Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ah canım nerde benim hayatım spor 5 dk evde oturamıyorum 1 yaşında oğlum var ev işi çalışma hayatı derken robot gibiyim her gece yatağa yattığımda bacaklarım sızlayarak uyurum bir tek mekik çekiyorum işte göbeğimin gitmesi için
Ahh kıyamam ya zor gercekten cocukla bişeyleri başarmak

aslında spor salonu benim için en iyi çözüm hem evden dışarı çıkmak için hemde spor yapmak için ama görev yaptığım yer küçük bi ilçe ne yazıkki buna imkan yok
Ozamn evde imkanlarla yapmaya devam mecburen

bekarlar henüz çocugu olmayanlar 35 yaşının altındakiler,hala imkanlarınız bolken ideal kilonuza koşun walla.görüyorsunuz halimizi,evde türlü türlü yemek yapmamız gerekiyor,spor yapmak zor oluyor metabolizma yavaşlyor.yor da yor.

ah canım nerde benim hayatım spor 5 dk evde oturamıyorum 1 yaşında oğlum var ev işi çalışma hayatı derken robot gibiyim her gece yatağa yattığımda bacaklarım sızlayarak uyurum bir tek mekik çekiyorum işte göbeğimin gitmesi için
anladım canım yine de fırsat bulursan mekiği yap canım evde işte koşturmaca düzenli yapılan spor kadar olmuyo ama hareketli olman yine de çok iyi..

dünki menüm:
sabah.1 adet haslanmıs yumurta
2dilim çavdar
peynir
çeri domates
3 zeytin
1tk acılı

ara:yok kahvaltı gecti

öğle:7 yk kornfleks
3 kuru kayısı
10 civarı badem
light süt

ara:1 adet kivi
akşam:4-5 kaşık bugday nohut karısımı etle haşlanmıs
birazda etnden
salata
yogurt

ara:tarcınlı ayva regl etkisi

herkese günaydın dünkü menümü paylaşsam mı paylaşmasam mı bilemedim
o kadar saçma sapan bi beslenme yaptım ki dün hepten çöpe gitti ama olsun bırakmak yok önümüzdeki 5 gün çok dikkat açığı kapatacağım
menü:
sabah:
yarım haşlanmış patates
peynir zeytin çay 1 dilim ekmek
öğle:
4 dilim kabak tatlısı (çok şükür bitti de kurtuldum)

akşam:
4 adet çiğ köfte(eşim yaptı dışarda satılanları hayatta yemem)
çeyrek yufka ekmeği
bol marul

3 lt su 1 kupa yeşil çay
100 mekik
canım öyle çöpe gidecek bişey yok moralini bozma bana kalırsa bi yufka ekmeği fazla olmuş ekmek yemeseydin 4 çiğ köfte fazla gelmedi öğlen de yemek yememişsin zaten kabak tatlısını da ona say moralini bozma bu hafta dökücez bol bol kilo inş ;)

aslında spor salonu benim için en iyi çözüm hem evden dışarı çıkmak için hemde spor yapmak için ama görev yaptığım yer küçük bi ilçe ne yazıkki buna imkan yok
canım burda çocuksuz olduğumdan yine "bekara karı boşama kolay" diceksin ama eşine niye hiç sorumluluk vermiosun :S yemeği sen yapıyosun madem sofrayı da eşin toplasın o sırada sen de sporunu yaparsın. ayrıca spor yapmasan bile eşin toplasın yahu sen de ev hanım değilsin sonuçta sen de işten geliosun. toplama bacım bırak sofra ortada kalsın o vakit.

canım burda çocuksuz olduğumdan yine "bekara karı boşama kolay" diceksin ama eşine niye hiç sorumluluk vermiosun :S yemeği sen yapıyosun madem sofrayı da eşin toplasın o sırada sen de sporunu yaparsın. ayrıca spor yapmasan bile eşin toplasın yahu sen de ev hanım değilsin sonuçta sen de işten geliosun. toplama bacım bırak sofra ortada kalsın o vakit.
yok sağolsun eşim yardımcıdır her işi yapar yemek ev işi çamaşırları o yıkar kurutur mesela ama birimiz iş yaparken birimiz çocuk bakmak zorunda ilk başta dediğin gibi yaşayınca hepsini tecrübe edersin en kısa zamanda Allah sanada bir evlat nasip etsin

yok sağolsun eşim yardımcıdır her işi yapar yemek ev işi çamaşırları o yıkar kurutur mesela ama birimiz iş yaparken birimiz çocuk bakmak zorunda ilk başta dediğin gibi yaşayınca hepsini tecrübe edersin en kısa zamanda Allah sanada bir evlat nasip etsin
amin canımmm inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat verir Allahım Nara ve bana ve tüm isteyenlere. olduğunda tekrar yazarım haklıymışsın diye eminim ondan :))

eşini tebrik ediyorum:KK9:
benim eşimde evde yani çalışmıyor,ama mutfak işinisevmiyor.bende eve gidince ilk iş mutfaga giriyorum.

İyi aksamlar gencler malum pazar yogunlugu ben butun gun mutfaktaydim desem yalan olmaz cocuklara biseyler yapiyim dedim.kendimde sirf karin doyurmak icin yedim etli ekmek yaptim kokusu oyle sisirdikki sanki butun yaptiklarimi yemis gibiyim kostebek pasta yaptim onada bakinca icindeki kremsantinin nekadar agir yagli oldugunu beynime kodladim ve hic canim istemedi:KK66:
bravo koçuma bende kahvaltimi yaptim gecmisi okuyuop ip atliycam tunaydinlar herkesede

Aysemm myvelerini sabah ile ögle ara öğününe almabilirsen daha hızlı kilo verdiğini görüceksin canım.
Tecrübeyle kanıtlı ayrıca rafinera ve karatay onaylı :KK66:
biliyorum canim sayenizde ogrendim ama kizim portakallari soydurup soydurup yemiyo ziyan olmasin diye yiyorum iki gundur sevmem zaten meyve sayesinde yiyorum prensesimin bide herkes hasta suan sifa niyetine yani

biliyorum canim sayenizde ogrendim ama kizim portakallari soydurup soydurup yemiyo ziyan olmasin diye yiyorum iki gundur sevmem zaten meyve sayesinde yiyorum prensesimin bide herkes hasta suan sifa niyetine yani
bide cocuklardan kalanlar var değil mi.dün kahvaltıya kuymak yaptım biraz kaldı yiyim dedim ama yememek daha hayırlı olacak diye vazgectim.

Back
X