- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
kızlar gercekten güzel bir grubumuz var Allah nazardan saklasın.zayıflamak için en büyük morali burda buluyoruz.destekleriniz için teşekkür ederim.walla hani derler ya benim hayatım hikaye.benim yapımda yönetmek karsı gelmek yok aslında ipler tamamen eşimin elinde.ama dısardan okadar zıt görünüyorki evde cocuk bakıyorya sankiben onu sürekli eziyorum çalışan benim diye.neyse böyle olmadıgını oda Allahta biliyor.bu son olaylardan sonrada karar verdim kimse hakkında yorum yapmayacagım hiçbirşey görüldüğü gibi olmuyor.
listen tam bana göre greyfurtuda ananasıda cokkk severim.benim diyetisyen ara öğün aktivya verdi bende anaslaı yogurt yaptım kendime.hatta kivide kattım hem şekersiz hem dogal.Bu haftaki menüm (detoks)
Kalkış. Maydanoz suyu
Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates-salatalık
1 bardak greyfurt suyu
Ara: 2 dilim ananas
Öğle: 120 gr et tavuk balık
Akşam: 9 yk sebze yemeği
Salata
Yatmadan 2 saat önce 1 bardak greyfurt suyu
bimlerde oluyor caglacım.varmı sizin orda bim.Ananas; tropik meyvelerden biridir. Oldukça lezzetli ve sulu bir meyve olan ananasın pek çok faydası bulunmaktadır. Demir, kalsiyum, A, B ve C vitaminleri yanı sıra, vücudun su tutmasına engel olan maddeler içerir. Bağışıklık sistemini de destekleyen ananas aynı zamanda diyetleriniz için de ideal bir meyvedir. Tansiyonu ve kandaki yağ oranını düşürür. Beyne giden kan yollarını temizleyerek, kan dolaşımını fazlalaştırır.
way arkadas esim nerden bulcam ananası dıo ya
hiç sorma okuldan kaçan işe gitmek istemeyen.ben bile kendime şaşıyorum çağlacım.eşimede dedim bitirelim bu durumu.baktım canı sıkılınca sabrı çocuklara cok kalmıyor.herşey yavrularım için onun içi rahat olsun cocuklarımda rahat olsun.hakkını yemeyeyim eşim mantıklı sakin biri en büyük sorun dışardan müdahale.herkes hastaa dımı rapor almaya gelenler falan sanada ustuste gelıo geldımı canım ya maasallah sabırlısın
yapalım tabi.seve seve.Yaseminnn doktorcum.
Biliyorum evde işler iyi değil ama benimle rakip olur musun? Listeler yarışıyor yarışması yapalım mı
Olduğu kadar![]()