Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin hanimlar 3km yuruyusumu yaptim ama bu hafta kilo veremiyecekmisim gibi hissediyor karnimdan belli oluyor kilo verip vermedigim duraklama icin cok erken offf isin icinden cikamadim

Oyle dusunme canim olumlu dusun ben de su siskinligim gitsin tarti fotosu cekmeye baslayacagim daha iyi motive olcagima inamiyorum

kaptancım şimdi orda tatil bide yeme içme sezonudur.Allah kolaylık versin.az ve karbonhidrat agrlıklı besleniyorsun aman dikkat et.ayy bende en cok spekulatis mi neydi tarcınlı biskuvi olurdu yılbasında onu özledim.

Oyle dusunme canim olumlu dusun ben de su siskinligim gitsin tarti fotosu cekmeye baslayacagim daha iyi motive olcagima inamiyorum

2 sene once yaptigim diyete o kadar hizli kilo vermistim haftada 1,5 ,2 kilo bu sefer oyle olmadi metomm az calusmaya basladi acaba

MENÜM ( Dünkü)

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 dilim lor peyniri
2 kuru kayısı
6 zeytin
1 bar süt

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase tavuklu tel şehriye
1 por ıspanak
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 bar süt
takviye olarak omega 3

MENÜM ( Bugünkü)

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 ad boyoz:18::17::17: 2 ay sonraki ilk kaçamağım bugün şeytana yenildim:14:
1 bar çay
2 kayısı

ÖĞLE :
1 ad elma

AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
ızgara balık
salata
1 dilim helva

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

O minik kaçamaktan hiç bir şey olmaz bence. 2 ay çok iyi ya. :16:

Iyi aksamlar hanimlar...
firsat bulmusken bakayim bir..

Her firsatta yazayim ki 35 mesaji doldurayim,yoksa sari kart alabilirim:18:

Cok yoruldum bu gün,yediklerimi yazayim ama hic ne zaman ne yedim diye dikkat etmedim..
zaten saat 4 e kadar lokma koymadim agzima,4 te disardaydik 1 sade kahve ictim...aksamda lahmacun yaptim,evde 2 tane yedim ondan, salatayla..sonrasinda 2 kuru pasta ve biraz findik ama 2 saate yakin yürüyüs yaptim ve bütün günde ayaktaydim..ceza verirken bunlarida dikkate alin lütfen:14:

Kaptan naptın sen. Bir anda feci yüklenmişsin. :20:

Caglacim misafire ragmen gayet mükemmel bir menu demek ki misafire illa da cal seyler ikram etmek demek degilmis :)

Kesinlikle alkisliyorum cagla seni bu kadar misafir trafiginde kacamaksiz menu supersin

Dun benim kabul gunumdu kizlar:)) sabahtan kuzenim geldi tamam onu ben cagardim sonra olaylar benim disimda gelisti sonra gorumcem geldi ewde oldu 4cocuk 1i bebek orda bi kafam sisti o gitti esimle kuzenimin esi babannem geldi sonra 6da ilkokul arkadasim aradi geliorum dedi bide yemege kaldilar butun gun waktimde olmadi yemekle ugrascak keendime ispanak yapcaktim onlarada yaptim ama oldum yani yazayim menumu

Kalktigimda
Maydanoz suyu
Sabah
1dilim ekmek
1.5 yumurta
Greyfurt suyu
Ogle
2kofte
Salata
Ara
2dilim ananas
Aksam
İspanak
Yarim kase yogurt
Yarim kase mercimek corbasi

Su 1.5falandir
Spor yok
Erikli tarcinli bitki cayi
Yesilcay
Kusburnu
Maşallah çağlacığım. İşte bu herşeye rağmen süper geçmiş günün menü bakımından.:46:

günaydın kızlarrr.sabah sabah güzel moral oldu.erken geldim biraz dr arkadaslar kahvaltı yapıyormus,üst kattakilerden beni görenler aa önlüğün bollaşmış sen incelmişssin dediler:10:normalde listede 1 dilim ekmek var ben 2 dilim yemeye niyet etmiştim dilimler küçükte ama bu gazla bir dilimi zor yedim.mutluluk midemi şişiriyor:52:

Ay ben seni böyle görünce çok mutlu oluyorum. :16:

2 sene once yaptigim diyete o kadar hizli kilo vermistim haftada 1,5 ,2 kilo bu sefer oyle olmadi metomm az calusmaya basladi acaba

Canim panikleme her yil degisiyor metamiz hava sartlari bile etkiliyor ayrica gecen yilda ayni diyetimi uyguluyor dun vs vs bi suri etken var onemli olan dogru gitmesi yagdan gitsinde yavas gotsin ama gitsin

Artik ben acikkinca canim salata yogurt corba istiyor hamurislerine karsi bagisiklik kazaniyorum galiba

Canim panikleme her yil degisiyor metamiz hava sartlari bile etkiliyor ayrica gecen yilda ayni diyetimi uyguluyor dun vs vs bi suri etken var onemli olan dogru gitmesi yagdan gitsinde yavas gotsin ama gitsin

Ne bilyim ayfercegim bu benim yasam seklim olacak ayda iki kilo versem 8 ayda ideal kiloma kavusiyorum diyorum ama bazen boyle veremiyecekmisim geliuor

Menü yazıp bende yatayım :18:
Sabah ılık su
2 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Ihlamur

Ara az dut 2 kayısı

Öğle
1 kase çorba
2 kaşık pilav
4 kaşık kurufasulye
Cacık

Ara 1/2 armut

Ara activia

Akşam
Ispanak 1 pors.
Yoğurt 1/2 kase
Salata

2 lt su
2 yeşilçay
Spor 1 saat aeropilates

Öğle bana çok geldi.

Dünkü menüm

Kalkış: Bir bardak maydanoz suyu

Kahvaltı:
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim light beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
salata-domates
1 bardak greyfurt suyu

Ara: 2 dilim ananas

Öğle:
1 kase domates çorbası
patatesli tas kebabı(patateslerini yemedim)

Ara: 1 dilim ananas

Ara : 2 dilim ananas

Akşam:
Bir kase salata
150 gr kadar tavuk

Ara : 1 bardak greyfurt suyu

Su: 2 litre
Çay: 2 bardak yeşilçay
Spor : Yok

Listeme tam uyamadım maalesef...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğle bana çok geldi.

Canim sule 90 kg ben yorumlarken kglarinda goz onunde bulunmasi gerektigine inanıyorum bilmiyorum belki yanlis düşünüyorum ama gayet guzel oglesi haa pilsv yerine fasulyeyi artirip pilav yemeye bilirdi ama gun icinde yaptigi sporuda goz onune alirsak diyetini etkileyecek bo durum soz konusu degil. Metabolizmasini yavastacak kadarda az yememeli bir insan yoksa metanin yavaslamasinin yani sira bir dunyada hastalik kapıda bekliyor yanlis anla bu benim dusuncem

Ne bilyim ayfercegim bu benim yasam seklim olacak ayda iki kilo versem 8 ayda ideal kiloma kavusiyorum diyorum ama bazen boyle veremiyecekmisim geliuor

Anlıyorum seni dilekcim ama bence sen basarirsin morelini yukaek tut lutfen belki bu hafta az verip haftaya uc kg vereceksin bilemezsin ki meta bazen oyunlar oynuyor misal ben cok spor yaptigim dönemde tartida degisen birsey yoktu ama vucut sikilasmisti ayrica cok kg insanlar ilk basta belli bir sure spor yapmamaliymis yani abartmamali gunde 40 dk yuriyusu gecmemeli yoksa yaglar kasa donuyirmus senin kilon cokda fazla degil boyunu bilmiyorum ama sporun kulagina da su kacirmamak lazim :)

bugün yandaki dr arkadas izinli yerinede ben bakıyorum.iyice koptum burdaki konulardan.:25:
güzel haber gelen giden kilo vermişsin diyor.üstelik son gebeliğimden önce alıp giyemediğim bir eteğimi giydim bugün.azcık dar ama olsun önlükten görülmüyor:27:
kötü haber kv bana geldi iyidir severim kendisini akşam yemekte onşara eşlik edemedim yanlış anlaşılmasın rahat olsunlar diye diyetteyim dedim şimdi evde sürekli diyet lafı geciyor buda benim psikolojimi bozuyor kırılmasın diye söyleyemiyorum ama birde kaynım vs duyarsa yandım artık yorumlar ucusur.:59:

tatllım bende aynı esıme bıle dıyorum sakın kımseye soyleme sende yorum yapma dıye cok sıkıldım cunku sozlerden

Back
X