• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

nasıl zordu benim için anlatamam. eşim sıcak ekmek aldı fırından onu yedi, yemedimm
abur cubur yedi, yemedimmmm
çiğdem yedi çıt çıt çıt koca bi kase, bir tane bile yemedimmmm
üstelik film izlerken yaptı bunları bende tuttum kendimi :KK70:
amaaa zafer benim olacakkk

Harikasın cnm bu istikrarla gidersen tabiki zafer senin olacak :)

Ben de kendimi hatırlatayım :) 28 yaşındayım öğretmenim 6aylık bi kzım var. Doğum sonrası kilolarımı vermeye calışıyorum. 25 kg vermek istiyorum. Burda 4-5 kg vermiştim ancak acı bi olay nedeniyle 2 aydır giremedim kaldığım yerden devam edeceğim inşallah kabul görürse. Bana iyi gelecegini düşünüyorum.

Günaydın Zerosima Zerosima zehracim baya yeni gelenin oldu yeterli mi yoksa yönlendirme devam etsin mi kişi sayısından ziyade gelenlerin kaynaşması daha önemli şahsi fikrim bu grup bi kaynassin bi oturtsun sende güzelce ilgilenirsin
Çünkü bi çok takim kan agliyo üyesi yok sadece biz değiliz :KK43: biraz önce sonuc listelerine baktım 3-4 kişi çoğu takım 8.takimda yeni devraldı birazda oraya el atalim
Geliyorum bebek 
Ayfer im istersen paylaşıma yaz
Gelenleri 8.takıma yönlendirsinler
Ben seviyorum eğlenceli ilk aldığım sıralar sabah akşam biniyordum güzeldi sonra bir arkadaşım o basen çıkarıyor dedi huylandım birazda basen belli olunca doğru olabileceğini düşündüm çünkü basenim çok yoktu :)
bunu ilk defa duydum
Ben devam etmediğim için bilemicem

Vallahi süpersin ablacım benim annem de 42 yaşında 90 kg kendine diyet yap diyorum oralı olmuyor sen ne güzel azimle başarmışsın :)
Sağolasın tatlım
Eğer boyu uzun değilse kilosu fazla tabi ama kendi istemesi lazım

günaydınn kızlarrrr :) tü tü tü maşallah ayağımız uğurlu geldi E esrayazar :KK70: ortalık şenlenmiş ne güzel...
dün menümü paylaşmıştım. 1000 kcal ile beslenmiştim. akşam başarılı bir şekilde sporumu da yaptım 40 dk falan yürüdüm. arada koştum. arada köpek gezdirdim falan :KK70: üstüne de aşağıdaki sporun 1. gününü tamamladım. spor bittiğinde bende bitmiştim. üstüne duş alıp bitki çayı iiçtim. bakalım yarın sabah tartılcam değişiklik olacak mı :)

Eki Görüntüle 1863198
Harikasın tatlım Inşallah böyle devam eder

nasıl zordu benim için anlatamam. eşim sıcak ekmek aldı fırından onu yedi, yemedimm
abur cubur yedi, yemedimmmm
çiğdem yedi çıt çıt çıt koca bi kase, bir tane bile yemedimmmm
üstelik film izlerken yaptı bunları bende tuttum kendimi :KK70:
amaaa zafer benim olacakkk
Yrmediğin için şimdi kendinle gurur duyuyorsun eminim

Spora yeni başladığın için belki şişlik olabilir artı görürsen moralin bozılmasın cnm aynı şekilde devam et karşılığını alacaksın

Tabi cnm olur yeter bu kadar kişi kaynaşsa şimdilik yeter :)
O zaman buralar sana Emanet tatlım
Bol bol konuşun kaynaşın
Ben de kendimi hatırlatayım :) 28 yaşındayım öğretmenim 6aylık bi kzım var. Doğum sonrası kilolarımı vermeye calışıyorum. 25 kg vermek istiyorum. Burda 4-5 kg vermiştim ancak acı bi olay nedeniyle 2 aydır giremedim kaldığım yerden devam edeceğim inşallah kabul görürse. Bana iyi gelecegini düşünüyorum.
Eminim iyi gelecektir tatlım devam etmene sevindim
Vaktin oldukça uğramaya çalış

Bugun benim bonus gunum sabah 800 kulac attim sabah sporumu tamamladim.bonus olmasina ragmen asiri yememeye dikkat ediyorum ama dondurmayi goturdum :)

Tabiki cnm ne demek devam edebilirsin :)

Bugun benim bonus gunum sabah 800 kulac attim sabah sporumu tamamladim.bonus olmasina ragmen asiri yememeye dikkat ediyorum ama dondurmayi goturdum :)

Aslında haftada 1 top öneriyorlar sadesinden :) bende kaçamaklarımı dondurmadan kullanıyorum çünkü en hafifi o bence :)

Cnm başlangıç kilonu ve hedefini yazar mısın tekrar :)

23 yasindayim boyum 1.65 71 kiloyum hayatim boyunca normal kilolu biriydim hepsini bi yilda aldim ve iki-uc yildir geri veremiyorum çünkü çabalarım bi haftadan fazla süremiyor.bu arada öğrenciyim yoğun bi okul programım var beni en çok geri tutan sebeplerden biri buydu.

Hedef kilo neydi cnm

***3.Takım yeni üye listesi***

esrayazar: başl trh 27.7.16 başl kg 95,5 hedef kg 70
shameless: başl trh 27.7.16 başl kg 58 hedef kg 52
suskunprenses: başl trh 27.7.16 başl kg 73 hedef kg 58
kittenlove: başl trh 27.7.16 başl kg 71 hedef kg ?
dahells: başl trh 28.7.16 başl kg 70 hedef kg 49
sedasametelifnaz: başl trh 28.7.16 başl kg ? hedef kg ?

Back
X