• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar biliyorsun çalışma saatlerimiz uzun olmasından dolayı spor yapamıyorum ondan kilo vermem zorlaşıyor bende düşündüm ekliptik bisiklet almaya karar verdim kullandığınız ve onereceginiz var mi

Ödem icin cay gordm. Instagram kullanmiyorm ama diyet sayfalari oraya yonlendirio.bnde bakiyorm. Fit__gunluk__ die bir sayfadan gordum.
1Kirmizi elma
1sap tarcin
Elmalar kupkup dogranir. Uzerine 1 sap tarcin.8 su bardagi su eklenir. 10 12dk kaynatilir. Tumgun ilik veya soguk yatana kdr icilir. Iceceginiz su haric bu.yani normal suyunuzuda iceceksnz

Ödem icin cay gordm. Instagram kullanmiyorm ama diyet sayfalari oraya yonlendirio.bnde bakiyorm. Fit__gunluk__ die bir sayfadan gordum.
1Kirmizi elma
1sap tarcin
Elmalar kupkup dogranir. Uzerine 1 sap tarcin.8 su bardagi su eklenir. 10 12dk kaynatilir. Tumgun ilik veya soguk yatana kdr icilir. Iceceginiz su haric bu.yani normal suyunuzuda iceceksnz
Bana çok tatlı geldi içemedim canım

Sahur menüm maydanoz dereotu yeşil soğanla omlet yaptım bi kase yoğurt çorbası iki çatal peynir bir dilim tam buğday ekmeği bi bardak ayran
Bence gayet normal yemişsin fazla değil. Akşam yemeğinin üzerinden çok geçmediği için şiş hissetmişsndr kendini ondan rahatsz oldun.
Ben gece yemedim akşam yediğimle tutuyorum bakalım akşama ne olacak:)

Kizlarrr bennn bosa diyet yapiyomm sabah tartildim 1.2 kio fazlayimmm n3 buuu yaaa
Bosa kurekk benimkiiii
Canım menülerine baktım
Bu hafta
Simit
Baklava
Kısır
Bolca portakal gördüm.
Benim metabolizmam 1 haftada ancak 1günlük kaçamağı tolare edebiliyor. Eğer ben hergün kaçamak yaparsam o hafta kilo zor gidiyor.
Bi gün 2 portakal yemişsin ekmek de var öğünlerinde.
Bi de eğer regl filan yakınsa o şişlik de eklenmiştir

Sabah
Aksamdan koyrgm 1bardak cevizli su
2kasik yulaf kepeginden sutle pisirdim icine 2hurma 1ceviz attm

Oglen
Tarhana yada kiymali patates oturtma tercih edecktm.
Yarim porsiyon kiymali patates oturtmasi firinda
Salata
3Kasik yogurt

Ara
Turk kahvesi
3 4 adet gun kurusu

Aksam
3Yemek kasigi barbunya
Limonlu roka

Su
3Litre

Spor
40Dk 4 5km yuruyus kosu bandi
20Dk cardio yatay bisiklet 9.4km
10Dk cardio eliptik 1km

Menum
Sabah
1 şu bardağı süt
Yarım muz

Öğlen
1 şu bardağı kadar yoğurt
1 patates
Yarım grissini

Ara
1 grissini

Aksam
1 bardak kadar yoğurt
1 patates
Domates salatalık az
Siyah çay

1 kupa soğan suyu
1 kupa yeşil çay
1 şişe maden suyu

Yatarken yoğurt kürü @Gencanne68

1.5 litre su 2.5 yaparım :)
Spor daha yapmadım yapınca yazarım

kizlar menum

sabah musli

ara kahve

ogle dun yiyemedigim ciger salata 1 bardak ayran

ara kahve 2 hurma yesil cay

aksam 3 yk karnabahar yemegi 2 yk yogurt 1 kepce corba

su 2.5 lt icmisimdir en az

spor
leslie 1 mille 15 dk
leslie 3 mille ×2 1 bucuk saat
20 dk karin egzersizi @Kkli_kadin
Toplam 2 saat 5 dk :spor::spor:

Menum sabah 2 dlm ekmk yumurtavpeynir salata
Ara 1 portakal
Ogle aksam birlesik 1 dlm ekmk tavuk cigeri bolca salata
Ara 1 portakal 2 yulafli buskuvi

Menüler güzel kızlar

Canım menülerine baktım
Bu hafta
Simit
Baklava
Kısır
Bolca portakal gördüm.
Benim metabolizmam 1 haftada ancak 1günlük kaçamağı tolare edebiliyor. Eğer ben hergün kaçamak yaparsam o hafta kilo zor gidiyor.
Bi gün 2 portakal yemişsin ekmek de var öğünlerinde.
Bi de eğer regl filan yakınsa o şişlik de eklenmiştir
Sanirim bnmde yeme duzenim baya oturmus.sporsuz gram oynatamiyorm:) bu hfta iyi yukleniyorm kendime. Ayse tolgadan ogrendgm squat hareketleriyle kalcam hala aciyor. Umarm 68li rakamlara gelirm.
Cuma sabah uyanir uyanmaz tartiliyorm.aslnda cumartesi sabahi nama daha uygn. Ama olsn.kural kuraldir:) cuma kotude osla sonuc bildiriyorm

Benim menüm
Sabah
2 yumurta
Peynir
6 tane zeytin
Domates

Öğlen
1 tabak nohut yemegi
1 çay bardagi kuruyemiş

Aksam
1 kepçe sulu köfte
3 kasik mantar sote
1 küçük karnabahar
3 tane yaprak sarma
Kizlar aksam kv dedeydim su böregi, pilav, tatli felan da vardi hiç almadim onlardan.

Su 2 litre bitti dahada olur.
Spor birazdan yapacam yazarim

Fena değil cnm akşam fazla gibi geldi sadece

Damak tadımız değişti tamamen inşallah böyle gider
Aynen. Gecn gun kolanin tadina baktm.ayy ddm nekdr sekerli nsl iciosnz:)) esimde diyorki eski gunlerimizi unuttn gliba:KK70: her aksam yemegnde ice tea ve kola olurdu.smdi ayran:))

Sabah
2 haslanmis yumurta
Sutlu turk kahvesi

Ara
Yulaf kepegi yumurta chia kakao ve sut ile muffin
Diet sprite

Ogle
Mozerella 100gr
3 zeytin

1 elma

Aksam
1 dolu tabak firinda kofte sebzeli

Sekersiz cay

Su 2lt

Günaydın kızlar
Menüm.
Sabah

Bir dilim tam buğday
İki dilim beyaz peynir
5 adet yeşil zeytin

Ara.
Türk kahvesi

Öğle
4 yk bakla yemeği
Yanına yoğurt
1 portakal

Ara
Nescafe sade

Akşam
Fırında tavuk but 1 adet
Haşlanmış biberden turşu iki üç biberden

Ara
Tarçınlı yoğurt
3 lt su

Spor
50 dk yürüyüş

aKŞAM YEMEĞİM
Bir kepçe çorba
3 adet köfte
1 bardak ayran

Ara öğün
2 adet kuru incir

150 ip atlama yaklaşık 10 dk sürüyor ama çok yoruluyorum birde anlamadım popomla göbeğim acıyor kızlar normalmi?

Sahur menüm
1,5 dilim ekmek
peynirli yumurta azdı
1 domates
1 kuru incir

Reglimde bitti inş artık tatlı isteğim falan daha çok azalır

Gayet güzel kızlar

Sanirim bnmde yeme duzenim baya oturmus.sporsuz gram oynatamiyorm:) bu hfta iyi yukleniyorm kendime. Ayse tolgadan ogrendgm squat hareketleriyle kalcam hala aciyor. Umarm 68li rakamlara gelirm.
Cuma sabah uyanir uyanmaz tartiliyorm.aslnda cumartesi sabahi nama daha uygn. Ama olsn.kural kuraldir:) cuma kotude osla sonuc bildiriyorm
Bende bu hafta kaçamaksız götürmeye çalışıyorum ve dediğin gibi benim kilom bu galiba gram oynamıyor ) =

Aynen. Gecn gun kolanin tadina baktm.ayy ddm nekdr sekerli nsl iciosnz:)) esimde diyorki eski gunlerimizi unuttn gliba:KK70: her aksam yemegnde ice tea ve kola olurdu.smdi ayran:))
Ben gazlı içecek içemezdim o zaman da şekerli geliyordu ama şuan herşeyden koptum çikolata bile canım istemiyor

Kızlar gunaydin
Sabah
1 bardak limonlu su
Azıcık peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates yedim
Ara
1 tane salatalık yicem
Öğle ne yemek var bilmiyorum o zaman yazarım
Kızlar ayrıca ayın 24 de regl olmam lazım da hala olmadım vücudum bi şiş anlatamam patlamak uzereyim resmen

Günün güzel başlamış cnm

Ay o squat hareketini ilk kez yaptığımda 2gün bacaklarm felaket ağırmıştı dedim bu neeey :)
Şimdi alıştı sanırm 50 tane ypsam acımıyor.

Back
X