Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlaar kahvaltıda veya sonrasında yeşil çay içmek sanırım cok etkili.ben her sabah evdeysem kendim işteysem görevligetiriyor içiyordum bu sabah içemedim.sanki daha tahammülsüz ve halsizim.gelsin yeşil çaylarrrr
bende içiyorum simdi hemde yaseminli yaseminciiim:)
doktorcum kabuk tarçın da koy içine, bak o zaman nasıl tokluk hissi verecek.. tarçın resmen şifa bence...
ya yaseminli almısım bu sefer tarcın koyamıorum hosuma gitmedi ama sade olana karanfil tarcın hem cok güzel tat werıo
Kızlar burası oturma odam :)))
Telden anca bu kadar oluyo
guzel gunlerde otur canım benımm
sabah yapıp yedin mi canım. en azından masum bir yiyecek :1:

pazartesi başlamak için harika bir gün bence :) hiç vakit kaybetme ve başla daha mutlu hissedeceksin hem :34:

inşallah 3. takım :118:

ben daha ilk dakikalarda nakavt :41: oldum bile çok zor gerçekten :53:
yapmadım istemedi sabah kalkınca canım:D basladım ıdıalıyım bakalım :)
Kizlar sucunuz geldi suuuuuuu
Benimki 1.5 lt bitti

benimde bıttıı yenısını alcam sımdı oglum bı uyusun

kaptan nasıl oy vereceğiz? nickini mi belirteceğiz ikramların adını mı vereceğiz??

biz 3 kız kardesiz hepimizde durum aynı.ben biraz çılgın biriyimde benim küçüğüm cok titiz cok dikkatlidir ama sökmedi.en büyüğü 5 yaşında 3 cocguda onun var ablamında 3 tane .sıra bana gelmesin aman.en önce ben 3ledim en hızlıda benim:10:

Valla maşallah cok hizlisiniz ben ablama degil anneme cektim galiba oda dusukten iki sene sonra kalmis neyse bitti sayilir bi sene kaldi geriye bi sene :36:

kızlaar kahvaltıda veya sonrasında yeşil çay içmek sanırım cok etkili.ben her sabah evdeysem kendim işteysem görevligetiriyor içiyordum bu sabah içemedim.sanki daha tahammülsüz ve halsizim.gelsin yeşil çaylarrrr

Gelsin arkadasm gelsin yesil caylarrrrrr beni de cokrahatlariyo zihnm cok acik zinde hissediyorum

Suuuuuu da suuuuu 2 lt oldu. Erigim masallah sabahin nurunda 1 lt yi devirmissin cnm valla o saatte uyuyodum ben

Canim ben gune erken başlıyor um ve her sabah zaten once su iciyorummeta calismaya baslasin diye gun icinde az iciyorum ama .

fazla cıkmıcam inşallah da istediğim kadarda eksiz cıkmıcam sanırım :(
ya aynen oyle oluo 1 werip 1 alıorum mehter marsı gibi gidiorum surda 7 kilo war ya 1bucuk ayda werebilirim sabredemiorum bunada sinir oluorum..
hedef koysam ya kaptan mart 1 de 60 olayımm burdan kendime seslenıorum :)
Olur canim..benim hedefim 14 subat 65 olsun,senin hedefinide 1 mart 60 olarak kayededecegim..eger hedefi tutturma cekecegin var benden:52:
Günaydın 3. Minntikanin saglikli güzel bayanlari :9:

Kizlar telden tek tek alintilamiycam ama superrr diyorum o ne guzel menuler allah bozmasin

Bu da benim menum

Sabah
2 yumurta
1 avuc ici kadar dereotlu lor peyniri
1/2 cay bardagi cig findik ceviz
Domates salatalik

Aksam
1 avuc ici kadar et sote
1 kaseden az yogurt

Su:3 lt
Spor: 3 mile leslie
Kizzlar cok zor yedim aksami valla hic acikmadim :9: kocam gozumun icine bakiyor diye yedim

Bu arada banucum kahve olayina cok sevindim :16:

Kaptan icin nerden oy kullaniyoruz kizlar :26:
canim menü harika..sporuda yapmissin,süpersin süper:16:
Tebrik ederim iraden için. Ay bu hafta bakalım kim birinci olacak. :27:
Tabiki 3.takim:ssz:
güzel menü kaptan o jillian insanı öldürür.
Canim ilginctir bende öyle cok fazla bir yorgunluk yapmiyor:44:
menüm

5 zeytın
2 dılım ekmek
beyaz peynır
sekersız cay

ara
3 gun kurusu
2 tam ceviz
1 yesılcay

öğle
piliç roti
2dılım ekmek
bol yesıl salata

ara
yok

akşam
5 küçük köfte
1kase yogurt
2 dılım ekmek

ara
2 kuçuk mandalına
1bardak sut

bol cay
3lt su
Afiyet olsun canim..cok iyi:46:
Günaydın kızlar nasılsınız
Bn biraz daha iyiym yalnuzca basım sabahları kalkınca cok agrıyor dawul gibi oluyor ama oda gececek temizliğe werdim kendimi :1:
Edacım hiç görüşümeyoruz canm bnm nasılsın iyimisin

Noraaa nasıl gidiyo canm

Ayulduz bugun sohbetin varmı

Sahgul neden yaptıgın cicilerin fotosu yok artık:(

Kızz erikk senin adet bitmiş olması lazım günleri takip et
Bak ibrahim saracoglunu dınledim geçen incir kürü yapabılırsın istersen
Çok bekleme calışmalara basla bebiş istiyoruzz

Sekerkız sen tedavıye baslıcakyın gulum noldu

Swetttcim esmer bımbam napıyosun kuzucum özledim kızz senide
Annneannen iyi dimi bu aralar aman ii olsunda

Bluemcum en son senin eşin mi hastaydı yanlışmı hatırlıyorum neyse geçmiş olsun canm sen nasılsınn
Aramızda en zayıf sensin takiptesin ona göre

Çaglacım bak cok ii gidiyosun bu hafta + ım var dıye salma hersey yoluna gırıyo bak dersler gusel sporuda aksatmassan cok gusel olacak

Yasemincm kızz buaralar seni dertli gördüm niye ki canm benm rabbim sıkıntını derdını varsa hastalıgını gidersin :) üzme tatlı canını
KAYBECEK ZAMANIMIZ YOK UNUTMA:)))( tutdum bnu)

Sevılay sen nerdesın ögrencilerin dınav zamanımı geldi kızz
Su diyonn kacıyon bacım
Caktırma sende olmasan kımsenın aklına su mu gelmıcek:1::1:

Sulofe sen nasılsın cnm sporu aksatmıyosun dımı o kadar ımkan ayarladın kendine kacırma canm bnm eminim cook güsel kılolar vereceksin

Yahuuuu kaptan nerdesin napıyosun dicem sen bu saatte uyuyosundur malum 3 cıcuk gece uyutmuyo uyu bebişim ama fazlada uyumaa

Immmmmm kim kaldı bi bakayımmmmmm

:1:
Yok kimse heralde unuttuysamda afedin ılur mu afedin bni:1:

Herkese yeşiay bnden bu sabah
:7::7::7:
Mervisim hos geldin bebem...Canim uyuyordum ben..yarin okullar acilacak artik,e son günün tadini cikarayim dedim:9:
Selamun aleykum bacilarim 4 km yuruyusumu yaptim,1lt suyumu ictim biraz dinlenip kahvaltimi yapicamnn superimmm superrrr
Harika canim:46:
bu hafta bomba gıbı gelıyoruz korksun bızden dıger takımlar:))
Bencede:52:
Kizlar gecmisi okurken yarismadan bahsediliyor ne yarismasi bu
Yemek yarismasi canim..hani benim katildigim..oylama basladi tatlim,oyunu burdan kullanabilirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...cookplus-sponsorlugunda-127.html#post33389908
Ayy pazartesi sabah sabah 3 ziyaretci mi :53:

Birileri hirsimizin kokusunu aldi galiba:15:
Almislardir canim:ssz:
Masallah de bacim saliyacaz cuma gun buralari . valla kizlar bu hafta istah patlamsi ,yok efendim misafirlikteydim kacirdim misafir geldi yedim duymak istemiyirum mucadelemizi edelim veremezsekte Alnimizin akiyla cikalim tabi bunlari once kendime soyluyorum:)
Haklisin canim..valla kilo veremeyenin canini yakacagim bu hafta..:20:
Sabahtan beri yaptıgım işler saat 8 de basladım
Mutfak dolabını içli dışlı sildim
Mutfak camını sildim yerlerinni sişdim
Buzdolabımı fırınımı bulasık makinamı içli dışlı sildim
Geçtim orurma odasına kızımn bozuk oyuncaklarını ayırıp attım
Koltukların altını sildım
Tv ünitemi sildim
Oturma odası camı sildim
Şimdi misafir odama geçicemde kızım yatak odamda uyuyor :)) ses yaparsam uzanır cadu
Ayy kızlar durun ewimin resmini çekip gönderimde sizde ewime misafir olmuş olun
:1::::))
Hemde ne kadar zewksix oldugumu sizde söyleyin bebişlerimmm
Ewime renk katmk istiyodum sizde fikir verirsiniz olurmuu
Süpersin valla canim..simdi mervis geldi iste:9:
Bu haftaki menüm;

Kahvaltı
4 tuzsuz yağsız zeytin
1 yumurta
1,5 dilim light peynir
1,5 dlm kepek/çavdar/tam buğday
domates-salatalık-yeşillik

ara: 1 pors. meyve

öğle
2 kepçe çorba
salata
1 dlm kepek/çavdar/tam buğday
1 bardak yoğurt

ara: 1 activia + 4 fındık

akşam
2 kepçe çorba
salata

Canim zor bir menü ama sen dayanirsin ..O zaman bu hafta sendende harika bir sonuc daha bekliyorum:52:
günaydın yazalı saatler oldu yollayamamışım kalmıs ekranda.malum ptesi herkes hasta.

mervecim hoşgeldin canım.amannn kadınsal şeyler bendeki şeytan yine dürttü beni eşimin günlerce kafasını deldim sen yoksa beni sevmiyormusun diye.erkekler asla kadınlar gibi olamıyor.ortalıkta karışık malum elinde bir tel sürekli twet at facebooka gir yahu adam tryi böylemi kurtaracan.aslında oda cok haklı cocuklarla sürekli evde bir erkek için zor olsa gerek.Allah ikimizinde yardımcısı olsun.

edacım ben cok öğün kaçırır oldum.ama umutluyum.

ay kızlar ben ne zaman diyet yapsam 5-6 kilo verip hamile kalıyorum.çok tırsıyorum.dogurganlık kat sayım tavan benim.bide en son burda bi gruptaydım hamile kaldım arkadamdan hamile 3 kişi daha kaldı sanırım grup dagıldı:37:şekercim ayfercim benden uzak durun lütfen aranıza beni katmadan hamile kalın:37:
:9::9::9:
Slm 3. mıntıkanın güzelleri :3::3: nasılsınız bakalım geçmişe dalmadan bi slm vereyim misafirler gelmeden bakınayım biraz :16::16:
selam canim benim..süperiz,enerjigiz ve zayiflamak istiyoruzzzzz..sen nasilsin canim:16:
Kızlar dünkü menüme diyetisyenden yorum geldi.

"Merhaba Şule Hanım;

Günlük tüketiminizi inceledim…

Genel hatlarıyla tüketiminiz güzel ve diyetinizle uyumlu ;

Protein ve yağ değerleri sınırın üstünde ancak o gün de anlattığım gibi sistemdeki hazır diyetlere göre bu tablolar oluşuyor o yüzden değerleri çok fazla aşmadıkça endişelenmeyin...

Bir de sisteme diğer ölçüme kadar burda tartıldığınız kiloyu girin ki kilo takibinizi doğru şekilde yapalım... 1-2günlük kilo değişimleri doğru ölçümler değil o açıdan evde tartılıp stres olmayın ...

Sağlıklı ve güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle…"

işte böyle bende protein ve yağda sınırı aştım diye üzülmüştüm.Ama çok büyük değerde bir aşma değildi tabii :15:
ne güzel bir sistemmis canim bu..her daim kontrol altindasin:52:
kaptancım sağol valla, burda ikram meselesi çok önemli, malum yemekler vs çok oluyor, hele yabancılara yaparsam bayılırlar bu böreğe:)
karaköy böreğinin harcı soğanlı ve kıymalı oluyor, bol soğanla kıymayı kavurup karabiber az kimyon ve az kırmızı biber koyarsan muhteşem bir harç oluyor..

deniz kenarı oy oyyy:( inşallah burdan sonra deniz kenarı bi yere tayinimiz çıkar diye öyle istiyorum ki.. mavisini görsem bana yeter..

canım narlı bi kek tarifim var, ama kek gibi değil şerbetli tatlı gibi ama şerbet yok.. bir de muzlu jöleli bi tavuk göğsü yaptım keşke fotosunu çekseydim, bir de hurmalı kurabiye, burda hurma ezmesi satılıyor, onunla yaptım, ama normal hurmayı suda bekletip rondodan geçirince de aynısı oluyor..

mervişim sağol canım hafızan maşallah:) çok incesin çok sağol:) ruhunun inceliği bedenine yansısın inşallaah:))))

en zayıf benim ama noranın benden daha az vereceği kilo var malesef :9::9: 5 kilo kaldı.. sırtımda boş yere 5 kiloluk bi yük taşıyorum şuanda.. ama gidecek inşallah.. bundan sonra da hamilelik vs olursa da hep karataya devam edeceğim..
şuanda da oğlum soğuk algınlığı geçiriyor hafif ateşi çıktı ama doktor soğuk algınlığı dedi antibiyotik vermedi çokşükür.. inşallah ilerlemez..

canım sabaha mutlaka zeytin ekle 8-10 tane yiyebilirsin.. zeytin dünyada Gİsi sıfır olan tek meyve, o nedenle kilo yapmaz ve çok güzel tok tutar..yağıyla beraber güzelce ye.. yumurtayı 1 yumurta 1 muz da yiyebilirsin, muz yediğinde kayısı yeme, ama kuru kayısıyı genel olarak 3-4 tane kahvaltına ekle..
benim de türkiyeden geldi kuru kayısılarım :52:
Canim sen sagol güzel yorumun icin..
Bende deneyecegim ilk firsatta kiymalisini:56:
mervecim evin sıcacık duruyor böyle gelip de bi yeşil çay içesim geldi:) ben de tam etamin işlememi paylaşacaktım dün gece bitirdim aslında bakınca çok ufak detaylar var düzeltilebilecek, ama bitti sayılır:) ilk çalışmam bu, hazır bi taslak üzerinden yaptım, ama taslak çok eksikti, denizi vs ben kendim ekledim, daha güzel oldu:) resmen ustalık kazandım :)))
bir de çerçeve azcık büyük kaldı, içine ek bir çerçeve yapacağım mukavvadan..

Eki Görüntüle 920832
Harika olmus blu..:46::46::46:
Emegine saglik canim:16:
bu hafta grup içindede sıralama yapalım 1. 2. 3.
Yapalim doktorcugum,bakalim ilk siraya kim oturacak:12:
birinci olana kaptandan ödül gelebilir ona göre:34:
Kizlar sucunuz geldi suuuuuuu
Benimki 1.5 lt bitti
Sevilaycigim cok tatlisin ya..canim senin mesaj sayilarin suuu diye doluyor heralde
:60::60::60:
hadi yaa ben yarım litre içtim daha :17:
bende:17:
Kızlar evimide göstertdim size :)))
Buyrun gelin siZi agırlayayım cook isterimm

Bluemcum cok güsel olmus bnde cok severim etamin biliyomusun ama seninki gercekten cok hış olmuss
Canim evin cok tatli..blucugumunda dedigi gibi sicacik duruyor..Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin canim:16:
Ahanda oy verdim sebzeli eriste senin dimi kaptancim :26:
Degil canim ama sen onu begendiysen ona ver...:16::54:
canım bi hobiye ihtiyaç duyuyordum daha önceden yapmışlığım vardı internetten bi arkadaşımın yaptığını görünce aa dedim ben neden yapmıyorum hem evime ne güzel tablolar yaparım..
şimdi bir yastık başladım, aslında yarısına geldim, bu tabloyu işlerken iğnesini kaybettim ( çok ince olduğu için başka iğne ile yapamadım) o arada yastıkta baya yol kattettim, o daha iddialı :) evimde türk işini temsil etsin diye yapıyorum.. sonra hediyelik de yapacağım lavanta kesesi vs gibi, yabancılara hediye..
Bende isterim hediyelik:17:
yaa ne demek kaptanjım tabiii sana vercem ben :38: Bir yemek blogerı (Tam 3 yıldır yemeklere ve sofralara yorum yapıyorum)olarak hepsini tek tek inceledim haftasonu. evet güzel terifler var ama anlatım, emek ve tahmini lezzet olarak seninki kıyaslanamaz. ben kendi adıma çok beğendim. Sunumunu da çok beğendim. Hatta bu sabah erkenden bakmıştımda nerden oy veriliyor diye çözememiştim :54:
Cok tesekkür ediyorum sulecigim...Begenmen beni cok cok mutlu etti:16::54:
Masallah okadar iddaliyz oylemi bence harika bi fikir
Tabikiside idddialiyiz ahsenim:51:
hayır kuzucummmm gül baklava kol böreği kaptanın
Oyuna geldik:9:
Biliyorum canim kaptan tepki versin diye yaltim ama sen hizli ciktin :9: kullandim oyu.u bide baska biri kullanmis hadi kizlar kaptana destekk :13:
Kandirikci :9::9:

Tesekkür ederim canim destegin icin:16::54:

canım bulabildiğin kadar, neticede herşeyin organiğini bulmamız mümkün değil ki..bunun yumurtası peyniri bulguru sebzesi meyvesi cevizi fındığı nereye kadar organik arayacağız.. ben çok takıntı yapmamak kaydıyla dikkat ederek elimizden geleni yapma taraflısıyım çok düşününce canım sıkılıyor ve yediğim hiçbişeyin faydası yok diye düşünmeye başlıyorum

O konuda haklisin canim ben bu karatayon kahvaltisini sevdim onceden de kahvalti yapiyodum ama dokuzda yapip onbirde acikir mi acikiyordum bakalim ne olacak zamanla akşami kaldirip iki ogune indirebilirsem super olur valla ama bakalim cuma tarti ne diyecek

O konuda haklisin canim ben bu karatayon kahvaltisini sevdim onceden de kahvalti yapiyodum ama dokuzda yapip onbirde acikir mi acikiyordum bakalim ne olacak zamanla akşami kaldirip iki ogune indirebilirsem super olur valla ama bakalim cuma tarti ne diyecek
insallah iyi seyler der:16:
Eki Görüntüle 921071
karnım acıktı canım meyvede istemedi kendime öyle tabak hazırladım limonladım :)
afiyet olsun canim:16:

Kaptancm beni cok guldurdun mesaj sayin su diywrek doluyo galiba demussin.yine de dicem iste suuuuuuuu

3 gundur kahvaltdn sonra cikiyorym tuvlete tartilamadim hala valla cok merak ediyom kendimi

Mervecim evin cok guzelmis mutlu gunlerde otur ins.biz suan kiradayi 3.5 yillik evliyim. Cok istiyorum kiradan kurtulmayi

Sabahtan beri yaptıgım işler saat 8 de basladım
Mutfak dolabını içli dışlı sildim
Mutfak camını sildim yerlerinni sişdim
Buzdolabımı fırınımı bulasık makinamı içli dışlı sildim
Geçtim orurma odasına kızımn bozuk oyuncaklarını ayırıp attım
Koltukların altını sildım
Tv ünitemi sildim
Oturma odası camı sildim
Şimdi misafir odama geçicemde kızım yatak odamda uyuyor :)) ses yaparsam uzanır cadu
Ayy kızlar durun ewimin resmini çekip gönderimde sizde ewime misafir olmuş olun
:1::::))
Hemde ne kadar zewksix oldugumu sizde söyleyin bebişlerimmm
Ewime renk katmk istiyodum sizde fikir verirsiniz olurmuu
hay maşallah 2 saatte mi yaptın bunca işi. ben anca evi topluyorum.o kadar vakitte:46:

Bu haftaki menüm;

Kahvaltı
4 tuzsuz yağsız zeytin
1 yumurta
1,5 dilim light peynir
1,5 dlm kepek/çavdar/tam buğday
domates-salatalık-yeşillik

öğle
2 kepçe çorba
salata
1 bardak yoğurt

ara: 1 activia + 4 fındık

akşam
2 kepçe çorba
salata

evet cnm gerçekten zor ama sen zaten zoru başaran bir kızsın :16:

günaydın yazalı saatler oldu yollayamamışım kalmıs ekranda.malum ptesi herkes hasta.

mervecim hoşgeldin canım.amannn kadınsal şeyler bendeki şeytan yine dürttü beni eşimin günlerce kafasını deldim sen yoksa beni sevmiyormusun diye.erkekler asla kadınlar gibi olamıyor.ortalıkta karışık malum elinde bir tel sürekli twet at facebooka gir yahu adam tryi böylemi kurtaracan.aslında oda cok haklı cocuklarla sürekli evde bir erkek için zor olsa gerek.Allah ikimizinde yardımcısı olsun.

edacım ben cok öğün kaçırır oldum.ama umutluyum.

ay kızlar ben ne zaman diyet yapsam 5-6 kilo verip hamile kalıyorum.çok tırsıyorum.dogurganlık kat sayım tavan benim.bide en son burda bi gruptaydım hamile kaldım arkadamdan hamile 3 kişi daha kaldı sanırım grup dagıldı:37:şekercim ayfercim benden uzak durun lütfen aranıza beni katmadan hamile kalın:37:
ahanda gene ben:42:. Yasemincim ne çok ortak noktamız var. Ben birinde acil ameliyat olacaktım aldırmak zorunda kaldım. diğeride düşük .. Bu sefer ki diyet kararlığımı eşim görünce diyor ki sen 3. çocuğa hazırsın :14: ama arkadaşlar inanın hamile kalmayı isteyip olamamak kadar çok rahat hamile kalabiliyor olmak da stresli bir durum. Her ay korkuyorum inş. değlmdir diye:50: İŞte hepsi ayrı sınav ayrı sabır ve şükür. Rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlere.

amin cnmbenım amın ınsallah.dıyetısyene harfıyyen uymaya calışıyorum cnm .dun aksam oturmaya gıttık cok sukur sıfır kacamakla kurtardım pastalar borekler corekler gectı onumde azıcık koparıyım bıle demedım cok mutluyum:)
harikasın :46::46::46:
ah canım korunmaz olurmuyum.walla işin ayrıntısını ne sen sor ne ben anlatayım.ama ben nerdeyse hiç negatif test görmedim.
işin ayrıntısını tahmin ediyorum :37: kesin gene benimbaşına gelenden geldi :44:
Kızlar burası oturma odam :)))
Telden anca bu kadar oluyo
o koltuktaki prensesi sseverim :9: nasılda keyifle oturmuş .. Gayet zevkli neyi varmış evinin.
bu hafta grup içindede sıralama yapalım 1. 2. 3.
Oooo dr cum gaza getirmeler falan :54:
Biliyorum canim kaptan tepki versin diye yaltim ama sen hizli ciktin :9: kullandim oyu.u bide baska biri kullanmis hadi kizlar kaptana destekk :13:
ayy çok fenasın cadııı seni. Walla atladım hemen panikle . ama kaptan yememiş bak. Kadın gayet asil o nu beğendiysen ona ver demiş.:23:

Ay kizlar bugun beni size bahsettigim esimn teyzesi aradi.nisanda sulalede dugun var simdiden kiyafet bakmaya baslamslar sen naptin baktin mi kilo durumn nasil diye sordu.beni yine bi telas basti yani

mervecim evin sıcacık duruyor böyle gelip de bi yeşil çay içesim geldi:) ben de tam etamin işlememi paylaşacaktım dün gece bitirdim aslında bakınca çok ufak detaylar var düzeltilebilecek, ama bitti sayılır:) ilk çalışmam bu, hazır bi taslak üzerinden yaptım, ama taslak çok eksikti, denizi vs ben kendim ekledim, daha güzel oldu:) resmen ustalık kazandım :)))
bir de çerçeve azcık büyük kaldı, içine ek bir çerçeve yapacağım mukavvadan..

Eki Görüntüle 920832

çok şık olmuş bayıldım çok severim etamin işlemeyi ama herhalde 20 yıl olmuştur elime almayalı. En son annems eccade işletmişti çeyizime koymuştum kv verdik. Ahh şimdiki aklım olsa kimselere bişey vermezdim :19:

Ay kizlar bugun beni size bahsettigim esimn teyzesi aradi.nisanda sulalede dugun var simdiden kiyafet bakmaya baslamslar sen naptin baktin mi kilo durumn nasil diye sordu.beni yine bi telas basti yani

hiç telaşlanma canım. sen sakin sakinnn netten kıyafetlere bak. 4 ay var neredeyse ne kilolar ne yağlar gider o zamana kadar en beğendiğini bedenine göre alır giyersin.

KızlR ewim iyi hos rabbim isteyen herkes versinde
Hep kahverengi yani o yüsden
Mis odam vizon rengi hani bira daha sıkır sıkır oşsun istiyorum şimdi bilmiyorum napcam

3 gundur kahvaltdn sonra cikiyorym tuvlete tartilamadim hala valla cok merak ediyom kendimi

Uff o olaydan nefret ediyorum hicbir cuma once cikamadim :19: misal bi tartiliyorum kahvaltidan sonra bida tartiliyorum sonra wcden sonra tartiliyim diyorum ama bu defada iste oluyorum hrsap iyice sasiyor :9:

Back
X