Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Incellıkle bıyle dusunursen o kilolar g,tmıyor. Menulerın hARIKa sporunuda yapıyosun. Kılolarının gıtmemesı ıcın hicbir sebep yok. Gidicekk mutlakkaaa sabret ve umutsızlıga kapılma aman dıyım

Hosgeldınnn canımmm :KK36::KK36:

Kımsecıklerr yok dımı aysemmmm. haftasonu olunca :KK43:

hoşbuldumm canımm :KK60: napıyorsun nasılsınn
listelere bakıyorum gidiyor kilolar hadi bakalım bana yetişeceksin ex rakibemm :KK48:

eşini tebrik ediyorum:KK9:
benim eşimde evde yani çalışmıyor,ama mutfak işinisevmiyor.bende eve gidince ilk iş mutfaga giriyorum.
ay ama niye öyle yapıyo hep evdeyse bide
amin canımmm inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat verir Allahım Nara ve bana ve tüm isteyenlere. olduğunda tekrar yazarım haklıymışsın diye eminim ondan :))
inşallahh

eslerde pek cekistirilmis benimki isten gelir ki kendi isi gidis gelis saatleride oldukca esnek. yemegini yer tv karsisina gecer sekerlemesini yapar sonra haber seyrederken cayini icer macini izler bana tek faydasi oglumu uyutmasi daha dogrusu oglumu uyutmak icin yataga girer ondan once uyur ama dunyanin en iyi kocasi bana gore askin gozu kor iste bekarlara sesleniyorum siz boyle sultan suleyman gibi hissrttirirseniz adama kendini benim gibi mutlu ama yorgun bi cariye olup cikarsiniz. erkek kismisina acimiycaksin

Hastane günleri çok yoruluyorum
Çok şükür kızlar kan değerlerim çok iyi
Sadece dvit çok düşük çıktı onada damla verdi
Dvit yukselirse daha kolay kilo verebilirim inşallah

Gunaydin canim cok gecmis olsun aman bisey dokunmus olmasin:KK43:

Çok geçmiş olsun tatlım :KK60:geçmezse bir doktora görün :KK66:

çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun kapatnım.

geçmiş olsun gülşahcım.zencefil bulantıya cok iyi geliyor.

Gecmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canımm havalar çok fena ..

Sağolun kızlar daha iyiyim salgın bi durum varmış sanırım hafif şeyler yiyorum

Ben geldim :KK25:
Bu günkü menüm
Sabah kahvaltısı klasik kaysım,yumurtam,malum ölçüdeki peynirim,biraz yufka ekmeği
Ara 1 mandalin ve maden suyum
Öğlen 4 kaşık yoğurtlu mandar ve yufka ekmeği
Ara 2 yulaflı büskivi 1 mandalin 1 türk kahvesi
Aksam közlenmiş mantar 2 taneydi,1 kase merçimek çorbası,4 kaşık yoğurt,1 dilim kepekli ekmek
Ara 1 mandalin ve mısır

Kızlar ben bugün diyeti sıkacaktım ama diyetisyenimi arayıp söyledim bu ara biraz fazla kaçamak yaptım dedim :oops:
O da "hayır aynı şekilde yola devam dedi olmuş birkere yapacak birşey yok sonuçlarına katlanacaksın dedi":KK20:
Bende onun sözünü tutup yola devam aynı şekilde :KK51:

Canim benim cok sukur son hastaligin olur insallah

eslerde pek cekistirilmis benimki isten gelir ki kendi isi gidis gelis saatleride oldukca esnek. yemegini yer tv karsisina gecer sekerlemesini yapar sonra haber seyrederken cayini icer macini izler bana tek faydasi oglumu uyutmasi daha dogrusu oglumu uyutmak icin yataga girer ondan once uyur ama dunyanin en iyi kocasi bana gore askin gozu kor iste bekarlara sesleniyorum siz boyle sultan suleyman gibi hissrttirirseniz adama kendini benim gibi mutlu ama yorgun bi cariye olup cikarsiniz. erkek kismisina acimiycaksin
Canim ne dogru soylemissin valla ama olsun ya bizlerin fitratinda var es mutlu cocuklar huzurlu olsun biz oyle mutluz zaten;)

narcim sayende ip atlamanin spor oldugunu ogrendim seni hic unutmiycam azcik bosluk bulayim bi bakiyorum elimde ip az once 300 atladim aksam bi 300 daha atliycam
Vesile olduysam ne mutlu benimde eskiden beri yaptıgım tek spor bduur kolay geldiği iççin sanırım
uff kötü ama benim eşim de çok karışır her yaptıgıma bende o yüzden sıkılıyorum bazen

onunla gecmiş olsun canım ya

Canim aksam guzel bi yemek yeseydin az kaloriyle kilo vermeye alistirirsan bunyeni koruman zor olur sporunda muthis
Ayrica bitanem istrdigin kadar emek ver inanmaz karamsarliga dusersen bikac kilo versen bile basa donersin once kendi bedenini ruhunu inandiracaksin zaten menulerinde supwr bak ozaman nasil tikir tikir gidecek kilolar stres yapma keyfe donustur kilo verme isini bak ne guzel okadar yuruyosun birak bedenin keyfini cikarsin sporun sayesinde verdigin mutluluk hormonlarinin:KK66:
Akşamları normalde yiyiyorum ama bazi aksamlar midem kabul etmiyor yiyemiyorum çok su iciyorum midem sisiyor yemek yemeye yer kalmıyor ama sizin soylediklerinizle 2 gundur dha azimli motivasyonla devam ediyorum cok tesekkur ederim:)

Bugun orucluydum
Sahurda: yeşil mercimek bir tane küçük tavuk but,yarım bardak süt
Iftar: çorba salata
Ara : yeşil çay 3kuru kayısı
Iftardan sonra yarım saat yürüyüş 10 dakika egzersiz
2lt su

Back
X