş
senin menü de 3 boncuk eder:nazar::nazar::nazar:

ipekçim ben kilomu yarın yazsam

sabah tartıldım ama yazmak istemiyorum fazla çıktı

belkiyarın daha az çıkarr:69:

ipekçim ben kilomu yarın yazsam

sabah tartıldım ama yazmak istemiyorum fazla çıktı

belkiyarın daha az çıkarr:69:

hahaha:9: krakker alemsin :9: bende yarın tartılıcam..oruca daha başlamadım reglim bitmedi ama sahurda yemeği ihmal etmiyorum :17: bende korkumdan 2 gündür tartıya cıkamadım...yarın ac karnına ne cıkacak bakalım...

Sabah:
1 dilimden az denge ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
2 tk reçel
Domates, salatalık

Öğle:
3 yk esmer bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Akşam:
1 kepçe ezogelin çorbası
3 tane küçük biber dolması
1 kase yoğurt
1 dilim etimek tatlısı
1 top dondurma

yine çok yedim :1:
ama 30 dk tempolu yürüyüşümü yaptım
tracy ile kol-bacak çalıştım.. işe yarıyo gibi toparlanıyo bacaklarım
suyu da içtim 2 lt

mattika maaşallah sana azmine hayranım galiba ipi sıı tutan bir sen kaldın..hepimiz döküldük ramazanda :25::25::25:

pakizeciğimm ben menü yazamıyorum ne olur affet beni ne bulursam yiyorumm cok karışıkk menülerimm..ama suyumu içiyorum 2 litre..bu akşam mesala
abarttım 10 tane sigara böregi yedimm ...ne olacak benim halimm..oruca başlım toparlıcammm..inş..

tamam ama yarın sabah mutlaka bildirim yapın. çünkü yeni bi kural geldi, yarın kilonuzu yazmazsanız haftaya kilo verseniz bile verdiğiniz kilo 2ye bölünüyo. bildirimi aksatmamak lazım bu yüzden

Şu anda benimle birlikte 5 kişi kabul etti bu uygulamayı, 1 kişi daha kabul ediyorum derse yeterli olucak. Benim işim zorlaşıcak herkesi takip etmem gerekicek ama en azından paylaşım artar. Yani umarım :97:

Suhancım geç kaldım ama çok geçmiş olsun, ben de bundan korkuyodum :( Şimdi iyiymişsin sevindim ama yine bir rahatsızlık hissedersen doktora git bekletme

sağol canım bugün iyiyim ilaçların faydası oldu daha dikkatli olucam bundan böyle.

pakizeciğimm ben menü yazamıyorum ne olur affet beni ne bulursam yiyorumm cok karışıkk menülerimm..ama suyumu içiyorum 2 litre..bu akşam mesala
abarttım 10 tane sigara böregi yedimm ...ne olacak benim halimm..oruca başlım toparlıcammm..inş..

canımya naptın sen öyle bi silkelen bakalım gene ipin ucu kaçıyo sanki oysa nekadar iyi gidiyodun hatta takımı gülay kurtarır diyodum ben :20:

akşam ne yediğimi yazayım arkadaşlar
ramazan pidesi+beyaz penir
daha sonrada yağsız süt içtim
gece 1 şeftali yedim
bu sabahta
yağsız süt+cornfleks(sade)
ara:
susamlı çubuk
yavaş yavaş düzene giriyom sanki:)))
sabah yürüdüm
suyumuda içiyorum
eeeee daha ne olsun dimiii

günaydın hayırlı cumalarr

ben 1 kilo almışımm

çok üzgünüm gr gr verip kiloyla almak çok üzücüc

belki malum dönem şişliğidir kendimi öle teselli edeyim bare

günaydın hayırlı cumalarr

ben 1 kilo almışımm

çok üzgünüm gr gr verip kiloyla almak çok üzücüc

belki malum dönem şişliğidir kendimi öle teselli edeyim bare

bazen oluyo öle moralini bozma canımya
bende bi gün çıkıyorum tartıya 51.7 ertesi gün 52.5 çok saçmaya ertesi gün 51.7 vallaha artık diyorum benim tartı kafayı yedi sürekli aynı yerdede tartılıyrum ama anlayamadım henüz sırrını yani kısaca 52 diyorum geçiyorum.
sölediğin doğru gram gram veriyoruz ama aldığımız sıvıyla falan alakalı olmalı bukadar çabuk değişmezki dimi.

şöyle bi şey yapmaya karar verdim, her gün kimin ne kadar paylaşım yaptığını not alıcam. haftanın sonunda burda günlük ortalama mesaj sayılarını yazıp en az mesaj atan kişiye ceza vericem. 3 yada 5 kere üst üste sonuncu olan kişiyi diskalifiye etme konusunda kararsızım onu size soruyorum bu kuralı uygulasak mı?

sadece 1 kişi cevap verdi buna

bende haftalık değerelendirelim ,bazı günler giremeyebiliriz l,hele ben eylülde 1. sınıf annesi olucam işim çok zor

günaydın kızlar
sonunda kendimi hasta etmeyi başardım:((((
dün gece hastalandım mide bulantısı ve ishal aakta durcak halim kalmadı artık midem hiçbişey almıyo zrladım kendimi 2 gündür yemek yedim ama ne yediysem çıkardım bişeye yaramadı hala çok kötüyüm midemde sanki kocaman bi kütle var.

çok geçmiş olsun :71:dikkat et güzelim

bende doktora git diycem ama sende benim gibi sevmiyosun doktora gitmeyi

şimdi iyisin dime

tekrar diyetisyene gitmeyi düşünüyorum en azından vücut yağ oranına baktırayım diye yeni bi liste alırım hiç değilse daha iyi olur.
gerçi listelerede sadık kalamıyorum ben ama neyse hep aynı şeyler 6 kaşk sebze,3 köfte falan filan kararsız kaldım ama şu yeme bozukluğumunda derhal geçmesi gerek.

10 tane sigara böreğimi :52: bide yağda kızarmış de tam olsun:52:

senin bu haftaki kilonu merak ediyorum

bende son 2 gün abarttım biraz ,midem bulantılarım geçti yemeklere saldırdım

dondurma çok yiyorum ben ya:131:

bu arada mide bulantısın çok iyi geliyo dondurma aklınızda bulunsun :28:

bende bi gün çıkıyorum tartıya 51.7 ertesi gün 52.5 çok saçmaya ertesi gün 51.7 vallaha artık diyorum benim tartı kafayı yedi sürekli aynı yerdede tartılıyrum ama anlayamadım henüz sırrını yani kısaca 52 diyorum geçiyorum.
sölediğin doğru gram gram veriyoruz ama aldığımız sıvıyla falan alakalı olmalı bukadar çabuk değişmezki dimi.

ben kaçtane tartı değişriedim bu güne kadar:60:tartı bozuldu zannedim yenisini alıyorum ama bişey farketmiyodu:63:

şimdi dijital aldım yağ su oranını ölçenden,oda sapıtmaya başladı

aslında sapıtan benimde suçu tartıya atıyom:35:

oğluşum çağırıyo

ona hiç kahvaltı hazırlamıyomuşuuuummmmm:52:

bir gün geciktirince hiç oluyo nedense

ben kaçar kızlar

haticem senide öpüyorum canım

suhancım her zaman aç karna ve kıyafetsz tartılıyosun yine de farklı mı çıkıyo
ama aradaki fark çok değil wc den, su içmenden, yediğinden, önceki gün spor yapıp yapmadığından fln etkilenir hep
hangi kilonu beğeniyosan onu söle sen :D

diyetisyene- kilo için mi gitceksin
bence kendini rahat bıraksan yine verirsin. diyet psikololijinsen çıkıp sadece cısslara dikkat etsen verirsin o kiloyu 3 ayda

bu sabahki kilommm 61.4 :52::52:
ama ben bildirim olarak +500 yapıyorum çünkü 61,4 çok kalıcı gibi durmuyo
benim böyle oluyo önce düşüyorum sonra bi hafta tekrar çıkıyo az bişey
sonraki hafta düşünce kalıcı oluyo ama :D

ipekcim kilom 61.9
59.9 a sadece 1 kilo kaldı:32::32:

Back
X