Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mervem gecmis olsun bacim Rabbim cuma gunun hurmetine şafi isminin hurmetine enn kisa zamanda acil sifa nasip etsinn
merve sen drunu bulamamışsın gel bana bak seni nasıl iyi edecem![]()
kıyamam.mervecim kendine acı ve stresten uzak dur.kullandıgın ilaçta seni hassas hale getirmiş olabilir.hormon ilaçları sinir strese yatkınlık yapabiliyor.gez dolaş fırsatın varsa.keşke benim fırsatım olsa eve hiç girmem.Aile hekimim sen olsaydon hmn gelirdim
Yasemn strestende olabılır mı canm
Ne bilim dün gündüz bole içime ateş bastı dedım heralde sıcakladım
Aksam hiçbişi yokken bi baş donmesıyle bayıldım
Bn strese baglıyorum son 2 gundur olur olmaz selere cok canımı sıktım ü
Sana hakveriyorum arkadasm benim artisim tatiller yuzunden oldu bi de sizi talip edemedim tabiBacilar bizim en buyul hatamiz haftasonu cosmalarimiz bu haftasonu burdan kopmalim ve herkes kesinlikle menusune yayinlasin yayinlayamayan pazartesi yayinlasin benceee
Canim beni regl donemimde gectin bi daha zor bacim ben sporcu bir bayanimm:)
bu arada diyetisyene gittiğimde ayakta uyuyordum soracagım herseyi unuttum.helede 1300 eksik çıkınca sevindirik oldum.bana sabah ayran verdi bende kefir içtim![]()
Yeniyildi tatilde bitti bu hafta bir kilo hedef koyuyorum
Olabilir ben yine de iddaya varim .bende cayci ve sucu bi bayanim bak 2.5 lt suyum bitti 2 brdk ta tarcinli yesil cayimi ictim tenefuslerde ohhhh cocuklara karsi bi relax im ki sorma
kork benden:82:benim kabullenmem zor oldu ama kabullendim uzun süreç kilom cok kaçamakla felan kaybedecek yıpranacak vaktim yok.hadi kızlarrr sizin kilolalrınız okadar cok değil.sıkın dişinizi korumaya gecince yersiniz az az sevdiklerinizden.
Kızlar cok özürdüilerim
Bn dün gece yine hastaneye gittim gece 2 de geldim bugunun cuma oldugunu bile farketmedim
61 kıloyum malesef bn ;((
Nefen böle oldu hmn cok özürdilerimm
Tamam cnm sana soz haftaya en az 1 kilo gitms olck inszaman çabuk geciyor kızlar sizin kilonuzda olsam varya 2 ayda mezun olurdum.bakın daha dün eda bana diyetisyen diyordu bugün 1 ay oldu veeee ben tam 5600gr eksildim.2 ayda en az 10. 2 ay nedirki.bir kere ağzınızı o cıslara kapatın gönlünüzde kapanacak onlara.