Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

2,3 gundur karnında bir şişlik var tuvalet sorunu yaşıyorum acaba onereceginiz bir şeyler var mii? Kuru kayisi da çok tüketiyorum aslında yardımcı olursaniiiz çok mutlu olurum . :KK43::KK43:

Canım hem kabak tatlısı hem kısır hem erişte 3 ü birarada fazla olmuşş:KK15:
Ama spor harika

Güzel canım
Patlamış mısırda ölçüyü kaçırmadıysan tabi:KK48:
Evet canım ya köydeyim ya köyden ikindi vakti çaya çağırdılar müsaittim gittim donatmışlar sofrayı en hafiflerini seçtim valla yemezsem ayıp olur diye düşündüm çok sevdiğim insanlar. Biraz bilinçaltımın yerleşmiş saçma fikri ama reglime rağmen spora abandım daha dikkatli olucam :)

TE="basnuhrumeysa, post: 38778535, member: 650798"]Hosbuldum, teşekkür ederim bir şeyler yapmaya calisiyorum insaallah burda birbirimizi kadakleyerek motivasyon vererek her şey istediğimiz gibi olur benim buna gercekten çok ihtiyacim varrr :KK64:[/QUOTE]
Ayrica bacim sen elinden geleni yap motivasyon bizde nbiz burda ayni dili konusan ayni duygulari yasayan arkafaslariz oyuzden bizi bizim kadar kimse anliyamazda destekte veremez burasi buyuk nimet kiymetini bilmek lazim

Hosbuldum, teşekkür ederim bir şeyler yapmaya calisiyorum insaallah burda birbirimizi destekleyerek motivasyon vererek her şey istediğimiz gibi olur benim buna gercekten çok ihtiyacim varrr :KK64:
Ben de 9 gündür burdayım canım gerçekten çok faydalı samimi motive edici buldum pek bi sevdim

TE="basnuhrumeysa, post: 38778535, member: 650798"]Hosbuldum, teşekkür ederim bir şeyler yapmaya calisiyorum insaallah burda birbirimizi kadakleyerek motivasyon vererek her şey istediğimiz gibi olur benim buna gercekten çok ihtiyacim varrr :KK64:
Ayrica bacim sen elinden geleni yap motivasyon bizde nbiz burda ayni dili konusan ayni duygulari yasayan arkafaslariz oyuzden bizi bizim kadar kimse anliyamazda destekte veremez burasi buyuk nimet kiymetini bilmek lazim[/QUOTE]

Doğru diyorsun ablacim, elimden geleni yaptığımı düşünüyorum geri kalani birbirimze vereceğimiz motivasyonla super sonuçlar alirisz inşaallah

Evet canım ya köydeyim ya köyden ikindi vakti çaya çağırdılar müsaittim gittim donatmışlar sofrayı en uzulurumini seçtim valla yemezsem ayıp olur diye düşündüm çok sevdiğim insanlar. Biraz bilinçaltımın yerleşmiş saçma fikri ama reglime rağmen spora abandım daha dikkatli olucam :)
Emek vermisler saygi gosterip hazirlik yapinca misafirlikte yememek olmuyo .ama bende istemem hazirlim yaptigimin birinin tadina bilr bakmadan giderse uzulurum:(okudugum kitaba gore zayif insanlarin nasil zayif kaldiklarini incelemek lazim oldugunu soyluyo misal zayif bir insan ikram edilenleri doyana kadar yer doydumu tabaginda 2,kasikmi 3 kasikta kalsa birakir ve birdahs acikana kadar bisey yemez ve o ikram edilenlerde onda kilo yapmaz ..bizim hatamiz ne tabagi biterene kadar yiyoruz sonrada bozduk diyip diyeti pismanlikla yemrklerede dahada sariliyoruz .isin sirri dengede tutmak bence

Emek vermisler saygi gosterip hazirlik yapinca misafirlikte yememek olmuyo .ama bende istemem hazirlim yaptigimin birinin tadina bilr bakmadan giderse uzulurum:KK43:okudugum kitaba gore zayif insanlarin nasil zayif kaldiklarini incelemek lazim oldugunu soyluyo misal zayif bir insan ikram edilenleri doyana kadar yer doydumu tabaginda 2,kasikmi 3 kasikta kalsa birakir ve birdahs acikana kadar bisey yemez ve o ikram edilenlerde onda kilo yapmaz ..bizim hatamiz ne tabagi biterene kadar yiyoruz sonrada bozduk diyip diyeti pismanlikla yemrklerede dahada sariliyoruz .isin sirri dengede tutmak bence
Evet canım katılıyorum zaten eriştenin üstüne kısırdan bikaç kaşık aldım sonra ne yapıyorum ben deyip bıraktım kalanı tabakta gerçekten bedenimizin sesine kulak vermede bütün iş. Doyunca bırakmak acıkmadan yememek.

[QUOTkuhrumeysa, post: 38778963, member: 650798"]Ablacim bizim ailede herkes 55 ve altı ben kendimi gerçekten kotu hissediyorum mutlu değilim çok şükür çok fazla bir kilom yok ama 52 ile 55 arası olsam çok mutlu sağlıklı hafif hissedicem kendimi[/QUOTE]
Suan kendimi camdan atasim var bende seninle ayni boydayim ve kilo 74 :(sen bu gun diyetisyene gitsen ideal kilonu 59 60 der 52 cok azdegilmi gulum

Kızlar menümü yazayım
1 haşlanmış yumurta,1 kirbit kutusu peyniri 2 dilim kepekli ekmekle tost,1 dilim kepekli ekmek,3 kaysı
Ara yok.
İkindi gibi öğlen yemeği
4 kaşık brokoli ve karnıbahar haşlanmış sebze, 1 börek, 1 ayran, salata,
Akşam eşime eşlik etmek için sadece salata yedim
Ara,mısır

Kızlar ben moda girdim iyice acıkmaya direncim artıyo sanki gün geçtinadyaa gerçekten 3-4 aya bekarlık kiloma kavuşcam inş. Yürekten inanıyorum bizee
Kesinlikle inan bacim hayatimiz neler basarmisligimiz kilo vermk onlarin yaninda ne komikve kolay duruyo aslinds. biz kilo vermenin matematigini biliyoruz canim artik tek yapmamiz gereken bundan sonra tartidan tiki tikir kilolarin gidisini seyretmek;)

Canım ben bu etapta olacak mıyım yoksa ondan sonraki hafta mı olucam
Canım bu etapta kilonu bildiricen haftaya cuma listeye gircen bu haftaki kilon başlangıç kilo olucaak listede
2,3 gundur karnında bir şişlik var tuvalet sorunu yaşıyorum acaba onereceginiz bir şeyler var mii? Kuru kayisi da çok tüketiyorum aslında yardımcı olursaniiiz çok mutlu olurum . :KK43::KK43:
Bana türkkahvesi iyi geliyor cnm
Yada kayısıları akşamdan suya koy sabah hem suyunu iç hem kayısıyı ye cnm

Back
X