- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Aman şimdi değil mümkünse
Hayırlısı olsun başka çocuk var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman şimdi değil mümkünse
Uyaninca yiyemiyorm.ise gidene kdr kendime gelmis oluyorm.saat 8.30 9gibi kahvaltimi yapiyorm.alistim ama bu duzene.ofiste borekler pogacalar kayniyor. Ben ekmeksiz kahvalti ypiorm.bazen birinin annesi borek yolluo.ondanda 1 2 lokmalik alip tsk ediom.baska yk diyorm:)Süpersin valla ben yataktan çıkıp anca geliyorum işe![]()
Uyaninca yiyemiyorm.ise gidene kdr kendime gelmis oluyorm.saat 8.30 9gibi kahvaltimi yapiyorm.alistim ama bu duzene.ofiste borekler pogacalar kayniyor. Ben ekmeksiz kahvalti ypiorm.bazen birinin annesi borek yolluo.ondanda 1 2 lokmalik alip tsk ediom.baska yk diyorm:)
Yemek yok valla Can'ım istemedi ya yanlış oluyor biliyorum ama yemedimmmTatlım hani yemek nerde
Hamile misin gııızzzBende adet olmadim 4 gun gecti![]()
Yok canim degilimdir.:))Hamile misin gııızzz![]()
Vay vay vay arkadasima bak supersin:) ben daha trafikteyim.eve gidip bsyler yicemde anca yapcm:)Akşam
1 kase çorba salataaa
Vee 3 mil Leslie tamamlandıchemistry_eng
Bende 2 litre su içtim sadececylnslymn
Gunaydin canim.benimde 5 gun gecti. Sanirim is stresi falandir die dusundm.kasim ayi bitti aralik basladi tik yok bende. Yani bebege niyetlenmemistim daha.ama anlamadm bende. Test almaya bile oyle korkuyormki. Her ay olan bi insanim.geciksede olurum yani erken yada gec olur mutlaka.26yasindayim ilk defa bir ay adet olmadim.icim icimi yiyo. Test alsamda bence cikmicak oyle bisey.kendimi hic oyle dusunemiyorm cnku.Kızlar Günaydın sabah uyandigimda gözümü açar açmaz baş dönmesi ve mide bulantısı oldu regl dönemi yaklaştı diye öyle olduğumu düşündüm hesaplarım 6 gün geçmiş sizce hamilemiyim?
Bide ben evleneli bu ayın 13 de 1 sene olacak henüz çocuk düşünmüyoruz kafam çok karışık oldu yaa bide eşimle pazar günü tartıştık konuşmuyoruz hala. ben evliliğimizi sorguluyorum zaten. tamam bebeğim olsun çok istiyorum ama evliliğimizin düzene girmeden istemiyorum kızlar öf inşallah degilimdir kan tahlilini aç karinla mi yaptiricamGunaydin canim.benimde 5 gun gecti. Sanirim is stresi falandir die dusundm.kasim ayi bitti aralik basladi tik yok bende. Yani bebege niyetlenmemistim daha.ama anlamadm bende. Test almaya bile oyle korkuyormki. Her ay olan bi insanim.geciksede olurum yani erken yada gec olur mutlaka.26yasindayim ilk defa bir ay adet olmadim.icim icimi yiyo. Test alsamda bence cikmicak oyle bisey.kendimi hic oyle dusunemiyorm cnku.
Sanirim suan seni cok iyi anliyorm canim