Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dün akşam yemeğinde domates soslu makarna yaptım onu yedim sosuna 1 çk. sıvı yağ koydum yani çok azdı.
daha sonrada saat 21.30 gibi 1 atane şeftali yedim.
menüm kısa ve öz oldu yani gene:)))

bu sabah işe gelmeden eti susamlı çubuk yedim sabah kahvaltısı niyetine kaç tane? bi düşüneyim 4-5 tane olabilir tam olarak sayamadım çünkü ve su
15 dk yürüyüş var.
öğlen ve akşam ne yiycem bilmiyorum daha sonra onlarıda yazarm.

niye yaw :D
çok yiyorum diye mi:27:

ay olurmu şekerim öle demek istemedim sadece çok düzenlisin ona hayranım demek istedim herşeye dikkat ediyosun menülerin son derece düzenli daha öncede takip ediyodum öyleydi araların çok güzeldi ondan öle söledim yoksa tabiki çok yemiyosun ben bi türlü böle düzenli olamadım ya bişey yemiyorum ya ara yapamıyorum ya kahvaltı yani bi dikiş tutturamadım gitti.

ay olurmu şekerim öle demek istemedim sadece çok düzenlisin ona hayranım demek istedim herşeye dikkat ediyosun menülerin son derece düzenli daha öncede takip ediyodum öyleydi araların çok güzeldi ondan öle söledim yoksa tabiki çok yemiyosun ben bi türlü böle düzenli olamadım ya bişey yemiyorum ya ara yapamıyorum ya kahvaltı yani bi dikiş tutturamadım gitti.

ben öyleyim ya illa sofra kurmam lazım, oturup yemem lazım
yoksa doyduğumu hissetmem, atıştırır dururum

şimdi ramazan insan özenerek kuruyo sofrayı düzenli olmak daha kolay

senin son menülerine yorum yapmadım :D baya baya düzensiz.
aslında amac zayıflamak değil sağlıklı beslenme alışkanlığı edinip bunu devam ettirmek
yoksa bi yerden düzen bozuluyo mutlaka

aslına bakarsan benimde menülerimin bukadar düzensiz olmasının nedeni kilo vermek değil yani aç durayımda kilo vereyim demiyorum 1-2 haftadır nedense garip bi isteksizlik var çünkü böle olsaydı çikolata yemezdim yada ne bileyim bisküvi kraker falan sölediğim gibi garip bi isteksizlik var umarım kısa sürede geçer.

slm kızlar nasıl giidyor ramazan

mukabelemiz bittiği için bu gün 2 ye doğru kalktım
valla süper dinlendim
cmt si temizlik var perdeleri falan yıkıyorum
her yer açık ve her yer toz
kışın is yazın toz bıktık valla...

dün sahurda 1 d peynirli ekmek çay karpuz 1 yumurtayarım simit yedim

bakalım bu gün iftara ne yapıcam
2 gündür alışmıştım dışarda takılmaya
ohh eve geliyosun mutfak tertemiz

a e olun kızlar...

Merhabalar kızlar

Ben bugün Diyet listemin çarşamba gününe baktım ve yediklerimi ona göre ayarladım..

sabah: 1 kücük ekmek ve 1 fincan cay ( Listede şekersiz kahve var ve ben içmiyorum )
öğlen:2 sert yumurta, salata

akşama ise yazarım ama oda büyük ihtimalle et ve salata olacak..

sporumuda yapıcam..

slm kızlaaarr

menuler supermiş... ben de düzenli olabilenlere hayranım gerçekten... ya hep, ya hiç benim kafam... butun hayat boyle... dün akşam arkadaşımlaydım ve alternetifim olmadığı için 5 tane patates kızartması,1 domates, 1 salatalık ve 3 tane köfte yemek zorunda kaldım:77:

gece bol bol bitki çayı içtim...

bugun gun boyu da sahur+iftar;

tek lokma ızgara tavuk
2 fincan yeşil çay
1 fincan form çay
bir tabak bulgur pilavı
6 tane hanımeller çokodamla bisküvi
1 tabak salata
bir hurma
2 şeftali

yedim... karışık yazdım, zaten öyle de yedim ama can sıkıntısı... çok bunaldım, her şeyden... kaçıp gidesim var... hatta diyeti bırakasım vardı, ama pişman olcagımı bildiğim için yapmıycam... bi de siz varsınız.. hem şişman ve mutsuz olmaktansa, fit ve mutsuz olmayı tercih ederim...

Seviyorum sizi... Kolay gelsin...

Kimse kaptan nerde diye sormamış :1:
Kaç gündür giremiyorum kuzenimin evinde kalıyodum internete giremedim hiç.
Orda dijital tartı vardı bi tartıldım 51.7 çıktım, ertesi gün 51.8 çıktım o kadar mutluyum ki. Bi de diyolar ki o tartı bizi 2 kilo fazla gösteriyo :9: Beni 2 kilo az gösterdi anlamadım doğru mu yanlış mı :))) Kendi tartım da kayboldu evde bulamıyorum.

Kizlarrrrr benide araniza alirmisiniz?
Bakin cok iddaliyim tek basima bile takiminizi haftanin birincisi yapabilirim.Benim gibi transferi kacirmayin bence:52:

2 tane boş yerimiz vardı 2 kişi çağırdım, 1 tanesi gelmiş bayaa da paylaşım yapmış sevindim :) ama boncukm adlı üye gelmemiş maalesef. Onun yerine sen gelebilirsin bakalım dediğin gibi takımımızı 1. sıraya çıkarabilicek miyiz :) Sürekli sonuncu oluyoruz hep benim yüzümden kilo alıyorum ben :85:

cnm ben 21 yasinda 2 yillik evli 1 yasinda bir sipa annesiyim.genc kizken hep 63-65 kg arasinda gidip geliyordum.memnundum ozamanlar cünkü benim belim ince baenlerim genis.tsettürlü odugum icinde sürekli etek giyniyordum kilom beli olmuyodu.taaaki esime tanisaa kadar.72 ilenisanlandim.75ile evlendim.90 ie hamile kaldim.allahtanki hamieligimde kilo almadim.94 kg dum 3 gündür dikkat ediyou sadece oruc tuttugum icin 92.5 olmusum.ramazan bitsin ins.spor salonunada yazlcam.
ise böyle:72:

Neee 19 yaşında evlendin ve şimdi 1 yaşında çocuğun var uf ben evde kaldım. Ben de şimdi 19 yaşındayım :)

Kimse kaptan nerde diye sormamış :1:
Kaç gündür giremiyorum kuzenimin evinde kalıyodum internete giremedim hiç.
Orda dijital tartı vardı bi tartıldım 51.7 çıktım, ertesi gün 51.8 çıktım o kadar mutluyum ki. Bi de diyolar ki o tartı bizi 2 kilo fazla gösteriyo :9: Beni 2 kilo az gösterdi anlamadım doğru mu yanlış mı :))) Kendi tartım da kayboldu evde bulamıyorum.
ben düşündüm de yazmadım:34:
tartılar farklı farklı tartıyo, en az tartanı seviyorum ben de :D

kızlar cinsiyetini öğrendik bu bebeğim de erkekmiş:)))
maşallah canım sağlıkla doğsun inş.
iki şehzade anası oldun, en güzeli :66:

slm kızlaaarr

menuler supermiş... ben de düzenli olabilenlere hayranım gerçekten... ya hep, ya hiç benim kafam... butun hayat boyle... dün akşam arkadaşımlaydım ve alternetifim olmadığı için 5 tane patates kızartması,1 domates, 1 salatalık ve 3 tane köfte yemek zorunda kaldım:77:

gece bol bol bitki çayı içtim...

bugun gun boyu da sahur+iftar;

tek lokma ızgara tavuk
2 fincan yeşil çay
1 fincan form çay
bir tabak bulgur pilavı
6 tane hanımeller çokodamla bisküvi
1 tabak salata
bir hurma
2 şeftali

yedim... karışık yazdım, zaten öyle de yedim ama can sıkıntısı... çok bunaldım, her şeyden... kaçıp gidesim var... hatta diyeti bırakasım vardı, ama pişman olcagımı bildiğim için yapmıycam... bi de siz varsınız.. hem şişman ve mutsuz olmaktansa, fit ve mutsuz olmayı tercih ederim...

Seviyorum sizi... Kolay gelsin...

bizde seni seviyoruz şekerim ama sakın bırakma diyetini olur bazen öle kaçmaklar falan stresten yer insan can sıkıntısından yer ama hemen bir kerede 1 kilo almaz merak etme ertesi gün telafi edersin üzülme ve devam et dur daha yeni geldin hem hemen kaçmak olurmu?

kaptan hoşgeldin vallaha özledik seni nasılsın:)
vallaha tartılar konusunda haklısın bırak başka tartıyı aynı tartıda farklı çıktığım zamanlar oluyo benim anlamadım yani sanırım zeminden kaynaklanan bişyde var yani düz biyerde durması gerekiyo zemindeki ufak bi eğim bile farka neden olabiliyo denedim yani:))

Back
X