Nişanlım: Ben bilmiyodum oylemi senin üzgn olduğunu ben çok kötü biriym tamam nasl istiosan ôyle ben çok düşnceszm ama çok seviyrm seni ve herşeyı bılıyorm ben sensiz yapamam yasayamam
ben: Tek sorun benim varlığım seni ailenden ayırmak isteyen bi insanimya ben.
Ben olmadığımda hiç bi sorun kalmicak ailenle mutlu olacaksn
Nişanlım:Gerçekten bôyle mi düşünüysun ben kaç yldr ailemden ayrym hç anlam veremedm nedn sen böyle knusuyosn ya bitirdn mi kafanda benı
Beni:Çok soguttun beni evlilikten herseyden
Nişanlım:Benle mtlu olamycanı düsünüyosn öylemi senın bnu bna dyeceğn hç aklma gelmzdi hemde hiç nolcak şmdi bırakckmısn yarı yolda beni
daha sonra aradı ışteydi ne diyosun sen nasıl böyle düşünürsn falan aynı konuşmalar ben dedimki sana mutluluklar bensiz ailen hep yanında olsun seni uzmicm bundan sonra falan filan dedim ağlıyodum o bişey söylerken kapattım sonra mesaj attı
bundan sonra böyle mi olacak dedi
ben:Benim yanımda olmadgin sürece , benim fikirlerime saygı göstermedigin sürece, beni anlamadıgin sürece hep böyle olacak
o: Ben yalvarıyorm bıdha böyle bısey olmyck herzmn yanında olcm gostrcem saygm sonsuz sana
Ben Mesaj atmadım sonra yine yazdı
Herşeyim sensz yapamam biliysun yemınle öldürurm kendimi ya çok seviyrm sen benim nefesimsn nefes almadan yaşayamam ki askm
ben:Üzülmek istemiyorum yeter artık herşeyi unutuyorum unutcm tamam
nişanlım:Askm bnım çok yprandk çok üzüldk yeminle ama hep uzaklk yuznden bitanem herşeydn vazgecerm sendn asla aşkm

bitek sen ol yanımda yeter nolur bida hiç üzülme sen senle olmadı kimseye değişmem
Kızlar nasıl kivama gelmiş ama dimi hep sizin taktikleri uyguladimm

ohh bee kendime geldim 2gündür bitmek bilmeyen bi baş agrisi vardı geçti