Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dukan diyetide bana süper gelmişti ama ramazan nedeniyle ara vermek zorunda kalmıştım sanırım ona tekrar başlıycam.

bu aralar çok düzensiz gidiyorum bakalım nasıl toparlanıcam dikkat etmediğim için bayramda hemen 2 kilo aldım ya çok moralim bozuldu ama evde birileri sürekli yerken senin durman çok zor oluyo neyse eşimiin izini bitince artık bakıcam bi çaresine yoksa şuan zor görünüyo.
akşam kadayıf yaptım Allahım okadar direndimki ama bikaç çatal yedim tabi dayanamadım ya nefse hakim olmak nekadarda zor bişey:((
:84: :84: :84:

bu aralar çok düzensiz gidiyorum bakalım nasıl toparlanıcam dikkat etmediğim için bayramda hemen 2 kilo aldım ya çok moralim bozuldu ama evde birileri sürekli yerken senin durman çok zor oluyo neyse eşimiin izini bitince artık bakıcam bi çaresine yoksa şuan zor görünüyo.
akşam kadayıf yaptım Allahım okadar direndimki ama bikaç çatal yedim tabi dayanamadım ya nefse hakim olmak nekadarda zor bişey:((
:84: :84: :84:

ben bayramda öyle yedim ki, baklavaları fln götürdüm :D
ama almadım, hatta eve gelince 3 gün için biraz daha verdim bile..
hemen almamanın sebebi sporla kilo vermek ve de aç kalmadan kilo vermek..
doğrı bildiğimiz bi sürü yanlış var
sen akşam öğününü bi şeftaliyle geçiriyodun mesela, meyveler sırf şeker, kilo verme döneminde ölçülü yemek lazım..
ben akşam çorba, sebze ya da et yedim kalıcı oldu kilolar..

dengesiz beslenir de kas kaybedersek ilk fırsatta alıyoruz geri.

yo-yo diyet diyolar bi veriyosun bi alıyosun, in çık.. dukan da öyle bi diyet..
ben düzenli beslendim dukandan da proteine ağırlık vermeyi öğrendim..

ceviz kilo vermede çok faydalı, içindeki yağlar faydalı yağ, yağ yaktırıyo ve tok tutuyo
bunun gibi bi sürü besin var, yemiyoruz ve o verdiğimiz kilo kalıcı olmuyo

yanlış anlama tecrübelerimi yazdım :34:
ilk başladığımda ayda 4 kilo verdim, 71 den 67 indim ve hamile kaldım o ay.
2 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım, tam 3 ay diyete ara verdim ama yarım kilo su tutmak dışında kilo almadım
hiçbişeye de dikkat etmemiştim, psikolojim bozuk olduğundan..
ama sporla sağ yakmışım ki geri gelmedi yağlar..

belki de suhancım sen ideal yağ oranına geldin, daha fazla versen de geri alıyosun, düzenli beslen aç kalma hareket et o fazla dediğin bikaç kilo kendiliğinden gider.
bedenimzi sıktıkca bize karşı çıkıyo

ben sadece yemekle değil yürüyüşlede kilo verdim günde yaklaşık 2-3 km yürüyodum yani sadece aç kalmadım.
aç kalmada denemez aslında ona yeme isteğim kalmamıştı kendimi zorlasamda canım bişey yemek istemiyodu normaldede zaten akşamaları az yemenin daha iyi olduğu kanatindeyim.
geri gelen kilolarıma gelince büyük bi ihtimalle onları yediğim tatlılara bağlıyorum çünkü ben uzun zamandır tatlı yemiyodum ve bayramda baya bi tatlı yedim ve yürüyüşte yapmadım bunun etkisinin fazla olduğunu düşünüyorum.bayramdada olağanüstü derecede yemek yemedim fazlalık olarak tatlı yedim şimdide mesela gene gün içinde normal birine göre fazla yemiyorum ama diyette olduğum zamanlara göre daha fazla yediğimi düşünüyorum.
vücudum az yemeye okadar alışmışki 1 dilim ekmek yesem bile sanki patlıcak gibi hissediyorum kendimi sanırım midem küçüldüğü için ne yesem bana fazlaymış gibi geliyo.

ben sadece yemekle değil yürüyüşlede kilo verdim günde yaklaşık 2-3 km yürüyodum yani sadece aç kalmadım.
aç kalmada denemez aslında ona yeme isteğim kalmamıştı kendimi zorlasamda canım bişey yemek istemiyodu normaldede zaten akşamaları az yemenin daha iyi olduğu kanatindeyim.
geri gelen kilolarıma gelince büyük bi ihtimalle onları yediğim tatlılara bağlıyorum çünkü ben uzun zamandır tatlı yemiyodum ve bayramda baya bi tatlı yedim ve yürüyüşte yapmadım bunun etkisinin fazla olduğunu düşünüyorum.bayramdada olağanüstü derecede yemek yemedim fazlalık olarak tatlı yedim şimdide mesela gene gün içinde normal birine göre fazla yemiyorum ama diyette olduğum zamanlara göre daha fazla yediğimi düşünüyorum.
vücudum az yemeye okadar alışmışki 1 dilim ekmek yesem bile sanki patlıcak gibi hissediyorum kendimi sanırım midem küçüldüğü için ne yesem bana fazlaymış gibi geliyo.

inş hepimiz istediğimiz kiloda oluruz ve bi daha da almayız :D
ben sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum, aslında eskisinden çok yiyorum ama kilo verdim..
az yemek iyi bişey değil, almamız gereken çeşit çeşit vitamin mineral var.
ama tabi insanın canı istemeyince yapcak pek bişey yok, sağlıklı beslenince o iştahsızlık da gidiyo, aşırı iştah da olmuyo.
neyse ben öle yazdım sadece

bana kolay geldi bu sefer

tam olarak yapamıyorum ben

mesela sabah ve akşamları çayın yanında 1 dilim etimek ve 3-4 çatal peynir yiyorum

2-3 çatal helva yiyorum,yaptığım yemeklerin etinden yiyorum çok azz

yinede verdim bu sefer 3 günde 2.400 vermişim

işin sırrı bol bitki çayı ve su içmkete galiba

ayy inanmıyorum harikasın canım ya 3 günde 2.5 bende başlıcam yarın ...diyete başlamadan önce böyle bir şey sart ödem atıcı ii oluyoo ay cok heycanlandım krakerciğim yaa

karatay diyetini duyanınız var mı kızlar..
diyet değil bi yaşam biçimi aslında, ömür boyu devam edilebilcek bişey..
kilo verdim baya, dikkat etmediğim halde veriyorum hatta, tabi aşırı yemedim hiç bizaman
karatay da öyle diyo, hareket ettikten sonra doyasıya yiyin, ama patlayıncaya kadar değil :D
yasakları da var bi sürü, çok mantıklı geldi bana

başlıcam bakalım sonuç ne olcak, tatlı krizi yaşayan varsa bunu 3 gün uygulayınca tatlı krizleri yok oluyomuş.
özellikle 10-15 kilodan fazla vermesi gerekenler için çok ideal.

sabah iyice doyuyosun, öğlen normal, akşam hafif ve akşam 8den sonra su dışında bişey yok :D

neyse ilgilenen olursa netten de bi baksın, birlikte yaparız belki burdan güzel olur

mattikacığım benimde kafama yatıyo ama bir türlü kitabı alamadım ben..yazdıklarına cok katılıyorumm ben ...yemek yemeden olmuyorr düzenli az ve herseyden yemek lazım ama bunu başaramıyorummmm :(((((

mattikacığım benimde kafama yatıyo ama bir türlü kitabı alamadım ben..yazdıklarına cok katılıyorumm ben ...yemek yemeden olmuyorr düzenli az ve herseyden yemek lazım ama bunu başaramıyorummmm :(((((

internette bir haftalık örnek menüler var, kitaptaki çoğu şey var nette.
biraz bak istersen. aslında tam senin kilondakiler için.

ben bu sabah tartıldım 96.100 cıktım ama beklıyodum son bi kaç gündür öyle yedimki :( ne varsa sanki...ama adet dönemim şişkinliğimde var tabii.

5 kilo şişkinlik olsa ne olcak geri kalan 90 kilo yağ değilmi ssanki...ha kemikleri ve kası unuttum sonuç itabarii ile 40 kilo fazla yağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ offfff Allahım offf...:59:

ben bu sabah tartıldım 96.100 cıktım ama beklıyodum son bi kaç gündür öyle yedimki :( ne varsa sanki...ama adet dönemim şişkinliğimde var tabii.

5 kilo şişkinlik olsa ne olcak geri kalan 90 kilo yağ değilmi ssanki...ha kemikleri ve kası unuttum sonuç itabarii ile 40 kilo fazla yağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ offfff Allahım offf...:59:

özletirmiyim hiç kendimi ara ara yoklıycam sizi motive etmek için de bonba resimler ekliycem 54 kiloya düştüm eeee boyuma göre artık çok iyim :) hepinizi öpüyorum çok:16::16:

selam kızlaar

gunlerdir yoktum cunku taşındım, size yazmayınca hiç dikkat etmiyomuşum kendime onu farkettim. hemen toparlanmalıyım. yine motivasyonumu arttırdınız, çok teşekkürler herkese...:54:

ipekcim aynıyım eklersen sevinirimmm

saçmalamaya devam

saat 16 da 1 kase pat. salatası 1 dl kek çay

saat 20 de ise 2 dl ekmek 1 avuç ceviz

su taama spor olmadı malesef

saçmalıyorum gene ooffffffff .....

:4::4::4:

:47::47::47:

KIzlar iki gundur kk sifremi ariyirum bulamadim simdide telefondan girdim bitek burda kayitli kalmis sifrem yaaa benim kilom 79.0 aksama gelirim

hayırlı cumalar

bu sabhki kilom 74.4

dün rahatsılandım diyyyyyyyeti uygulayamadım

bu gün diyete devam

özletirmiyim hiç kendimi ara ara yoklıycam sizi motive etmek için de bonba resimler ekliycem 54 kiloya düştüm eeee boyuma göre artık çok iyim :) hepinizi öpüyorum çok:16::16:

bizde seni öpüyoruz pakizeciğimm..resimlerini bekliyorumm cok ihtiyacım var motivasyona......

selam kızlaar

gunlerdir yoktum cunku taşındım, size yazmayınca hiç dikkat etmiyomuşum kendime onu farkettim. hemen toparlanmalıyım. yine motivasyonumu arttırdınız, çok teşekkürler herkese...:54:

canımm hoş geldin yeni evin de güle güle otur inş..burası harika bir yerr..bende yazmadığım zaman dağıtıyorum kendimi...

yaa kızlarr bir sey sorıcamm yazdığımız mesajların altında beyen butonu vardı..kaldırıldı mı ? yoksa bende mi görünmüyo..kim neyi okumus görüyoduk beyenilerden iyi oluyodu...

Back
X