Winston çizelgeyi de yenilemişsin hayırlı uğurlu olsun kalıcı olmasın 69. 
Ben de bi geleydim 60lara.
Pazar bunalımına girdim yine sanki haftasonu haftaiçi benim için farkedermiş gibi. Masum bi tatlı yapıp yiyeyim dedim baktım baktım bulamadım unsuz şekersiz bişey. Kendimi acı biber turşusuna verdim dün. Bi gece de su mu tuttum hemen fazla çıktım tartıda. 
Neyse sabah yürüyüşümü yaptım vicdanım rahat.

Çizelgeyi değiştireli çok oldu bacım, darısı ve daha güzeli 68lere inşallah 

O masum tatlıların ben hep ecnebi dillerine de bakıyorum yok da yok arkadaş.
Unsuz diye aratınca klasik içine 125gram tereyağı at, çikolata erit al , şeker ekle al sana akışkan sufle tarifi çıkıyor.
İyi de içine un koymamışsın ama yarım paket tereyağı, şeker, çikolata derken günahı daha büyüyor 

tatlı için hiç makul bir çözüm bulamadım, malum her tatlı da ya un, ya şeker ya yağ var hatta kiminde hepsinden var.
Yok tatlandırıcılı yok bilmemneli diye o kadar sakat şeyi de mideme sokamam, ee o zaman yememek en iyisi diyorum.
(Ama arada çilekli gofrete evet diyorum :26:)

yok bacım yok . öyle oturup beygir gibi yemedim. benki ekmeksiz asla derken bugün pir parça bile yemedim.sanırım kendimi çok kasıyorum kilo vermeliyim diye . bugün 3 ana öğünde pasta tabağında 2 servis kaşığı b.pilavı ve 2 servis kaşığı parbunya fasulye yedim. hiç acıkmadım hiç birşeyler atıştırma isteği hissetmedim.demem oki ben kastıkça daha fazla yemek düşünmeye başlıyorum. dediklerinde yerden jüpitere kadar haklısın .  hastayım yok yerim dardedikçe bakarmısın 1 yıldır aynı yerdeyim. ben yemek yemeyip hep arada abur cuburla diyetimi sabote ediyorum.bugün hem yemegimi yedim arada birşey yemedim. birazdan sporada başlayacağım belki böylelikle bir yola girerim. 
kız sende dikkat et malum  dünya evine girmişin birde çocuk evine girsen töbe billah ekmek almaya gidemezsin

Ah bu jüpiterin gözü kör olsun diyorum, daha ne diyem.
Hem hadi ekmek almaya git diye fiştekleyen Uranüs, hem de çocuk yap diyen Jüpiter.Sonra winston niye dengesiz oldu 

Hem gideyim hem gider ayak bebe mi yapayım uleeyn, tek tek gelin diye hepsine çemkirdim, tüm gezegenlerle küsüm şu an 

gecmisi okuyamadim.. cünkü baglantim öyle yavaski her sayfa acilana kadar dakikalarca bekliyorum. e sizde masallah on sayfadan fazla kaynatmissiniz... neler oldu bakem özet gecen olurmu 

özet geçiyorum; ilginnur şu mavişin annesi olan bacı, ortadan kayboldu dertlenmiş acuk.gelince onu derdinden uzaklaştıralım derken teker teker biz döküldük.Benim öncülüğümde başlatılan "ekmek almaya diye gitti, çoook sonra eve geldi" akımı bayağı ilgi topladı, meğer ne çok gidesi, gezesi, göresi olanlar varmış 

İlginnur, spora doymadı, bu sefer kapıların menteşesini yerindensökmeye gayretli bir alet almış, rambo olacak zaar 

mattika ile ilginnur, her sabah her akşam Reha Muhtar gibi koşu bandından bildirip beni hasetlendiriyorlar.
sezen yeni işe başladı, çok yoğun, mesajını okuyan cennetlik.
Nidah'ın misafirleri bitmiyor, durduramıyoruz.Akın akın evine bir trafik var.Artık "kızlar misafirlerim vardı anca gittiler bugünkü menüm x,y,z" mesajlarını sanki 2 günde bir kopyala yapıştır yapıyor gibimize geliyor 

Hilal, hastalanmış, sonra benim yüzümden kendimi çekirdeğe vurmuş 

Ekino sütlü nuriye yemiş geçenlerde 

Kınayacaktım ama aynı gün ben hem gofret hem mısır patlağı yedim hatta snaki daha bir şey yedim de onu unuttum neyse, senin şeyin benden kara olmasın diye sustum 

S_a, kocişini yanına aldı diye öyle sanki eskisi gibi sık gelmiyor, kocişi bulunca grubu iplemiyor diyollar 

1: )
Gırgırına, çok sessiz.Sankim hala gizli gizli yiyor ve bir türlü istikrarla diyete başlayamadı sankim :26:
Mihracee eskisi kadar aktif değildi bu hafta, ondan bir flaş haber veremiyorum 
haberler bitti, umarım beğenmişindir bacım