İyi akşamlar kelebekler

Ben geldimmmmmmm allahım ne gündü tam kk keyfi yapacakken hoppp teyzemler geldi iftarı birlikte yaptık iyi olduuu bizim sülalede bir adet var iftara habersiz gidilir allah ne verdiyse öyle iftar yapılır ama işte öyle olmuyor o yüzden buzluk sürekli hazır olmak zorunda neyseki 4 saat vardı hallettim çay içip kalktılar haftaiçi olduğu için otursak iyiydi çalışanlar olunca böyle oluyor tam da 3, takımın alıntılşarı bitmek üzereydiki kapamak zorunda kaldım
nasılsınız bakalımmmm herşey yolundadır inşşş
elbettte olacak Yasemincim azmı yol katettinnn

enişteye sınavda başarılar cnmmm akşam hiç uyuyamamışsınnn sabah uyuyakalman normal
Menün çok güzel Gülşahcım afiyetolsun cnmm
Eminem maşallahın var spor süper programa uydun umarımmm

ne güzel anlatmışsınnnn çok içten bayıldımmmm haklısın cnmm kilo herşeye engel malesef fakat kiloların bünyendeki son günleriii hepsi gidecek kuzummm

günde 160 gr verirsennn hedefine zamanında ulaşacaksın cnm benimmm artık dans sevmem filan yok zumbamı yaparsın leslie teyzeye jilian ablayamı takılırsınn yoksa horon veya oryantalmi yaparsın bilemem her gün spor şart cnnmmm

bencede iyiki bu takıma gelmişsin cnnmmm

Edacımmm menün herzamanki gibi süperrr bu hafta yürüyüşte yapıyorsun sonucu merak ediyorumm cnm suyunu ne olur ihmal etme zaten hava çok sıcak dünya işi bitmez bu arada şirinem de demiş bak taciz ederimm diye inan bende ederdimmm

Bızdıkımmm iftara az kala uyuman kötü olmuşş eve gelince yemeklerini yap saatini kur öyle uzan bitanemm hava çok sıcak uyuyup kalıp normal

alışverişini yapmışsındır umarım bugün cnmm
Ayçacımmm o elbiseyi biz kazanacağız başka yolu yok bitanemmm:13::13: spora asılman lazımm

günde 200 gr verirsen oldu bu işş:13::13:
Şirinemmmm enişteme söyle senin uykunu bölmesin iyi uyumalısın iyi beslenmelisinnnn dimiiiii