Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm kızlarrr :3::3:herkese güzel bir haftasonu dilerimmmm :12::12: oyyy kıyamam sen çalışıyomusun eriğimmm az kaldı tatlım sık dişini
:16::16: bizde teyzeme gittik kahvaltıya dönüştede biraz alışveriş hemen buraya attım kendimi herşey yolundadır umarım geçmişe bakamadım henüz

Slm kızlarrr :3::3:herkese güzel bir haftasonu dilerimmmm :12::12: oyyy kıyamam sen çalışıyomusun eriğimmm az kaldı tatlım sık dişini
:16::16: bizde teyzeme gittik kahvaltıya dönüştede biraz alışveriş hemen buraya attım kendimi herşey yolundadır umarım geçmişe bakamadım henüz

Malesef banucum :36: napalim daha iyi bi is buluna kadar en iyisi bu diyoruz :16:

Bugun arkadas aradi yarin aksam gelelim size diye ayy dedim dabah kahvaltiya gelin en azindan sabah daha dengeli yiyor insan azcik cok kacsada telafisi var aksama kadar :9: bundan sonra herkesi kahvaltiya alayim aksam oturmasi yok:20: umarim senin kahvaltindada cisslar yoktu

Cumartesi nicin herkes bisiler yedirmeye calisio yaa:))

Sakınnn yedirmeye çalışanlara midem rahatsız diye pembe bir yalan at bitanemmm:17:

Malum dun arkadaşlar gelmieti iki patates koftesiyle bi elmali kurabiye yedim ama bugun hic cissim yok bol bol saglik var . Evet kaybedecek vaktim yok guzel demisti benimde kaybedecek vaktim yok sadece kilo icin degil baska birsey içinde bak aklima geldi simdi

cısları bugün telafi ettiğine göre sorun yok akşamda sağlıklı bir menü ohhh süperr

Kizlar sabh cok mutlu oldum.regl olmusum sabh.ben bu hafta olcmi unutmustm.megr cuma gunu tartidaki artilr cogunlukla regl denmis

Hadi gözün aydın bitanemmm 2 gün önce gelse ne vardıı neyse haftaya artık bu arada elin cıslara uzanmadığı için kocamannnn bir öpücükk:54::46: hemende suyumu içtim seni görünce:9::7:

Dunkumenum ac karnina 3 gunkurusu
Kahvlti. Sekrsz cay. 1 dlm cvdr ekmg.1 domats ve salatalk.4 zytn.birz peynir
ARA 1 kuck portkl.1 kupa besibyrde
OGLe 1 tabk salata.1 kase yogrt
İKİndi 2: form cay.2 tarcnli yesilcy

AkSam salata.yogrt.1 porsiyon firnda kabk mucvr.4 tane tavuk naget( naget leri mecburen yedim.esim denemk icin alms sevmedim dok diyince )
19 da 1 kupa besi biyerde

3 lt dn fazla su
25 mekik

nagetler kızarmamıştır umarımmm:26:

Herkese selam kızlar nasılsınız bakalım
Bn biraz daha iyiyim artık kafama bişi takmamaya calısacagım
Kendimden baska kimseye yapmıyorum wallahi gercekten öle
Sizler nasılsınız NORAA CIM cok tebrik ederim gerçekten bu azimle gidersen istedigin kıloya ulasmakta zorluk cekmıceksın gibi

Slm bitanemmmmm noldu bizim mervişimize nazar değirdik galiba:26: biraz daha iyi olmana çok sevindim canım
dediğin gibi kendinden başka kimseye yapmazsın prensesini düşün onun sana ihtiyacı var o yüzden toparlamaya çalış kendini tatlım

antidepresan ilaçları vücudun alışıncaya dek uyku yapar bitanem sersem sersem gezersin bir müddet sonra alışırsın ama sen güçlü birisin ilaçsızda bugünleri atlatırsın tatlım atmakla en güzelini yapmışsın:16::16::16:
Gunaydın kızlarrr

Tünaydın tatlımmmm:16::16:

Kızla günaydınn :16:

bireyselde 2.olmuşumm :52: geçmişi okudum hepinize çok tşk ederimm :16:

dün akşam diyeti bozdum demicem sadece kendime ödül verdim ödülümü de duysanız :9: aylardan sonra canım kuru fasulye çekti kuru fasulye ve taze fasulye 3 baklava yedim üzerine de 2 form çayı içtim ki hemen wc ye çıkayım, bunlar moralımı bozdu mu hayırr :52: bugün tam gaz devam edıyorum hedefi 63'e çektim bu kez :) buralardayım hala yanı :1:

Tebriklerrrrr Canımmmmm :46::46: 3 baklavayı hakettin ayrıca hedefini indirmene çok sevindimmm bizimle olduğun süre uzayacak:21::21::21::16::16:
bende dünkü menümü yazayım:42:

sabah(11:30 ) : 2 yumurta(yumurtalarım çok küçük bi dahakine buyuk boy alıcam böyle çok göze batıyor:1: ), 2 dlm ekmek,4 zeytin, çok az tulum peyniri,1 kupa kayısılı form çay.

akşam (17:00) : 1 tabak çorba, yarım tabak pırasa yemeği,salata, 2 kaşık yoğurt

ara : 1 fincan çay, 2 tane mısır pirinç patlağı varya eti formun ondan yedim, 1 tane hurma

2 lt su
12 dk trombolin, 50 mekik

sabah ekmek olmasaymış tam karatay:46::46::29:

Evet sporumuda yazayim

30 dk bantta yuruyus bu haftaki cezadan dolayi
20dk zumba 150 yan bel hareketi hamlamisim valla sabah bi baktim yanlarim aciyor ohh ohh aciyin aciyin dedim :9:

wuuuuuuuu spora bayıldımmmmm maşallahhh:nazar::8::8::8:

tatlım bu zamana kadar yedıkte ne oldu oyle dusun bır anlık nefıs ıcın ıstedıgımız seylerı gıyemıyoruz en azından.14 subat ıcın bısey alıcam kendıme bu sefer kesın kararlıyım dıyetısyenle verıcem ve gercekten cok yıyorum acıkmaya fırsatım olmuyo gercekten

Ahh yarabbim bi elbisem var kirmizi icine giremiyorum oysa bir iki ay oncesine kadar girebiliyordum hafta sonu denedim olmayinca gözlerim firladi yatagindan:52:bende o elbiseye 29 ocakta girmeliyim kizlar disimi sikip bir ayda 6 kg versem cok mu

Malesef banucum :36: napalim daha iyi bi is buluna kadar en iyisi bu diyoruz :16:

Bugun arkadas aradi yarin aksam gelelim size diye ayy dedim dabah kahvaltiya gelin en azindan sabah daha dengeli yiyor insan azcik cok kacsada telafisi var aksama kadar :9: bundan sonra herkesi kahvaltiya alayim aksam oturmasi yok:20: umarim senin kahvaltindada cisslar yoktu

Allah gönlüne göre bir iş nasip etsin inş Ayfercimm kahvaltıya misafir almak en mantıklısı insan daha kontrollu yiyor en azından dediğin gibi fazla kaçsa bile telafisi mümkünn bende özellikle bu yüzden kahvaltıya gittim ama teyzem açık büfe gibi kurmuş sofrayı ama benim kararlılığımı görünce fazla ısrar edemedi hayır demeyi başardımmm:12::12::12:

gunaydın kıslar
menumu yazayım

sabah
domates salatalık
5 zeytın
2 dılım tb ekmek
sekersız cay

ara
3 kayısı
2 tam ceviz

öğlen
6yk kuru fasulye
1 dılım tb ekmek
1 kase yogurt

ara
3 kuru kayısı
6 tuzsuz badem
yeşilçay

akşam
8 yk kasıgı ıspanak yemegı
4-5 kasık yogurt

ara
1 elma
1 bardak süt

su:2lt

Günaydın şekercimmmmm menün harika cıslara hayır dediğin için ayrıca tebrik ederim tatlımmm:46::42::16:

Ahh yarabbim bi elbisem var kirmizi icine giremiyorum oysa bir iki ay oncesine kadar girebiliyordum hafta sonu denedim olmayinca gözlerim firladi yatagindan:52:bende o elbiseye 29 ocakta girmeliyim kizlar disimi sikip bir ayda 6 kg versem cok mu

kaçamak yapmazsan ve düzenli spor yaparsan neden veremeyesinki bitanemmm şeker ve ekmektende uzak dur inan inceltiyor
bence verirsin:13:

Sakınnn yedirmeye çalışanlara midem rahatsız diye pembe bir yalan at bitanemmm:17:

cısları bugün telafi ettiğine göre sorun yok akşamda sağlıklı bir menü ohhh süperr

Hadi gözün aydın bitanemmm 2 gün önce gelse ne vardıı neyse haftaya artık bu arada elin cıslara uzanmadığı için kocamannnn bir öpücükk:54::46: hemende suyumu içtim seni görünce:9::7:

nagetler kızarmamıştır umarımmm:26:

Slm bitanemmmmm noldu bizim mervişimize nazar değirdik galiba:26: biraz daha iyi olmana çok sevindim canım
dediğin gibi kendinden başka kimseye yapmazsın prensesini düşün onun sana ihtiyacı var o yüzden toparlamaya çalış kendini tatlım

antidepresan ilaçları vücudun alışıncaya dek uyku yapar bitanem sersem sersem gezersin bir müddet sonra alışırsın ama sen güçlü birisin ilaçsızda bugünleri atlatırsın tatlım atmakla en güzelini yapmışsın:16::16::16:

Tünaydın tatlımmmm:16::16:

Tebriklerrrrr Canımmmmm :46::46: 3 baklavayı hakettin ayrıca hedefini indirmene çok sevindimmm bizimle olduğun süre uzayacak:21::21::21::16::16:

sabah ekmek olmasaymış tam karatay:46::46::29:

wuuuuuuuu spora bayıldımmmmm maşallahhh:nazar::8::8::8:

Suan gayet iyi gidiyorum buraya yazdikca tirsiyorum elim gidemiyor cisslara valla . Aksamda yedim de gelin bana sorun kizlara nasıl diyecegim diye dusundum hep :18: kocama aksam manti kendime salata var :8:

kaçamak yapmazsan ve düzenli spor yaparsan neden veremeyesinki bitanemmm şeker ve ekmektende uzak dur inan inceltiyor
bence verirsin:13:

Kacamajk yapma luksum kalmadi

Bu hafta hepsini kullandim

Hep cocuk iste hemde kacamak yap hemde zayif hamile kalmak iste

Yok oyle dünya diye sirak diye patlatti tokatini tarti:22:
Ne kadar versem kar kardir malum korunmuyorum her hafta benim icin nimet bundan sonra

Allah gönlüne göre bir iş nasip etsin inş Ayfercimm kahvaltıya misafir almak en mantıklısı insan daha kontrollu yiyor en azından dediğin gibi fazla kaçsa bile telafisi mümkünn bende özellikle bu yüzden kahvaltıya gittim ama teyzem açık büfe gibi kurmuş sofrayı ama benim kararlılığımı görünce fazla ısrar edemedi hayır demeyi başardımmm:12::12::12:

Ayy bayiliyorum anlayisli insanlara ne guzel israr etmemesi

birde sen kararli olunca kglar sana viz gelir:nazar:

Bu gün yediklerimi yazayim..yarin yokum yazamam..
Sabah
1 dl ekmek
5 ufacik dilim antep peyniri(DILIMLER ISARET PARMAGININ ILK BOGUMU KADARDI)
ara
1 mandalina
öglen
3 böbrek teflonda yagsiz
yesil salata
4 kasik bulgur pilavi
aksam
1 kase mercimek corba
7 kasik etsiz bamya
su
2 lt
spor
30 dk jullian,lesilie 2 ml

2kupa yesil cay,2 kupa karisik bitki cayi

iysi geceler hepinize:16::54:

:46::46::46: menü süper sıvı harika özelllikle bitki çaylarııı spor desen fevkaladenin fevkinde e daha ne olsunnn:12::46:

üstüne birde temizlikkkk :32::32: harikasın canımcımmm bugün gezmeyi hakettin tadını çıkar:16:

selam kızlar menumu yazayım hemen

sabah
2 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
1 kupa kahve

öğle
1 kase kremasız domates çorbası
2 adet kadın budu köfte
1 kase yoğurt

ara
5 fındık
5-6 çubuk kraker
1 mandalina

akşam
1 kase mercimek çorbası
4 yk etli nohut

ara
2 adet mercimek köftesi
1 adet elmalı kurabiye

su: 2 lt
bitki çayı:2 fincan

kızlar kusura bakmayın dediğim gibi arkadaş vardı zırt pırt sen neden yemiyorsun deyince bunları yedim şimdi gittiler

kalanları hazırladım yarın işyerindekilere götüreceğim böylece onlar kilo alsınlar az uğraşmıyorlar benimle malum :1:

şimdi de kalkıp sporumu yapacağım ohhh ohhh :8::8::8:

hadi hepinizi öptüm :8:

Ayfercimmm eğer 6 kilo vermek istiyorsan ekmeği haytından çıkar tatlım sabahları her gün yumuurta yemeye çalış yediğin cısları bugün affettirdiğin için bişey demiyorum bitanem:34:

sondan 2. olmuşuz.gülmüşler bize.alacakları olsun.gamzecim tebrikler canım 2. olmussun darısı başımıza.ben bile kendime hayret ediyorum.eşim ıslak kek istedi,korkarak yaptım en az 3 dilim yediğim ıslak kekten bi çatal bile almadım.oda okadar güzel olduki.benim yerime çocuklar eşim kv vs 1 tepsi keki yediler ohh bana kalmadı.:32:

Napalım canımız sağolsun Yasemincim haftayada ağlatırız birinci olunca:21::21: iradenin önünde şaoka çıkarıyorummmm harikasınn

Kahvaltimaydonoz,1d.ekmek,lor peynir, aci biber, yumurta bir t.k tahin bir c.k Tereyag,3 zeytin, 3 ceviz
Ara bir avuc kuruyemis
Ogle 1d.e bir tabak corba kirmizi lahana,kizimdan kalan uffacik birdilim borek
Ara yarim kase nesfit uc erik
Aksam lahana yemegi,bulgur pilavi yogurt acibiber

Ara ceviz neskafe
Spor yarim saat yuksek tempo yuruyus
3lt su,
Matecayi,yesilcay
Bal yedim kaseyi yikiyim dedim yazzzik cope gitmesin hakiki bal diye azcik yedim
Bugun pek istahliydim ama saglikli yiyeceklerden sectim kacamak sayilirmi bilmem

aradki kuruyemişi çiğ yediysen mesele yok tatlım ama kızından kalanları yazık olmasın diye hüpletme ne olur dursun sonuç olarak atılmaz o minnacık kaçamaklar bizi zorluyor toplanınca:16: mate çayını da tavsiye etmiyorum geçende demişmiydim:44: tek tek bitkileri demle istersen :16:

Kızlar kusura bakmayın. biraz yoğundum gelemedim.
iyi tatilller.:3::3:

Ne kusuru tatlımmmm iyi tatillerrr:16::16:

Suan gayet iyi gidiyorum buraya yazdikca tirsiyorum elim gidemiyor cisslara valla . Aksamda yedim de gelin bana sorun kizlara nasıl diyecegim diye dusundum hep :18: kocama aksam manti kendime salata var :8:

ayyy kıyamam sana aferimm salatanı süsle püsle mantıdan daha cazip gelsin gözüne

Kacamajk yapma luksum kalmadi

Bu hafta hepsini kullandim

Hep cocuk iste hemde kacamak yap hemde zayif hamile kalmak iste

Yok oyle dünya diye sirak diye patlatti tokatini tarti:22:
Ne kadar versem kar kardir malum korunmuyorum her hafta benim icin nimet bundan sonra

İnsallah hem kilocuklar gider hemde rabbim sana en kısa zamanda nurtopu gibi bir bebiş nasip eder inş bitanemm

evet bu kez çok kararlıyım Ayfercimmm inş hedefime hedeflediğim tarihte ulaşırım çevremdeki herkeste kabullendi artık destekliyorlarda :12::12:

:46::46::46: menü süper sıvı harika özelllikle bitki çaylarııı spor desen fevkaladenin fevkinde e daha ne olsunnn:12::46:

üstüne birde temizlikkkk :32::32: harikasın canımcımmm bugün gezmeyi hakettin tadını çıkar:16:

Ayfercimmm eğer 6 kilo vermek istiyorsan ekmeği haytından çıkar tatlım sabahları her gün yumuurta yemeye çalış yediğin cısları bugün affettirdiğin için bişey demiyorum bitanem:34:

Napalım canımız sağolsun Yasemincim haftayada ağlatırız birinci olunca:21::21: iradenin önünde şaoka çıkarıyorummmm harikasınn

aradki kuruyemişi çiğ yediysen mesele yok tatlım ama kızından kalanları yazık olmasın diye hüpletme ne olur dursun sonuç olarak atılmaz o minnacık kaçamaklar bizi zorluyor toplanınca:16: mate çayını da tavsiye etmiyorum geçende demişmiydim:44: tek tek bitkileri demle istersen :16:

Ne kusuru tatlımmmm iyi tatillerrr:16::16:

Canim ekmegi cikarmiyorum yani pilavi makarnayi cikardim mesela ama ekmekte beyaz ekmek tuketmiyorum tambugday cavdar kepek yada tahilli tuketiyorum

MENÜM ( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 minik yerli muz
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
10 zeytin
1 dilim peynir
2 kayısı
1/2 demet dereotu

ÖĞLE :
tarçınlı keten tohumlu portakallı yoğurt

AKŞAM:
1 kase ezo gelin çor
1 por kırmızı pancar
1 bardak ayran
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik tiffany 10 dk

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bar ayran
takviye olarak omega 3

İnsallah hem kilocuklar gider hemde rabbim sana en kısa zamanda nurtopu gibi bir bebiş nasip eder inş bitanemm

evet bu kez çok kararlıyım Ayfercimmm inş hedefime hedeflediğim tarihte ulaşırım çevremdeki herkeste kabullendi artık destekliyorlarda :12::12:

Ne guzel inşallah hedefin hedefledigin tarihte plur ve korumaya gecersin canim. Benim basta sevgili kocam sorun bu diyet olayinda ben az yedikce gozumun icine bakiyo hasta olacaksin filan demeye basliyor aman nazar degmesin su ara sesi cikmiyir inşallah kabullenmistir

Canim ekmegi cikarmiyorum yani pilavi makarnayi cikardim mesela ama ekmekte beyaz ekmek tuketmiyorum tambugday cavdar kepek yada tahilli tuketiyorum

1 hafta ekmek ve un ailesini çıkar vücudundaki incelmeyi gör benden söylemesi kilo vermesen bile o kadar inceltiyorki ama mutlaka kiloda vereceksin :21:

MENÜM ( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 minik yerli muz
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
10 zeytin
1 dilim peynir
2 kayısı
1/2 demet dereotu

ÖĞLE :
tarçınlı keten tohumlu portakallı yoğurt
Y
AKŞAM:
1 kase ezo gelin çor
1 por kırmızı pancar
1 bardak ayran
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik tiffany 10 dk

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bar ayran
takviye olarak omega 3

Canim menude sporda cok guzel . Sormayi unutuyorum hep omega 3 u nrden kullaniyorsun takviye amaclimi

1 hafta ekmek ve un ailesini çıkar vücudundaki incelmeyi gör benden söylemesi kilo vermesen bile o kadar inceltiyorki ama mutlaka kiloda vereceksin :21:

Canim bana ornek bi liste verirmisin yani ne yemeliyim kabaca ne yasak bu hafta uygulayim bakalim cuma sonuc ne olacak:34:

Back
X