- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlarrrherkese güzel bir haftasonu dilerimmmm
oyyy kıyamam sen çalışıyomusun eriğimmm az kaldı tatlım sık dişini
bizde teyzeme gittik kahvaltıya dönüştede biraz alışveriş hemen buraya attım kendimi herşey yolundadır umarım geçmişe bakamadım henüz
Cumartesi nicin herkes bisiler yedirmeye calisio yaa:))
Malum dun arkadaşlar gelmieti iki patates koftesiyle bi elmali kurabiye yedim ama bugun hic cissim yok bol bol saglik var . Evet kaybedecek vaktim yok guzel demisti benimde kaybedecek vaktim yok sadece kilo icin degil baska birsey içinde bak aklima geldi simdi
Kizlar sabh cok mutlu oldum.regl olmusum sabh.ben bu hafta olcmi unutmustm.megr cuma gunu tartidaki artilr cogunlukla regl denmis
Dunkumenum ac karnina 3 gunkurusu
Kahvlti. Sekrsz cay. 1 dlm cvdr ekmg.1 domats ve salatalk.4 zytn.birz peynir
ARA 1 kuck portkl.1 kupa besibyrde
OGLe 1 tabk salata.1 kase yogrt
İKİndi 2: form cay.2 tarcnli yesilcy
AkSam salata.yogrt.1 porsiyon firnda kabk mucvr.4 tane tavuk naget( naget leri mecburen yedim.esim denemk icin alms sevmedim dok diyince )
19 da 1 kupa besi biyerde
3 lt dn fazla su
25 mekik
Herkese selam kızlar nasılsınız bakalım
Bn biraz daha iyiyim artık kafama bişi takmamaya calısacagım
Kendimden baska kimseye yapmıyorum wallahi gercekten öle
Sizler nasılsınız NORAA CIM cok tebrik ederim gerçekten bu azimle gidersen istedigin kıloya ulasmakta zorluk cekmıceksın gibi
Gunaydın kızlarrr
Kızla günaydınn![]()
bireyselde 2.olmuşummgeçmişi okudum hepinize çok tşk ederimm
dün akşam diyeti bozdum demicem sadece kendime ödül verdim ödülümü de duysanızaylardan sonra canım kuru fasulye çekti kuru fasulye ve taze fasulye 3 baklava yedim üzerine de 2 form çayı içtim ki hemen wc ye çıkayım, bunlar moralımı bozdu mu hayırr
bugün tam gaz devam edıyorum hedefi 63'e çektim bu kez :) buralardayım hala yanı
![]()
bende dünkü menümü yazayım
sabah(11:30 ) : 2 yumurta(yumurtalarım çok küçük bi dahakine buyuk boy alıcam böyle çok göze batıyor), 2 dlm ekmek,4 zeytin, çok az tulum peyniri,1 kupa kayısılı form çay.
akşam (17:00) : 1 tabak çorba, yarım tabak pırasa yemeği,salata, 2 kaşık yoğurt
ara : 1 fincan çay, 2 tane mısır pirinç patlağı varya eti formun ondan yedim, 1 tane hurma
2 lt su
12 dk trombolin, 50 mekik
Evet sporumuda yazayim
30 dk bantta yuruyus bu haftaki cezadan dolayi
20dk zumba 150 yan bel hareketi hamlamisim valla sabah bi baktim yanlarim aciyor ohh ohh aciyin aciyin dedim![]()
tatlım bu zamana kadar yedıkte ne oldu oyle dusun bır anlık nefıs ıcın ıstedıgımız seylerı gıyemıyoruz en azından.14 subat ıcın bısey alıcam kendıme bu sefer kesın kararlıyım dıyetısyenle verıcem ve gercekten cok yıyorum acıkmaya fırsatım olmuyo gercekten
Malesef banucumnapalim daha iyi bi is buluna kadar en iyisi bu diyoruz
![]()
Bugun arkadas aradi yarin aksam gelelim size diye ayy dedim dabah kahvaltiya gelin en azindan sabah daha dengeli yiyor insan azcik cok kacsada telafisi var aksama kadarbundan sonra herkesi kahvaltiya alayim aksam oturmasi yok
umarim senin kahvaltindada cisslar yoktu
gunaydın kıslar
menumu yazayım
sabah
domates salatalık
5 zeytın
2 dılım tb ekmek
sekersız cay
ara
3 kayısı
2 tam ceviz
öğlen
6yk kuru fasulye
1 dılım tb ekmek
1 kase yogurt
ara
3 kuru kayısı
6 tuzsuz badem
yeşilçay
akşam
8 yk kasıgı ıspanak yemegı
4-5 kasık yogurt
ara
1 elma
1 bardak süt
su:2lt
Ahh yarabbim bi elbisem var kirmizi icine giremiyorum oysa bir iki ay oncesine kadar girebiliyordum hafta sonu denedim olmayinca gözlerim firladi yatagindanbende o elbiseye 29 ocakta girmeliyim kizlar disimi sikip bir ayda 6 kg versem cok mu
Sakınnn yedirmeye çalışanlara midem rahatsız diye pembe bir yalan at bitanemmm
cısları bugün telafi ettiğine göre sorun yok akşamda sağlıklı bir menü ohhh süperr
Hadi gözün aydın bitanemmm 2 gün önce gelse ne vardıı neyse haftaya artık bu arada elin cıslara uzanmadığı için kocamannnn bir öpücükkhemende suyumu içtim seni görünce
nagetler kızarmamıştır umarımmm:26:
Slm bitanemmmmm noldu bizim mervişimize nazar değirdik galiba:26: biraz daha iyi olmana çok sevindim canım
dediğin gibi kendinden başka kimseye yapmazsın prensesini düşün onun sana ihtiyacı var o yüzden toparlamaya çalış kendini tatlım
antidepresan ilaçları vücudun alışıncaya dek uyku yapar bitanem sersem sersem gezersin bir müddet sonra alışırsın ama sen güçlü birisin ilaçsızda bugünleri atlatırsın tatlım atmakla en güzelini yapmışsın
Tünaydın tatlımmmm
Tebriklerrrrr Canımmmmm3 baklavayı hakettin ayrıca hedefini indirmene çok sevindimmm bizimle olduğun süre uzayacak
sabah ekmek olmasaymış tam karatay
wuuuuuuuu spora bayıldımmmmm maşallahhh![]()
kaçamak yapmazsan ve düzenli spor yaparsan neden veremeyesinki bitanemmm şeker ve ekmektende uzak dur inan inceltiyor
bence verirsin:13:
Allah gönlüne göre bir iş nasip etsin inş Ayfercimm kahvaltıya misafir almak en mantıklısı insan daha kontrollu yiyor en azından dediğin gibi fazla kaçsa bile telafisi mümkünn bende özellikle bu yüzden kahvaltıya gittim ama teyzem açık büfe gibi kurmuş sofrayı ama benim kararlılığımı görünce fazla ısrar edemedi hayır demeyi başardımmm![]()
Bu gün yediklerimi yazayim..yarin yokum yazamam..
Sabah
1 dl ekmek
5 ufacik dilim antep peyniri(DILIMLER ISARET PARMAGININ ILK BOGUMU KADARDI)
ara
1 mandalina
öglen
3 böbrek teflonda yagsiz
yesil salata
4 kasik bulgur pilavi
aksam
1 kase mercimek corba
7 kasik etsiz bamya
su
2 lt
spor
30 dk jullian,lesilie 2 ml
2kupa yesil cay,2 kupa karisik bitki cayi
iysi geceler hepinize![]()
selam kızlar menumu yazayım hemen
sabah
2 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
1 kupa kahve
öğle
1 kase kremasız domates çorbası
2 adet kadın budu köfte
1 kase yoğurt
ara
5 fındık
5-6 çubuk kraker
1 mandalina
akşam
1 kase mercimek çorbası
4 yk etli nohut
ara
2 adet mercimek köftesi
1 adet elmalı kurabiye
su: 2 lt
bitki çayı:2 fincan
kızlar kusura bakmayın dediğim gibi arkadaş vardı zırt pırt sen neden yemiyorsun deyince bunları yedim şimdi gittiler
kalanları hazırladım yarın işyerindekilere götüreceğim böylece onlar kilo alsınlar az uğraşmıyorlar benimle malum
şimdi de kalkıp sporumu yapacağım ohhh ohhh
hadi hepinizi öptüm![]()
sondan 2. olmuşuz.gülmüşler bize.alacakları olsun.gamzecim tebrikler canım 2. olmussun darısı başımıza.ben bile kendime hayret ediyorum.eşim ıslak kek istedi,korkarak yaptım en az 3 dilim yediğim ıslak kekten bi çatal bile almadım.oda okadar güzel olduki.benim yerime çocuklar eşim kv vs 1 tepsi keki yediler ohh bana kalmadı.![]()
Kahvaltimaydonoz,1d.ekmek,lor peynir, aci biber, yumurta bir t.k tahin bir c.k Tereyag,3 zeytin, 3 ceviz
Ara bir avuc kuruyemis
Ogle 1d.e bir tabak corba kirmizi lahana,kizimdan kalan uffacik birdilim borek
Ara yarim kase nesfit uc erik
Aksam lahana yemegi,bulgur pilavi yogurt acibiber
Ara ceviz neskafe
Spor yarim saat yuksek tempo yuruyus
3lt su,
Matecayi,yesilcay
Bal yedim kaseyi yikiyim dedim yazzzik cope gitmesin hakiki bal diye azcik yedim
Bugun pek istahliydim ama saglikli yiyeceklerden sectim kacamak sayilirmi bilmem
Kızlar kusura bakmayın. biraz yoğundum gelemedim.
iyi tatilller.![]()
Suan gayet iyi gidiyorum buraya yazdikca tirsiyorum elim gidemiyor cisslara valla . Aksamda yedim de gelin bana sorun kizlara nasıl diyecegim diye dusundum hep :18: kocama aksam manti kendime salata var![]()
Kacamajk yapma luksum kalmadi
Bu hafta hepsini kullandim
Hep cocuk iste hemde kacamak yap hemde zayif hamile kalmak iste
Yok oyle dünya diye sirak diye patlatti tokatini tarti![]()
Ne kadar versem kar kardir malum korunmuyorum her hafta benim icin nimet bundan sonra
menü süper sıvı harika özelllikle bitki çaylarııı spor desen fevkaladenin fevkinde e daha ne olsunnn
üstüne birde temizlikkkkharikasın canımcımmm bugün gezmeyi hakettin tadını çıkar
Ayfercimmm eğer 6 kilo vermek istiyorsan ekmeği haytından çıkar tatlım sabahları her gün yumuurta yemeye çalış yediğin cısları bugün affettirdiğin için bişey demiyorum bitanem
Napalım canımız sağolsun Yasemincim haftayada ağlatırız birinci oluncairadenin önünde şaoka çıkarıyorummmm harikasınn
aradki kuruyemişi çiğ yediysen mesele yok tatlım ama kızından kalanları yazık olmasın diye hüpletme ne olur dursun sonuç olarak atılmaz o minnacık kaçamaklar bizi zorluyor toplanıncamate çayını da tavsiye etmiyorum geçende demişmiydim:44: tek tek bitkileri demle istersen
Ne kusuru tatlımmmm iyi tatillerrr![]()
İnsallah hem kilocuklar gider hemde rabbim sana en kısa zamanda nurtopu gibi bir bebiş nasip eder inş bitanemm
evet bu kez çok kararlıyım Ayfercimmm inş hedefime hedeflediğim tarihte ulaşırım çevremdeki herkeste kabullendi artık destekliyorlarda![]()
Canim ekmegi cikarmiyorum yani pilavi makarnayi cikardim mesela ama ekmekte beyaz ekmek tuketmiyorum tambugday cavdar kepek yada tahilli tuketiyorum
MENÜM ( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 minik yerli muz
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
10 zeytin
1 dilim peynir
2 kayısı
1/2 demet dereotu
ÖĞLE :
tarçınlı keten tohumlu portakallı yoğurt
Y
AKŞAM:
1 kase ezo gelin çor
1 por kırmızı pancar
1 bardak ayran
salata
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik tiffany 10 dk
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bar ayran
takviye olarak omega 3
1 hafta ekmek ve un ailesini çıkar vücudundaki incelmeyi gör benden söylemesi kilo vermesen bile o kadar inceltiyorki ama mutlaka kiloda vereceksin![]()