- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Diyete başladığımda bende bu anlattığını yaşadım. Hatta daha kötüsü. Hani patlama hissi var ya. O benim doygunluk hisssim olmuştu. Tok olduğum şişkinliğin olmadığı vakit aç gibi atıştırmalık yiyordum. Yemek yerken doyma hissini öyle görmezden gelmişim ki o hissin varlığını unutmuştum.
Bazen eskisi gibi canım sıkıldıkça uğraşım olmadıkça bir şey yemek isteği geliyor ama açlıktan değil. Diğer enteresan olay bazen açlık hissi gelmiyor.Karnım guruldamadıkça kazınmadıkça aç olduğumu anlamıyorum yani yemek yemem lazım demiyorum. Ama o his geldikten sonrada yemeğin dozunu tutturamıyorum.
Bir de kötü bir huyum oldu. Hızlı yemek yiyorum. Sabah geç kalacağım diye hızlı. Öğlen dışarı çıkıp yürüyeyim diye hızlı. Akşam normal yiyorum.![]()
alışkanlıklardan vazgeçmek kolay olmuyor malesef.. o atıştırma isteği de tamamen bundan..
ben de artık çok şükür daha iradeli olabiliyorum.. mesela öğle arası amaan boşver hadi gidip fast food yiyelim diyebiliyordum, şimdi aklıma geliyor, ilk saniye hadi gidelim geçiyor içimden, sonra bir anda patatesin yağı geliyor gözümün önüne.. ufacık patates kutusunun üzerinde 300 küsür kalori yazdığı geliyor, içinde faydalı hiçbir besinin kalmadığı ve çöp yemişim hissi bırakan sonraki hal geliyor ve hayır diyorum eve gidicem mis gibi 1 kase yoğurdumu yicem.. sulu yemeğimi yicem ve kendimi çok iyi hissedicem.. bu çok hızlı oluyor şöyle bi 10 snde hemen vazgeçiyorum... evde artık aburcubur da kalmadı çokşükür..
bundan sonra da canım tatlı vs çektiğinde karatayın kekini yapmaya karar verdim.. sweet bacıma danışayım, o keki ne zaman yiyebiliriz canım?
bilmiyorum edacım ama herkes buaralar sorun yasıomus ya kimle konussam yok mali sorun yok ailevi hep mutsuzlar.. acılmadı randewu sitesi alamadım psikologa ama iş arıyordum bi arkadasım onların oraya lazımmıs ayarlamaya calısıcam dedi birazda olsa keyfim yerine geldi..
canım sorunsuz ev mi var? hayat sorunsuz olsaydı, herkes mükemmel olsaydı zaten cennette olmaz mıydık? böyle bakınca gerçekten haya daha kolaylaşıyor..ben de bu hataya düşerdim, sanki bir ben sıkıntı yaşıyorum da herkes güllük gülistanlık... hiç öyle değil, herkesin kendine göre imtihanı var, zaten olmak zorunda..
iş hayatı kesinlikle iyi gelir, evde insan biri bin yapıyor, eşin işe gittiyse ohoo çoktan unutmuştur meseleyi:)
Kizlar suuuu suanbenim 2 lt oldu
ben de 11 bardak içtim