merhaba hoşgeldin inşallah tutar bizi haberdar et lütfen canım rabbim hepimizin dularını kabul etsin inşallah güzel haberler vericeksinbende 31 yaşındayım evliliğimin ilk yıllarında 4kez klomen kullandım.bir kez aşılama yaptırdım.şimdi 3. tüp bebeği yaptırdım salı günü transferim oldu ikitane ikinci kalite embriyo transfer oldu.bekliyorum 5 yıldır inş tutar.
merhaba canım benim sadce 1 tane dondurulmuşum var 2 tüp bebek denememide ilaçlı tedavi yaptım dondurulmuş tek embriyo ile denemek istemedimhemen hemen benzer durumdayız 2 senedir uğraşıyorum 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdık biri dondurulmuşlarla oldu temmuzda 2.kez dondurulmuşlarla deneyeceğiz
sizin problem neydi
Bende iki tup bebek yaptirdim 3.yu bu eylulde yaptiracagim 32 yasindayim insallah bu sefer olur bizdeki problem azosperm.
Merhaba pembbe benimde 3. Tüp bebek denemem dondurulmuslarimla Eylül'de olacak inşallah 4 buçuk yıldır evliyim 33 yasindayim inşallah Rabbim bu yolda çabalayan herkesin yar ve yardımcısı olsun evlat kokusundan mahrum bırakmasın diyorum(âmin)
slm benimde 3. denemem olacak eylül ekim gibi inşallah.hayırlısı inşallah rabbim bu sefer kısmet eder.
slm kızlar gebelik aşısı diye bişey duydunuz mu?faydası nedir ben yaptırmak istiyorum
aslında bir de çok korkuyorum 3.deneme olacak mı olmayacak mı offf bütün haftasonu bu düşünceler ile geçti içim daraldı ağlamaktan gözlerim şişti vallahi
merhaba yeşil hoşgeldin duydum bende ama kime nasıl uygulanıyor bilmiyorum senin problemin ne kaç yaşındaşın
Gürgan Clinic | Tüp Bebek Merkezi | Prof.Dr.Timur Gürgan - Gebelik Aşısı
burda detaylı anlatılmış istersen bi bak ağlama arkadaşım kendini yıpratma sakin old doktorun senin için en doğru yöntemi uygulayacaktır hangi hastanede tedavi görüyorsun
merhaba canım bizdeki problem azosperm eşim bir kez ameliyat oldu 3 tüp sperm bulunmuştu daha önceki denemelerde 2 tüp spermi kullnadık şimdi elimizde 1 tüp dondurulmuş sperm kaldı Allah nasip ederse Eylülde onu da kullanmak istiyorum.bakalım onlar sağlıklı çözülecek mi eşim yok sa tekrardan mı ameliyat olacak bir sürü soru var işte kafam da birdumut tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum süleyman bey ama bu sefer içimden hep ulun bey ile mi görüşsem diye düşünüyorum sanki doktorumu değiştirirsem daha iyi gelecek gibi geliyor ama kararsızım ben daha yazsam var yaaaa neler yazarım da içim çok dolu kusura bakmakısa keseyim
bu arada 32 yaşındayım eşim 37 canım
canım anlatmak istersen özeldende yaz okurum ben hepimizin dertleşmeye ihtiyacı var :)benimde var tabi doktor konusunda için nasıl rahat edicekse öğle davran derim çünkü psikolijik olarakta ister istemez etkileniyoruz ulun beye bir ay önce arkadaşım yaptırdı ilk denemesi ve pozitif hiç umutlu deildi arkadaşım ama nihayet bebeğinbe kavuştu biz aynı zazanda transferimiz oldu fakat ben ona söylmedim o bana söyledi vicdan azabı çekiyorum yao hamile kaldı ben kalamadım
merhaba arkadaşlar. ben de 1 aşılama 1 tüp 2 de dondurulmuş tüp denemesi yaptırdım. Herşey çok güzel, kaliteli denmesine rağmen olmadı. İstanbul tüp bebek merkezinde denedim. Yakın bir zamanda kısmetse memorialda tekrardan deneyeceğim.
merhaba arkadaşlar. ben de 1 aşılama 1 tüp 2 de dondurulmuş tüp denemesi yaptırdım. Herşey çok güzel, kaliteli denmesine rağmen olmadı. İstanbul tüp bebek merkezinde denedim. Yakın bir zamanda kısmetse memorialda tekrardan deneyeceğim.
canım işte bende aslında doktorumu değiştirmek çok isityorum bana ulun bey daha iyi gelecek gibi geliyor.ama buradan görüştüğüm bir kaç arkadaş doktorunu değiştirme senin takibini yapan doktor seni daha iyi tanıyordur dediler kafam bir karıştıki sorma
ama ulun bey hakkında çok iyi şeyler duyuyorum.sizdeki problem nedir canım sen kaç yasındasın?bu arada çok sağol beni dinlediğin için
burda hiç kimse birbirini tanımıyo ama herkes o kdar içten okadar tatlı ki iyi ki varsınız
canım ben 31 eşim 32 yaşında bilinmeyen infertlite sorunumuz ama tüp bebek denemelerimde çok fazla yumurtam olmadı e2 değerim zamnsız düşüyor ve yumurtalarım geriledi ikincisinde 17 taneyle başlamama rağmen bana 2 tane dölllenmiş embriyom kaldı benim 2 side 3. gün tarnsferiydi bende bahçecide yaptırdım doktorumdan ilgi alaka konusunda her zaman memnun kaldım güler yüzlü merkezde çok ilgili ama olmadı buda nasip ben 3. cüyüde düşünüyorum hemen istiyorum ama eşim istemiyor 9 mayıstaydı son transferim diğeride 7 martta arası pek yoktu
canım işte bende aslında doktorumu değiştirmek çok isityorum bana ulun bey daha iyi gelecek gibi geliyor.ama buradan görüştüğüm bir kaç arkadaş doktorunu değiştirme senin takibini yapan doktor seni daha iyi tanıyordur dediler kafam bir karıştıki sorma
ama ulun bey hakkında çok iyi şeyler duyuyorum.sizdeki problem nedir canım sen kaç yasındasın?bu arada çok sağol beni dinlediğin için
burda hiç kimse birbirini tanımıyo ama herkes o kdar içten okadar tatlı ki iyi ki varsınız
hoşgeldin canım ,
bende de herşey çok güzel dendi hatta 2.denemem 5.gün dondurulmuş 1.kalite transfer olmasına rağmen olmadı kısmet işte
sizdeki problem nedir canım
merhaba hoşgeldin cy_76 aret kamar mıydı doktorun bende istanbul tüp bebek merkeziyle konuştum bi ara düşünüyordum inşallah 3. denemelerimiz başarılı olur bakalım buraya ilk kim hamileyim diye yazacakinsan 2 kez başarısız olunca çok düşünüyor nereye gitsem die bende şuan bunalımlardayım neyim varda olmadı bebeğim die düşünüp duruyorum
sağol cnm, bize sebepsiz infertilite diyorlar. eşim varikosel ameliyatı olmuştu ağrılarından dolayı, sayı yüksek olunca morfolojiyi önemsemiyor doktorlar. morfoloji %3. kime gittiysek değerler kötü değil diyorlar. bu durumda diyorum benim bünyem embriyoyu kabul etmiyor o zaman diyorum. bana hep 3. gün embriyosu transfer ettiler, çok ısrar ettim 5 olsun diye ama yapmadılar. böyle kaliteli deyip olmayınca insan daha bir kötü oluyor maalesef
evet cnm aret beydi. kendisiyle ilgili kötü bir şey söyleyemem, iyi sıcakkanlı bir doktor ama çooook yoğunBen açıkçası akşam muayanesi de var diye gittim, çalışırken izin almak zor oluyordu. ama her yerin tedavi yöntemi farklı, bana çok fazla ilaç verildiğini ve dondurulmuşlarda 5. güne gidilmeliydi denildi. zaten ilk transferimde ohss olduğum halde transferim yapılmıştı. çok acı çektim bu 3 kez denemiş olma gerçeğini değiştirmese de yine de bu tedavimde inşallah olursa 5. gün denemesi yapılacak.
sizler nerde tedavi gördünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?