Sütlü tatlının adı var mı bacım, ona göre laf edek

Nerdeyse sadece sabah menüsü tek başına günü kapatabilirmiş.
Şöyle ki; sabah zeytin, peynir, ceviz, fındıklı karatay kahvaltısı.
öğle; 1 kase yoğurt.
akşam; sütlü tatlı.
Bacım sen annene mi gidecektin yakında, sanki öyle bir şey hatırlıyorum.
Nasılsa dönüşte kesin kilo almış olurum diye şimdiden salıvermişsin gibi geldi.

Ben hep diyorum ya, kimse beni hayal kırıklığına uğratıp üzemez herkesten her şeyi beklerim ama mattikayı nescafe bardağıyla okumak beni kahreder diye, aynısı karbonda da geçerli.Onca sağlıktan, sıhhatten konuştuk,doğallıktan konuştuk.Gidip 2 dilim kek, 2 dilim börek

Ne kadar kendimizi kandırsak da yok buğday unundan yaptım yok şeker değil pekmez kattım yok yağ değil bilmemne kattım diye hiç bir faydası yok ve şişmanın ve de sağlığın düşmanı işte bunlar, ayrıca da hiç doğal değil, hiç sağlıklı değil.
Biraz önce bir yazıda gördüm; "tabağımda gördüğümden değil aynada gördüğümden mutlu oluyorum" diye.Çok hoşuma gitti.
Tabakta kek görmek mi mutlu ediyor bizi yoksa belde birikmiş yağarın kıyafetten pörtlediğinde gördüğümüz görüntü mü?
Belliki karataydan sıkılmışsın, umarım en kısa sürede ya tekrar dönersin ya da senin için daha uygununu bulursun.
Benim bugün sol gözüm değil, kalbim burkuldu yahu, cidden üzüldüm.
Saçlarına hayran olduğun adamın saçlarını okşarken, peruğu elinde kalır, sen de keline dokunursun ya ahanda içimde öyle tarifi imkansız bir düş kırıklığı, üzüntü oldu.Vallaha üzüldüm.