@Hilal,
Bacım doğru aslında da su içmiyorum ben, bitki çaylarını da kupada değil cam demlikte yapıyorum, bir poşet çaya bir adam yıkanmalık su koyuyorum

maksat sıcak ya da soğuk su girsin bünyeye

Ben de geçen o adamı bir yerden duydum, birisi çok abartmış dedi ama kaç bardak/poşet içmiş bilemedim.Aslında her şeyin özü ölçü tabii, bende günde 3 tane içip daha çok suya ağırlık versemiyi olacak.
Yaş konusunda aslında şişmanlar ve yaşı ilerleyenler, boğazını tutamadıkları için bahane ararlar , bunun için de en makulu şudur "gençken metabolizma daha hızlı çalışıyor bikbik falan".Amaasıl olay şudur; sen 18 yaşındasın ve metan atıyorum 2000 hızda çalışıyor, o ise 35 yaşında ama metası 1800 çalışıyor.Yani o totosunu günde 15 dakika yürüyüşe ayırsa 18lik gibi metabolizma hızı olacakya da 18 yaşındaki günde 3 dilim ekmekle 35 yaşındaki metaya çekiyor kendini.O yüzden bu hızlı yavaştan ziyade
irade çok önemli.İstikrar çok önemli.3 gün boğazı tutup, 4.gün saldırıp deliler gibi yedikten sonra meto hızımız 6600 olsa ne çıkar

Kilonu anlamadım, 5 günde 4 kilo mu vermişsin?Anlayamadım :44:
canım ben 20 yaşındayım 18 değil
28 kasımda tartıldığımda 75.5 dim sağlık ocağında tartıldım ayakkabılarımda vardı 22 aralıkta tartıldığımda 74.5 bugün de tartıldığımda 70.5 yani bi ayda 5 kilo vermişim bacım ne kadar çok dimi