Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menümm
3yk menemen
1 tereyağda yumurta
Salatalık
Az peynir, 4 zeytin
1 prça pide

İftar
1 kepçe çorba
1 pors etli taze fasulye
3 yk bulgur pilavı
Salata
Çok az pide

1,5 lt su
Ev sil süpür :)

Bide azcık meyve yiycem :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
masallah gulsahcımmenun süper sen buhafta kesın eksılerdesın ozaman ah ah bende bı eksıde olsam.gercı hersene ramazanda kılo alan bırı olarak ılk hedef almamk ama versemde tadından yenmez:52::52:

hayali ipte olur cnmmm hoşgeldinn

Canımmm sıkma canını ucunda ölüm yok ya bu kadar çok çalışmanın sonucu bu hiç dinlenemedinkiii sneinde dinlenmeye ihtiyacın var inş düzelmiştir bitanemmm :29::29: hiçbirşey senden önemli değil sakın unutma:38:

Cok haklisin banucum ama bunu surekli bende soyluyorum ama bi yerde kendi kontrolunu kaybediyorum. Ya is degistirmem lazim yada bi cozum bulmam lazim. Gecen projede artik saclarima ayircak vaktim yok diye kivircik yaptirdiydim sureden kazanmak ovin yika cik olsun diye. Bugunde kalici makyaj mi yaptirsam vaktim yok diyince arkadasim baskti kahkahayi her projede kendini degistiryosun iyki evli degilsin kocama ayircak vaktim yok bosanayim bari derdin dedi. Uzuldum icimden bu kadar is kolik miyim. Istemedigim sevmedigim halde kendime vakit ayirmak istedigim halde. Abimle konustum ilk zamanlar ogrenme donemi bu kadar calismalisin zaten diyor. Is ile normal yasantimi ayri degil. Bunun icin napmaliyim bilmiyorum. Bu sekilde dertlenip duruyorun sizlere ama cidden iyi degilim. Anneme bahsedemiyorum vok uzuluyor. Arkadaslarimin coguda benim gb anlatsam kelin merhemi muhabetine doncek. Baska kimsem yok ki sizden baska bahsedebileyim. Hakkinizi helal edin. Cok dertleniyorum size boyle boyle.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

allah kabul etsin cnmmmm bugün süt içmeyi unutma:34:

Sut icin anne ben kucukken her gece uyurken ben balli sut icitmis bana. Belkide boyum ondan 1.80 oldu :) aa kaptanim bak bide annem ben dogunca 40 ma kadar sutuyke yikamis yuzumu abiminkinife ben hayatimda bir kez bile sivilce cikarmadim yuzumde.hep yuzum bebek teni gbydi. Abiminde oyle. Masallah .Sende yap bebise. Neyse oste o zamanlardan kalma sabah kalkinca kavrulurdum o yuzden hep sut icsem kavruluyorun :) tamamen psikolojik. Onun yerine yogurt yedim simdi

masallah gulsahcımmenun süper sen buhafta kesın eksılerdesın ozaman ah ah bende bı eksıde olsam.gercı hersene ramazanda kılo alan bırı olarak ılk hedef almamk ama versemde tadından yenmez:52::52:

Eylülcünm hoşgeldin cnm
Sagol canım artık elimde olmadan dikkat ediyorum kaç aydır diyetteyim alışkanlık oldu gibi
Canım bende aynı her ramazan en az 2 kilo alırım suan gr bile versem sevinirim
Sende verirsin inş canım

Günaydınn

Ben gene erkenci :)
Ya bu top atsan uyanmayanlara okadar imreniyorum ki, en ufak tıkırtıya uyanıyorum
Eşim nerdeyse parmaklarının ucunda yürüyor işe giderken uyanmayım diye ama nerde

made niyetli degilim bende spora niyet edeyim :93:
işten çıktıktan sonra yemelk yapacam yiyecem sonra ki programım

15 dk squat
15 dk ip atlama
1 saat yürüyüş :8::8::8:
15 dk squatsa dayanabilcekmisin yaa ben 50 yapınca bacaklarım kesiliyoduu :53:

İyi akşamlar kelebekler:16::16::16::16:
Ben geldimmmmmmm allahım ne gündü tam kk keyfi yapacakken hoppp teyzemler geldi iftarı birlikte yaptık iyi olduuu bizim sülalede bir adet var iftara habersiz gidilir allah ne verdiyse öyle iftar yapılır ama işte öyle olmuyor o yüzden buzluk sürekli hazır olmak zorunda neyseki 4 saat vardı hallettim çay içip kalktılar haftaiçi olduğu için otursak iyiydi çalışanlar olunca böyle oluyor tam da 3, takımın alıntılşarı bitmek üzereydiki kapamak zorunda kaldım:31:

nasılsınız bakalımmmm herşey yolundadır inşşş

elbettte olacak Yasemincim azmı yol katettinnn :32::32: enişteye sınavda başarılar cnmmm akşam hiç uyuyamamışsınnn sabah uyuyakalman normal

Menün çok güzel Gülşahcım afiyetolsun cnmm

Eminem maşallahın var spor süper programa uydun umarımmm:29: ne güzel anlatmışsınnnn çok içten bayıldımmmm haklısın cnmm kilo herşeye engel malesef fakat kiloların bünyendeki son günleriii hepsi gidecek kuzummm:29: günde 160 gr verirsennn hedefine zamanında ulaşacaksın cnm benimmm artık dans sevmem filan yok zumbamı yaparsın leslie teyzeye jilian ablayamı takılırsınn yoksa horon veya oryantalmi yaparsın bilemem her gün spor şart cnnmmm:21::21: bencede iyiki bu takıma gelmişsin cnnmmm:48::48:

Edacımmm menün herzamanki gibi süperrr bu hafta yürüyüşte yapıyorsun sonucu merak ediyorumm cnm suyunu ne olur ihmal etme zaten hava çok sıcak dünya işi bitmez bu arada şirinem de demiş bak taciz ederimm diye inan bende ederdimmm:38::38:

Bızdıkımmm iftara az kala uyuman kötü olmuşş eve gelince yemeklerini yap saatini kur öyle uzan bitanemm hava çok sıcak uyuyup kalıp normal:29: alışverişini yapmışsındır umarım bugün cnmm:29:

Ayçacımmm o elbiseyi biz kazanacağız başka yolu yok bitanemmm:13::13: spora asılman lazımm:29: günde 200 gr verirsen oldu bu işş:13::13:

Şirinemmmm enişteme söyle senin uykunu bölmesin iyi uyumalısın iyi beslenmelisinnnn dimiiiii:38::38:
ablacım ben öyle yemek yapmıyorum ramazanda babam hep dışarda yiyo oruç tutmyo diye hatta iftar çadırlarında takılıyo :1: hal öyle olunca ben kendime aperatif şeyler hazırlıyorum uyuyakalıyorum dünde öyle oldu ama erken uyanmıştım yine braz. arkdaşım geldi yine iftar geçti ben anca yemek yedim :1:
alışverişte yaptım artık düzene giriyorumm

Bugun sistemi çökerttim iş yerinde :14::14:hala duzeltebıldın mı enım degılım. yarın anlayabılcem anca.Şu mübarek gunlerın hatrına dua edın bana olur mu kızlar.Dün gece 2 ye kadar oturmustum sanırım yorguluntan oldu :14::14:
üzülme canm ya bilgi işlem falan yokmu yardım edebilcek birii :44: haber ver gdince merak ettm şimdi

ne spor yapabildim nede keyfim kaldı. yemegimi yedim biraz dinleneyim spor yapayım dedim. arkadaşım aradı nasıl aglıyo annemle sana geliyoruz dedi gel dedim hemen ortalıgı topladım. geldi kocasıyla tartışmış. hatta tartışmamış hayvan kocası hırpalamış. daha 8 aylık evliler ya. sebep hele daha saçma. kız kendine ayakkabı almış diye.evlenmeden öncede sorunlu bir adamdı ama evlendikten sonra iyice azıttı. bakayında bile kavga gürültü düşünün. ben hayatımda böyle bir adam görmedim. bana bile müdahale ediyo herşeye maydonoz herşeye mualefet hep kavga halinde. Allah böyle insanlardan korusun hepimizi. üzüldüm ya garibim oruç oruç aglamaktan helak oldu. hemen yemek hazırladım onlara tabi bende bi daha yedim. açıkcası o esnada diyet felan umrumda da olmadı. hatta sinir oldum kocasına ben ondan çok yemişimdir. kızın hali perişan şimdi annesiyle annesinin evine gitti. boşanacak.Allah aydınlığına çıkarsın
anlamıyorum ben insanları benm arkdaşmın eşide öyle çok istiyerek evlendiler ama aynen böyle şimdi onlarda tartışmışlar nedense ayrılmak istiyomuş beyfendi. insanları anlamak çok zor
Sut icin anne ben kucukken her gece uyurken ben balli sut icitmis bana. Belkide boyum ondan 1.80 oldu :) aa kaptanim bak bide annem ben dogunca 40 ma kadar sutuyke yikamis yuzumu abiminkinife ben hayatimda bir kez bile sivilce cikarmadim yuzumde.hep yuzum bebek teni gbydi. Abiminde oyle. Masallah .Sende yap bebise. Neyse oste o zamanlardan kalma sabah kalkinca kavrulurdum o yuzden hep sut icsem kavruluyorun :) tamamen psikolojik. Onun yerine yogurt yedim simdi

sütünlemi yıkamışş :53: nasıl yahu böyle bikaç damlayla falanmı ay merak ettm söylermisin belki ilerde mevlam nasip ederse anne olunca bende yaparım :17::1:

günaydın kızlaarr menümü yazıyıımm

iftar : protein ağırlıklı beslenmye karar aldımm :1:
1 porsiyon kadar dönerden iskender yaptım arkadaşımla kendme ama yağsız tabiki
1 dilim ekmek koydm altına 2 yk yoğurt
bol salataa
1 lt su

sahurda yine uykulu karışık naptığımı ne yiceğimi bilemedm babam kavun getirmiş tezgahta onu görünce bu olur dedim :1:
ince 2 dilim kavun ( çok tatlı değildi)
1 buçuk dilim ekmek
1 çay kaşığı tereyağ + 2 çay kaşığı bal
2 k k peynir

1 lt ye yakın su

sanırım ekmeğe kızıcaksınız ama yumurta yoktu sahurda yiyemedim. o olmayıncada acıkıcakmışım gbi geliyo gün içinde :18:

gunaydınn kızlarr..

Sabah sabah yagımı olcturdum sonuctan hıcte memnun kalmadım :( Kılom Shurdu ıftrdı derken bıraz fazla cıktı 1.5 kadar fazla cıktı.
  • 91.2 iken olculmustum bugün tartıda 89.8 çıktım 1,5 kilo fazla ama sahuru yakamadım herhalde daha ye yat çok zor oluyor. 1.4 kilo vermiş gibi görünüyorum.
  • yag oranımda 39.6 kiloymuş 37.9 a dusmus 1.7 kilo yagdan gitmiş görünüyor.
  • Sıvımda 37.8 den 38.0 a yukseltmısım :)

olcum sonuclarım boyle. Yınede fena degıl cok sukur hıc yoktan ıyıdır.

günaydınnn geçmiş yapmadan menümü yazayım
4.ramazan menüsü
sahur:haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
domates salatalık
peynir
5 yeşil zeytin
2-3 yudum ev yapımı meyve suyu

iftar
1,5 kepçe tarhana çorbası
fırında tavuk el içi kadar
2yk bezelye
bol salata
koca bir bardak ayran

ara:2 ceviz 3 gün kurusu

dün sütlaç yaptımyiyesim gelmedi sadece tadına baktım şekerini tutturmusmuyum diye
1 saat yürümek zorundayım
öğle arası eve gitmeyim diyorum ama gitmemi gerektirecek bişeyler illaki çıkıyor.

Günaydın bayanlar :3:
dünkü menüm;
1 dilim k. ekmek
1yumurta
domates salatalık
3 zeytin

ara: 2 dilim ananas

öğle:

avuç içi kadar biftek
salata

ara:2 dilim ananas

akşam
salata
avuç içi kadar tavuk göğsü

su:3,5 litre
1 yeşilçay

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahh ya çok üzüldüm dahada şimdi. 8 ay mı cicim zamanları olması gerekken. Nasıl evlendiler? birbirlerini çok tanımadılar sanırım. İnsallah bi an önce toparlar. ve inşallah adam işleri yokuşa sürmez. 1 yıl öncesi boşanma olmuyor şiddet fln olunca ayrı tabi ama kanıtlaması gerekiyor onuda adam inkar edebilir işleri yokusa surebılır. benım arkadasımı aldattı eşi 6 aylıkken boşanamadılar kız 6 ay daha soyadını tasımak zorunda kaldı adamın.

evet daha önce evukata gitmişti kız avukat dedi ona 1 yıldan önce boşanma olmaz diye. aslında uzun zaman aynı yerde çalışmışlar. kız hiç istemiyodu. adam kapasında yattı resmen aglıyo sızlıyo yalvarıyo. kızda madem bu kadar seviyor kıymet bilir dedi. ama nerdeeeeee

şu mübarek günlerde yapılacak işmiii çok üzüldüm arkadaşına canım cicim ayları bitmemiş daha bu ne böyle hemde ayakkabı aldı diye

bir yuva kolay kurulmuyor elbet ama sürekli böyleyse çoluk çocuk yokken ayrılması en doğrusu böylelleri değişmiyor cnmm :50: hakkında hayırlısı olsun

yok çocuk ALlaha şükür. evet ben olsam 1 ay dayanamazdım bu kız çok bile dayandı. ya her ortamda kavga çıkarıyo. geçen erkek arkadaşım geldi hep beraber balıga gidelim dedik. gittik kızın kardeşi aradı abla bisikletini alabilirmiyim diye. kıyamet kopardı niye veriyorsun millete parayla aldık onu diye. ee hepimize zehir etti herzaman ki gibi. bunlar en ufakları düşün abla. kız kocasının yanagını sıkıp sevemi,yo buda ayrı bir kavga sebebi böyle evlilik mi olur ya
15 dk squatsa dayanabilcekmisin yaa ben 50 yapınca bacaklarım kesiliyoduu :53:
deneyecektim tatlım ama nasip olmadı

gunaydınn kızlarr..

Sabah sabah yagımı olcturdum sonuctan hıcte memnun kalmadım :( Kılom Shurdu ıftrdı derken bıraz fazla cıktı 1.5 kadar fazla cıktı.
  • 91.2 iken olculmustum bugün tartıda 89.8 çıktım 1,5 kilo fazla ama sahuru yakamadım herhalde daha ye yat çok zor oluyor. 1.4 kilo vermiş gibi görünüyorum.
  • yag oranımda 39.6 kiloymuş 37.9 a dusmus 1.7 kilo yagdan gitmiş görünüyor.
  • Sıvımda 37.8 den 38.0 a yukseltmısım :)

olcum sonuclarım boyle. Yınede fena degıl cok sukur hıc yoktan ıyıdır.

canım önemli olan yagdan ne kadar gitmiş ona bak sen. bu arada ilk ölçümün tarihi nedir. yani arasında kaç gün var

ne spor yapabildim nede keyfim kaldı. yemegimi yedim biraz dinleneyim spor yapayım dedim. arkadaşım aradı nasıl aglıyo annemle sana geliyoruz dedi gel dedim hemen ortalıgı topladım. geldi kocasıyla tartışmış. hatta tartışmamış hayvan kocası hırpalamış. daha 8 aylık evliler ya. sebep hele daha saçma. kız kendine ayakkabı almış diye.evlenmeden öncede sorunlu bir adamdı ama evlendikten sonra iyice azıttı. bakayında bile kavga gürültü düşünün. ben hayatımda böyle bir adam görmedim. bana bile müdahale ediyo herşeye maydonoz herşeye mualefet hep kavga halinde. Allah böyle insanlardan korusun hepimizi. üzüldüm ya garibim oruç oruç aglamaktan helak oldu. hemen yemek hazırladım onlara tabi bende bi daha yedim. açıkcası o esnada diyet felan umrumda da olmadı. hatta sinir oldum kocasına ben ondan çok yemişimdir. kızın hali perişan şimdi annesiyle annesinin evine gitti. boşanacak.Allah aydınlığına çıkarsın
aslında ilk dönemler cicim ayları olmuyor.birbirine, yeni hayatına alışma evresi oluyor bence daha zor.ama şiddet yenilir yuturlur birşey değil.ne desek boş.keşkeler fayda vermiyor.bekarlar siz dikkatli olun insanların başkalarına davranışınada dikkat edin.nişanlıyken size iyi davranan bir nişanlının şiddet eğilimini sabırsızlığını vs.başkalarına olan davranışlarında daha net görebilrisiniz.

Menumu yazıcam ama sahurdan cok cekınıyorum. O kadar yemısım kı saat 9.30 da hala aclık hısetmıyodum. Çok sükür susuzlukta hısetmedım.

Sahur(2.30):

1,5 muz, 2 yumurta, 1 dilim kaşar, 3 tane köfte, ceyrek kase mercımek çorbası, ddomates , salatalık,2 dilim karpuz

iftar(22.00)

2 kayısı(orucumu vaktınde bozabıleyim diye yedim. Malum sistemleri çökertince çıkmadım iş yerinden)
200 gr tavuk , 1 avuc kabak haslama 2 kasık ıspanak.

Sıvı 1,5 lt. Dahada içemedim ama yarın düzene sokucam ins.
Sahur çok olmuş dimi. muz yemıcem bgn.
bana karpuz cok geldi.

Cok haklisin banucum ama bunu surekli bende soyluyorum ama bi yerde kendi kontrolunu kaybediyorum. Ya is degistirmem lazim yada bi cozum bulmam lazim. Gecen projede artik saclarima ayircak vaktim yok diye kivircik yaptirdiydim sureden kazanmak ovin yika cik olsun diye. Bugunde kalici makyaj mi yaptirsam vaktim yok diyince arkadasim baskti kahkahayi her projede kendini degistiryosun iyki evli degilsin kocama ayircak vaktim yok bosanayim bari derdin dedi. Uzuldum icimden bu kadar is kolik miyim. Istemedigim sevmedigim halde kendime vakit ayirmak istedigim halde. Abimle konustum ilk zamanlar ogrenme donemi bu kadar calismalisin zaten diyor. Is ile normal yasantimi ayri degil. Bunun icin napmaliyim bilmiyorum. Bu sekilde dertlenip duruyorun sizlere ama cidden iyi degilim. Anneme bahsedemiyorum vok uzuluyor. Arkadaslarimin coguda benim gb anlatsam kelin merhemi muhabetine doncek. Baska kimsem yok ki sizden baska bahsedebileyim. Hakkinizi helal edin. Cok dertleniyorum size boyle boyle.
estf.canım hepimiz burda sıkıntılarımızıda paylaşıyoruz.sonucta diyetimizin başarısı multifaktoriyel.psikolojimizde cok önemli.hemde burda krdes arkadas olduk:13::29:

Günaydın bayanlar :3:
dünkü menüm;
1 dilim k. ekmek
1yumurta
domates salatalık
3 zeytin

öğle:

avuç içi kadar biftek
salata

ara:2 dilim ananas

akşam
salata
avuç içi kadar tavuk göğsü

su:3,5 litre
1 yeşilçay
edacım ne güzel menüler,bu hafta sen beni sollarsın gibime geliyor.

erikcim annesütüyle yıkamak gecmişken sana birkaç tüyo.
inşallah sütün bol olurda sende yaparsın.arkadaslar genelde uyguladılar.yurtdısında cok yaygın.bebeğin banyo suyuna sütlerini kattılar benim sütüm öyle cok bol olmadı neyazıkki.
bide özellikle 40 içinde bebek şampuanlarını önermiyorum ben.bebeklerin dogarken getirdikleri derilerini üzerindeki koruyucu tabakayı kaldıryor şampuan ve bebekler pul pul dökülüyor.zaten ne kiri olur bebeğin suyla yıka gitsin.

aslında ilk dönemler cicim ayları olmuyor.birbirine, yeni hayatına alışma evresi oluyor bence daha zor.ama şiddet yenilir yuturlur birşey değil.ne desek boş.keşkeler fayda vermiyor.bekarlar siz dikkatli olun insanların başkalarına davranışınada dikkat edin.nişanlıyken size iyi davranan bir nişanlının şiddet eğilimini sabırsızlığını vs.başkalarına olan davranışlarında daha net görebilrisiniz.

yok canımcım bunların ne alışma süreci ne cicim ayı. bu adam hasta ama kabul etmiyo hastalığını o yüzdende bana göre tehlikeli. neyse Rabbim bilir işini aydınlığına çıkarsın.

evet daha önce evukata gitmişti kız avukat dedi ona 1 yıldan önce boşanma olmaz diye. aslında uzun zaman aynı yerde çalışmışlar. kız hiç istemiyodu. adam kapasında yattı resmen aglıyo sızlıyo yalvarıyo. kızda madem bu kadar seviyor kıymet bilir dedi. ama nerdeeeeee

yok çocuk ALlaha şükür. evet ben olsam 1 ay dayanamazdım bu kız çok bile dayandı. ya her ortamda kavga çıkarıyo. geçen erkek arkadaşım geldi hep beraber balıga gidelim dedik. gittik kızın kardeşi aradı abla bisikletini alabilirmiyim diye. kıyamet kopardı niye veriyorsun millete parayla aldık onu diye. ee hepimize zehir etti herzaman ki gibi. bunlar en ufakları düşün abla. kız kocasının yanagını sıkıp sevemi,yo buda ayrı bir kavga sebebi böyle evlilik mi olur ya

deneyecektim tatlım ama nasip olmadı

hiç sevmyorum şöyle bencil tipleri. yada biyere gidince bişeyleri zehir eden tipleri. benm 3 yıl çıktığım çocukta öyleydi. sözlülük evresnden döndük çok şükür daha sözlenmeden bazı şeyler değişmişti. şmdi anlıyorum bunları. arkdaş ortamına giremeyenlere sinir oluyorum mevlam korusun bizi öyle tiplerden :18:

Günaydın bacular :3::3:
Dünkü menüm
sahurda 3 yarı rafadan yumurta,10 yeşil zeytin, 2 domates ve avuç içi kadar lordan oluşan acılı salata.2 büyük bardak çay ekmek yemedim
iftarda 2 tabak mercimek çorbası, 3 ince dilim (tam buğday) kızarmış ekmek terayağ sürüp bol pul biberle yedim.
iftara kadar hiç acıkmadım ve insanlıktan çıkmadan yemek yedim :52: geç olduğu için yarım saat yürüyebildim. birde 2 lt kadar da su içtim.

peki ramazanda nasıl olacak kilo bildirimi? yine aynı şekilde mi? çünkü mideler dolu oluyo nede olsa kalkınca.:44:

hiç sevmyorum şöyle bencil tipleri. yada biyere gidince bişeyleri zehir eden tipleri. benm 3 yıl çıktığım çocukta öyleydi. sözlülük evresnden döndük çok şükür daha sözlenmeden bazı şeyler değişmişti. şmdi anlıyorum bunları. arkdaş ortamına giremeyenlere sinir oluyorum mevlam korusun bizi öyle tiplerden :18:

aynen öyle canım. ya kızdıysam bile ev diye bi yer var git evine orda sen böyle dedin bana ben böyle düşünmüyorum düye İNSAN gibi konuş. ama insan degil ki

aynen öyle canım. ya kızdıysam bile ev diye bi yer var git evine orda sen böyle dedin bana ben böyle düşünmüyorum düye İNSAN gibi konuş. ama insan degil ki

bak çok haklısn ben kavga etmekten mi bıktım ilişkileirmde bilmem ama kavgayı sevmyorum ya. insanca konuşarak ses tonuna dikkat ettiğinde olaylar %90 düzelio ama bağırarak aynı şeyi konuşsan bile farklı noktalara gidiyo olay. heleki arkadaşlarının yanında bağırması, ne kadar samimi olursam olayım birinin yanında bana bağırırsa benm gururum incinir. aynı dert benm arkadaşımdada var hatta aynı kişidenmi söz ediyoruz die düşündm bi an ama aynı iş yernde değildi benm arkadaşım o yüzden Allah sabır versin ikisinede.
bize koca boşamak kolay ama onlar hayatlarını berbat ediyolar benm arkadşaım daha 20 yşaında. diyrum ki bi ömür geçirebilcekmisin düzelcekmi hayr ? o zaman başndan yolunu belli et diyrum cesaret edemio ailesi yüznden. babasından kaçtı kocasına :19:
mevlam bu günlerde hayırlısıyla sonuçlndırsın inşallah

Back
X