Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende aklıma gelenı anlatayım kızlar:)

annemlereın evı mustakıl 2katlı kuzenlerle toplandık bir akşam bırıncı katın balkonunda ruh cagırıyoruz ama korkuyoruzda biryandan:)
bir suru seyler okuduk vs hatta bırının ruhunu cagırmıştık ama hatırlamıyorum suan annemde bızım bu yaptıgımızı duymuş biras muzurdur:) uzun bı sopanın ucunaa beyaz bısey takmış balkonun altından bır uzatttı ama bız nasıl bagırıs cagırıs kacıyoruz güya yureklıyız ya cagırıyoruz ogun bugundur unutmayız:))
Ay bizde denemistik bi gun sonra korktuk evden kactik

Biyere gitmesi iyide digete sadik kalinmiyo bugun etli ekmek yemek zorunda kaldim cocuklari uyutunca yarim saat yuruyucem

Kizlar gece kaynatmissiniz ya allah var acaba esleri gec vakte kadar nasil musade ediyo diye dusundum icimden

:14::14::14:
Daha 5 dk once resmen kendimi patates cuvali gibi hissettim tam tarifi bu bildiginiz patates cuvali saga sola firtlamis :14:
Odami topluyordum malum hafta sonu is yok evrak yok vakit gecsin diye o sirada satinalmadan ve muhasebeden bi arkadasta odama geldi ayfer hanim cayin kahven yok mu ismarlada icelim diye neyse istedik cayci ablamizdan uc cay (kahve soylemedim sekersiz icemem turk kahvesini hic bulasmayim dedim) sohbet muhabbet densiz satinalmamiz demez mi ayfer hanim sendende iyi yag cikar haa diye :36: hayir muhabbetin arasinda nerden ne alaka benim yaglarim şok oldum lafi toparlayim derken bi laf daha yazin ne guzel inceciktin simdi yine gobeklendin :47: sen kendine baksana dedim bu laflaribana soyleyen beni ikiye katlar arkadas nasil bir ozguvendir kki kendi iskembesini gormezden gelip beni yag cuvalina benzetir :14: bide sonrasında alinma saka seni sevdigimden takildim demez mi hee kasap sevdigi deriyi yerden yere vururmus dedim refleks ya onlar odadan cikarken gobegime bakmisim bakma bakma saka kiz dedi . Oysada oyle dar giyinmedim en zayif zamanlarimda bile daha ziyade salas giyinmeyi severim popisimden 47 kg iken bile muzdarip oldugumdan mumkun oldugundca ozellikle is ortaminda kapatacak seyler giyerim velasil sinir oldum kizlar :41: sonra dedim ne kiziyorsun cikmasaydi o gobegin firt diye laf söyleyebilir miydi o gereksiz :27: ama yok kacamak filan yok bitti 29 ocak hem evlilik yyıldönümümuz hem de dogum gunum o gune kadar ben 59.9 da olsa 5li rakamlari gorecegim Allahtan mani olmazsa ama cok sarsti beni bu olay :43:

Giciklik ya bilgi islemcide gecerken naber tombik dedi dun aksamda ben senden memnunum diyet yapma askim diyen kocam askim yanlarin cikmis dobisim benim diye sevdi ohh arkadas gelen vurdu gecen vurdu :14:

ahh kıyamam ne fena olmuş. kendini bilmez densiz çok. ama bizde bu ara kilo vermeye odaklandık algımız farklı çalışıyor belki başka zaman söyleseler alınmaz dikkat etmeyiz bile :) sen onlara laflarını yedirirsin merak etme. yanındayız:41:

Yasemincim tekrar tbrkler cnm ikizler burcuyum bende d gunlerimiz ayni unuttunmu hakikaten sabretmek zor ama kilo verince yasayacagimiz mutlulugu dusununce agzima kilit vuruyorum resmen sabrediciz cnm o kiyafetlerdende bikac tane al bence kilolar gidici nadilsa
banucum bugün sabah diyetisyene gittim gecen cumartesiye göre 2600 vermişim üstelik 2200 yağdan.hemen kendimi alışverişeattım 2 etek bir elbise birde uzun hırka aldım .hepsi üzerime oturuyor ama bu gazla bol gelecekler inşallah.bende terziye daralttıracam.beğendiğim mağazada indirimi kaçırmadım.
Wasa benim favorimdir canım Sizlerede tavsiye ederim. Daha önceki bir diyetisyen tavsiyesiydi. Ara öğün gibi . 78 kalori üstelik :)

.
ben 10 yıl avustıryada yaşadım ordan hatirlıyorum wasayı severek yerdim türkiyedede varmiymiş
benım eltıde dıyor bana da daha aklımı peynır ekmekle yemedım eltıyle ıs yerı acacak kadar:35:
:52::52::52:

dun hem soguktan bırazda fazla ıs yapınca boyun fıtıgım azdı esıme krem surdurdum aynanın karsısındaydık Allahım nekadr ırı gorunuyorum adam arkamda kayboldu ona bıseyde dıyemedım bırdaha zayıflayana kadar surdurmem acılen zayıflamam lazım:1:
ay hiç sorma ayna düşmenimiz oldu

benım kılonun ellısı kollarda toplanmıs sınırsın sumocuyum
benimde basen sorunum var belden yukarıyı gören kilomu anlamaz.

Bacım bnde oyleyım
Yha
Bnm kemklerım çok ince
Bir gr et fazla olsun acayıp kotu duruyoo
evet resminden anladım gecen diyecektim sen tipik karadeniz kızısın ince kemikli

sıze yasadıgım bıseyı anlatıyım kızlar 80 li kılolardayım 85 bile olabılır oglum uc yaslarında arkadsım bana koco g. derdı cok espırılı bır kızdır kendısı eksık olmasın:) bıgun oglumla yolda yuruyoruz arkamızda ıkı tane adam bıraz gerı kaldı oglum yururken bı bagırdı bana koca götlü anne beklesene dıye anamm ben boyle utandıgımı bılmem cocuk ne dedıgını farkında degıl o yol bıtmedı tabıı arkadasımın agzına tukurdum ama o bu durama gulmekten gozunden yas gelerek cevap verdı:30:
:53:amanınnn çocuklar cok tehlikeli bu konuda.kaset gibiler nerde kopyalayıp yayınlayacakları belli olmuyor.

ÜÇÜNCÜ .................13. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
14. takımdan.............umutunincisi.................3,09%

İKİNCİ
2. takımdan.............dimp......................3,0%

ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............kelebekolacam .....................2.19%
Tebriiklerrr yaseminci basarın daim olsun arkadasım
teşekkür ederim:32:

:14::14::14:
Daha 5 dk once resmen kendimi patates cuvali gibi hissettim tam tarifi bu bildiginiz patates cuvali saga sola firtlamis :14:
Odami topluyordum malum hafta sonu is yok evrak yok vakit gecsin diye o sirada satinalmadan ve muhasebeden bi arkadasta odama geldi ayfer hanim cayin kahven yok mu ismarlada icelim diye neyse istedik cayci ablamizdan uc cay (kahve soylemedim sekersiz icemem turk kahvesini hic bulasmayim dedim) sohbet muhabbet densiz satinalmamiz demez mi ayfer hanim sendende iyi yag cikar haa diye :36: hayir muhabbetin arasinda nerden ne alaka benim yaglarim şok oldum lafi toparlayim derken bi laf daha yazin ne guzel inceciktin simdi yine gobeklendin :47: sen kendine baksana dedim bu laflaribana soyleyen beni ikiye katlar arkadas nasil bir ozguvendir kki kendi iskembesini gormezden gelip beni yag cuvalina benzetir :14: bide sonrasında alinma saka seni sevdigimden takildim demez mi hee kasap sevdigi deriyi yerden yere vururmus dedim refleks ya onlar odadan cikarken gobegime bakmisim bakma bakma saka kiz dedi . Oysada oyle dar giyinmedim en zayif zamanlarimda bile daha ziyade salas giyinmeyi severim popisimden 47 kg iken bile muzdarip oldugumdan mumkun oldugundca ozellikle is ortaminda kapatacak seyler giyerim velasil sinir oldum kizlar :41: sonra dedim ne kiziyorsun cikmasaydi o gobegin firt diye laf söyleyebilir miydi o gereksiz :27: ama yok kacamak filan yok bitti 29 ocak hem evlilik yyıldönümümuz hem de dogum gunum o gune kadar ben 59.9 da olsa 5li rakamlari gorecegim Allahtan mani olmazsa ama cok sarsti beni bu olay :43:

Giciklik ya bilgi islemcide gecerken naber tombik dedi dun aksamda ben senden memnunum diyet yapma askim diyen kocam askim yanlarin cikmis dobisim benim diye sevdi ohh arkadas gelen vurdu gecen vurdu :14:
canım benim.densiz patavatsız cok.biz 3 eltiyiz.2miz önceden arkadas ve meslektaş.diğerini aramıza alamadık bir türlü.ister istemez komplekse girdi.bunun içinde bende buldugu zayıf nokta kilo ne zaman bir araya gelsek yaka silktirecek kadar rencide ediyor.sabrediyorum.bir sefer yanımdan gececek dediki cek o koca k.nı.ay ne utandımmmm.benim asla ağzıma alamayacagım seyler.sustum konusmadım bir süre onunla anladı hatasını.

Bugunku menum ac karnina 1 tatli kasigi corek otu 3 gunkurusu yogurt kuru
Kahvalti 1 haslanms yumrt.sekerdiz cay.domates kirmizi tatli biber.4 zeytin.2 dilim cavdar ekmegi.biraz peymir.2 cay kasigi pekmez

Ara az sekerli turk kahvesi
OGle kv in cani tavuk durum doner istedi.benbenim ekmegimin icini bosalttim bol maydanozlu domatesli tavuk doner yedim.1 brd ayran

İkindi 1 kupa kis cayi ihlamur vs
1 form cay
1 besiniyerde

Aksam yarim saat once yogurt kuru
2 yemk kasigi makrna 1 kase yogurt bolca salata

Kaynim bizden habersiz gidip kunefe yaptirmis 21 de cok az yedim
Yatana kadar 3 lt olur suyum
45 dk kizimla yuruyus

Kelebekolcm rica etsrm diyetisyeninin verdigi listeyi yine payladirmisin bizimle
tabiki canım.

sabah kalkınca 2 bardak ılık su

3 yaşık nesfit 1 bardak yarım yağlı sütle içine 3 kuru kayısı

ara: yeşil çay

öğle
3 tane yumurta büyüklüğünde köfte
salata
1 yk çörek otu katılmıs yogurt

ara:3 kuru kayısı
1 f,ncan sıcak su

ara:1 meyve
yeşil çay

akşam:2 haşlanmıs yumurta
salata

ara:kiraz saplı form çay
yeşil çay.

Kaptancim nette ayran asi detoksunu arastirdm farkli farkli tarifler cikti karsima senin bahsettigin tarif hangisiydi

Back
X