- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Bak bunu bilmiyodum
Daha bir aday adayı bulamadım ablacım bulduğumu sandım bir zamanlar ama yanılmışım şimdilik bekliyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bunu bilmiyodum
ben sözünü dinledim nisanliyken kaptim ipleri hala der hata bende ipin ucunu baştan verdim diye
![]()
Selam kizlar![]()
Sana eşlik etmesi güzel en azından :)
maşallahı var eşimin o konuda. şu zamanda bi kaç tane kalmıştır onun gibisi. birini de ben kaptımKızzz bak yolun başındasın sakın adamı şımartıp tepene çıkartma
Tecrübe konuşuyor
Bul bul taze kan iyidir
Abo simdi kiyamiyorsun tabi bi iki sene sonra sen diyetteyken karşında gece yarısı pstates kızartması kola moduna geciyorlar hele bide kilo almayan cinsse
ben sözünü dinledim nisanliyken kaptim ipleri hala der hata bende ipin ucunu baştan verdim diye
![]()
Iyim tatlım sen nasılsın :) desteğe ihtiyaç varmış :)Selam cnm nasılsınn
S shameless35 hoşgeldin canım
Bende geldim aranıza 73 le ve isveç diyetine başladım hadi hayırlısı
Hosgeldin canım bende hilal 9. Takimdayim :) kendini tanit istersen birazBende geldim aranıza 73 le ve isveç diyetine başladım hadi hayırlısı
şimdiki nasil akıllı anacım iyi yapmışın bunlara yüz vermeye gelmezben sözünü dinledim nisanliyken kaptim ipleri hala der hata bende ipin ucunu
Demekki seni hakedecek birisi çıkmamış karşınaDaha bir aday adayı bulamadım ablacım bulduğumu sandım bir zamanlar ama yanılmışım şimdilik bekliyorum :)
Başından vuracan kırbacı vuracan kırbacıGenelde bende ipleri elimde tutmaya çalışırım da bazen bırakabilirim o yüzden bana ders ver bu konuda tecrübe olsun :)
eskilerin cefasını biz çektik yenilerin sefasını siz çekinaşallahı var eşimin o konuda. şu zamanda bi kaç tane kalmıştır onun
Hoşgeldin tatlımBende geldim aranıza 73 le ve isveç diyetine başladım hadi hayırlısı
tanıştığıma memnun oldum zehra. bakalım şimdilik eşlik ediyor. kilo almamı istemiyor paşam sanki kendisi brad pitt![]()
Iyim tatlım sen nasılsın :) desteğe ihtiyaç varmış :)
ben bu günü bildireyim hemen.
sabah; 200 kcal
1 haşlanmış yumurta
az beyaz peynir
3 chery domates
biraz salatalık
yeşil ve kırmızı biber
şekersiz çay
ara: 160 kcal
1 tane kuru kayısı
eti form kepekli çubuk kraker (4 adet falan)
1 şeftali
öğlen: 435 kcal
1 küçük parça ızgara tavuk
prinç pilavı yarım kase (normalde yememeye çalışırım prinç pilavı onun yerine bulgur tercih ederim)
patlıcan musakka
bundan sonra yiyeceklerim planlı zaten;
ara: 150 kcal
1 elma
1 haşlanmış yumurta
akşam: 46 kcal
1 dilim karpuz (en geç 7 de)
hemen hemen 1000 kcal yaptı.
egzersiz planımı yapıyorum bitmek üzere onu da paylaşıcam sizlerle :)
Planlı olması güzel canım ınş uygulayabilirsn. Ben şahsen planlı hareket edemiyorum :)Eki Görüntüle 1862990
arkadaşlar egzersiz planım bu şekilde. ayrıca yürüyüşe çıkabildiğim zamanlarda + yürüyüş olacak. isteyenler için devamını yükleyebilirim.
Bende geldim aranıza 73 le ve isveç diyetine başladım hadi hayırlısı
şimdiki nasil akıllı anacım iyi yapmışın bunlara yüz vermeye gelmez
Demekki seni hakedecek birisi çıkmamış karşına
Ama biyerlerde seni arıyodur doğru vakitte gelir
Başından vuracan kırbacı vuracan kırbacı
eskilerin cefasını biz çektik yenilerin sefasını siz çekin
Hoşgeldin tatlım
Önce kendini tanıtırmısın
Bide biz sağlıklı beslenme taraftarıyız böyle şok diyetler Metoyu bozuyor iyice
Duraklamalarda yada arada Vücudu şaşırtmak için birkaç günlük detox lar yapıyoruz
Sende normal sağlıklı menülerle zaten verirsin Bence hiç bulaşma derim
Demekki seni hakedecek birisi çıkmamış karşına
Ama biyerlerde seni arıyodur doğru vakitte gelir
Başından vuracan kırbacı vuracan kırbacı![]()