- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
Dilegi ekledim superrr
canım en son beim eklediğim güncel şuan herkes ekli sadece sekerkiz ve kaptancım gelmedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dilegi ekledim superrr
Kusura bakma canim dilegi eklerken sen duzeltmissin zaten![]()
estf canım ne kusuru ama en son güncellenen üzerinden ekleme yaparsak sonra çok zor oluyo listeyi paylaşacak arkadaşa tabi bazen aynı anda gönderim olabılır onu kasdetmiyorum![]()
mervecim gamze mezun olmuşşvaybe rüzgar gibi geldi geçti darısı başımıza
![]()
kıızzzzzzzzlaarrrrrrrrr benim suyum 1 lt oldu hadi bakim bardakları görim ben çıkıyom okula geçmeliyim gün içinde yakalarım sizi
![]()
![]()
Son 40 dk kizlar nerdesiniz
Dilek takimimi sasirdin kiz nerdesin besinci takimami gittin naptin
Sekerkiz kaptan banuuuu nerdesinizzz
Kusura bakma canim dilegi eklerken sen duzeltmissin zaten![]()
maşallah cok uyumlu paylaşımı bol bir takım olduk.Allah bozmasın:118::129::109:![]()
**3.TAKIM 340.ETAP***MESAJ SAYILARI
NoRaaa:
sekerkiz67:
sahgull:
bluebootle:
Sweetdimple:
pegasus07:
Valkyrie89 : 60
mrv5534: 112
kelebekolacam :
sevilay80:54
cglaa16 : 18 [\b]sarı kartmı aldım ben
erigim:107
ayulduzz:
sulofe:90
Rüzgar gibi kilolar geri gelmesindemervecim gamze mezun olmuşşvaybe rüzgar gibi geldi geçti darısı başımıza
![]()
Erikcim bnce sen böle az az dewam etGamzeyi ideolum sectim her hafta uc kg versem ocagin 15 de mezunum kizlar ona gore
Zayiflamakla alakasiz ama bizimle alakali biz kadiniz cunku
Kizlar ya dun aksam test negatif cikti coluklu cocuklu takim arkadaslarim (bekarlar sizede sonra ben akil vercem) eczanedeki gebelik testinde ne zaman cikti gebeliginiz yardimmm nolur 18 i batimdi uff stresten mi gelmiyo ki
Kızlar kardeş takım kim ilk onlarla paylasmamız gerekiyo dimi