Tünaydınlar diyecem tırladı bizim manyak diyeceksiniz napam elim alışmış
Uzun zamandır ara verdiğim sims3ü geri yükledim.Epey kendimden geçip oynadım.En son karakterim sevgii yaptı, sevgili de nasıl aç nasıl nefesi kokuyor anlatamam.Hilal'in kaynanası gibi benim eve çöreklenme niyetinde

Tabii yemezler diye kapıdan kovuyorum, bacadan giriyor.Neyse kaşla göz arasında benimki hamie kaldı.Baktım doğurdu doğuracam dedim hacı gel evlenelim, çocuğuma p.ç deyip taş atmasınlar sokakta.bu dedi "Rebecca'ya şimdi anatamam, işler karışık" falan.Dedim rebecca kim, dedi karım.Dedim Allah tependen baksın, sen gel evimde yat, ka, şiirler oku, şarkılar söyle, beni de hamile bırak sonra karım var de

Eşime de gittim sinirle anlatıyorum, o da Rebecca kim, o kim bu kim..Ya oyun işte, oyunda bile bir insanın bahtı olmazmı arkadaş diye söylendim

Neyse çocuğu doğurdum, her gün bana uğrayan adam evin önünden geçmez oldu, kaldım mı bebeye tek başıma..Neyse saveledim çıktım yarın göstericem ben o adama.Çok hain panarım var
@Hilal, hakkında hayırısı bacım.Kendini biraz geliştir bu konularda bacım.Hoş, bunlar yaşantıyla, deneyimle, yaşla geliyor ama gözün açık olsun işte.Anam "sokma akılla 7 adım atılır" der hep, yani biz sana ne kadar akıl versek de 8. adımda sen tek başına kalacaksın.O yüzden gözün, kulağın hep açık olsun bacım.İşlerin güzelleşmesine de sevindim.Umarım her şey daha da güzel our, nişanlın seni hiç ezdirme, hep yanında olur, hep mutlu olursunuz inşallah
@sa; "benim 2 kolum var ne sandın ellam?"

O iki kol olayı şundan; 6 kioluk dambılla çaışıyorum desem, hey maşallah tosunuma dersiniz, 3 kilo desem 1,5 -1,5 mu bölmüş dersiniz, ne bilem anlatamam diye benim 2 kolum var o yüzden toplam 6 kio demiştim, he bir de kereviz her derde deva olsa da netice de ot bacım, beyni bir yere kadar çalıştırıyor

Süttür, kaymaktır, yoğurttur hepsine katılıyorum.Bu konularda aynıyız.her şeyin doğalı makbul tabii ama yapabilene, aabiene ne bileyim bunun için kasabilene işte.Ben henüz o levela gelemedim.
Bugün burger reklamı gördüm, eşime bağırarak "kaç zaman odu, kaç zaman yemeyeiii ben burgerrrdann" diye adeta haykırdım.
Çok canım çekti ya, öyle böyle değil.Havucu kemirdim oturdum.
Bugün 68 çıktım diye öyle totom tavana değdi ki spor yapmadım, doğru düzgün su içmedim, yoğurda da son anda küsünce tavşan gibi havuç kemirdim.Hem havuç kemirip hem eşime "kendi kıtırtımdan televizyonu duymuyorum, aç sesi, daha aç" diye diye kırt kırt kemirdi havucu hem kuağında top patlamış paşa gibitek kulak televizyonu seyrettim.
Neyse..Herkese hafif ve mutu bir gün diliyorum.