- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
Söyliyem eşime, şu koşu bandını alsın yahu, ne bu böyle herkes koşu bandından bildiriyor.
Yakında 3. gruba giriş şartı; koşu bandından bildirmek olacak
2 gündür yogaya sardım, üzerinde şu an yaza çize çalışıyorum.30umdan sonra acuk geç olmuş olacak ama ben böyle bacağı alalım kulağa sokalım, kafayı bacak arasından geçirelim falan gibi toto üstüne oturmalı, terlemeden, kasmadan ama bir o kadar esneyerek, kasları çalıştırıp sıkılaştırarak çalışmaya gönül vermişim yahu
O yüzden bu totonun koşu bandına çıkıp aralıksız 10 dakika koşacağını bilsem hemen he diyeceğim ama bende o toto yok sanırım
Neyse ben kaçar, herkese güzel bir gün diliyorumm
(Hilal'e mukayyet olun, yokluğumda çekirdeğe vurmasın kendini![]()
)
yürüyüş yağ yakmak için bacım, löp löp yağları eritmek için bana lazım, sırf evdeyim bi de, çalışsam yine hareket ederim.
senin yaptığın sporlar en iyisi, vücut çok güzel şekilleniyo, tracy nin videosunu yaptığım hafta göbeğim kaybolmuştu sanki bi anda.
ağırlıklarım 1 er kilo benim, kollarım da toparlandı. sen 3 er kiloyla mı çalışıyosun, süpersin yanee
65 i göreyim pilates olur tracy olur rutine bağlıycam. ama şimdi koşu bandında ter atmak iyi geliyo bana.
bunca yağla kolun bacağın bi yere uzanmıyo zorlanıyosun, kiloları az atayım sonra bacağı enseye değdirmeye başlarım
özetle takdir ettim seni, hem verdiğin kilolardan hem form tutmuş esnekleşmiş vücudundan ötürü.