Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrr..akşam gec yattık,eşime telefonu 2 kere alarm ayarla dedim dinlermi saat 3:15de uyandık 10dk ne yiyip içdiysek.kendimi hani yarışma programı varya ben mi.çok şükürki yatmadan kahvaltılıkları tabaklara hazırlamıstım.
sahur:
avuç içi kadar peynir
3 zeytinn
1 ceviz
çeyrek domates
2-3 biber
1dilim ekmek
1lt su
saolasın.bende ptesiye randevu aldım gidebilirsem.
sahurumu yazmıstım buda iftarım
1 posiyon çorba
10-15 dk sonra
2-3 kaşık bulgur pilavı
7-8 kaşık taze fasulye
salata yağsız
yoğurt
1,5 dilim kepek ekmek yemedim iftardan az evvel cocukları yedirdim tabakta kalan bulguru yemek zorunda kaldım ona saydım birde pidenin sadece tadına baktım begenmedim nerdeee o eski pideler.iyikide begenmedim.
kahvemi içtim birazdan çayın yanında 2 ceviz 3 kuru kayısı düşünüyorum meyve yerine.umarım çok olmaz ne dersin edacım.
yedik içtik menümüzü yazalım
2.gün
sahur:
midem cok ağrıyordu kalktıgımda 1 tk ballı şerbet içtim
yağsız peynirli omlet(eşimle 2mize 3 yumurtadan yaptım ben anca 1rini yemişimdir
salatalık domates
6-7 zeytin
2 dilim ekmek
yatarken 1 bardak süt(mideme iyi geliyor)
iftar
2 bardak su
1 kepce corba
10-15dk ara
1 tabak etli taze fasulye
1dilim ekmek
salata
1 küçük kase yogurt
şimdi kahvemi içiyorum
2 cevizimle 2 yada 3 kuru kayısılarımıda cayın yanında yerim
bunları buldum edacım.günaydınnn geçmiş yapmadan menümü yazayım
3.ramazan menüsü
sahur:haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
domates salatalık
peynir
5 yeşil zeytin
2-3 yudum ev yapımı meyve suyu
iftar
1,5 kepçe tarhana çorbası
fırında tavuk el içi kadar
2yk bezelye
bol salata
koca bir bardak ayran
ara:2 ceviz 3 gün kurusu
dün sütlaç yaptımyiyesim gelmedi sadece tadına baktım şekerini tutturmusmuyum diye
1 saat yürümek zorundayım
öğle arası eve gitmeyim diyorum ama gitmemi gerektirecek bişeyler illaki çıkıyor.
Ayferim uğramadın bi sorun yok inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah klaylık versin canım fasulye olmus senin mercimek ondandır.Kizlar middm cok kötü bugun toparlaniyim gelcem öpüyorum hepinizi
Kizlar middm cok kötü bugun toparlaniyim gelcem öpüyorum hepinizi
sanırım tansiyonum oynadı şuan daha iyiyim sağol dktorcumtansiyonunu bi ölçtür gamzecim.az mı sıvı alıyorsun.gece ceviz felan ye midenin boşalmasını geciktirip tokluk hissi veriyormus.
![]()
evet kavun acıktırdı yumurta yoktu evde o yüzden yiyemedim. üşeniyorum bişeyler hazırlamaya diy eböyle oluyo ama bu gece üşenmiycembu sahur bence az.kavun seni acıktırır.elle tutulur bi peynir var oda az.yumurta ye peynir domates salatalık mutlaka yogurt veya süt.
aman kaptanım dikkat et geçmiş olsun bebiş büyüyoooKizlar middm cok kötü bugun toparlaniyim gelcem öpüyorum hepinizi
Allah klaylık versin canım fasulye olmus senin mercimek ondandır.![]()
ilk defa bi ramazan ayında kötü oluyorum ben yaa mideme sancı giriyo ağrıyo başım ağrı bi uyuşma şeklinde anlamadım ki bana nolyo böylegünaha giriyorum daha çok
![]()
Kizlar middm cok kötü bugun toparlaniyim gelcem öpüyorum hepinizi
sağol canm benmmçok geçmiş olsun tatlımm dikkat et kendine
artık senin minik kendini hissettiriyo kaptancık Allah kolaylık versin şifa versin
çok geçmiş olsun tatlımm dikkat et kendine
artık senin minik kendini hissettiriyo kaptancık Allah kolaylık versin şifa versin
sanırım tansiyonum oynadı şuan daha iyiyim sağol dktorcum
evet kavun acıktırdı yumurta yoktu evde o yüzden yiyemedim. üşeniyorum bişeyler hazırlamaya diy eböyle oluyo ama bu gece üşenmiycem
aman kaptanım dikkat et geçmiş olsun bebiş büyüyooo
![]()
Ah canım kıyamam Allah yardımcın olsun
sağolun canlarım evet benim bebiş uslu durmuyor artıkAllah klaylık versin canım fasulye olmus senin mercimek ondandır.![]()
aynen gülşahcım herkes perşembe iftardan önce tartılsın tutmayanlar cuma sabah tartılır yine aynı düzenindePeki bu tartılma işi nasıl olcak kızlar bence perşembe iftardan hemen önce tartılalım sabah mide dolu oluyor
canım sağlığın yerinde olsunda kiloyu dikkat ederekte verirsin dimiınsallah canım ya buramazan bıdegısıklık yapıp zayıflasak neguzel olur.ben dıslerımı kaplama yaptırıyorum kesım için ayın 14une randevum var dıslerımı kesıp yenı dıs olcusu alacaklar enaz 15 20gun zor yemek yıycem agrım olcak kötu bısey ama o sırada bıraz kılo verırım dıye umudum var ne manyagım dımıesım aynı dıslerını yaptırmıstı 2sene önce sadece corba ıcebılıyodu 6kılo vermıstı ben 2 kıloverıp 65e razıyım
![]()
canım bi doktorla görüş istersen degerlerine baktır bu kadar zorlanıyorsan o sana önerecektir tut yada tutma diye :ilk defa bi ramazan ayında kötü oluyorum ben yaa mideme sancı giriyo ağrıyo başım ağrı bi uyuşma şeklinde anlamadım ki bana nolyo böylegünaha giriyorum daha çok
![]()
blue işleri toparlıyodru ancakblue bi göründü kayboldu.:26:
canım durumunu okudum o yüzden menüne birşey demiyorum senin azmini biliyorum çünkü telafi edersin arkadaşına da çok üzüldümdünkü menü
öğle
1 tabak taze fasülye
1 kase tarhana çorbası
1 kase yogurt
1 tk reçel
akşam,
1 tabak kuru fasülye
2 yeşil sogan
arkadaşım oruç ve o halde gelince 2. akşam yemegimi yedimü
1 kase domates çorba
1 tabak sade makarna
1 el kadar pide
salata bikaç kaşık yogurt
6-7 tane hurma
arkadaşım oruçtu ama ben sinirimden ondan çok yedim gece boyuncada midem bulandı
ekmekler çok olmuş çorbanın yanına yemek yeseydin daha iyi olurduGünaydın bacular
Dünkü menüm
sahurda 3 yarı rafadan yumurta,10 yeşil zeytin, 2 domates ve avuç içi kadar lordan oluşan acılı salata.2 büyük bardak çay ekmek yemedim
iftarda 2 tabak mercimek çorbası, 3 ince dilim (tam buğday) kızarmış ekmek terayağ sürüp bol pul biberle yedim.
iftara kadar hiç acıkmadım ve insanlıktan çıkmadan yemek yedimgeç olduğu için yarım saat yürüyebildim. birde 2 lt kadar da su içtim.
peki ramazanda nasıl olacak kilo bildirimi? yine aynı şekilde mi? çünkü mideler dolu oluyo nede olsa kalkınca.:44:
evet şimdi okudum senin yazdığınıda ablama çok mantıklı canım inşallah bol olur sütümerikcim annesütüyle yıkamak gecmişken sana birkaç tüyo.
inşallah sütün bol olurda sende yaparsın.arkadaslar genelde uyguladılar.yurtdısında cok yaygın.bebeğin banyo suyuna sütlerini kattılar benim sütüm öyle cok bol olmadı neyazıkki.
bide özellikle 40 içinde bebek şampuanlarını önermiyorum ben.bebeklerin dogarken getirdikleri derilerini üzerindeki koruyucu tabakayı kaldıryor şampuan ve bebekler pul pul dökülüyor.zaten ne kiri olur bebeğin suyla yıka gitsin.
afiyet olsun gayet güzel canımgünaydınnn geçmiş yapmadan menümü yazayım
4.ramazan menüsü
sahur:haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
domates salatalık
peynir
5 yeşil zeytin
2-3 yudum ev yapımı meyve suyu
iftar
1,5 kepçe tarhana çorbası
fırında tavuk el içi kadar
2yk bezelye
bol salata
koca bir bardak ayran
ara:2 ceviz 3 gün kurusu
dün sütlaç yaptımyiyesim gelmedi sadece tadına baktım şekerini tutturmusmuyum diye
1 saat yürümek zorundayım
öğle arası eve gitmeyim diyorum ama gitmemi gerektirecek bişeyler illaki çıkıyor.
canım belli ki ödem yapmış vucudun yağdan gitmiş ne güzelgunaydınn kızlarr..
Sabah sabah yagımı olcturdum sonuctan hıcte memnun kalmadımKılom Shurdu ıftrdı derken bıraz fazla cıktı 1.5 kadar fazla cıktı.
- 91.2 iken olculmustum bugün tartıda 89.8 çıktım 1,5 kilo fazla ama sahuru yakamadım herhalde daha ye yat çok zor oluyor. 1.4 kilo vermiş gibi görünüyorum.
- yag oranımda 39.6 kiloymuş 37.9 a dusmus 1.7 kilo yagdan gitmiş görünüyor.
- Sıvımda 37.8 den 38.0 a yukseltmısım :)
olcum sonuclarım boyle. Yınede fena degıl cok sukur hıc yoktan ıyıdır.
bu iki dilim kavun karpuz gözüme batıyor amagünaydın kızlaarr menümü yazıyıımm
iftar : protein ağırlıklı beslenmye karar aldımm![]()
1 porsiyon kadar dönerden iskender yaptım arkadaşımla kendme ama yağsız tabiki
1 dilim ekmek koydm altına 2 yk yoğurt
bol salataa
1 lt su
sahurda yine uykulu karışık naptığımı ne yiceğimi bilemedm babam kavun getirmiş tezgahta onu görünce bu olur dedim![]()
ince 2 dilim kavun ( çok tatlı değildi)
1 buçuk dilim ekmek
1 çay kaşığı tereyağ + 2 çay kaşığı bal
2 k k peynir
1 lt ye yakın su
sanırım ekmeğe kızıcaksınız ama yumurta yoktu sahurda yiyemedim. o olmayıncada acıkıcakmışım gbi geliyo gün içinde :18:
evet canım sahur çok olmuş ve karatayda lkilo verme aşamasında kavun karpuz yok özellikle gi si yüksekMenumu yazıcam ama sahurdan cok cekınıyorum. O kadar yemısım kı saat 9.30 da hala aclık hısetmıyodum. Çok sükür susuzlukta hısetmedım.
Sahur(2.30):
1,5 muz, 2 yumurta, 1 dilim kaşar, 3 tane köfte, ceyrek kase mercımek çorbası, ddomates , salatalık,2 dilim karpuz
iftar(22.00)
2 kayısı(orucumu vaktınde bozabıleyim diye yedim. Malum sistemleri çökertince çıkmadım iş yerinden)
200 gr tavuk , 1 avuc kabak haslama 2 kasık ıspanak.
Sıvı 1,5 lt. Dahada içemedim ama yarın düzene sokucam ins.
Sahur çok olmuş dimi. muz yemıcem bgn.
arkadaşın iiçin hayırlısı olsun canım inşallahne spor yapabildim nede keyfim kaldı. yemegimi yedim biraz dinleneyim spor yapayım dedim. arkadaşım aradı nasıl aglıyo annemle sana geliyoruz dedi gel dedim hemen ortalıgı topladım. geldi kocasıyla tartışmış. hatta tartışmamış hayvan kocası hırpalamış. daha 8 aylık evliler ya. sebep hele daha saçma. kız kendine ayakkabı almış diye.evlenmeden öncede sorunlu bir adamdı ama evlendikten sonra iyice azıttı. bakayında bile kavga gürültü düşünün. ben hayatımda böyle bir adam görmedim. bana bile müdahale ediyo herşeye maydonoz herşeye mualefet hep kavga halinde. Allah böyle insanlardan korusun hepimizi. üzüldüm ya garibim oruç oruç aglamaktan helak oldu. hemen yemek hazırladım onlara tabi bende bi daha yedim. açıkcası o esnada diyet felan umrumda da olmadı. hatta sinir oldum kocasına ben ondan çok yemişimdir. kızın hali perişan şimdi annesiyle annesinin evine gitti. boşanacak.Allah aydınlığına çıkarsın
inşallah güzel geçer canımbanucum ramazan davetlerini öyle özledimki.iftar cok gec cocukların tam uyku vakti.yarın davetliyiz hemde acık havada eşimin arkadasları ve aileleri olacak.öğlede cocukları uyut dedim eşime bakalım ne olacak.
ay canım bol bol dua ediyorumBugun sistemi çökerttim iş yerindehala duzeltebıldın mı enım degılım. yarın anlayabılcem anca.Şu mübarek gunlerın hatrına dua edın bana olur mu kızlar.Dün gece 2 ye kadar oturmustum sanırım yorguluntan oldu
![]()
olacak bu iş olacakelbisemi denedim pilesi açılıyordu artık acılmıyor ama hala üzerime göre değil bu iş olacak inşallah.
güzel menü accık meyveyi merak ettim amaMenümm
3yk menemen
1 tereyağda yumurta
Salatalık
Az peynir, 4 zeytin
1 prça pide
İftar
1 kepçe çorba
1 pors etli taze fasulye
3 yk bulgur pilavı
Salata
Çok az pide
1,5 lt su
Ev sil süpür :)
Bide azcık meyve yiycem :)
canım alışkanlıklarını değiştirmediğin sürece al ver yapacaksın şimdi diyetteyim diye az yerken sonrasında diyet bitince aynı zararlı şeyleri çok çok yeyip yine burda bulmanı istemiyoruz kendinihaklısnız ama ben önceki ramazanlarda hep kilo alırdım ve cok fazla yerdim bunlarıb yediğim halde gecen cuma 75.2 düm bugün 74.200üm aslında yediklerim fazla gibi duruyor ama cok azıcık yiyorum nefsimi köreltsin diye yoksa başka türlü diyet yapamıyorum :26:
saol canım
haklısın ablacm perşembe gitcem bakalım hayırlısı :26:
sağol bacım ne bileyim işte bazen dayanılmaz oluyo o yuzden doğru Allah korusun
öncelikle saol cnm ..
haklısın galiba ben size burda kötü örnek oluyorum aslında ben bu şekilde kilo verebiliyorum gözde'de bilir önceden böle yaparak (tam bunun kadar olmasada 75ten 58e düştüm ) şimdide böle yiyorum ama cumadan bugüne 75.200düm 74.200e düşmüşüm 1 kilo gitmiş ama menülerim örnek değilll haklısnız beni listeye şimdilik almayın ramazanda tam diyet yapamıyorum cok acıktığım için gözüm dönüyo bu aslında benm için büyük başarı tabaklarım cok küçük önceden 2 bardak kola tatlı pideler yemekler cok yerdim ama bu kadar azalttım dediğim gibi benm için büyük bişey
neyse ramazanda listeye almayın beni inşallah ramazandan sonra olur...
anladım canım ne zaman yenileniyor paketin o sürece kadar seni msjdan muaf tutabilirim ama eşinden menü ve kilo bildirimini yapman şartıylakaptanım ben telefondan giriyordum ama malesef dün internetim bittişu anda eşimin internetini kullanıyorum. çok sık yazamayabilirim ama yine de fırsat buldukça gireceğim. (eşimden) lütfen beni takımdan atmaayın..
sahur menüm
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
3 zeytin
1 dilim pide
1 salatalık
1.5 lt su ve spor olarak zumba dansı yaptım![]()
sağolun canlarım evet benim bebiş uslu durmuyor artık
aynen gülşahcım herkes perşembe iftardan önce tartılsın tutmayanlar cuma sabah tartılır yine aynı düzeninde
canım sağlığın yerinde olsunda kiloyu dikkat ederekte verirsin dimi
canım bi doktorla görüş istersen degerlerine baktır bu kadar zorlanıyorsan o sana önerecektir tut yada tutma diye :
blue işleri toparlıyodru ancak
canım durumunu okudum o yüzden menüne birşey demiyorum senin azmini biliyorum çünkü telafi edersin arkadaşına da çok üzüldüm
ekmekler çok olmuş çorbanın yanına yemek yeseydin daha iyi olurdu
evet şimdi okudum senin yazdığınıda ablama çok mantıklı canım inşallah bol olur sütüm
afiyet olsun gayet güzel canım
canım belli ki ödem yapmış vucudun yağdan gitmiş ne güzel
bu iki dilim kavun karpuz gözüme batıyor ama![]()
evet canım sahur çok olmuş ve karatayda lkilo verme aşamasında kavun karpuz yok özellikle gi si yüksek
arkadaşın iiçin hayırlısı olsun canım inşallah
inşallah güzel geçer canım
ay canım bol bol dua ediyorum
olacak bu iş olacak
güzel menü accık meyveyi merak ettim ama
canım alışkanlıklarını değiştirmediğin sürece al ver yapacaksın şimdi diyetteyim diye az yerken sonrasında diyet bitince aynı zararlı şeyleri çok çok yeyip yine burda bulmanı istemiyoruz kendini
anladım canım ne zaman yenileniyor paketin o sürece kadar seni msjdan muaf tutabilirim ama eşinden menü ve kilo bildirimini yapman şartıyla![]()
canım durumunu okudum o yüzden menüne birşey demiyorum senin azmini biliyorum çünkü telafi edersin arkadaşına da çok üzüldüm
arkadaşın iiçin hayırlısı olsun canım inşallah
Kızlarrr nerdesinizz
Benim yarın misafirim var hemde kalabalık olcak baya
Mercimek çorbası
Etli kuru fasulye
Karnıyarık
Bulgur pilavı
Z. Sarma ve salata yapıcam
Tatlıyıda eşim alır
İyi demi menü Klasik seyler risk almak istemiyorum :))
Banucum nerde yaa. Bu gün hiç ugramamış![]()
Klasık ama lezzetli şeyler. Alma risk canım oruçluda olup tatlarınada bakamazsan zor olur. Kolay gelsin
Canim karatayi yapamıyorum yuzum yok gelmeye![]()