Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende dün giremedim kızlar. İşten geç çıktım eve geldim bilgisayar bile acmadan kendimi sokaklara attım sporumu yapıyım diye bayada yurumusum.

14.01.2015 menüsü

sabah: dil peynir, yeşil biber, 2 dilim ekmek

Ara: 6 kayısı , fındık

Öğlen: brokoli yemegi, salata

Ara: karammeli puding

Akşam : sebzeli begendi üstüne et

Sıvı: 1,5 lt su ( içmeyi unutmuşum çalışmaktan)

Spor : Eki Görüntüle 1375948

Yemeklerin resmi: Eki Görüntüle 1375949
Ayy canım ne güzel bi imkanmış valla çok beğendim

Gelmedi canım ya zaten aç karnına 1 taneyi ancak yedim bana mısın demedi pfff 2-3 lt su her gün 1 saat yürüyüş koşu bugün yeşil çay da içtim baya ama yok :KK43: dediğim gibi ilaç kullanmaya başladım onun yan etkisi diyorum ben inş geçer bian önce

Aynen bende oyleyım. Biraz yesıllıklere agırlık vermek lazım demekki

Menum sabah 1hurma su
Kahvalti 3 dilim cavdar esliginde klasik kahvalti
Ara neskafe 1c,b kefir
Ogle yogurt corba
Ara 3 biskuvi
Aksam cayin isliginde yarim simit peynir canim yemek yemek istemedi:(
Ara turk kahvesi 2adet ceviz,hurma
Spor disci nedeniyle yarim saatten fazla yuruyus anamin evini tempolu temizlik:)2b yesil cay

Bugün kü menum
sabah:1 gün kurusu
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta Beyaz peynir salatalık domates
Ara: şekersiz türk kahvesi
Akşam: 1 tabak et haşlama patatesli ( ben yaptım :) )
Ara:1 lokma cezerye 4 bardak yeşil çay
3 lt su 1 saat koşu

Gelmedi canım ya zaten aç karnına 1 taneyi ancak yedim bana mısın demedi pfff 2-3 lt su her gün 1 saat yürüyüş koşu bugün yeşil çay da içtim baya ama yok :KK43: dediğim gibi ilaç kullanmaya başladım onun yan etkisi diyorum ben inş geçer bian önce
Bana türkkahvesi iyi geliyor cnm

Menum sabah 1hurma su
Kahvalti 3 dilim cavdar esliginde klasik kahvalti
Ara neskafe 1c,b kefir
Ogle yogurt corba
Ara 3 biskuvi
Aksam cayin isliginde yarim simit peynir canim yemek yemek istemedi:KK43:
Ara turk kahvesi 2adet ceviz,hurma
Spor disci nedeniyle yarim saatten fazla yuruyus anamin evini tempolu temizlik:)2b yesil cay
Nescafe bisküvi olmayaymış daha iyiymiş canım ama öğünlere çok dikkat etmişsin çok beğendim. hurmayı suya koydum canım yarın ben de denicem

Menüm
Kahvaltı
4 ceri domates, 1 havuç, roka, maydanoz
1 dlm peynir,5 zeytin, 2 ince dlm ekmek

Öğle
2 parça yağsız tavada tavuk,salata, 1 dlm ekmek

Öğle
1 portakal,2 ceviz

Akşam
6 yk pazı kavurma, 4 yk yoğurt,1 dlm ekmek

Ara
Türkkahvesi,3 yulaflı bisküvi

2 lt su

Temizlik esnasinda yedim eritmisimdir diye dusunuyorum:)
Ben de temizlik işine bi gireydim çok iyi olacak temizliğe yardımcı işine eşimi ikna edemedim edemedimden ziyade bulamadım kimseyi iş başa düştü hem de haftaların isyanıyla :S

kiskaniyolar sekerim seni banada surekligorenler demiyo zaten uzun zaandir gormeyenler farkediyo 70 ler yine sisman grubunda canim 60 lara in bak nasil zayifsin artik diyecekler
Tebr,k ediyorum aysem seni. Bende 64 e cekicem. Bu bildirimde unutmalayalımda diyelim kaptana. Banada kimse zayıfladın demiyor. Bu gün çaycı abla dedi yüüzün küçülmüş senin diye. başkada bişi yok. Herkess yooo aynısın diyo. Yahu 17 - 18 kilo verdim ben yaaa. 2 yasında cocuk gitti kimsecilker anlamıyor :KK43::KK43:

***3.Takım 396.ETAP***

Efser: (74,7///%)

Ayulduzz: (74,6///%)
Kelebekolacam: (76,5///%)
Nilyyyaaannn : (76.8///%)hedef kilosunu 64 olarak güncellemek istiyor.
Chnnmkiz : (74.9///%)
Sahgull : (62.3///%)
Nar38 : (57,6///%)
Olvidos : (60.7///%)

HedefVeBasari : (79,6///%)
Xpreiaz : (73,8///%) yeni üye geliş tarihi 01.01.2015, başlagıç kilosu 77, hedef kilosu 55

3.Takım ortalaması:%

Tebr,k ediyorum aysem seni. Bende 64 e cekicem. Bu bildirimde unutmalayalımda diyelim kaptana. Banada kimse zayıfladın demiyor. Bu gün çaycı abla dedi yüüzün küçülmüş senin diye. başkada bişi yok. Herkess yooo aynısın diyo. Yahu 17 - 18 kilo verdim ben yaaa. 2 yasında cocuk gitti kimsecilker anlamıyor :KK43::KK43:
18 kiloyu farketmeyen bi göz doktoruna gitsin canım. Benim de eşim hiç farketmiyo 1.5 senede 20 kilo aldım onu farketmeyince şimdi verdiğim 3-4 kiloyu tabiki hiç farketmedi. Kendimin bu kadar şiştiğimi ben bile anlamamıştım canım eşimle masa tenisi oynarken arkadaşım videoya çekmiş bi izledim şok oldum bildiğin duba olmuşum :S

Back
X