gecmisin birazini cevaplayayim,kalan yarisina geceyim
Canim bende martta 29 olacagim
3 tane yaramazim var simdi..erken anne olmak cok güzel ama erken evlenmek hayir

simdiki aklim olsaydi 30 a kadar evlenmezdim,ama gecti artik
Günaydin sevgi pitircigim

Canim sin bende farkindayim burdan ayri kaldigimdan oluyor..dün eltim geldi tr den..babasi vefat etmisti hatirlarsaniz..bende yanina gittim,..aksam k.vdede yedik yemegi,ne varsa az az yemeye ugrastim artik...
gecede gelemedim..daha fazla zaman ayirmaya agyret edecegeim canim

benim 1 mesaj 3 defa gelmis
haklisin canim..cocuklara zararsiz seyler vermek icin ugrassakta,hormonlu hersey artik..dogal yazanlara bile inanmiyorum ben artik..

ne güzel,özledik seni yahu
ilk hedef 70 o zaman
insallah canim..seni 53 olarak ugurlayacagiz burdan
harikasin canim benim..sen böyle devam edersen hedefine cabucak ulasirsin

süper enerjik mervecigim..harikasin..
evde calismanda cok güzel..bende calismak istiyorum,kücügüde krese versem belki calisirm
Haklisin edacigim olmadi..k.validem salata bile yapmamisti,e bende artik az az yemeye calistim

suc benim degil yani
burdan ayri kaldikca salasim gelyior kendimi..siz iyiki varsiniz canim benim

Bende malatyali
Canim dünde okudum yazini..bencede hakkini yedirme..konus hakkini iste..bence onlarda seni kaybetmek istemezler

cok erken gamzecigim..
canim bence iyi tani,sonra evlenemye karar ver..e odun cikma ihtimalinide düsünmek lazim
Canim göze batma o zaman..tamda zam isteyecekken
süper canim..bak ne güzel taze sütünde gelecek

Canimsin bence lisansini bitirde evlen,evlendikten sonra coluktu,cocuktu..aileydi derken kendini unutabiliyorsun..sekil 1 A ben
Hos buldum canim..
evet hatta 2 defa gelmis,site cok sevmis heralde yazdiklarimi,arka arkaya göndermis

Canim firsatin varsa yap sporunu..spor dahada kolaylastiriyor isimizi biliyorsun

bulmus senin gibi hatunu tabi kacirir