- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim artık midem almıyor hazır gıdaları,böyle çok işlenmiş kremalı vs şeyler.kızlar kilo vermek istiyorsak yükte ağır kaloride hafif şeyler yememiz lazım .pohaca 4 dilim ekmek demek.ama kalorisi az diyede bazı şeyleri abartmamak lazım.diyetisyen bana akşam salata vermedi mideni cok doldurup genişletmesin dedi.midem küçülüyor.
eğer haftada 1 kilo ve üstü vermek istiyorsak 1 öğün bile makarna hamur işi tatlı yememiz lazım.sonra hayal kırıklığı oluyor bütün hafta dikkat ettik diye.dün içimden bir ses 2-3 çatal mantı al nefsin körelsin dedi.ama çok şükür kanmadım zamanında cokyedim.2-3 çatal onca dikkat ettiğim haftamı azda olsa sekteye uğratacak değmez walla.
ayulduz dilek
sulofe şule
eriğim ayfer
doğrumu kızlar
kızlar günaydınnn..
hemen dünkü menümü yazayım.
Sabah ılık su
1 yumurta ile yağsız omlet
1 dilim kepek ekmek
Öğle
1 kase çorba
haşlanmış tavuk
ara
sandviç zeytinli
ara
1 avuç dut
8-9 adet kadar yerfıstığı
akşam
kabak mücver (önceki günden çokaz vardı)
menemen (yumurtasız)
2 dilim kepek ekmek
çok açıktım 1/2 muz yedim
Tebrik ediyorum iradene hayran kaldim iste en buyuk hatam budur ammman 2,cataldan ne olur birdaha kimbilir mantiyi ne zaman gorurum :)diyorum ondan sonra tutabilene ask olsunbenim artık midem almıyor hazır gıdaları,böyle çok işlenmiş kremalı vs şeyler.kızlar kilo vermek istiyorsak yükte ağır kaloride hafif şeyler yememiz lazım .pohaca 4 dilim ekmek demek.ama kalorisi az diyede bazı şeyleri abartmamak lazım.diyetisyen bana akşam salata vermedi mideni cok doldurup genişletmesin dedi.midem küçülüyor.
eğer haftada 1 kilo ve üstü vermek istiyorsak 1 öğün bile makarna hamur işi tatlı yememiz lazım.sonra hayal kırıklığı oluyor bütün hafta dikkat ettik diye.dün içimden bir ses 2-3 çatal mantı al nefsin körelsin dedi.ama çok şükür kanmadım zamanında cokyedim.2-3 çatal onca dikkat ettiğim haftamı azda olsa sekteye uğratacak değmez walla.
Günaydın kızlarYarım saattir geçmişi oku oku bitmedi
herkese az kalorili, bol sporlu bir gün olsun bugünn
![]()
Su ve spor canim?kızlar günaydınnn..
hemen dünkü menümü yazayım.
Sabah ılık su
1 yumurta ile yağsız omlet
1 dilim kepek ekmek
Öğle
1 kase çorba
haşlanmış tavuk
ara
sandviç zeytinli
ara
1 avuç dut
8-9 adet kadar yerfıstığı
akşam
kabak mücver (önceki günden çokaz vardı)
menemen (yumurtasız)
2 dilim kepek ekmek
çok açıktım 1/2 muz yedim
benim artık midem almıyor hazır gıdaları,böyle çok işlenmiş kremalı vs şeyler.kızlar kilo vermek istiyorsak yükte ağır kaloride hafif şeyler yememiz lazım .pohaca 4 dilim ekmek demek.ama kalorisi az diyede bazı şeyleri abartmamak lazım.diyetisyen bana akşam salata vermedi mideni cok doldurup genişletmesin dedi.midem küçülüyor.
Su ve spor canim?
dünkü menüm:
2dilim organik tam bugday
1 yumurta
yeşillik
ara:yeşil çay
öğlen:
yağsız salata içine 3 kaşık kuru fasulye
hazırda bi tek o vardı
ketentohumlu salata
ara:3 gün kurusu ılıksu eşiliğinde
akşamatlıcan közleme(dün karnı bahar yedim)
1 kase dereotlu cacık
sıvımı ölçemiyorum ama en az2,5 olmustur
biberiye
zencefil
yeşil çay içtim
spora niyetlendim ama malum cocuklar hasta bizim beyde abisine takıldı,oğluşum akşam 6da uyuyakaldı 9a kadar küçük kızla uğraştım 9da oglum kalktı en son herkesi yatırdıgımda 12 olmustu.babamızda anca geldi.sporun eksikliğinin cezasnı baskulde göreceğim biliyorum,ama elden bişey gelmiyor.evdeki hesap hiç çarşıya uymuyor.
Kizlar kusura bakmayın kalabalik olunca karistirmista olabilirim
Noraaa :
Sekersiz:
Sahgull :
Bluebootle:
Sweatdimple :
Pegasus:
Valkyrie:eda
Mrv:merve
Kelebekolcam:
Sevilay:sevilay
Cglaa:cagla
Sulofe:sule
Ayyildiz:dilek
dünkü menüm:
2dilim organik tam bugday
1 yumurta
yeşillik
ara:yeşil çay
öğlen:
yağsız salata içine 3 kaşık kuru fasulye
hazırda bi tek o vardı
ketentohumlu salata
ara:3 gün kurusu ılıksu eşiliğinde
akşamatlıcan közleme(dün karnı bahar yedim)
1 kase dereotlu cacık
sıvımı ölçemiyorum ama en az2,5 olmustur
biberiye
zencefil
yeşil çay içtim
spora niyetlendim ama malum cocuklar hasta bizim beyde abisine takıldı,oğluşum akşam 6da uyuyakaldı 9a kadar küçük kızla uğraştım 9da oglum kalktı en son herkesi yatırdıgımda 12 olmustu.babamızda anca geldi.sporun eksikliğinin cezasnı baskulde göreceğim biliyorum,ama elden bişey gelmiyor.evdeki hesap hiç çarşıya uymuyor.