- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
oooo tbrkler Edacımmm çok sevindim öğretmenlik sana yakışır kuzummmEskişehir süper yerr sakın panik yapma sen herşeyi başaracak güctesin bitanemmm
![]()
Ablacım çok istiyorum ama hemen olamaz zaten. Öncelik öğretmenlik mezunlarının ben ileriye dönük düşündüğümden bunu yapıyorum.
Panik yapmıyorumda düşünmekten kafayı sıyıracağım.
Babam destek olmadığı gibi hep köstek oluyor. Ben biletimi almak için otogara gitçektim ben götürürüm dedi. Şimdi yan çiziyor çok yorulurum yola gidemem o kadar uzun diyor.(zaten beni götürmesini istememiştim) Şimdi ben tekrar otogara gideceğim. Hep dert hep köstek. İşin kötü yanı 2. dönem olacak. dersler hafta içi olursa gidemem işi bırakamam. Kayıt dondurmak zorunda kalacağım ama onunda çok ince noktaları var, boşa kürek çekmiş olabilme ihtimalim oluyor. işten çıkarsam 5 kuruş parasız kalırım. Eskişehirde naparım ? Normal öğrencilik hakkıda olmadığından yurt vs faydalanamıyorum. Öyle garip olaylar işte. Dua ediyorum 2 dönem dersler hafta sonu olsun diye. Öyle olursa cuma gece yola çıkıp c.tesi eskişehirde derse gideceğim.

Son düzenleyen: Moderatör: