Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

[QUOTkuhrumeysa, post: 38778963, member: 650798"]Ablacim bizim ailede herkes 55 ve altı ben kendimi gerçekten kotu hissediyorum mutlu değilim çok şükür çok fazla bir kilom yok ama 52 ile 55 arası olsam çok mutlu sağlıklı hafif hissedicem kendimi
Suan kendimi camdan atasim var bende seninle ayni boydayim ve kilo 74 :KK43:sen bu gun diyetisyene gitsen ideal kilonu 59 60 der 52 cok azdegilmi gulum[/QUOTE]
öyle söyleme ablacım yaa 74le 63 arasında ne var sanki eminim ki sen istedigin kiloya ulasicaksinn biz inaniyoruz sana... ben hele bir 3 kilo verip 60 olayim bakalim kendimi nasıl hissedicem önemli olan benim kilomla mutlu olmam kendimi hafif hissetmem... insaallah hepimiz fit dümdüz oluruuuzz:D

Canim kenfine inanmazsan istedigin diyeti yap istersen 5 10 kilo ver ama hic bir zaman hedefe ulsamiyacaksin
Canim ben milyon kez diyet yaptim evlendigimden beri cokda guzel kilolar verfim ama geri aldim cunku ben yaparim derken kilo verirken bile bilincaltimda tekrar kilo alacagimi kilo veremiyecegimi kodladim ben istahliyim yemek yemeyi seviyorum dusuncesine oyle kitlendimki nekadar kilo versemde dusuncemi degistiremedigim icin basa dondum
Suan 74 kiloyum ama benim gozumu kapatica gordugum dilek 60 kilo beyaz badisi 38 beden pantolunu hafif saclarini kestirmis birazda rengini actirmis azicik makyaj parliyan bi cilt dinc bir vucudla esinin gelmesini bekleyen bir dilek var:) gozumu aciyorum icim kipir kipir biran once bu dilege kavusmak icin heycanlaniyorum:KK66:

ayy dilekkk supersın sen. Bende boyle yapıyorumç Ve bu hafta birlikte beyin gücümüz ile verelim kiloları. Bende 1.9 koydum hedefimi. 75 olucammm insallahhh :)

süpersin. evet bende ruhen ilk çöce kendimi hazırlamam gerek ve kendim inanmam gerek. galiba günlük tutmak bu konuda faydalı olabilir.

haklısın canım. bu tatil inşallah iyi gelir: gerçi bi sürü sıkıntı var evde ama olsun degişiklik iyidir daima. hem orda sevdiklerim yakın arkadaşlarım var biraz olsun motivasyonbum gelir.. bu arada sen beni rahat bırakma tamam mı. telden girmeye çalışacam ama benim tel küçük ekran tam giremiyorum bu siteye g,irsem bile geçmiş yapamıyorum. teli modeme çevirip pc baglamaya çalışacam ama olmazsa özelden felan mj at halime bırakma beni :)

canım wın benim evde çekmiyo neyse bakacaz ona döndükten sonra. hem akşama gerek yok çok sabahtan akşama kadar ntteyşm zaten. şimdilik idare ederim baktım olmadı net çektiririm

tamam tatlım bırakmıcamm.hadı bakalım bu hafta bırlıkte verıyoruz kılolarıı. Ben 1.9 kılo hedefi koydum ve jaftaya tartıda 75görücem. Dilegin dediği gb beyni sartlayalım. Sen kac koydun?

Ben bu gün çok büyük bir nefis mucadelesi atlatım ama ben kazandım :stop:
  • Bu gün avm gittik malum tatil çoçuklar gitmek istedi bende kıramadım hadi gidelim ben çoçuklara sadece ayda 1 kere dışarda yemek hakkıları var dilediklerini yeme hakkı yani şu bildiğimiz zararlı şeyler:KK53:Ancak bu kadar kısıtlama yapabiliyorum o bazen 2 aya bile çıkarıyorum yani atlatıyorum :cool:benimde zararlı şeylere karşı zafım var ama 9 aydır yemiyorum birden şeytan beni kandırdı gel bir hamburger ye :KK62:yani kanmak üzereydimki haşlanmış sebze gördüm ne mutlu oldum birden yok ben yine haşlamış sebze yiyecem dedim yanında ekmek et öğünümün yerine geçen küçük yağsız hata takur tukur eden bir börek yedim ve yağsız salata inanın şu anda o yiyipte yaşayaçağım pişmanlığı yaşamadığım için çok mutluyum:KK36:

ayy efserım bende bugun aynıusını tatlı ,le yasadım cok guzel kazandıbı profiterol vardi, herkes aldı ogle yemegınde bende ne guzel kılo vermısım odul verebılırım dedım.. Ama sıra tatlı reyonuna gelene kadar yersem ki pişmanlıgımı dusunuyodum. Vee almadım. Cok pısman olcagımı bılıyodum yersem. Sımdı yememmenın ve ustune spor yapmamnın mutlulugunu yasıyorum :))

Canım ilk defa duydum bunu yemeği onlar gönderiyor yanlış mı anladım yoksa? Öyleyse süper bişeymiş

evet canım. Her sabah adresıme 3 ana ogun 2 ara ogunlu yemegım gelıyor. 1500 cal alıyorum hergun. Gercı hava sartları nedeni ile bu ara getıremıyolar ama en azından gozum artık ölçülere ve yemem gerektiğine alıstı :)

Menüm: omlet , yağsız peynir , 3 zeytin
Öğle : bir tabak mercimek çorbası, 2yk etli patates yemeği
Ara : yeşil cay 3 kuru kayisi ,
Aksam : 2yk etli patetes , ayran
Ara: yesil cay, 2 kuru kayisi, patlamis misir
Sabah kahvaltıdan sonra 1 saat yürüyüş
Oglen yemeğinden 1,5 saat sonra 1 saat yürüyüş
3lt su

Senın menuler spor baya baya guzel masallahhhhh canım. Gitsin kilolarr :KK49::KK49:

2,3 gundur karnında bir şişlik var tuvalet sorunu yaşıyorum acaba onereceginiz bir şeyler var mii? Kuru kayisi da çok tüketiyorum aslında yardımcı olursaniiiz çok mutlu olurum . :KK43::KK43:
Akşamdan iki kayisiyi suya koy sabah ye suyunda iç ben çok faydasını gördüm olmadı hamileyken zeytinyağlı süt icerdim oda iyi geliyo canım

ayy efserım bende bugun aynıusını tatlı ,le yasadım cok guzel kazandıbı profiterol vardi, herkes aldı ogle yemegınde bende ne guzel kılo vermısım odul verebılırım dedım.. Ama sıra tatlı reyonuna gelene kadar yersem ki pişmanlıgımı dusunuyodum. Vee almadım. Cok pısman olcagımı bılıyodum yersem. Sımdı yememmenın ve ustune spor yapmamnın mutlulugunu yasıyorum :))
Öyle canım tartı da şu an itibariyle 1 gr fazla görme tahammülüm yok :KK43:o yüzden nefsimizi alt etmenin yollarını bulmamız yine bizim elimizde üzülmek yerine yiyemediğimize mutlu olcağımızı düşümek en iyisi En Büyük TÜRKİYE

menüm :

Sabah : 1 dilim eski kasar , 1 dilim beyaz peynir, 7 zeytin , domates , kepek ekmeği

Öğle: 1 kase mercımek corbası , avuc buyuklugunde kofte , cacık

Akşam : 1 bardak süt, 1 tabak tavuk yemeği

Spor : 40 dk yuruyus bandı , yarım saat elıptık , 20 dk agırlık

Sıvı , 2 lt su , 2 bardak yesıl cay

eminemm sen gittin sanırım annenlere canım ne yiceksen annenşerde az ye. ama yanına hep bol salata koy ki gozunde karnında dosun

Tatlı rüyalar kızlar menumu yazıyorum ve yarından itibaren kendimi dilekçigimin ellerine birakiyorum
Sabah poğaça yaptım ve beş tane yedim ama minik miniktiler azçıkta peynir
öğle yeşil çay ve kayisi
Aksam dortte iki kaşık pilav üç köfte ayran iki lokma tursu ve bir poğaça daha bidaha poğaça yapmicam
3.5 lt şu Bir kiraz saplı tarçınlı yeşil cay iki kupa limonlu maydanoz suyu

Tatlı rüyalar kızlar menumu yazıyorum ve yarından itibaren kendimi dilekçigimin ellerine birakiyorum
Sabah poğaça yaptım ve beş tane yedim ama minik miniktiler azçıkta peynir
öğle yeşil çay ve kayisi
Aksam dortte iki kaşık pilav üç köfte ayran iki lokma tursu ve bir poğaça daha bidaha poğaça yapmicam
3.5 lt şu Bir kiraz saplı tarçınlı yeşil cay iki kupa limonlu maydanoz suyu
Aysecigim bu pogacalar cumaya kadar erimessse
kuserim bak:(senle muthis ikili olacaz hem 6.takima hem kendi takimizi basarimizi irademizi ispatliyacaz bacisi seviyorum guveniyorum sana zaten listelerde hatikaydin bu zamsna kadar bu haftsda benim icin asil aşkisi

3. TAKIM 396. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==> 74,7 ==>
Ayulduzz ==> 74,6 ==>
Kelebekolacam ==> 76,5 ==>
HedefveBaşarı ==>79,6 ==>
Nilyyyaaannn ==> 76,8 ==>
Chnnmkiz ==> 74,9 ==> 73
Sahgull ==> 62,3 ==> 61
Nar38 ==> 57,6 ==>
Olvidos ==> 60,7 ==>
Mrv5534 ==> 78 ==>
Basnuhrumeysa ==> 63 ==>> 62

Xpireiaz ==> 73,8 ==>

cl02-cheerleader-cheerleading-cheerleading-competition-smiley-emoticon-000478-large.gif

Evettt kelebekler hedefleri alalım ama bu hafta havada kalmasın hedefler
Hadi bakalımmm elinizi korkak alıştırmayın malum 6. Takımla yarışıyoruz

Back
X