• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu arada gündüzleri alışmaya başladı emmemeye ama öğle uykusunda emiyor gene mecburen :KK43: bide gece uyandikca emiyor. Acaba diyorum sabır taşı mi denesem acı oluyormuş göğüs almıyormuş çocuk içinizde deneyen oldu mu
ben ilk oğlumda aldım denemek için ama gerek kalmamıştı zor durumda kalsaydım deneyecektim gerçekten de çok kötü bir tadı var

Kızlar resmen midem genişlemiş doymuyorum ve çok açım .2 aydır az yemeğe alıstirdigim midemi bir haftada bidona döndürebiliyormuşum😂 demekki .Neyse ki diyetimi bozmadım ama doymadım da böyle devam edelim de mideciğimi büzüştüreyim😂
senin yine iyi benim ki bi günde döner hatta benimki hiç küçülmüyor bence

Kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız
Size haberlerim var..
Öncelikle eşim haftasonu yıllık izne ayrılıyor
Geçen seneden de biraz vardı hepsini kullanacak
Bayrama kadar eşimin ve benim köylere gezmeye gidicez ve haliyle giremiycem hiç
Sonra da yaz geliyor eşim 1 hafta kadar daha ücretsiz izinle uzatıp yaz tatili de yapalim düşüncesinde
Yani özetle ben burada olamıycam yerime de kaptan yok ne Yazık ki
Editörle konuştuk grubu kapatıyoruz
Bu telâşeler bitince (en az 1.5 ay)kabul ederse diğer kaptanlar grubu tekrardan açalım dedik
Ama bu süre zarfında mağdur olmamanız için isteyen başka takımda devam etsin
Cuma günü son kez liste paylaşıcam
Deneme sürecindeki arkadaşları da gruba almış olurum böylelikle
Bilgilendirme amaclı yazdım size durum bundan ibaret cuma günü kapanır büyük ihtimalle grup
@clarke34
T Titizz1
@Beyaz leylak
@olvidos
@fulias
hande_buse hande_buse
incebellihatun incebellihatun
@Misslina_1
@birhatirasec
eceboce eceboce
@rengarenkk
kaptanım şimdi ille de transfer olmak zorundamıyız bende ramazanda girmeyim diyodum ramazandan sonra başlasak olur mu

Hepfitim Hepfitim hayırlısı olsun canım ben yeni grup düşünmüyorum ilerde açıldığında belki yine bir araya gelebiliriz. haftaya tatile çıkacağım, sonrasında da kızımın genizeti ameliyatı gerçekleşecek onun stresi var üzerimde spor , diyet düşünemiyorum. Herşey için çok teşekkür ederim çok güzel ilerledik birlikte.

Hepfitim Hepfitim kaptanım çok üzüldüm ya.. ben şimdi başka bir guruba geçsem açtığınızda yeniden beni geri alır mısınız acaba?
izinli olursam kiloları geri alırım diye çok korkuyorum. hem de önümüz ramazan kaçamak ihtimali çoooook artıyor ramazanda :110:

kaptanım şimdi ille de transfer olmak zorundamıyız bende ramazanda girmeyim diyodum ramazandan sonra başlasak olur mu
Olabilir canım tercih sizin
Açılınca devam etmek isteyen belirtsin o zaman yarın izinli yazayım
Transfer isteyen de transfer istediğini belirtsin
Hepfitim Hepfitim hayırlısı olsun canım ben yeni grup düşünmüyorum ilerde açıldığında belki yine bir araya gelebiliriz. haftaya tatile çıkacağım, sonrasında da kızımın genizeti ameliyatı gerçekleşecek onun stresi var üzerimde spor , diyet düşünemiyorum. Herşey için çok teşekkür ederim çok güzel ilerledik birlikte.
Ben de teşekkür ederim canım
Çok güzel şeyler paylaştık
Yine biraraya geliriz inşallah
Su ana kadar kaptanlardan bikaci olumlu cvp verdi sağ olsunlar
Hepsi yazsın netice aliriz

Hepfitim Hepfitim kaptanım çok üzüldüm ya.. ben şimdi başka bir guruba geçsem açtığınızda yeniden beni geri alır mısınız acaba?
izinli olursam kiloları geri alırım diye çok korkuyorum. hem de önümüz ramazan kaçamak ihtimali çoooook artıyor ramazanda :110:
Tabiki açılınca gelmek istersen gelirsin canım
Ben bu yüzden bilgilendirdim
Az bi zaman değil çünkü bugün hemen bi takıma bak o zaman olur mu karışıklık olmasın acilinca

Son çare bu canım ne yazıkki
Benden önceki kaptanla wp dan görüştük
O da Şuan ev toplama derdine düşmüş durumda
Yani mecburi karar zaten kk yi eşim bilmediği için internet bulduğum ortamda olsam da girmem zor
Oruçlu misafirlikte ve 2 bebeyle inanılmaz zor gelir bana
Hepimiz senin durumunu anlıyoruz bu yüzden ısrar edemiyoruz bile canm gene de iyi yaptin şimdiye kadar tebrik ve teşekkür ederim💗
:(
Günaydınnnn, güzel haberler aldığımız bi gün olsun :dua:🌸
Günaydın canm aminn
Dünkü menü
Sabah 9.30 tarçınlı sütlü düz yulaf
Öğle 13 yarım pide mantarlı :KK11:
Akşam 20 bir kase yoğurt
Hepfitim Hepfitim

Sport
30 dk normal tempo yürüyüş 60 puan
T Titizz1 spora gittim ama yapamadan çıktım. Kasık ağrıları başladı. Üyeliğimi 15 gün dondurdum bende 9 mayısa kadar.
Tamam canm afiyet olsun sagligin daha önemli su an
ben ilk oğlumda aldım denemek için ama gerek kalmamıştı zor durumda kalsaydım deneyecektim gerçekten de çok kötü bir tadı var
Ya gündüzleri emmiyor 4 gündür direniyorum ama uyurken emmeden uyumuyor hala bu kadar basarmisken geceyi de halletsem istiyorum yoğurtu hic sevmiyor dün göğsüme yoğurt sürdüm artik meme böyle oğlum süt bitti dedim kıyameti kopardı 1 saat hic durmadan ağladı su su dedi mememe vurarak gidip yikayacakmisim 😖 kandiramicam ben bu cocugu :(

Hepimiz senin durumunu anlıyoruz bu yüzden ısrar edemiyoruz bile canm gene de iyi yaptin şimdiye kadar tebrik ve teşekkür ederim💗

:KK43:

Günaydın canm aminn

Tamam canm afiyet olsun sagligin daha önemli su an

Ya gündüzleri emmiyor 4 gündür direniyorum ama uyurken emmeden uyumuyor hala bu kadar basarmisken geceyi de halletsem istiyorum yoğurtu hic sevmiyor dün göğsüme yoğurt sürdüm artik meme böyle oğlum süt bitti dedim kıyameti kopardı 1 saat hic durmadan ağladı su su dedi mememe vurarak gidip yikayacakmisim 😖 kandiramicam ben bu cocugu :KK43:
Alışacak canım benim ağlasa da ağlamasa da :KK43:
Sağol kuzum benim 💞💞
Peki kaptanım tavsiye edeceğin bir takım var mı ? :110:
Canım takımlar genel olarak çok iyi
Ama 6. ,, 9. Ve 13.Takım kaptanlarıyla muhabbetimiz var
Yine de hangisini istersen gidebilirsin gönül rahatligiyla

Sağol kuzum benim 💞💞

teşekkür ederim kaptanım :KK61: herşey için çooooook teşekkür ederim. ayrrılmış değliz diye düşünüyorum bir buçuk ay sonra görüşeceğiz nasılsa . tekrar açınca takımı lütfen beni çağırmayı unutmayın :KK61:

Inşallah kuzum

Afiyet olsun canım güzel

Evet canım öyle
Sevmez sosyal medya
Hatta face ve insta bile yok

Evet canım transfer olmak istersen hemen geçiş yap

Sana zaten izni hazırladım canım
Sağlık sorunları sebebiyle dediğim için istediğin an giriş yaparsın
Zaten grupta izinli yazısıyla grup kapanırsa otomatikman izinmişim
Grup açılınca hamislik durumu olmazsa hemen listedesin yine

Afiyet olsun canim
[/QUOnereye transfer olucam ki anlamadım? Hepfitim Hepfitim

Sağol kuzum benim 💞💞
Insallah canm :(

teşekkür ederim kaptanım :KK61: herşey için çooooook teşekkür ederim. ayrrılmış değliz diye düşünüyorum bir buçuk ay sonra görüşeceğiz nasılsa . tekrar açınca takımı lütfen beni çağırmayı unutmayın :KK61:
Tamam kuzum 😘😘
Grubumuz tekrar aktif hale geldiği zaman ben kesinlikle devam etmek istiyorum Hepfitim Hepfitim T Titizz1
Başka gruba katılmıycam
Tamam canım 1.5 ay bekleyecek mısın sende yani

Back
X