Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar gercekten güzel bir grubumuz var Allah nazardan saklasın.zayıflamak için en büyük morali burda buluyoruz.destekleriniz için teşekkür ederim.walla hani derler ya benim hayatım hikaye.benim yapımda yönetmek karsı gelmek yok aslında ipler tamamen eşimin elinde.ama dısardan okadar zıt görünüyorki evde cocuk bakıyorya sankiben onu sürekli eziyorum çalışan benim diye.neyse böyle olmadıgını oda Allahta biliyor.bu son olaylardan sonrada karar verdim kimse hakkında yorum yapmayacagım hiçbirşey görüldüğü gibi olmuyor.
Bu haftaki menüm (detoks)

Kalkış. Maydanoz suyu

Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates-salatalık
1 bardak greyfurt suyu

Ara: 2 dilim ananas

Öğle: 120 gr et tavuk balık

Akşam: 9 yk sebze yemeği
Salata

Yatmadan 2 saat önce 1 bardak greyfurt suyu
listen tam bana göre greyfurtuda ananasıda cokkk severim.benim diyetisyen ara öğün aktivya verdi bende anaslaı yogurt yaptım kendime.hatta kivide kattım hem şekersiz hem dogal.

Ananas; tropik meyvelerden biridir. Oldukça lezzetli ve sulu bir meyve olan ananasın pek çok faydası bulunmaktadır. Demir, kalsiyum, A, B ve C vitaminleri yanı sıra, vücudun su tutmasına engel olan maddeler içerir. Bağışıklık sistemini de destekleyen ananas aynı zamanda diyetleriniz için de ideal bir meyvedir. Tansiyonu ve kandaki yağ oranını düşürür. Beyne giden kan yollarını temizleyerek, kan dolaşımını fazlalaştırır.

way arkadas esim nerden bulcam ananası dıo ya
bimlerde oluyor caglacım.varmı sizin orda bim.

herkes hastaa dımı rapor almaya gelenler falan sanada ustuste gelıo geldımı canım ya maasallah sabırlısın
hiç sorma okuldan kaçan işe gitmek istemeyen.ben bile kendime şaşıyorum çağlacım.eşimede dedim bitirelim bu durumu.baktım canı sıkılınca sabrı çocuklara cok kalmıyor.herşey yavrularım için onun içi rahat olsun cocuklarımda rahat olsun.hakkını yemeyeyim eşim mantıklı sakin biri en büyük sorun dışardan müdahale.

Yaseminnn doktorcum.
Biliyorum evde işler iyi değil ama benimle rakip olur musun? Listeler yarışıyor yarışması yapalım mı :9::9:
Olduğu kadar :17::17:
yapalım tabi.seve seve.

ben gecen hafta sadece 700gr yağdan vermişim.spor olmayınca.öğün atladım düzensiz beslendim malum cocuklar hastaydı.
bu haftaki listem
sabah 2 bardak su

kahvaltı:peynir el ayası kadar
1 dilim ekmek
bol yeşillik

ara:yeşil çay

öğle
5yk sebze yemeği
salata
komposto(şekersiz ev yapımı ananas kivi ve erik le yaptım kabızlık söz konusu oldugundan verdi)

ara:kiraz saplı form çayı
yeşil çay

ara:1 aktivya

akşam
5yk sebze yemeği haftada 4 gün 100 gr kırmızı et
bol salata

ara:kiraz saplı form çay
yeşil çay

bu kiraz saplı çayı hiççç sevmedim cok aromatik ve reglimi arttırdı sanki.acayip regl oldum streste etkilim muhakkak.dün gece bi kalktım yürüyemedim.

kızlar gercekten güzel bir grubumuz var Allah nazardan saklasın.zayıflamak için en büyük morali burda buluyoruz.destekleriniz için teşekkür ederim.walla hani derler ya benim hayatım hikaye.benim yapımda yönetmek karsı gelmek yok aslında ipler tamamen eşimin elinde.ama dısardan okadar zıt görünüyorki evde cocuk bakıyorya sankiben onu sürekli eziyorum çalışan benim diye.neyse böyle olmadıgını oda Allahta biliyor.bu son olaylardan sonrada karar verdim kimse hakkında yorum yapmayacagım hiçbirşey görüldüğü gibi olmuyor.
listen tam bana göre greyfurtuda ananasıda cokkk severim.benim diyetisyen ara öğün aktivya verdi bende anaslaı yogurt yaptım kendime.hatta kivide kattım hem şekersiz hem dogal.

bimlerde oluyor caglacım.varmı sizin orda bim.

hiç sorma okuldan kaçan işe gitmek istemeyen.ben bile kendime şaşıyorum çağlacım.eşimede dedim bitirelim bu durumu.baktım canı sıkılınca sabrı çocuklara cok kalmıyor.herşey yavrularım için onun içi rahat olsun cocuklarımda rahat olsun.hakkını yemeyeyim eşim mantıklı sakin biri en büyük sorun dışardan müdahale.

yapalım tabi.seve seve.
evet waar idahakine bimdende alabilirz .. ya su dısardakiler dısarda kalsa ama bizim ewliliğimizin ilk yılında baktık olmuo sureklı kavga artık dısarda bırakmaya calısıoruz
ben gecen hafta sadece 700gr yağdan vermişim.spor olmayınca.öğün atladım düzensiz beslendim malum cocuklar hastaydı.
bu haftaki listem
sabah 2 bardak su

kahvaltı:peynir el ayası kadar
1 dilim ekmek
bol yeşillik

ara:yeşil çay

öğle
5yk sebze yemeği
salata
komposto(şekersiz ev yapımı ananas kivi ve erik le yaptım kabızlık söz konusu oldugundan verdi)

ara:kiraz saplı form çayı
yeşil çay

ara:1 aktivya

akşam
5yk sebze yemeği haftada 4 gün 100 gr kırmızı et
bol salata

ara:kiraz saplı form çay
yeşil çay

bu kiraz saplı çayı hiççç sevmedim cok aromatik ve reglimi arttırdı sanki.acayip regl oldum streste etkilim muhakkak.dün gece bi kalktım yürüyemedim.

aa ben cok sewmiştim yasemincim yaa benim bitti melisalı yesilçay aldım artık form cay içmicem bi süre

bencede cok fazla içme çağlacım.arada değişmek lazım.ben o sallama çaylarada güvenmiyorum.yeşil çayı kutuda çaykur alıyorum diğerlerinide aktardan.

Son düzenleme:
bencede cok fazla içme çağlacım.arada değişmek lazım.ben o sallama çaylarada güvenmiyorum.yeşil çayı kutuda çaykur alıyorum diğerlerinide aktardan.

ya bende aktarlara güwenmiorum :D nezaman topladılar nasıl kuruttular bunları dusunuorum daha güwenebilceim bi aktar bulamadım:D

off haklısın.bugün bir hastamda dedi aktardan bişey almam o pis çuvallarda felan.

:)) hadi yaa paketlilerdende hepsini almıyorum ya korkuyorum zate ne bulursam kullanıyorum :))

benim diyetisyen öyle wermişti 1 veya 2 yıl önce gittiğimde

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk : 2 adet grisini

Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 1 çay bardağı süt

Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Gece : 2 porsiyon meyve

:)) hadi yaa paketlilerdende hepsini almıyorum ya korkuyorum zate ne bulursam kullanıyorum :))

benim diyetisyen öyle wermişti 1 veya 2 yıl önce gittiğimde

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk : 2 adet grisini

Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 1 çay bardağı süt

Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Gece : 2 porsiyon meyve

çok klasik:27:şaka bir yana benim gittiğim diyetisyenin en sevdiğim yanı bu hafta ne var düşüncesi:52:

Bugün ki menüyü yazayım ve kalkıp işlerimi halledip yatmalıyım yarın hem yoğun olacak hemde spor var 😄
Sabah 08:30
Ilık su
1 yumurta ile yağsız omlet
1 dilim kepek
Süt
Zencefilli çayı

Öğle 12:30
Avuç içi kadar tavuk prenses :)) prensesi soyup yedim ben. Üzerinde garnitür ve beşemal sos vardı
4-5 kaşık kadar erişte

15:00 Peynirli sandviç(50 grekmek/az kaşar)

18:30 1 kahve fincanı keblebi

20:00 1 kase çorba
Bol yeşillikli peynirli salata

2lt su
1 yeşil çay
20 dk bisiklet

Not. Aslında çok leblebi yemem ama elimin altında olunca acıktıkça atıştırıyorum . Çok şükür bugün bitti artık almam ☺️

Misafirleri gonderdim yatmadan kankalarima bi bakiyim dedim aksam giyinmek icin dolabimda okadar cok sey giydim cikardimkki hic birini yakistiramadim daha cok zayiflamam lazim aynalarla barismam icin offf

Menum sabah ceviz su uc tane
Kahvalti bol yesillik menemen dort kasik kadar uc zeytin b.peynir iki d.e bir.c.k bal
Ara kucuk greyfurt yarim armut
Ara kuruyemis bir avuc kadar
Ara neskafe bir avuc spical k
Aksam bir porsiyon corba bir d.ekmek,bir tabak yesil fasulye, yogurt aci biber
Ara bir kucuk dilim yaspasta
3lt su 4 km yuruyus bir buyuk.b bitki karisimi cay

Bugün ki menüyü yazayım ve kalkıp işlerimi halledip yatmalıyım yarın hem yoğun olacak hemde spor var 😄
Sabah 08:30
Ilık su
1 yumurta ile yağsız omlet
1 dilim kepek
Süt
Zencefilli çayı

Öğle 12:30
Avuç içi kadar tavuk prenses :)) prensesi soyup yedim ben. Üzerinde garnitür ve beşemal sos vardı
4-5 kaşık kadar erişte

15:00 Peynirli sandviç(50 grekmek/az kaşar)

18:30 1 kahve fincanı keblebi

20:00 1 kase çorba
Bol yeşillikli peynirli salata

2lt su
1 yeşil çay
20 dk bisiklet

Not. Aslında çok leblebi yemem ama elimin altında olunca acıktıkça atıştırıyorum . Çok şükür bugün bitti artık almam ☺️

Canim yarim saat yapmaya calis sporu en azindan 20dakkadan sonra vucud yag yakimina basliuormus

kızlar bugün öğlen, sabah çok sağlam kahvaltı yapmayınca acıktım tabi. önce eşimle fast fooda mı gitsek dedik ama hayır dedim vicdanen çok rahatsız olacağımı bildiğim için gitmedim evde fasulye vardı ondan yedim yoğurtla beraber.. gidip yemiş olsaydım 10 dk bi lezzet alacaktım belki, ama sonrası kilo ve vicdan azabı olacaktı..efferim bana :46::46: :)))
Alkisliuorum seni biz bu isi cozduk Allahin izniyke
canım aslında hiç zor olmuyor. ben kahvaltıda ekmek yerine kuruyemiş yeneceğini duyunca nasıl yaa demiştim, öyle şey olur mu demiştim :)) ama haftalardır ekmek yemiyorum. sadece şu ara verdiğim hafta yiyeyim dedim ama yiyemedim:)
Kahvalti luksum benim ekmeksizde hic bir lezzet alamam bir dilim bile yeter
Canim benim,sen kafani bosalt,gerisini bosver gitsin:38:

Canim her yerde satiliyor ananas artik..pazardan aldigimi biliyorum tr ye gittigimde:52:Hemde soyup veriyorlardi:9:
Büyük market yokmu yaninizda,mutlaka vardir orda:34:

Canim 1 ince dilim pasta harici yaptigin kacamaga ceza veririm,pesin söylim:34:

Kaptan ince bir dilim yedim onuds yemezdim ama misafilere eslik etmwk amaciylayedin

Ac karnina 4 gunkurusu.1 tatli ks corek otu.yogurt kuru.1 kupa besi biyerde
Kahvlti sekersiz cay.2 dilim cavdar.biraz peynir.1 yumrtali omlet.domates yesil biber.3 zeytin

Ogle 1 tabak yagsiz tuzsuz bol.buruksel lahanli salata
İkindi 1 ceviz.2 form cay.3 kupa tarcinli yesil cay.1 kupa ihlamur
Aksam. Yarim saat once yogurt kuru
Haslanmis brokoli salatasi.kucuk bi tabak ali nazik yogurdunun uzerine firinlanmus kofte koydum 3 kofte idi.yarim su brd portakal suyu

19. Da 1 kupa besi biyrde cayi
3 lt su

Vavv menu super ama bende sporda var canim benim gorelim yarin sporlarini

günaydın kızlar ..umarım sakin bir gün olur..bol enerji yakmalı az kalori almalı:52:

Son düzenleme:
Ac karnina 4 gunkurusu.1 tatli ks corek otu.yogurt kuru.1 kupa besi biyerde
Kahvlti sekersiz cay.2 dilim cavdar.biraz peynir.1 yumrtali omlet.domates yesil biber.3 zeytin

Ogle 1 tabak yagsiz tuzsuz bol.buruksel lahanli salata
İkindi 1 ceviz.2 form cay.3 kupa tarcinli yesil cay.1 kupa ihlamur
Aksam. Yarim saat once yogurt kuru
Haslanmis brokoli salatasi.kucuk bi tabak ali nazik yogurdunun uzerine firinlanmus kofte koydum 3 kofte idi.yarim su brd portakal suyu

19. Da 1 kupa besi biyrde cayi
3 lt su

Güzel menü :46:

Back
X