Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3. TAKIM 396. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==> 74,7 ==>
Ayulduzz ==> 74,6 ==>
Kelebekolacam ==> 76,5 ==>
HedefveBaşarı ==>79,6 ==>
Nilyyyaaannn ==> 76,8 ==>
Chnnmkiz ==> 74,9 ==> 73
Sahgull ==> 62,3 ==> 61
Nar38 ==> 57,6 ==>
Olvidos ==> 60,7 ==>
Mrv5534 ==> 78 ==>
Basnuhrumeysa ==> 63 ==>> 62

Xpireiaz ==> 73,8 ==>70 :D

cl02-cheerleader-cheerleading-cheerleading-competition-smiley-emoticon-000478-large.gif

Evettt kelebekler hedefleri alalım ama bu hafta havada kalmasın hedefler
Hadi bakalımmm elinizi korkak alıştırmayın malum 6. Takımla yarışıyoruz

evet degilmi zaten adapte ediyor bizi yapacaklarımıza burası süper oluyor
Parmağına ip başlamanın çok çok gelişmiş hali gibi canım yemek vakti hemen aklıma geliyosunuz :) zaten zayıflamanın altın standardı istikrar ve burda o var. Ben gebelik istiyorum da kilolar da engel oluyo diye düşünüp başladım ya zayıflamaya hem amacım var hem sizlerle istikrarım var ama sürem kısıtlı inş hem biran önce pozitif sağlıklı gebelik sonucunu alırım hem de o zamana kadar kilolardan kurtulmuş olurum.

ayy ben dünde giremedim akşam eşimle dışardaydık gec geldim sonrada uyudum erkenden bugünlerde yorgunlugumu atamadım bi trlü
şimdide günümüz var yine oraya gitcem azıcık yiyip gelcem inşallah :D
Tabaklar geldiğinde bizi hatırla cnm :)

Bunu şimdi gördüm süpersin canım. Çocukları eşinin yanına bırakıp koştuğun odanın kapısını kitlesen mecburen bakar mı acaba çok mu gaddarım ki :)
sen gaddar degilsinde ben cok merhametliyim kullaniyolar iste iyi niyetimi durmazlarki bensiz cocuklar dursada babalari durmaz :)

kizlar help help memleketten kavurma geldi kahvalti yapmamistim zaten az once kocisimle 400 kalorilik yedim aksam salata yogurt dilekcim tut beni menude baska bisey gorursen kus bana

Selam kizlar bugun utu yapicam yuzde bi milyon:)

sen gaddar degilsinde ben cok merhametliyim kullaniyolar iste iyi niyetimi durmazlarki bensiz cocuklar dursada babalari durmaz :)
Çocuksuz olunca anlamak zor ama ünide ev arkadaşımın bi sözü vardı hayat felsefesi edindiğim herşeye atlama ben yaparım diye sonra herşey üstüne kalır diyodu. Gerçekten öğrenciyken evin tüm elektrik tadilat boya badana musluk şofben işlerini ben yapıyodum çamaşır makinesi açmışlığım bile var. Evlenince ilk zamanlarda devam ettim buna sonra kendimi elimde matkap kan ter içinde farkedince ne yapıyorum ben deyip bıraktım bozuk lambayı bile değiştirmiyorum artık :D erkeğe sorumluluk vermediğin sürece kendi isteğiyle almıyo. Bu aralarda eve haftalık temizliğe yardımcı istiyorum eşim kabul edene kadar temizliği de bıraktım :) 3 hf dır temizlemiyorum hatta bakalım bu da işe yarayacak mı.

3344bb7f0b7f.gif

3. TAKIM 396. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==> 74,7 ==>
Ayulduzz ==> 74,6 ==>
Kelebekolacam ==> 76,5 ==>
HedefveBaşarı ==>79,6 ==>
Nilyyyaaannn ==> 76,8 ==>
Chnnmkiz ==> 74,9 ==>
Sahgull ==> 62,3 ==> 61
Nar38 ==> 57,6 ==>
Olvidos ==> 60,7 ==>60
Mrv5534 ==> 78 ==>
Basnuhrumeysa ==> 63

Xpireiaz ==> 73,8 ==>

cl02-cheerleader-cheerleading-cheerleading-competition-smiley-emoticon-000478-large.gif

Çocuksuz olunca anlamak zor ama ünide ev arkadaşımın bi sözü vardı hayat felsefesi edindiğim herşeye atlama ben yaparım diye sonra herşey üstüne kalır diyodu. Gerçekten öğrenciyken evin tüm elektrik tadilat boya badana musluk şofben işlerini ben yapıyodum çamaşır makinesi açmışlığım bile var. Evlenince ilk zamanlarda devam ettim buna sonra kendimi elimde matkap kan ter içinde farkedince ne yapıyorum ben deyip bıraktım bozuk lambayı bile değiştirmiyorum artık :D erkeğe sorumluluk vermediğin sürece kendi isteğiyle almıyo. Bu aralarda eve haftalık temizliğe yardımcı istiyorum eşim kabul edene kadar temizliği de bıraktım :) 3 hf dır temizlemiyorum hatta bakalım bu da işe yarayacak mı.
ben karadeniz kadiniyim kiyamiyorum kocama bide zaten cocuklaribn istekleri hic bitmiyo tam ben kosmaya baslarim kizim bezini pisletir oglum kakam geldi der sirf rahatsiz etmek icin yani olmuyo iste sabahta erken kalkamiyorum cogu zaman ip atliyorum iste

Menum: kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir, 2 lokma ekmekle bal kaymak
İkindi/akşam : yarım tabak çorba
1 tabak erişte
4 yk kısır
3 kabak tatlısı
2 fındık
Ara 2 mandalin
2 lt su
1 saat hızlı yürüyüş/koşu
1 saat masa tenisi
menün karışık olmuş ama kendini frenlemişsin bu güzel
bu arada eşleşmişiz biz aman birbirimize dikkat edelim

Selam kızlar.
Dünkü menu
Sabah
50gr light peynir
2dilim kepek ekmek
yumurta varmıydi unuttum
Öğle
Tavuk göğüs eti sote 5_6 kasik
3_4 kasik yoğurt
Bol salata
Ara
2 dilim ananas
Ara
1 greyfurt
Aksam
7_8 kasik nesfit
1 çay bardağı light süt
15 kadar badem
3 kuru kayısı
Ara 1 porsiyon meyve

Bugün
2 dilim çavdar
1 yumurta
1 tk acili kahvaltı lik
Biraz maydanoz bikaç ceri
1 tane zeytin
Ara yok geç yaptık kahvaltıya ama menengic kahvesi ictim tuhaf bişey umarım kalorili değildir sanki yagliydi
Öğle
3 kuru kayısı 11 badem 7_8 kasik nesfit light süt
Ara 1 greyfurt
Ara 1 porsiyon meyve
Aksam köfte 120gr ete takabilir
Salata
Ayran
1 dilim ekmek
Ara
1 porsiyon meyve
Planlıyorum yazayım ki çıkmayım disina

Bi kısım bilir eda diye bi arkadas vardı onun diyetisyen inden randevu aldım ayin 19na gün verdi.bu arada geçmişten edanin benim kilolar dayken uyguladığı listelerde birini buldum uyguluyorum gidene kadar.cok doyurucu.
Aysecim bende çocuklardan fırsat bulamıyorum spora onlar uyudugundada acayip yorgun oluyorum.seni çok iyi anlıyorum. Bu erkekler hem onlarla yiyelim içelim hem çocuklarını doguramadim hemde ince olalım ama incelirken yine onlarla yiyelim extra masraf ve vakitte ayirmayalim.olur yok öyle .

Back
X