Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu cep tel bi nimet gercekten tabbi internetli olan:)mutfakta hem dizimi izliyorum hemde takimima bakiyorum kim ne yazmis ne yemis diye hayat bana guzel yahu:)

Canım hala aynıyım bitki çayı yaptım zerre tat alamadım kokular gitti kulaklarım da ağrıyor iyilrşeceğme kötü oluyorum sanki :( ben de telden yazıyorum alıntı yapamıyorum
Neyse ki bugünü kaçamaksız bitirdim gibi :)

Yani gün biterse kaçamaksız oldu bugün demek istedim :)
Menümü yazayım
Sabah 1 muz ceviz 3-4 tane, 1 bardak süt 3-4 kuru üzüm
Öğlen salata yoğurt 1 kase çorba
Akşam karnıbahar bir tabak, salata yoğurt

Gün boyu 4-5 bardak çeşitli bitki çayları
2,5 lt su

Canım hala aynıyım bitki çayı yaptım zerre tat alamadım kokular gitti kulaklarım da ağrıyor iyilrşeceğme kötü oluyorum sanki :( ben de telden yazıyorum alıntı yapamıyorum
Neyse ki bugünü kaçamaksız bitirdim gibi :)

canım nane limon ıhlamur güzelce kaynat 1 tatlı kaşığı karabiber doldur karıştırarak iç dibine çökmeden bütün mikropları kırar ama çok terletir bide bunu dene bakalım:34:

Menümü yazayım

2,5 lt su

:21::21::21::21: yumurta yemeden dayanabilmişsin cnm tbrkler:46:

Canım hakkaten zor olmadı bugün muz tuttu sanırım bir de süt içince süper bir kahvaltı oldu es geçmek istemedim çünkü biliyorum ki öğlen kötü olucam yemezsem

evet muzda tutuyor ama nedense ben yumurta yemediğim zaman acıkacakmışım gibi geliyor esgeçmemekle en güzelini yapmışsın cnm

m. oldum şulecim bende banu kaptanımızın nikine tıkla özel mesaj gönder de bu kadar tatlım:16: inş telden de aynıdır

evet muzda tutuyor ama nedense ben yumurta yemediğim zaman acıkacakmışım gibi geliyor esgeçmemekle en güzelini yapmışsın cnm
Teşekkür ederim şekerim ama malesef
:((( denedim olmadı . Birde özel mesaj kutusunu buldum oraya alıcı kısmına pegasus07 yazdım ama göndermedi ve en az 50 mesaj yazdığınızda özel mesaj atabilirsiniz diye hata veriyor :(

Menumu paylasiuim yarin sabaha unuturum ne yedigimi
Kahvalti 25gr ev yapimi sucuk,50gr lor 1zeytin,1d.b.ekmegi,dereotu,maydonoz,1c.k bal
Ara koca bir bardak yesil,zemcefil,biberiye karisimi cay
Ogle 1tane patlican dolma
Ara bir avuc kuruyemis
Aksam 1d.t.b. ekmegi,bir kase corba,2adet kirmizi biber bir kase yogurt iki tane cin biber
Ara greyfur,bir bardak sutsut
Spor yok kosubandinin bulundigu oda cok soguk bugunluk yok ama yarin sabah ilk isim spor yapmak,3 lt su

Menümü yazayım

2,5 lt su

Maasalah supersin

Iyi akşamlar kizlar nasilsiniz spor yapamadim kocam sagolsun ilgi istegi tuttu yine bende saati 6 ya kurdum kalkip lesliemi yapmaliyim dimi ihmale yer yok :9: hepinizi cok öpüyorum iyi geceler

Teşekkür ederim şekerim ama malesef
:((( denedim olmadı . Birde özel mesaj kutusunu buldum oraya alıcı kısmına pegasus07 yazdım ama göndermedi ve en az 50 mesaj yazdığınızda özel mesaj atabilirsiniz diye hata veriyor :(

anladım canım mesaj sayını doldurursun mesaj doldurma bölümü var yada her topiğe yaz bişeyler

Menumu paylasiuim yarin sabaha unuturum ne yedigimi
Kahvalti 25gr ev yapimi sucuk,50gr lor 1zeytin,1d.b.ekmegi,dereotu,maydonoz,1c.k bal
Ara koca bir bardak yesil,zemcefil,biberiye karisimi cay
Ogle 1tane patlican dolma
Ara bir avuc kuruyemis
Aksam 1d.t.b. ekmegi,bir kase corba,2adet kirmizi biber bir kase yogurt iki tane cin biber
Ara greyfur,bir bardak sutsut
Spor yok kosubandinin bulundigu oda cok soguk bugunluk yok ama yarin sabah ilk isim spor yapmak,3 lt su
:46::46: harikasın canım bide spora başlarsan süper olacak:54:
Iyi akşamlar kizlar nasilsiniz spor yapamadim kocam sagolsun ilgi istegi tuttu yine bende saati 6 ya kurdum kalkip lesliemi yapmaliyim dimi ihmale yer yok :9: hepinizi cok öpüyorum iyi geceler

iyi akşamlar tatlım iyiyiz şüükür bravo azmine hayranımm:8::54:

Selam kızlar
Merdiven olayını denedim kesinlikle saglıklı bişi degil hala derin nefes alamıyorum sadece bir tur yaptım yawas hızda bide ama
Cigerlerim patlıcaktı
En iyisi slim in 6 yı arastırayım
Bakalım
Ayulduzum canm odan soguksa üstüne kalın bişiler giy
Kullan bence bandını canm kaderine teslim etme :1::1: bak bana keske olsaydı da kullansaydım
10 dk sonra ısınacaksın zatenn
Lütfen aksatma spor sart

Sabah
Gözleme yeşillik
Zeytin peynir cay
Ögle
Makarna 4 yk
Cırba
Ayran bir bardak
Aksam
Güvecte kavurma yar por
Yogurt birkase
Su:1.5 lt
Spor: yokk merdıvenı saymıyorum felaketti

Selam kızlar
Merdiven olayını denedim kesinlikle saglıklı bişi degil hala derin nefes alamıyorum sadece bir tur yaptım yawas hızda bide ama
Cigerlerim patlıcaktı
Bakalım
Kullan bence bandını canm kaderine teslim etme :1::1: bak bana keske olsaydı da kullansaydım
Lütfen aksatma spor sart

Sabah
Gözleme yeşillik
Zeytin peynir cay
Ögle
Makarna 4 yk
Cırba
Ayran bir bardak
Aksam
Güvecte kavurma yar por
Yogurt birkase

Mervişim merdiven olayı dizlerin açısından sağlıklı değil canım menün süper gözlemeyide yakmışsındır daha ne olsun:16:

Selam kızlar
Cigerlerim patlıcaktı
Bakalım
Lütfen aksatma spor sart

Sabah
Gözleme yeşillik
Zeytin peynir cay
Ögle
Makarna 4 yk
Cırba
Ayran bir bardak
Aksam
Güvecte kavurma yar por
Yogurt birkase

Mervecigim ben bir aydir diyet yapmaya calisiyorum soguk yokken sabah bebeleri okula birakur arkasimla konusa konusa bir saat yuruyus yapardim bir haftadirda sabahlari yarim saat kosubandinda yuruyorum haftanin bes gunu cok da seviyorum spor yapmayi bana mutluluk enerji veriyor ama iste sabah yaprim yaptim yoksa bidaha firsat olmuyor simdide inan ankara boyle soguk gormemistir acayip soguk oda beni tembellestirdi

Selam kızlar
Cigerlerim patlıcaktı
Bakalım
Lütfen aksatma spor sart

Sabah
Gözleme yeşillik
Zeytin peynir cay
Ögle
Makarna 4 yk
Cırba
Ayran bir bardak
Aksam
Güvecte kavurma yar por
Yogurt birkase

Baci gozleme kacamak sayilmiyormu;)

Mervecigim ben bir aydir diyet yapmaya calisiyorum soguk yokken sabah bebeleri okula birakur arkasimla konusa konusa bir saat yuruyus yapardim bir haftadirda sabahlari yarim saat kosubandinda yuruyorum haftanin bes gunu cok da seviyorum spor yapmayi bana mutluluk enerji veriyor ama iste sabah yaprim yaptim yoksa bidaha firsat olmuyor simdide inan ankara boyle soguk gormemistir acayip soguk oda beni tembellestirdi

canımcım koşu bandında yürüdükçe ısınırsın tembellik yok:8::8:

gözlemeyi sabah yemiş ve sonrasında dengelemiş o yüzden cıs saymadım ben :16:

Back
X