Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menu kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta peynir salatalık 1 çatal turşu kavurması
Öğle: 7-8 kestane
Aksam: 1 pizza
Ara: karışık meyve (hepsinden tadımlık)
1 saat hızlı yürüyüş
3 lt su
Pizza yendi demek:(

Selamun aleyküm nasilsinizz nasıl gidiyor kilo verimleriii 2 gündür pek giremiyorum... bugünkü menum
Sabah: haslanmis yumurta, 4zeytin peynir
Öğle:2yk taze fasulye yogurt
Ara:kayisi elma
Aksam:balık, salata
Ara: yeşil çay 2 kuru kayisi
1saat yürüyüş
300 ip atlama
20 dakika egzersiz
3lt su
Bugün güzel olmuş menü

Dün menüm sabah 2 dilim ekmek haşlanmış yumurta ve prynir ile ara :1mandalina 3fındık akşam: hastanede türlü yemegi 4kaşık 4ksşık yayla corbası ara:4-5cubuk kraker gece:2dilim ekmek ile kahvaltılıklar vardı.3litre su bol çay

bende seni özledim canım :KK60: herkesi çok özledimmm bu aralar arada girebiliyorum yakında burdayım inşallah
giriyorum yazıyorum hemen çıkıyorum bugün kaldım biraz geçmişi okuyamıyorum çook gerideyim :KK17: geldiğimde bir özet geçersiniz belki
Canim benim gel bidahada gitme yoklugun belli:(

ozaman ilk gunden temizlik işine sokayım ben aysem. Yoksa çıldırı hergün sinir olur otururum
canim ev isi deyip gecme hic bitmiyo hic hele cocuk olunca ful mesai emin ol aksama kadar bir saniye oturmuyorum sil supur halisi cami banyosu mutfagi yatagi carsafi balkonu bi is bi istir yani yaptirabildigin kadar paylas isleri tecrube konusuyo

Gercekten çok komik oldum yaa :KK70:yerlerde top gibi yuvaladım plates yapacağım diye birde şuranı hisset burandan nefes al sanki hiçbiri olmuyor gibi geldi bana :KK45::KK53:
ben sabah programlarinda seyredip yapmaya calisiyodum bi aralar ve on dk sonra yuz ustu uzanmis elimi ceneme koymus sapsal sapsal onlari seyrederken buluyodum kendimi hic beceremedim ama tam evimin karsisinda plates kursu var cok istedim bi turlu saatini uydurup gidemedim ggidenler tas gibi olmustu valla

ben sabah programlarinda seyredip yapmaya calisiyodum bi aralar ve on dk sonra yuz ustu uzanmis elimi ceneme koymus sapsal sapsal onlari seyrederken buluyodum kendimi hic beceremedim ama tam evimin karsisinda plates kursu var cok istedim bi turlu saatini uydurup gidemedim ggidenler tas gibi olmustu valla
Aynen canım yarım saat hareketin ne olduğuna bakıyom sonra yapayım derken bitiriyolar kalıyorum öyle :KK45:
Ne güzel bence bu fırsatı değerlendir benim bulunduğum yer böyle yerlere uzak :KK51:

Menu kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta peynir salatalık 1 çatal turşu kavurması
Öğle: 7-8 kestane
Aksam: 1 pizza
Ara: karışık meyve (hepsinden tadımlık)
1 saat hızlı yürüyüş
3 lt su
ufff cok karbonhidrat olmus bu sana cok zaman kaybettirir.canını sıkmak için söylemiyorum,17 kilo vermiş her yolu denemiş tecrübe sahibi biri olarak yaptıgım yanlışların aynısını görünce dayanamıyorum.en azından öğünlerle dengele canım yoksa metabolizma kafayı yiyor.burda herkes tecrübe etti kalori hesabından cok glisemik indeks önemli.

uyumuyo bu bebeler deliricem afyon anason biseymi koysam sutlerine ne yapsam tovbe tovbe uyumayan cocuk yapmisim :)
ay kıyamam sana bennn.benimkiler 3 tane ama genelde 10kadar uymus olurlar bazen oğlumun biyolojik saati şaşıyor ozaman anlıyorum uyumayan cocugun zorlugunu.Allah onlara ve bize saglık sıhhat düzenli uyku ve beslenme nasip etsin.

günaydın dünkü menüm
sahur:
yağsız tavada 1 yumurta baharatlı
peynir zeytin su

iftar:
8 kaşık kuru fasülye
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara:
1 şekersiz sütlü kahve 2 ceviz
örtmenim diyetisyenler sahurdada ceviz tavsiye ediyor.mide bosaltımını geciktirdiği için acıktırmıyor bide mutlaka ekmek veriyorlar.en az 2 dilim.sahurun cok az olmus sanki.

bende menüleri paylaşayım
ptesi
sabah klasik kahvaltı
ara:1 kivi
öğle:kornflex karışımı
ara:greyfurt
ara:2 dilim elma yani elmanın yarısı bile değil
akşam:balık fırında salata yarım dilim ekmek
ara:1 portakal

salı:
kahvaltı klasik
ara:yok
öğle:kornflex karısımı
ara:yarım ayva tarcınlı
ara:kivi
akşam:tavuk sote salata yogurt
ara:greyfurt

edanın diyetisyen listesi alıntısı Kızlar bu hafta ayran çorbası diyeti var.
2 kilo gideceğini söylüyoo :KK9:

sabah:
1 dilim k.ekmek, çavdar,buğday
1 yumurta
domates salatalık
5 tuzsuz zeytin
1 dilim b.peynir

ara 1 pors meyve

öğle
1 pors. ayran çorbası
salata

ara 1 pors meyve

ara: 1 bardak light süt + 2 kepekli galeta

akşam
1 pors. ayran çorbası
salata

ara 1 pors meyve

ayran çorbasının yapılışı çok basit :KK9:
yarım su bardağı buğdayı haşlıyorsunuz

yarısını öğlen yarısını akşam kullanıyorsunuz
1 öğün için 1 su bardağı ayran hazırlıyorsunuz buğdayı içine koyuyorsunuz tercihe göre nane dere otu biber vs koyabilirisiniz.
Afiyet olsun :KK9::KK9::KK9:

kızlar ilginizi çekebilir diye gecmişten buldum

birde bunu buldum geçmişten
Kalkis, 1 bardakmilik su. Bir cay kasigi bal. 5.6 damla limon suyu

Kahvalti
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 bardak greyfurt suyu
1 yumurta

Ara 2 dilim ananas
Ogle 130 gr et /tavuk/balik
Salata yagsiz tuzsuz

Ara yarim greyfurt

Ara 2 dilim ananas

Aksam

8 yk sebze yemegi
Salata

Ara sebze suyu bir bardak
(Yarim elma ,1 dilim ananas, 1 kabak , yarim havuc )

Back
X