Tünaydınlar
@İlginnur;
Kııı neye güldün bakem, winstona çok güldüm yazmışın.En son burda kocam şarj kablosuyla kırbaçladı göbeeemi yazmışım, ona mı güldün

Benim yağlarımın kırbaçlanması senin hoşuna mı gidiyor

O zaman zopa yesem sen gül gül ölecen he?

Aman sen gül, ben yağlarımı dövdürürüm
he kızlar...(girişe bak he kızlar

) hazır vurma, dövme dedim de, şimdi bu totoyu duvara vurun yağ hücreleri erisin, kopsun olayı vardı ya bir ara meşhur, işte ben ona karşıydım vururken sözde bazı başka lifler, hücre bilmemneleri de zarar görüyormuş.Hiç de yapmadım.Ama her güm 3er kilodan 2 tane dambılla çalışıyorum.Hareketlerin aralarında yorulduğumda dambılları totoma vuruyorum, ben vuruyorum, toto dalgalanıyor geliyor geri dambıla vuruyor

yani ellere 2 terlik alıp totoya ha babam vurmak gibi..Ve eskiden vurduğum bazı yerlerin artık azaldığını, bel çevreme de vururdum orada kemiklerin çıktığını falan gördüm en son.Gerçi bu yememekle ve de aksatmadan sporla oldu tabii ama ne bilem belki bu vurmalar da etkili oldu, bilemem..
@Hilal;
neyyyy kola mı, çekirdek mi?

Tamam sözüm var, laf etmeyeceğim.

Hem de benim yüzümden yemişsin

Ben evde "yakar , yaktın beni" diye gecenin birlerinde az mekik çekmemiştim, sen de evde "winston, yaktın beni tüüü" diye çekirdeğe mi vurdun kendini bacım

Sen gençsün, hemen yakarsın.(Bu cümle çok fena gaz barındırır, fazla gazı içine çekip kendini çekirdeğe vurma he, dozunda
kullan

)
Zayıflamışsın, bak farkettim

@Mihrace;
Bacım akşam se_zen açıklama yapar mı bilmem ama en kötü akşam tartılırsın.Genel topik alanında geçen ay çok sorun yaşattı bu olay bize.Her üye başka grupların da mesajlarını takip ediyor ve burada bir arkadaşın kilosunu tartılmadan ayrı bildirin yazısı bizim takımın şeffaflığını yerle bir etti.Ki bilinçli , kötü niyetli bir durum değildi.3. takım tartılmıyor ama kafadan kilo yazılıyor diye sorun yaşadık.Haftasonu aynıydım demişsin ama aradan 5 gün geçmiş, 10 gram dahi insanda mutlaka değişim olmuştur artı ya da eksi.
Bu konuda da bir insan nasıl haftalarca aynı gramda sabit durabilir diye gerekli eleştiriler genel paylaşımda gene paylaşılmıştı.
O yüzden çok çok akşam 500 gram fazla çıkarsın ama en azından şeffaf, senin vücudunun kendi gerçek kilosu çıkmış olur bacım.