Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

oooo tbrkler Edacımmm çok sevindim öğretmenlik sana yakışır kuzummm:46::46: Eskişehir süper yerr sakın panik yapma sen herşeyi başaracak güctesin bitanemmm :29::29:

Ablacım çok istiyorum ama hemen olamaz zaten. Öncelik öğretmenlik mezunlarının ben ileriye dönük düşündüğümden bunu yapıyorum.
Panik yapmıyorumda düşünmekten kafayı sıyıracağım.
Babam destek olmadığı gibi hep köstek oluyor. Ben biletimi almak için otogara gitçektim ben götürürüm dedi. Şimdi yan çiziyor çok yorulurum yola gidemem o kadar uzun diyor.(zaten beni götürmesini istememiştim) Şimdi ben tekrar otogara gideceğim. Hep dert hep köstek. İşin kötü yanı 2. dönem olacak. dersler hafta içi olursa gidemem işi bırakamam. Kayıt dondurmak zorunda kalacağım ama onunda çok ince noktaları var, boşa kürek çekmiş olabilme ihtimalim oluyor. işten çıkarsam 5 kuruş parasız kalırım. Eskişehirde naparım ? Normal öğrencilik hakkıda olmadığından yurt vs faydalanamıyorum. Öyle garip olaylar işte. Dua ediyorum 2 dönem dersler hafta sonu olsun diye. Öyle olursa cuma gece yola çıkıp c.tesi eskişehirde derse gideceğim. :9: Kısaca herşey pamuk ipliğine bağlı gibi.:)

Son düzenleyen: Moderatör:
dün ablamla görüştüm kabeye iftara gidiyorum dedi.eşi ben cocuklara bakarım sen git demiş.sen gelirsin bende teraviye giderim demiş.ay maşallah enişteme.cok özendim.size dua ediyoruz dedi teli kapattık arkadası aradı eşime cv ni yolla iş durumu var diye ay hadi hayırlısı belki öylesi daha iyi olur.

bidaha konuşursan söyle hatice ablaya özel dua istiyorum:54::54: mesele malum:1:

Ablacım çok istiyorum ama hemen olamaz zaten. Öncelik öğretmenlik mezunlarının ben ileriye dönük düşündüğümden bunu yapıyorum.
Babam destek olmadığı gibi hep köstek oluyor. Ben biletimi almak için otogara gitçektim ben götürürüm dedi. Şimdi yan çiziyor çok yorulurum yola gidemem o kadar uzun diyor.(zaten beni götürmesini istememiştim) Şimdi ben tekrar otogara gideceğim. Hep dert hep köstek. İşin kötü yanı 2. dönem olacak. dersler hafta içi olursa gidemem işi bırakamam. Kayıt dondurmak zorunda kalacağım ama onunda çok ince noktaları var, boşa kürek çekmiş olabilme ihtimalim oluyor. işten çıkarsam 5 kuruş parasız kalırım. Eskişehirde naparım ? Normal öğrencilik hakkıda olmadığından yurt vs faydalanamıyorum. Öyle garip olaylar işte. Dua ediyorum 2 dönem dersler hafta sonu olsun diye. Öyle olursa cuma gece yola çıkıp c.tesi eskişehirde derse gideceğim. :9: Kısaca herşey pamuk ipliğine bağlı gibi.:)

edacım allah yardımcın olsun. şuan ne işle meşgulsün?? Ben Eskişehirliyim burda yapılacak mutlaka bişeyler vardır. şimdiden bunu düşünme bence. ARAştırırız. geçiçi bi süreç nasılsa mutlaka bi şekilde geçer. Elimden gelen bişey olursa yardımcı olmak isterim.

$20140707_094506-1.webp

Hegey bu hafta da sabit kaldim

selam kızlar.. :3:

slm blue.. kaç yıldır ordasın?? s.arabistan yaşamak nasıl birşey erkek arkadaşim orda da.. dönmek istemiyo.. benimde gidesim yok. sonuçta araba bile kullanamıyolarmış kadınlar.. başka kadınlara yasak yada hak olan neler var acaba?? bilgi verirsen sevinirim. Ebru ben buarada..

selamlar ebru aslında uzun uzun yazmıştım diğer arkadaşlara da cevap yazmıştım ama uçtu gitti, özetle, ben çalıştığım ve yaşadğım yer arabistanın dışında diplomatik bölgede olduğu için açıkcası çok sıkıntı yaşamıyorum.. burada çarşaf giyme zorunluluğu var ama bizim yaşadğımız kampüste yok. komşularım çok sıkılıyorlar çalışmadıkları için. yazın hava 44-45 oluyor dışarı çıkmak imkansız oluyor, o nedenle biraz sıkıcı ama ekimden nisana kadar genelde güzel oluyor hava, arada kum fırtınası çıkmazsa eğer..

sosyal hayat olmaması çok sıkıcı.. yemek yeme imkanı bile trdeki gibi değil, örneğin avmde fastfoodçuların sırası bile bekarlar ve aileler için ayrı.. aile bölümünde yiyorsun ve her aile de bir paravanın içinde yiyor.. penceresiz manzarasız iğrenç ortamlar.. ayrıca çok çok pisler, aklın hayalin almaz, ben her dışardan geldiğimizde tüm kıyafetleri direkt makineye atıyorum ve oğlumu mutlaka duş aldırıyorum.. Türkiye cennet gibi..

burada yabancı işçi çok fazla, ülkenin 3te1 i yabancı.. ve hep afgan pakistanlı uzakdoğulu ve oraların en düşük seviye insanları buraya geliyor.. evim işe 5 dk, gayet kapalı giyiniyorum sadece başım açık, adam arabayla geçerken duruyor ve bana bakıyor.. bu derece irrite edici iğrenç tipler var.. dün evime gidiyorum komşudan çıkmışım, oğlum yanımda, bir işçi arabaları temizliyor biri de durmuş bana bakıyor, yaklaştım hala bakıyor, dayanamadım ne bakıyorsun niye bakıyorsun aptal mısın dedim.. kafasını çevirdi hemen, rezil oldu..

yazdıkça sinirleniyorum :9: ben burada mecburen çalışıyorum 1 senedir buradayım kısmetse en fazla 2 yıl daha buradayım, ama çalışan biri olmasam çok bunalırdım o kesin, çalışmayan bayanlar okullar tatil olunca çocuklarını alıp trye gidiyor..

08/07/2014 menüm

sabah (11:00)
2 yumurtalı kk

Ara(16:00)
1 kase yogurt
1 nektari
1 küçük muz

akşam(20:30)
1 kase ev yapımı tarhana
bol salata (ama çok bol :1:)

su: 3 lt

kaptancım ne kadar az yemişsin neden böyle? iştahın mı yok?

selamlar ebru aslında uzun uzun yazmıştım diğer arkadaşlara da cevap yazmıştım ama uçtu gitti, özetle, ben çalıştığım ve yaşadğım yer arabistanın dışında diplomatik bölgede olduğu için açıkcası çok sıkıntı yaşamıyorum.. burada çarşaf giyme zorunluluğu var ama bizim yaşadğımız kampüste yok. komşularım çok sıkılıyorlar çalışmadıkları için. yazın hava 44-45 oluyor dışarı çıkmak imkansız oluyor, o nedenle biraz sıkıcı ama ekimden nisana kadar genelde güzel oluyor hava, arada kum fırtınası çıkmazsa eğer..

sosyal hayat olmaması çok sıkıcı.. yemek yeme imkanı bile trdeki gibi değil, örneğin avmde fastfoodçuların sırası bile bekarlar ve aileler için ayrı.. aile bölümünde yiyorsun ve her aile de bir paravanın içinde yiyor.. penceresiz manzarasız iğrenç ortamlar.. ayrıca çok çok pisler, aklın hayalin almaz, ben her dışardan geldiğimizde tüm kıyafetleri direkt makineye atıyorum ve oğlumu mutlaka duş aldırıyorum.. Türkiye cennet gibi..

burada yabancı işçi çok fazla, ülkenin 3te1 i yabancı.. ve hep afgan pakistanlı uzakdoğulu ve oraların en düşük seviye insanları buraya geliyor.. evim işe 5 dk, gayet kapalı giyiniyorum sadece başım açık, adam arabayla geçerken duruyor ve bana bakıyor.. bu derece irrite edici iğrenç tipler var.. dün evime gidiyorum komşudan çıkmışım, oğlum yanımda, bir işçi arabaları temizliyor biri de durmuş bana bakıyor, yaklaştım hala bakıyor, dayanamadım ne bakıyorsun niye bakıyorsun aptal mısın dedim.. kafasını çevirdi hemen, rezil oldu..

yazdıkça sinirleniyorum :9: ben burada mecburen çalışıyorum 1 senedir buradayım kısmetse en fazla 2 yıl daha buradayım, ama çalışan biri olmasam çok bunalırdım o kesin, çalışmayan bayanlar okullar tatil olunca çocuklarını alıp trye gidiyor..

Anladım canım teşekkürler:53::53:
Arkadaşımın dediğine göre kadınlar çarşaf giymek zorunda değilmiş omuzlarını örtmek zorunda oldukları bi örtü varmiş. saç açık olabiliyomuş avm lerde falan.. temizlermiş mesela aylık parfüme harcadıkları gelir bile çok fazlaymiş kadınlar erkekler kendilerine çok bakıyolarmış.. yani senin söylediklerinle karşılaştırdığımda anladığım kadarıyla ikna etmeye ve o benim bilinç altıma işlemeye çalışıyo :27:
arkadaşimin kendi iş yeri var elit kesime hitap ediyo bildiğim kadarıyla.. o nasıl memnun nasil ama ben gitmem büyük konuşmayım ama yapamam..

edacım allah yardımcın olsun. şuan ne işle meşgulsün?? Ben Eskişehirliyim burda yapılacak mutlaka bişeyler vardır. şimdiden bunu düşünme bence. ARAştırırız. geçiçi bi süreç nasılsa mutlaka bi şekilde geçer. Elimden gelen bişey olursa yardımcı olmak isterim.

Yazdığımı okudumda biraz saçmalamışım arada işe dönünce cümleler yarım devrik kalmış. Nasıl anladın merak ettim :9:
yinede düzeltme mahiyetinde özet geçeyim ben tek gidecektim sonra babam ben seni eskişehire götürürüm dedi. Sonra vazgeçti planlarımı hep bozuyor o anlamda dedim. :)
Eee O zamanları pek düşünmek istemiyorum. Zamanı gelince bakacağız diyorum. hafta sonu olursa dersler bir şekilde otelde falan bir gece kalırım onlar dert değil:) 2,3 ay sürecek bir olay. Yinede teşekkür ederim::) Bu arada otogardan yunus emre kampüsüne nasıl giderim biliyor musun :9:

Yazdığımı okudumda biraz saçmalamışım arada işe dönünce cümleler yarım devrik kalmış. Nasıl anladın merak ettim :9:
yinede düzeltme mahiyetinde özet geçeyim ben tek gidecektim sonra babam ben seni eskişehire götürürüm dedi. Sonra vazgeçti planlarımı hep bozuyor o anlamda dedim. :)
Eee O zamanları pek düşünmek istemiyorum. Zamanı gelince bakacağız diyorum. hafta sonu olursa dersler bir şekilde otelde falan bir gece kalırım onlar dert değil:) 2,3 ay sürecek bir olay. Yinede teşekkür ederim::) Bu arada otogardan yunus emre kampüsüne nasıl giderim biliyor musun :9:

Yok ben doğru anladımda sanırım sen beni yanlış anladın.sorduğum kısım babanla ilgili değil işinle ilgili kisimdi canım. işimi bırakamam demişşin.. endişelenme demek istedim buralardada bişey bulunur illaki okulunu dondurmanı istemem yani o yüzden araştırırız demiştim. rica ederim..

en iyi tranvayla gidersin. otogarın önünden tranvay kalkıyo ssk yazana biniyosun. anadolu üniversitesi durağında iniyosun. caddenin sonunda görürsün zaten. ayrıca otogarın önünde eskart satılıyo tranvay için..

kaptancım ne kadar az yemişsin neden böyle? iştahın mı yok?
Ben tiksindim canim o ne oyle kabine hirmek filan ya allah kolaylik versin.
Aynen istahim yok canim mecburen yiyorum hele bugun hic yok :(
Buu babanin tas koymakta ustune yok valla neyse ki sen akli basinda bir kizsin canim

Yok ben doğru anladımda sanırım sen beni yanlış anladın.sorduğum kısım babanla ilgili değil işinle ilgili kisimdi canım. işimi bırakamam demişşin.. endişelenme demek istedim buralardada bişey bulunur illaki okulunu dondurmanı istemem yani o yüzden araştırırız demiştim. rica ederim..

en iyi tranvayla gidersin. otogarın önünden tranvay kalkıyo ssk yazana biniyosun. anadolu üniversitesi durağında iniyosun. caddenin sonunda görürsün zaten. ayrıca otogarın önünde eskart satılıyo tranvay için..

Ay çok karıştı :D neyse ben seni anladım merak etme. bu arada tarif için teşekkürler. Çok işime yarayacak :38::38:

Ben tiksindim canim o ne oyle kabine hirmek filan ya allah kolaylik versin.
Aynen istahim yok canim mecburen yiyorum hele bugun hic yok :(

Buu babanin tas koymakta ustune yok valla neyse ki sen akli basinda bir kizsin canim

özenle köstek olduğu kadar destek olsa nerelerde olurdum şimdi:)

Bir şey daha soracağım.
Merkezi tramvaya yakın gidip mutlaka görmelisin dediğin yer var mı :27: Gitmişken gezeyim :9::9:

dünki menümü yazmamışım

kahvaltı

1 dlm pide
1 yumurta
az peynir

öğle
3,4 tane sarma

akşam

patlıcan yemeği
3 yk bulgur
4 dlm karpuz

su hiç sayamadım ya

herkese selam kızlar. 2 gündür iftara misafir alıyorum o kadar zormuş ki. tüm gün temizlik ve yemekle geçiyor sonrada hizmet ama herşeye değiyor gerçekten.
dünki menüm
sabah
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta (oruca alıştığım için çok yiyemedim)
öğle yok
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 yk taze fasulye
2 yk pilav ve 1 yk patlıcan kebabı
bol salata ve su 1.5 lt

Bir şey daha soracağım.
Merkezi tramvaya yakın gidip mutlaka görmelisin dediğin yer var mı :27: Gitmişken gezeyim :9::9:

Eskişehir merkezi öyle bi yer ki canım yürüyerek rahatça gezebilirsin heryerini.. ve unide merkeze yakın hatta merkezde olduğu için uniden çıkıp çarşıya doğru geze geze dolaşıp istediğin yerdende tranvaya binip yine otogara gidebilirsin canım..ve hiç yabancılıkta çekmezsin zaten..1-2 derken keşfedersin.
telimide veririm sana istersen, Olurya sahipsiz sanma kendini :1:

Bende aynisini diyorum. Ama bunu istiyosak hic kacamak yapmamiz lazim. Bakiyorum milete cok guzel kilolar veriyolar masalahh ama kimsede kacamak yok. Yemeyince bisi olmuyor dun gozumun onunde ttlilari goturduler eridim resmen yemicem diye ama bisi olmadi yiyen cok pisman oldu yedik kilo alicaz cok sistik diye. Bende icimden zafer benim diye gecirdim :) ama haklisin tabi pilav yerine ekmek, ekmek yerine pilavla dengeleyebilirsin. Sadace ben unve gittiginde tas gb hatun olmani cok istiyorum bunun keyfini yasamani. Ben yasadim buyuk keyif :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
haklsıın canımmm bende 20 kg verdm ama aldım 5ini geri işte hala da veremiyorm :19:
Eminecim eniste dusuncesizlik etmis galiba olur böyle her iliskide
Ahh bu erkekler yemeden icmeden kestirmisler sizi:20:

Aynen aycacim kacamak yoksa tartida odulunu veriyor
Su yogunlugun azalmiyor senin evet bayram gelsede tatilin keyfini cikarsan ama karatayi bozmak yok bayramda herkes kilo alip doner bizim takimda oyle olmayacak

Günaydın gozde su tercihlerini yapana kadar sana ses cikarmayacagim ama menulerin hala hatalarla gidiyor aycada demis bakalim bu cuma verdigin sözü tutabilecekmisin:63:

Sabah cok az olmamis mi kuxum yaa

Ohh keyfini cikarskn hatice abla valla

Canim simdi esin is bulamadi onun sikintisi var ee malum ne kadar babada olsa evde durup cocuk bakmak senin üstünde olmasi yukun belli etmesede ona agir geliyor ve boyle firsatlarda hem alinganlik hemde kiskanclik tavan yapiyor bak onuda anla. Sende diywceksin simdi hep ben anlıyorum diye ama ne yapalim kadinlar daha cefakar bu bizim dogamizda var
Anladilan dun kavga gunuymus bizde atistik ama hata bende esimin dogum gununu erken kutlamistik cunku gununde basbasa kalmakti amac ama ben rezervasyon olayini unuttum tam cikacaktik aklima geldi bi aradik ki yer yok ve kendi yaptigim hataya kendim trip attim esimde degistirme ustunu baska yrre gidelim dediyaede kar etmedi adamin gününü burnundan getirdim :26:

Savulun tavuklar banu geliyir:9:
Ablacim bakalim kim kazanacak ayca yasemin merve erkek diyor sen ve ailem kiz:9:
Bu arada mervenin slm var msj atmis buyuk ohhtimal kizcesi olacak ama kesinde degil sakliyomus kukusunu:9:
Ayrica kanamasi olmus yine agir is yapmis akillim dr dikkat et demis
sözüm söz kaptanım düz 57 olamadım ama akşama belli olacak bide regl var ama dün yine idare ediyodu kilom bakıcazz
Bence iş yüzünden stres yapıyor eşin. İnş işe başlayınca düzelir.

Güzel menü :46:
Karatayda var bir keramet :27:

Patates , pilav , salam(işlenmiş gıda olduğu için çok sakıncalı), karper (yağlı) tüm bunlar olmamış. Keşke daha sağlıklı yiyecekler tercih edebilsen.
haklısn hepsi toplanınca berbat bişey olmuş farkettim.

kızlar geçmişi uzun yollu yapamıyorum hatta yazılarıda okuyamıoyrum hiç yerinde değil kafam kusura bakmayın, tercih ediceklerimin litresini kabataslak baya hazırladım artık bi dershaneye gidip hocayla fikir alışverişi yapmam kaldı. sonrası Allah kerim ama hiç iyi değilm bşım çok ağrıyo :26:

Slm fıstıklarrrr:16::16::16:

haklsıın canımmm bende 20 kg verdm ama aldım 5ini geri işte hala da veremiyorm :19:

sözüm söz kaptanım düz 57 olamadım ama akşama belli olacak bide regl var ama dün yine idare ediyodu kilom bakıcazz

haklısn hepsi toplanınca berbat bişey olmuş farkettim.

kızlar geçmişi uzun yollu yapamıyorum hatta yazılarıda okuyamıoyrum hiç yerinde değil kafam kusura bakmayın, tercih ediceklerimin litresini kabataslak baya hazırladım artık bi dershaneye gidip hocayla fikir alışverişi yapmam kaldı. sonrası Allah kerim ama hiç iyi değilm bşım çok ağrıyo :26:

hayırlısıyla güzelce tercihlerini yap kuzummm sonra diyet işini kökten bitir ünv ye çıpçıtır git inş:16::16:

:20::20::20: yeğen,mi beslemiyomusun bakimmmm şirinemmm:19::19:

Kilo bildirimi
Valkyrie89:(75,5/74,8 /0,7 /%0,92 )

tbrkler Edacımmm istikrarlı birşekilde devammm:46::46::46::46:

bitanem sen belgeni al hazır bulunsunn ilerde çok işine yarayacak sen herşeyi tek başına başardın yine başaracaksın kuzumm inşallah allah denk getirir haftasonu olur dersler de zorlanmazsın cnm benim:29:

Eminecim eniste dusuncesizlik etmis galiba olur böyle her iliskide
Ahh bu erkekler yemeden icmeden kestirmisler sizi:20:

Aynen aycacim kacamak yoksa tartida odulunu veriyor
Su yogunlugun azalmiyor senin evet bayram gelsede tatilin keyfini cikarsan ama karatayi bozmak yok bayramda herkes kilo alip doner bizim takimda oyle olmayacak

Günaydın gozde su tercihlerini yapana kadar sana ses cikarmayacagim ama menulerin hala hatalarla gidiyor aycada demis bakalim bu cuma verdigin sözü tutabilecekmisin:63:

Sabah cok az olmamis mi kuxum yaa

Ohh keyfini cikarskn hatice abla valla

Canim simdi esin is bulamadi onun sikintisi var ee malum ne kadar babada olsa evde durup cocuk bakmak senin üstünde olmasi yukun belli etmesede ona agir geliyor ve boyle firsatlarda hem alinganlik hemde kiskanclik tavan yapiyor bak onuda anla. Sende diywceksin simdi hep ben anlıyorum diye ama ne yapalim kadinlar daha cefakar bu bizim dogamizda var
Anladilan dun kavga gunuymus bizde atistik ama hata bende esimin dogum gununu erken kutlamistik cunku gununde basbasa kalmakti amac ama ben rezervasyon olayini unuttum tam cikacaktik aklima geldi bi aradik ki yer yok ve kendi yaptigim hataya kendim trip attim esimde degistirme ustunu baska yrre gidelim dediyaede kar etmedi adamin gününü burnundan getirdim :26:

Savulun tavuklar banu geliyir:9:
Ablacim bakalim kim kazanacak ayca yasemin merve erkek diyor sen ve ailem kiz:9:
Bu arada mervenin slm var msj atmis buyuk ohhtimal kizcesi olacak ama kesinde degil sakliyomus kukusunu:9:
Ayrica kanamasi olmus yine agir is yapmis akillim dr dikkat et demis

hani tavuk nerdeee :52::52::52: biz zaten kazandık şirinemmm sağ salim kucağına al da kız erkek farketmez ama ben yine de prenses istiyorum :12::12:bakalım kim tutturacak:21::21:

aleyküm slmm hayırsız merviş unuttu yine bizii allah korumuş akıllanmadı iş miş duruversin biraz :47:

amanın prenes iki olacak o zaman hayırlısı bakalım:46::46:

Günaydın kızlar.. nasilız dicem ama herkeste bi stres sıkıntı var sanki..
Geçmiş yapmadım Banucum geçmiş olsun Allahım şifanızı versin umarım kötü birşey yoktur. Yasemin üzülme canım erkekler hep aynı.. Genlerinde sıkıntı var bunların.
Eminecim seninki gibi kaygısız bir tanede bende var ama benim senin gibi iştahtan kesilme durumum yok malesef ama yıpratmiyorum kendimi o kadar.. herşey olacağı yere varır.. gamsız bunlar gamsız..

ya kızlar ben bugün sahura kalkamadım uyanamadım. bu gece kalkacam inşallah ama ne zaman tartılayım bilemedim. sabah tartılsam mide dolu. bu akşam tartılsam bütün gün bişey yiyip içmesem :44:

sabah 2 yumurta haşladım sadece onu yedim birde üstüne bir bardak su uçtum geldim.. susuyorum su içmeye korkuyorum. yemek yemem de içeçekte içmeyim deilmi elimden geldiğince.

tşkler bitanemmm geçecek inşallah:16::16:

Bende aynisini diyorum. Ama bunu istiyosak hic kacamak yapmamiz lazim. Bakiyorum milete cok guzel kilolar veriyolar masalahh ama kimsede kacamak yok. Yemeyince bisi olmuyor dun gozumun onunde ttlilari goturduler eridim resmen yemicem diye ama bisi olmadi yiyen cok pisman oldu yedik kilo alicaz cok sistik diye. Bende icimden zafer benim diye gecirdim :) ama haklisin tabi pilav yerine ekmek, ekmek yerine pilavla dengeleyebilirsin. Sadace ben unve gittiginde tas gb hatun olmani cok istiyorum bunun keyfini yasamani. Ben yasadim buyuk keyif :)

elbette zafer senin bak pantolonlar fark etmeye başlamış bile :46::46: birde o pantolonların üzerinden düştüğünü düşün cnmm inan bu mutluluk ömre bedel

Tesekkur ederim banucum kremasizdi ama icinde salatalik tursusu vardi onlari cok yememege dikkat ettim yemegin ocinde pismis bile olsalar tuz tutar belki diye. Yumurta icin tamamen haslaya usendim canim ondan ama bgn yedim :) kendimi bu hafta cok daha iyi hisediyrum belkide meyve kacamagi yapmamanin verdigi keyif bu. cok sikan bur pantolonum bardi bgn goydim az sIkiyo yakinda bol gelicek biliyorum :)

ne güzel bak turşua bile dikkat ediyorsun artıkkk:46::46::46::46: üşengeçlik yokkk:20::20::20: o yumurta senin saldırmanı engelleyecek kuzum

bol gelmeyi bırak düşecek bileee:32::32::32::32:

*** 3. Takım 369.Etap ***
kelebekolacam: (75,6 / / /% )
Valkyrie89:(75,5/74,8 /0,7 /% 0,92)
gzde199:(57,9/ / /% )
Sahgul: ( 68,3/ / /%)
Nilyyyaaannn:(88,3/ / /%) [/COLOR]
_citygirl_:(66,7/ / /%)
casum20:(76,5/ / /%)Geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi ikiye bölündü
ebruli_hayat:( 70,9 / / /%)
hedef ve başarı:(74,7/ / /% )

3. takım ortalaması:%