Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin kandili mübarek olsun bu arada unutmadan:))))
teşekkür ederim suhancım,haklısın, aynen devammmmm
iki gün moladan sonra bugun tekrar sıkı bir şekilde başlıyorum diyetime... Can sıkıntısından yediklerimin acısını çıkarcam, kararlıyım
Gelecek hafta beni de sayarsanız gerçekten süper olar, takımı birinci yapabiliriz bence
Sevgili kaptan, bir video paylaşmışsın galiba sıkılaşmak için şekerim, bana da gönderebilir misin acaba, noluuurrrr...
Tamam canım videoları bulup mesaj atıcam sana ama azcık işim var 1 saat sonra gelirimO videolar çok iyi gerçekten. Yapabilsem şimdiye mezun olmuştum :))
canım hoş geldin aramıza..ramazan hepimizi dağıttı..içimizdeki en azimli arkadaş mattika hayranım onun azmine..az kaldı bende sahalara hızlı dönmeye kararlıyım bir su bayram teleşı geçsin...kendimi bayram sonrasına kitledimm...ben enson ramazandan önce yanlış hatırlamıyorsam eğer 94.900 gördüm şimdi 95 700..1 ayda 800 gr..sanırım az zararla atlatıcam.. ben daha fazla bekliyodumm o yüzden hala hevesliyim ..karalıyımm..azimliyimmm![]()
Tamam canım videoları bulup mesaj atıcam sana ama azcık işim var 1 saat sonra gelirimO videolar çok iyi gerçekten. Yapabilsem şimdiye mezun olmuştum :))
Mesajlarınızı attım kızlarr içinde link olduğu için buraya yazamıyorum![]()