- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
Günaydınlaaar,
Vay anam vay neler dönmüş burada
Herkes haklı aslında.Madem bugün içimizdekileri kusuyoruz ben de kusayımBen de sanırım geçen haftaydı çok üzüldüm, kırıldım.Hatta başıma kakılan ağrının sebebi ıslak saçla falan yatmak değil, psikolojikti.Ben son derece iyi niyetli bir şey söylemiştim, sonra çocuk azarlar gibi burada azarlandım.Tabii yazım tarzına istinaden ya da üsluba göre insan bunu çıkarıyor.Belki de son derece iyi niyetle yazılmıştır ama kullanılan 3,5 ünlem işareti bile insana hakaret gibi geliyor.Bir kaç gün girmemeyi düşündüm ya da gruptan ayrılmayı.Ama içimde halettim olayı.Bir de insan 30 yaşında olunca, bazı azarlamaları kaldıramıyor.Neyseki sorun yok.Yani karşı taraf yanlış anlayabilir, o günkü modu düşük olabilir , alınabilir.
Benim meselem hariç, genel atışmaya gelince; Bence keyifli oldu.Ben gaza geldim, motive oldum.Burada kırdığım insanlar olduysa özür dilerim, bazen dozu kaçırmış olabilirim.Ama genelde cümle sonlarına gülücükler koyarak niyetimi de belli ettim.Bir de ben rahattım arkadaşlar, sataştığım insanlar 50li kilolarda.Yani 50bilmemne kaç kilo olan insana ne kadar takılsam da kızcağız zaten 36-38 giyiyor, 3-5 kilo fazlası var, ne kadar alınabilir ki diye düşündüm.Tabii ki ben de biliyorum; sezen ile suhan'ın benden önce ayrılacağını ya da benden daha zayıf olduklarını ama hiç kıyaslamalı yarışa girmedim onlarla.Ben 1.80 boyundayım, deselerki "Brad Pitt gelecek, sana ilan-ı aşk edecek" gene de 65 ve altına inmem.65 kiloya indiğim zaman serumlarla bir miktar durmuştum.Yani kendimi 50 kilo olmak ya da 50li kilolardaki kişilerle kıyaslamak gibi bir durumum olmadı."Şişko" lafına da alınmam çünkü ben bir şişkoyum zaten.Olmasam burada ne işim var?Ayrıca kendisiyle dalga geçmekten bile hoşlanan biriyim, ben alınmam.Bana "fil" deyin , gene ağzım kulaklarımda olur.
Hatta ben ingiliz dili ve edebiyatı (filoloji) okudum, bir ara kendime "filo" derdim
Neyse, uzum lafın kısası isterseniz noktalayabiliriz bu mevzuyu.Yalnız gözünüzü seveyim, geçen olaydaki gibi ihale bana kalmasın.Bir azarlanmayı, kınanmayı daha kaldıramamHazır baş ağrım geçti, yenisini istemem
Bu arada menüm;
sabah; yeşil çay- bir kase yoğurt
Öğlen de yoğurt yemeyi düşünüyorum, akşama tarhana çorbası içeceğim.
Şimdilik bu kadar.
Mutlu kalalım.
ben okuyunca çok üzüldüm . çok canım sıkıldı. umarım telafi edebiliriz.