Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Diyete başladığımda bende bu anlattığını yaşadım. Hatta daha kötüsü. Hani patlama hissi var ya. O benim doygunluk hisssim olmuştu. Tok olduğum şişkinliğin olmadığı vakit aç gibi atıştırmalık yiyordum. Yemek yerken doyma hissini öyle görmezden gelmişim ki o hissin varlığını unutmuştum.

Bazen eskisi gibi canım sıkıldıkça uğraşım olmadıkça bir şey yemek isteği geliyor ama açlıktan değil. Diğer enteresan olay bazen açlık hissi gelmiyor.Karnım guruldamadıkça kazınmadıkça aç olduğumu anlamıyorum yani yemek yemem lazım demiyorum. Ama o his geldikten sonrada yemeğin dozunu tutturamıyorum.

Bir de kötü bir huyum oldu. Hızlı yemek yiyorum. Sabah geç kalacağım diye hızlı. Öğlen dışarı çıkıp yürüyeyim diye hızlı. Akşam normal yiyorum. :27:

alışkanlıklardan vazgeçmek kolay olmuyor malesef.. o atıştırma isteği de tamamen bundan..
ben de artık çok şükür daha iradeli olabiliyorum.. mesela öğle arası amaan boşver hadi gidip fast food yiyelim diyebiliyordum, şimdi aklıma geliyor, ilk saniye hadi gidelim geçiyor içimden, sonra bir anda patatesin yağı geliyor gözümün önüne.. ufacık patates kutusunun üzerinde 300 küsür kalori yazdığı geliyor, içinde faydalı hiçbir besinin kalmadığı ve çöp yemişim hissi bırakan sonraki hal geliyor ve hayır diyorum eve gidicem mis gibi 1 kase yoğurdumu yicem.. sulu yemeğimi yicem ve kendimi çok iyi hissedicem.. bu çok hızlı oluyor şöyle bi 10 snde hemen vazgeçiyorum... evde artık aburcubur da kalmadı çokşükür..

bundan sonra da canım tatlı vs çektiğinde karatayın kekini yapmaya karar verdim.. sweet bacıma danışayım, o keki ne zaman yiyebiliriz canım?

bilmiyorum edacım ama herkes buaralar sorun yasıomus ya kimle konussam yok mali sorun yok ailevi hep mutsuzlar.. acılmadı randewu sitesi alamadım psikologa ama iş arıyordum bi arkadasım onların oraya lazımmıs ayarlamaya calısıcam dedi birazda olsa keyfim yerine geldi..

canım sorunsuz ev mi var? hayat sorunsuz olsaydı, herkes mükemmel olsaydı zaten cennette olmaz mıydık? böyle bakınca gerçekten haya daha kolaylaşıyor..ben de bu hataya düşerdim, sanki bir ben sıkıntı yaşıyorum da herkes güllük gülistanlık... hiç öyle değil, herkesin kendine göre imtihanı var, zaten olmak zorunda..
iş hayatı kesinlikle iyi gelir, evde insan biri bin yapıyor, eşin işe gittiyse ohoo çoktan unutmuştur meseleyi:)

Kizlar suuuu suanbenim 2 lt oldu

ben de 11 bardak içtim :52:

Canım kalorili diyet yapsanda çikolata yememelisin. Her zaman olmamak şartıyla ara sıra herkes kaçamak yapıyor ama tatlı çikolata bunlar yasak olmalı. Ayrıca sürekli birilerinin menüsünde çikolataya görmek insanların canını da olmadık yerde çektiriyor.
Bu arada 20,25 gün çikolata yemezsen tatlı isteğinide meyve ile bastırırsan bağımlılığından kurtulabilirsin.

aaa bu çok güzel bir bilgi hemen kaydediyorum aklıma :)

Morelim çok bozuk kıZlar yha
Koşu bandı için okadar heveslendim ama malesef alamıyoruz
Kvdemler köye ew yaptırıyolar heray ona para verilcek miş
Bide kv tv yoktu eşim aldı onlar ona heray 100 tl veriyoruz
Borcumuz bitsin ondan sonra ewe zaten 700 lıra oduyoz
Napıcam bn bu spor işini yha
Dısarısı soguk
Lesliden artık cook sıkıldım gerçekten
Koşu bandım olsaydı grçekten cok ama cok rahat olurdu hem pkom için iyi gelicekti
Doktorum önermişti herşey üstüste geliyo bıgun yahu allahım
Eşimede bişi demedim ama yani sinirlendim
Napsın oda yapcak bişi yok
Kızımın parasından alım diyom
Ama vicdanım rahat etmez
Walla bugun kızıma ayırdıgım paradan 200 tl aldım zaten 100 lırası seruma igneye gitti
Özele götürdüm mecbur sigorta cok doluydu müsahadesi cocuk dahada cok hasta olur diye korktum açıkcası
Yani kızlar kosu bandı sewdası yattı ;((((((((((((
Canim saglik olsunda gerisi olur bende bant varda noluyor eliptige goz diktim arastirdim o daha yararliymis istersen ona bi goz at ve cokta uygun fiyata var voitin bile

Morelim çok bozuk kıZlar yha
Koşu bandı için okadar heveslendim ama malesef alamıyoruz
Kvdemler köye ew yaptırıyolar heray ona para verilcek miş
Bide kv tv yoktu eşim aldı onlar ona heray 100 tl veriyoruz
Borcumuz bitsin ondan sonra ewe zaten 700 lıra oduyoz
Napıcam bn bu spor işini yha
Dısarısı soguk
Lesliden artık cook sıkıldım gerçekten
Koşu bandım olsaydı grçekten cok ama cok rahat olurdu hem pkom için iyi gelicekti
Doktorum önermişti herşey üstüste geliyo bıgun yahu allahım
Eşimede bişi demedim ama yani sinirlendim
Napsın oda yapcak bişi yok
Kızımın parasından alım diyom
Ama vicdanım rahat etmez
Walla bugun kızıma ayırdıgım paradan 200 tl aldım zaten 100 lırası seruma igneye gitti
Özele götürdüm mecbur sigorta cok doluydu müsahadesi cocuk dahada cok hasta olur diye korktum açıkcası
Yani kızlar kosu bandı sewdası yattı ;((((((((((((

canım hayırlısı olsun,ben koşu bandının dizlerde tahribat oluşturduğunu duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum ama o zamandan beri bi önyargım var kendisine:)
bi süre daha leslie ile devam et, yapacak bişi yok.. leslienin diğer videolarını yap, değişiklik olsun sana..
pilates yapabilirsin mesela, o da bi seçenek..
kızın iyi olsun da para zaten bugünler için..

canım hayırlısı olsun,ben koşu bandının dizlerde tahribat oluşturduğunu duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum ama o zamandan beri bi önyargım var kendisine:)
bi süre daha leslie ile devam et, yapacak bişi yok.. leslienin diğer videolarını yap, değişiklik olsun sana..

Dogru duymussun canim uzun sureli kullanimlarda. Slim in 6 denediniz mi bilmiyorum ama oda acayip sikilastiriyor leslie bitsin slim e baslayacagim bide ya bebek varsa diye slim yapamıyorum malum bi ihtimal insan beklenti icinde oluyor :9: slim in alti baya hoplamali ziplamali

Para konusunda zatn bişi demiyorum desigin gibi kızım iyi olsun canm
Ama işte bnm ki cocukluk biraz bakalım dwgişik bişiler bulucam kendime
Napalım gerekırse kendi capımda 1 saatlık bi spor pprıgramı yapcma

4 bardak suyumu içtim.. 1. sürahim bitti yani..2.ye başlıyorum... hadi sizler de 1 er bardak su için :)
sonra da yeşilçay alayım yazılarımı okuyayım..
yaa varya bu su içelim çay içelim ben içtim gib imesajlar benim için acayip uyarıcı farkettim ki hep unutuyormuşum ben ... sayenizde bugün bol boliçtimbile :)

Slm kızlar sabah cok enerjık kalkmıstım ama uyumaya gitcektım guya
Biricik kızım yine hasta oldu
Sabah sütünü içireyimde dedim uyursa uyısun
Sütü içti yarısını kustu
Ateşi cıkmış allah bilir bn ne zaman farkettim ;(((
Peşinden bi aglama bide ishal
Neyse eşimi geri cagırdım hastaneye götürdük
Doktor bulasmıştır dedi birden oldu dedigim içinde
Yha
Dün arkadasa gittik onun 4 yasında kı kızı hastaydı cokoynadılar ne kadar mesafe kurmak istesemde olmuyo cocuk
Birazdan hastaneden cıkcaz serum werdiler yawruma uyuyo şimdi doktoru bakcaz son kez sükür ateşi düştü
Yüregim agzımda anne olmanın en zor yanı ewladının acı cektıgını görmk inanınki uykusuzluk muş falanmış filanmıs
Sabaha kadar uyumayımda cocugum saglıklı olaun

hay allah yaaa çok geçmişolsun. ne kadar korumaya çalışırsak o kadar hasta oluyorlar zaten. inşallah bir an önce atlatır

Yarın bir aksilik olmazsa spora başlıcam, aslında pazartesi hep başlangiçların günüdür diye pazartesi başlamak istiyordum ama evde boş boşta durmak istemiyorum, yarın resmimi çekicem bakalım nasıl bir fark olacak :)

Canımcımm gerçekten çok romantiğimdir, önemli günleri kesinlikle unutmam, sürpriz yapmaya bayılırım sürekli kafamda ilişkinin heyecanı bitmesin diye planlar, sürprizler yaparım :1: ama bir türlü karşıma bana da bunları yapacak biri çıkmadı, çok şey mi istiyorum acaba :)

Ama dediğin gibi hayat dizilerdeki gibi değil, artık kriterlerimi çok yüksek tutmuyorumm :1: yok şunun şusu var, bunun şu huyu kötü diye diye evde kalıcam sonunda :1:

Aklıma birşey geldi geçmişten 2.dk anlatayım bi erkek arkadaşım vardı daha ilişkimiz 2-3 aylık birbirimizi tanıyoruz ama sevgiliyiz neyse sevgililer günü geldi ben tabii kaç gün öncesinden düşünüyorum farklı birşeyler olsun diye :) sanki ben erkek o bayan :)
neyse ben sürprizimi yaptım hediyemi verdim adam ne dese beğenirsiniz :) ben sevgililer gününü saçma buluyorum sevgilin varsa hergün sevgililer günüymüş tamam pazarlama amaçlı uydurulmuş bir gün bile olsa sonuçta herkes kutluyor insan özeniyor hadi tamam sevgililer gününü de geçtim sana sürprüz yapmışım bir karşılık verir insan :) ondan sonra ben soğudum adamdan yok yani elimde değil o an bitirmedim ama sonrasında da yapamadım :) adamın bana karşı olan duygularından emindim ama pintilik yaptığını düşünüp sonra bitirdim ahh ahh eskiler geldi aklıma :1:

çokda iyi yapmışsın bence. sen sürpriz yapmışsın bari üzül bozul hay allah dee. ben inanmam ne demek.ilişki başında kırılmış boş ama yerinde bir pot olmuş senin için. madem seviyorsun böyle şeyleri (kiii bende bayılırım) inşallah Sanırım daha önceki okuduklarımı yanlış hatırlamıyorsamevli değilsin ? inşallah karşına senin gibi düşünen biri çıkar.Benim eşimde çok hoşlanmaz öyle günlerde ama o diğer günlerde süprizler yapar hediyeler alır yada mutlu etmesini bilir.
Bende dayanamayıp küçük bir anı anlatayım. Her özel günü unutmam kutlarım hiçbirşey yapamasam pasta yada kurabiyeler yapar evimizde mini parti yaparız. bir babalar gününde de canıma tak etti. Hep ben yapıyorum özel günlerde beni düşünen yok en iyisi bir ders vereyim dedim. Çocuklara eşime ve kendime baskılı tişört yaptırdım. Çocukların tişörtünde canım babam seni çok seviyoruz yazıyor eşiminkinde süperdad yazıyor ben kocaman artık utanmışsındır diye yazdırdım bana neden utanayım anlamadım dedi... ondan sonra vazgeçtim erkeklere yapmadıkları yada yanlış yaptıkları birşeyi anlatamıyorsun .

Yarın bir aksilik olmazsa spora başlıcam, aslında pazartesi hep başlangiçların günüdür diye pazartesi başlamak istiyordum ama evde boş boşta durmak istemiyorum, yarın resmimi çekicem bakalım nasıl bir fark olacak :)

Ertelememek en guzeli canim. Usenme vazgecme pesetme

Kızlar spor gündemime yeni bişiler katmak istedim bana yol gösterin
Dünkü merdiven olayı gerçek kalıcak
Kızlar diyorum ki ben 13 katlı bir sitede oturuyorum
Esofmanımı giyim strecıde sarım
Cıkıp ineyim 2 defadan baslarım sonra arttırırım ne dersiniz aksam ole koss koss oturacagıma degişik olur
Bnde basende var işe yarar mı bna akıl verin

Bıarada merdiven ole normal apartmndaliler gıbı dairelerın önünden gecmiyo
Ayrı bir kspıdan giriyodun acıl cıkıs merdiveni yani
:))))))))))))))

hepiniz ne kadar hızlısınız. ilk günden bu yapılır mı bana her okuyup cevap yazmak istediğimde daha okunacak 10 sayfam kalıyor...

aşk olsun sevgili eda kızacaksam burdda ne işim var. Menüme yorumunu yeni okuyabildim. Sen yazınca daha net gördüm doğru diyorsun evet evden hazırlanıp gelme olayını düzene oturtamadım henüz.Öğle yemeğini işyerinde yiyorum zaten mecburen ne varsa azar azar yiyorum ama ara öğün yanımda getirmediysem sersefil geçiyor :(

sağol kaptancım,
gittim koca kase salata yaptık eşimle,
yanında tarhana çorbası ve ev yapımı yoğurtla yedim geldim, hemen iyi geldi bile, azcık daha toparladım sanki..
şimdi suyumu içiyorum, 2. sürahiyi bitiriyorum:)

canım eda da yazmış, bence de karbonhidratı azalt, kahvaltıya zaman mutlaka ayır. karatay diyor ki sabah kahvaltısını çok iyi yaparsanız metabolizmanız %30 hızlanır, bu da 5 km yürümüş etkisi yapar diyor.. azaltmaktan korkmayacağımız tek öğün kahvaltı.. vakit bulamazsan da 1 bardak süt 1 muz yada meyve ve bir avuç fındık fıstık ye hızlıca, o da çok iyi oluyor..
en güzel ara öğün kuru meyveler ve yanında yağlı tohum denilen ceviz fındık fıstık, hem tok tutar hem de faydalı..

şule ismini çok severim ben:)

:)) teşşekkür ederim. yazarken problem yoktu da sizler yorum yaptıkça farkettim bende.. doğru diyorsunuz sonraki günlerde daha dikkatli olurum tmm...

Kızlar spor gündemime yeni bişiler katmak istedim bana yol gösterin
Dünkü merdiven olayı gerçek kalıcak
Kızlar diyorum ki ben 13 katlı bir sitede oturuyorum
Esofmanımı giyim strecıde sarım
Cıkıp ineyim 2 defadan baslarım sonra arttırırım ne dersiniz aksam ole koss koss oturacagıma degişik olur
Bnde basende var işe yarar mı bna akıl verin

Canim slim altiyi tavsiye ederim haftada 6 gun bir gun mola
3 seviye her seviye iki hafta ve dehset bir fark popoda basende ben sana fotolari atarim gorursun eve gidince

iyi akşamlar kızlar sohbetten geldım hemen yemegımı yedım gec olmadım sız neler yaptınız bı bakayım

arkadaşlar gecmişi okuyamadım işteyim bakamadım o yüzden gecmişe
akşam bakıcam bu arada bugün tartıldım başlangıç kilom 72.6
2 gün önce 73 küsürdüm 1 kilo vermişim yuppiiii :52::64::62::119:

Back
X