Tşkler akrepcimm

hibisküs çayı tatlım çok faydalı imiş araştırdım deneyeyim dedim modacı Gülşah Saraçoğlu günde 2 fincan içerek ve trombolinde zıplayarak 21 kilo vermiş mutfaktaki koleksiyonuma buda eklensin herşeyi içiyoruz nasılsa

Tşkler canımcım inş bulabilirsin içimi gerçekten çok hoş ekşimsi ve rengide süper bayıldım tadına ben
sağlıklı yiyeceklerden doyasıya yemediğin için oluyor Çağlacım aklın sürekli bir sonraki öğünde oluyor :26:
harika bir başlangıç tatlım

tatlım bu linkide okuman senin açından çok faydalı olur
KARATAY DİYETİ ÖNERİLERİ
Tşkler şekercimmm
diyetisyeninn verdiklerine aynen uyman ççok güzel tatlım kaçamaksız devam inş güzel sonuçlar alırsın
ohhhhh nihayetttt Mervişim süper bir dönüş yapmışsınnn heh şöyleeee bomba gibi görelim seniii

iyiyim bitanem çok şükür ailede herkes iyi maşallah bende seni özledim kuzucum

pozitif enerjik neşeli görmeye alışmışız seni tatlımm hep böyle mutlu huzurlu sağlıklı ol inş
Maşallh mervişim atom karınca gibisin evden yıldızlar çıkarmışsın anlaşılan

ellerine sağlık canım
Tşkler Edacımm

benide karatayın en çok kahvaltısı cezbetti zatennn
A.s. tatlım maşallah süoersinnnn

afiyetolsun canım
wuuuuuuu açlık oyunları part 1 şampiyonu kim olacak acaba bende merak ediyorum sizi kızlar

Gün tarifleri yarışması bitanemmm
iyi aklıma getirdin geçmiş bitince hemen kullanayım oyumu helinciğime

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...ri-gun-ikramlari-cookplus-sponsorlugunda.html
Açlık oyunları day 1

zorlayıcı bir hafta olacak senin için Edacım ama sen başarırsın tatlımm
tatlım acıktığını hissettiğin an meyveli yoğurt veya yoğurt veya çerez süt vs mutlaka ye açlık sinyali gitymesin
ohhh süper 1 saat leptin çalışarak vücudundaki yağları yakmış bile

Allah nasip ederse yapacak birşey yok ama allah olmayanlara nasip etsin inş canımmm sen yeterince zorlanıyorsun

sağlıkla büyüt inş bebişlerini
İnşallah kızlarrr allah nasip etsin sizlerede ohh teyze oluruz ne güzelll

Aman maşallah hep iyi olalım hep beraber inş iyiyim şükür günümüz var gelmediler onları bekliyorum canım
korktuğun kadar değilmiş bende rahatladım şimdi evde tartılma bakalım şulecim sanada sürpriz olsunnn