- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüh tutamadım seni.afiyet olsun demekten başka care kalmadı.
artık çok geç 2,3 tatlı kaşığı yedim![]()
başkalarıylada görüşmüş abla baya bikaç kişişimdi koşuyo peşimden ama bnde bitti napalım kısmettt
![]()
Blue ozledik canım seni ya
Iyiyim sukur yaseminde izinde cocuklardan vakit bulamiyor galiba
Gozdeye hayat suan hayatinda gereksizleri tanidi inşallah gerekliler olacak ilerde
canım benim ilki kız 2 yaşında cok kolay öğrendi.2.erkek bi kaç deneme yaptım baktım olmadı sonrada bana zaman uymadı derken 3 yaşını doldurduk 4 hafta önce başladık işte maşallah 2 günde öğrendi gecede bezlemiyorum o 9-10 gibi yatıyor ben 12i gecerken uyku arası onu wcye alıyorum yapıyor.bide sahurda yaptırıyorum.büyüğünü tutuyor onu yaparken cekiniyor bi seferde yapmıyor 3-4 kez gidiyoruz onun için bazen onu azcık kaçırabiliyor.işte onunla uğraşırken benim 3 numara heves etti.abisini wcde görünce hemen soyunuyor.çiş varmı diyorum hıhı diyor.cadı yaaa.deneyim dedim ama izinde bile olsam ramazan zor oluyor.
Kolay gelsin canim
Canim bardak corbalari icme valla bi mercimek koysan hemen okur yada tarhana yada sehriye 5 dklik isi var kavunuda tabak tabak yeme bak o cok sekwrli kalorili
senin şirine fazla yaramaz onu yatırıp ısırmak lazım azıcık :)kızlar bugün pcyi actım alıntıda yaptım ama reyyan sürekli peşimde ve ilk fırsatta resetliyor.öğleyin bir kere uyuyor ondada ben fırsat bulmusken uyuyorum.
bugün tartı bana gülümsemek ne kelime kahkaha attı desem.1200 vermişim ama gecen haftada salı günü 800 gr vermiştim perşembeye 600 anca eksik çıktım oyüzden ödem yapacak şeylerden uzak durmam ve demir ilacımı mutlaka ama mutlaka içmem lazım bir tek o beni wcye cıkarıyor
eminecim suyu azmı tüketiyorsun.birde kızlar çayı cok tüketmekte iyi olmuyor.çay idrar söktürüyor ve susuz bırakıyor.
günaydınnnnn 3. takımın kaçak hatunları nerdesiniz bakimm![]()
Cok sevindim edam ya hayirli ugurlu olsun kuzucum dualarimi seninle
Tammdir sen persembe yap bildirimini izne ayrilmana gerek yok
tebrik ederiiimmm
gülşah abla sen 2 gün gecikti diyosun ben 8 gündürr kıvranıyorum![]()
Sağol bluecum. Yüksek lisansa başvurmadım bu çıktı bahtımaEda canım hayırlı olsun çok sevindim
Kaptancım hakkında hayırlısı olsun iyi yapmışsın dinlen kendine yeğenimize iyi bak:)
Gözde ne boynuzu ya? Başkasıyla da mı görüşüyormuş? Hani çok seviyordu seni ama![]()
Bi dengeyi tuturamadım yaadiğer turlude cok yıyomusum gb gelıyor.
Hayırlı olsun edacım. Çok sevındımmmm![]()
8 temmuz
Sabah: 2 yumurtadan omlet. 1 ınce dılım ezıne maydanoz salatalık 3 gun kurusu 4 badem
oglen: 150 gr tavuk gogus ızgara , Mantar salatası
Aksam: yarım tantunı 2 bardak ayran
sıvılar : 2 bardak ada cayı 1 bardak rezene 3 lt su
Spor yıne yok esortmanlarımı evden getıremedım bu geldıgımde o yuzden ancak haftaya baslıcam.
tebrik ederim canım Allah yardımcın olsun
Yok artık ara vermek bitecek bu sefer :)kızlar bugün pcyi actım alıntıda yaptım ama reyyan sürekli peşimde ve ilk fırsatta resetliyor.öğleyin bir kere uyuyor ondada ben fırsat bulmusken uyuyorum.
bugün tartı bana gülümsemek ne kelime kahkaha attı desem.1200 vermişim ama gecen haftada salı günü 800 gr vermiştim perşembeye 600 anca eksik çıktım oyüzden ödem yapacak şeylerden uzak durmam ve demir ilacımı mutlaka ama mutlaka içmem lazım bir tek o beni wcye cıkarıyor
gözdecim kendine zarar veriyorsun engelle o cocugu pişman olursun.
kurtuldum cok şükür.
azmin sonu mezuniyet olacak inşallah maşallah sana eda .bu sefer mezuniyete kadar su koyverip vakit kaybetmek yok.
hala mı spor yasak.merak ettim şimdi yürüyüşüde miyapma diyor.
eminecim suyu azmı tüketiyorsun.birde kızlar çayı cok tüketmekte iyi olmuyor.çay idrar söktürüyor ve susuz bırakıyor.
ayy o davetleri bende özledim.
canım benim ilki kız 2 yaşında cok kolay öğrendi.2.erkek bi kaç deneme yaptım baktım olmadı sonrada bana zaman uymadı derken 3 yaşını doldurduk 4 hafta önce başladık işte maşallah 2 günde öğrendi gecede bezlemiyorum o 9-10 gibi yatıyor ben 12i gecerken uyku arası onu wcye alıyorum yapıyor.bide sahurda yaptırıyorum.büyüğünü tutuyor onu yaparken cekiniyor bi seferde yapmıyor 3-4 kez gidiyoruz onun için bazen onu azcık kaçırabiliyor.işte onunla uğraşırken benim 3 numara heves etti.abisini wcde görünce hemen soyunuyor.çiş varmı diyorum hıhı diyor.cadı yaaa.deneyim dedim ama izinde bile olsam ramazan zor oluyor.
güzel menü sıvıyı arttırsan daha güzel olur
edacım tebrikler canım.bencede izne ayrılma.bildirimini perşembe yap idare ederiz seni kopmazsın böylece.
telli yasemin gibi olacam
sahurda yumurta yesen.iftarda cok karbonhidrat olmus canım ya.sonra açlık krizine girersin.bide hurmaya dikkat şeker oaranı cok yüksek yanında süt iç.
rabbim gönlüne göre versin.
benim evinde ihtiyacı var.haliları uzun süredir vermedim wc olayını bekledim.ramzanda kadında gelmez.bi arayım bakalım belki regldr
aydın demek.benim kardes nazillideydi bende gecen ay ona gittim.esnafa cok şaşırdım ne kadar saygılı geldi bana.viyanada kaldım 10 sene ordan istanbuşa mecburi hizmete geldim.mecburen sultangazideyim ama ilk zamanlar cok zorlandim.eanaf bi tuhaf.şimdi tanıyorlarda daha düzgün davranıyorlar.bir sferinde eşarp alacam bi kaç tane açtırdım açmadan olmaz ki tezgahtar kız gayet güzel ilgilendi ama dükan sahibi adam sen alıcı değil bakıcısın burda bakacak mal yok demezmi ay ne sinir oldum o magazaya bidaha girmedim onlara sinirime gidip 2 tane esarp aldım başka bi magazadan.
yemee![]()
09.07 sahur
kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
salatalık
yeşil zeytin 5
peynir yağsız keçi
iftar
ayran
1 parca karnıyarık kızartılmadna yaptım
5-6 tane yalancı mantı yagsız.
bol salata
1 parca pide
ara:badem saymadım
1 kuru kayısı
bugün süt pişirmiştim azcık kaymagından yedim.
Bebegi doyurup geliyorum hemen gunaydin citirlarim![]()
hem çikolata hem meyveli dondurmadün sahuru yazmıştım ama yine yazayım
08.07.2014
sahur
1 domates
5-6 hurma
ramazan pidesi (çöpe gitmesin yedim bi daha almayacam zaten )
peynir zeytin
1 yk kadar reçel
kibrit kutusu kadar tereyağ
iftar
1 tabak mantar çorba
1 tabak zeytinyaglı bamya
3 hurma
1 bardak ayran
sonrası
1 çikolata
1 kase meyveli dondurma
spor yok teravihe gittim yattım sahurada kalkmadım
hedefve basari selamlar ben blue, grubun eskilerinden:) karatay yapıyorum.. tam mezun olacaktım ki tatile gittik türkiyeye, tabi orada karataya falan devam etmek ne mümkün, misafirlikte olmuyor.. 2 kilo aldım geri geldim.. ama şimdi onları vereceğim ve gruba dönüp hedefimi aşağı çekeceğim.. yani şuanda vermem gereken 4 kilom var.. s.arabistanda yaşıyorum.. 3 yaşında bir oğlum var. sen de kendini tanıtır mısın? selamlar sevgiler..
bu sabah kahvaltımı karataya uygun yaptım ve sahalara geri döndüm..hadi bakalım hayırlı olsun :)
hedefve basari selamlar ben blue, grubun eskilerinden:) karatay yapıyorum.. tam mezun olacaktım ki tatile gittik türkiyeye, tabi orada karataya falan devam etmek ne mümkün, misafirlikte olmuyor.. 2 kilo aldım geri geldim.. ama şimdi onları vereceğim ve gruba dönüp hedefimi aşağı çekeceğim.. yani şuanda vermem gereken 4 kilom var.. s.arabistanda yaşıyorum.. 3 yaşında bir oğlum var. sen de kendini tanıtır mısın? selamlar sevgiler..
bu sabah kahvaltımı karataya uygun yaptım ve sahalara geri döndüm..hadi bakalım hayırlı olsun :)
bu arada adım sayar aldım. bugün işlerim vardı ekstra 420 adım oldu. 200 kaloriye denk geliyormuş.Çok sevdim. beni daha çok yürümeye sevk ediyor.![]()
valla blue hiç sevmiyor bence erkek arkadaşına bir daha sor emin miymiş :26:selam kızlar..
dün giremedim, izinliydim.. öncelikle şu menülerimi vereyimde
07.07
sahur 2 yumurtadan peynirli omlet, 2 domates,10 zeytin,2 kayısı, yarim çay bardaği fındık,çay
iftar 1bardak balli sirkeli su, salata 3 dilim ekmek,çay,2lt su
08.07
sahur 2 haşlanmiş yumurta, domates, peynir,10 zeytin, 2 kayisi,çay
iftar 1 bardak ballı sirkeli su, 1 lahmacun,2 bardak ayran, 2 bardak çay, 2lt su
slm blue.. kaç yıldır ordasın?? s.arabistan yaşamak nasıl birşey erkek arkadaşim orda da.. dönmek istemiyo.. benimde gidesim yok. sonuçta araba bile kullanamıyolarmış kadınlar.. başka kadınlara yasak yada hak olan neler var acaba?? bilgi verirsen sevinirim. Ebru ben buarada..
eminecim ailelerin yanınan gidince hepimiz tırtıklıyoruz ama önemli olan arbartmammak yani 1,5-2 kg almak da çok canım ben hamile halimle almadım o kadar kilo valla zopa istiyosun sen Eki Görüntüle 1182742çok memnun oldum canımm ben emine 26 yaşındayım bekarım memurum ve yanlız yaşıyorum. 169 boyum ve 75-78 arası degişen bir kilom varbende kilo veriyorum annemlerin yanına gidince otomatik 1,5 - 2 kg alıyorum. bu haftasonuda ailemin yanındaydım yine şiştim yani. işte böyle bluecum :)
sagol bitanemAfiyet olsun kaptan.
hem çikolata hem meyveli dondurma![]()
canım kalori konusunda emin değilim ama adım adımdır günlük 10000 adım atmamız gerekiyormuşDünkü menü;
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
domates
1 tk reçel
ara: 15 tane üzüm
öğle:
et yemeği yoktu.
1,5 kase tavuk çorbası
salata
1 yk kısır
ara: 1 activia+4 fındık
ara: 7 tane vişne
akşam
5 köfte
salata
ara 1 activia
bu arada adım sayar aldım. bugün işlerim vardı ekstra 420 adım oldu. 200 kaloriye denk geliyormuş.Çok sevdim. beni daha çok yürümeye sevk ediyor.![]()
hımm benim kardeşim almıştı geçen sene gazi üniversitesinden ama hafta içi akşam olanda vardı geç başlıyordu dersi inşallah seninkilerde hafta sonuna olur canım hayırlısıSağol kaptancım bende çok sevindim. Kendim için bir şey yapmam gerekiyordu. Bu fırsatı tepersem çok pişman olacakmış gibi hissediyorum. Tek sıkıntı 2. dönem. Eskişehire gitmem gerekiyor. Dua ediyorum dersler hafta sonu olsun diye.
Teşekkürler kuzucum:) İnş sende güzel bir üni. kazanacaksın.
Sağol bluecum. Yüksek lisansa başvurmadım bu çıktı bahtımaÖğretmen olabilirsem çok güzel olacak.ay Allah o günleri görmeyi nasip etsin.
Teşekkürler canım
Güzel menü olmuş Sen kaptın bu karatayı
Sağolasın
Yok artık ara vermek bitecek bu sefer :)
Yok yok gitmiyorum bir yere
Hadi görmedik mantıları.
Aaa ama kaymakta olmaz. E hadi neyse öyle olsun![]()
emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedün sahuru yazmıştım ama yine yazayım
08.07.2014
sahur
1 domates
5-6 hurma
ramazan pidesi (çöpe gitmesin yedim bi daha almayacam zaten )
peynir zeytin
1 yk kadar reçel
kibrit kutusu kadar tereyağ
iftar
1 tabak mantar çorba
1 tabak zeytinyaglı bamya
3 hurma
1 bardak ayran
sonrası
1 çikolata
1 kase meyveli dondurma
spor yok teravihe gittim yattım sahurada kalkmadım
tmm iznin devam etsin ama sen buralarda ol menü paylaşımını yap canım gerisi tıkır tıkır gelir canımvay şuna bak yaa, bi de kızın peşinde aylarca koşuyor.. bazı erkekleri anlamak mümkün değil ama bak zararın neresinden dönsen kardır.. bence sen bu mevzuları üniv bitene kadar bir kenara bırak.. üniversite sonrası iş durumuna göre bile insanın hayatı o kadar değişiyor ki, düşüncelerin ve ideal eşte aradığın kriterler de çok değişecek..
ben kpssye hazırlanırken memlekette isteyenler vardı ama benim mesleğimi yapabileceğim hiç bi iş imkanı yok.. o yüzden görüşmedim bile taliplerle, işimi elime alıcam ondan sonra dedim.. çokşükür pişman da olmadım..
canım ben de sizi özledim, bugün bu rehavete bir son veriyorum ve aranıza dönüyorum:) iznim bi süre daha devam etsin artı olarak dönmek istemiyorum listelere.. ramazandan sonra izinden dönmek istiyorum uygunsa.. o zamana kadar inşallah 54 olurum.. hedefimi 52 olarak revize edeceğim..
bu ara diyet vs hiç umursamadım ne yalan söyleyeyim.. canım tatlı çeker gibi olursa da yedim ama hiç keyif vermiyor rahatsız ediyor.. karatay böyle bişey işte, d vitaminini hallettim kalan iğnelerimi vurulurken B 12 de vurduracağım.. her ay 1 b 12 vurduracağım karatay 800 olmalı diyor benim 550 çıktı...
sen aslında 2.ye öğretiyorsun yani:) ufaklık da heves etti :) yerim ben onu ya:) ramazanda insanın sabrı zorlanıyor canım bence de sonra denersin.. zaten zamanı gelince tak diye öğreniyorlar 10 gün uğraşmıştım geçen sene, boşuna yormuşum hem kendimi hem oğlanı..
afiyet olsun yaseminim , bademleri say ama aman fazla gitmesin09.07 sahur
kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
salatalık
yeşil zeytin 5
peynir yağsız keçi
iftar
ayran
1 parca karnıyarık kızartılmadna yaptım
5-6 tane yalancı mantı yagsız.
bol salata
1 parca pide
ara:badem saymadım
1 kuru kayısı
bugün süt pişirmiştim azcık kaymagından yedim.
tmm birşey demiyorum canım 2-3 çatala izin vermiştim
artık çok geç 2,3 tatlı kaşığı yedim![]()
teşekkür ederim canım , evet toprak kapta herley daha lezzetli oluyorcanım
yarım kilo dana kuşbaşını üzerine çıkacak kadar su koyup düdüklüde yaklasık 25 dk haşlıyorum
1 kilo patlıcanı küp şeklinde doğrayıp kızartıyorum yada hafif olsun istiyorsak az yaplayıp fırınada verilebilir ama kızartma daha lezzetli oluyor, altına kağıt havlu koyup fazla yağını çektirebilirsin
2 tane ortaboy soğanı ve 2 tane yesil biberi az yağda soteliyorum sonra etleri ekleyip 1 yk salça baharatlar ve tuzunuda ekleyıp biraz daha soteliyorum
fırın kabına patlıcan ve sotelenmiş karışımı karıştırıp üzerine haş etin suyunu ekliyorum ,
üzerine domates ve biber dilimleri fırına
eşim çok beğendibu ölçüden 5 kişi rahat doyar cnm
bide tarifin orjinalinde fırın kabı toprak kap, ben borcam da yaptım bence toprak kapta daha lezzetli olur,
soğan suyu iç canım regl olmanı sağlayacaktır. böylece de cumaya kadar ödemin gitmiş olur .evet ablacım bittii boynuzlarım baki kaldı
tamam kaptanım bugün gerçekten iyi değildim şuan iyiyim biraz. menülerimi paylaşıyım
cuma hatırlamıyorum
cumartesi iftar: 1 kase yayla çorbası , 2 yk barbunya, 1 tane sigara böreği, 3 ince dilim patates, 3 minik köfte, 1 yk pilav, 1 bardak ayran 2 bardak su, ağlayan kek yapmış ablam aybükenin diliminden kalan 1 çatal keki yedim acaip canm çekti. ( bu arada ablamdaydık ondan bukadar fazla kaçtı)
sahur: 1 haş. yumurta 1 dilim ekmek 5 dilim patates kızartması ( ufak ufak yani) zeytin peynir biraz taze kaşar 3 bardak çay
pazar: 1 kase mantar çorbası, 4 yk bulgur pilavı 1 kase yoğurt + biraz taze fasülye
sahur: yarım gözleme 1 bardak ayran..
pazartesi: tavuk göğsünü küp küp dilimledim az yağda bi mühürledim sonra az su koyup tekrar pişirdim baharatla tatlandırdım.
1 kase mantar çorbası ve biraz bu tavuk kızartması mayonez ketçap 2 dilim pide yedim. snrası : 4 kayısı 5 kiraz 1 kahve
sahur: domates 2 haş yumurta biraz peynir zeytin ve 1 dilim pide..
bu akşamda Sultanahmete gidiyoruz nasipse arkadaşlarla. plana ben sonradan dahil oldum ben gidip gelme konusunda rahatım diye planı yapınca haber veriyolar banane yicez ne hazırlıyolar bilmiyorum. daha doğrusu süt kardeşim ve onun 2 arkadaşıyla gidiyoruz. ne hazırlıycak bilmyorum
ve ben aşırı derecede şiştim kızlar 8 gündür regl olmadım ya bılkım bılkım oldu karnım kaskatııkorkuyorumm
Merhaba kızlar,
Analizinizi şimdi bitirdim..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36064997#post36064997
Aslında şöyle bi'bakınca kilo alan tek üye var analiz döneminde.. Amma velakin az kilolar verildiği için takım dereceleriniz düşük..
Dilerim bir sonraki dönemde ilk üçe daha çok girersiniz..
Moral bozmal yok, isteyin yaparsınız..![]()