merhaba bayanlar.... ben de peş peşe 2 olumsuz tüp tedavimden sonra yaz sonu gibi tekrardan tedavi olacağım nasipse... Geçen hafta tekrardan doktor kontrolüne girdim. uzun aradan sonra tedavi sürecine girmek tekrara içimi kıpır kıpır yaptı.. doktorumu ve merkezi de değiştirdim. daha öncekileri aynı yerde yaptırmıştım.. aslında doktorumdan memnundum ama ilerde keşke dememek için değişim yaptım.. şimdi doktorumun yaklaşımı ve ilgisinden de memnun kaldım. Umarım sonu da güzel olur.
inşallah tez vakitte hepimiz hayırlısıyla cennet kokulu meleklerimize kavuşuruz..
sevgiyle kalın...
amin inş. canım,benimde 2 başarısız tüp bebek denemesi var biri tıp fakültesinde olmuştu diğeri antalya tüp bebekte,sen nerde yaptırdın
gelecek tüp bebekte denedim her ikisini de ... az önceki yazımda da bahsettiğim gibi doktorumla ilgili bir sıkıntım yoktu... şimdi Memorial ile denemeye karar verdim..
Benimde cuma günü transferim var çok heyecanlıyım kızlar Bahçeci fulya kliniğinde tedavi görüyorum. Merkezden çok memnunum umarım sonucumda pozitif olur(
merhaba bayanlar.... ben de peş peşe 2 olumsuz tüp tedavimden sonra yaz sonu gibi tekrardan tedavi olacağım nasipse... Geçen hafta tekrardan doktor kontrolüne girdim. uzun aradan sonra tedavi sürecine girmek tekrara içimi kıpır kıpır yaptı.. doktorumu ve merkezi de değiştirdim. daha öncekileri aynı yerde yaptırmıştım.. aslında doktorumdan memnundum ama ilerde keşke dememek için değişim yaptım.. şimdi doktorumun yaklaşımı ve ilgisinden de memnun kaldım. Umarım sonu da güzel olur.
inşallah tez vakitte hepimiz hayırlısıyla cennet kokulu meleklerimize kavuşuruz..
sevgiyle kalın...
günaydın canım aslında benim görünürde bir problemim gözükmüyo doktorum bana 3. den sonra yaparız demişti ama ben 3. yü yapmadan önce iştiyorum ben ve söyledim kendisine oda rahim içinden kürtür alınarak kabul edebiliceğini söyledi ofis tipi histreskopide varmış bana ondan mı yaparlar bilmiyorum çok ağrılı deil diye biliyorum ama ağrılıysada vallaha katlanıcam çünkü ne olursa olsun anne olmak istiyorum ayrıca bilinmeyen infilite ne ya bu sorun çok kötü bişeyin yok olmuyo denmesi daha kötü ayın 28 zinde gidicem bakalım beni neler bekliyo hiç bilmiyorum ilk kez tıp fakültesinde muayene olucam neler isteyecek onuda bilmiyorum size yazarım muayeneden sonra neyim varmış hepberaber öğreniriz inşallah
Benimde cuma günü transferim var çok heyecanlıyım kızlar Bahçeci fulya kliniğinde tedavi görüyorum. Merkezden çok memnunum umarım sonucumda pozitif olur(
bende antalya tüp bebek merkezinden memnunum ama olmadımı olmuyo,bu ay yumurtalar kalitesizdi,bu yumurtalar nasıl kaliteli hal geliyosa formülünü verseler,inş. bu ay herşey yolunda gider güzel haberler alırız senden
günaydın kızlar,benimde 2 tüp bebek denemesi ve 1 aşılama yapıldı ama sınuç hüsran olmadı olmadı,2,tüp bebeğin sonucu geçen hafta belli oldu,12 yumurta toplandı,3 tanesi boş çıktı,2 taneside yeterli büyüklükte değildi,7 tanesi döllendi 2,gün 2-3 hücrelilerdi 3,gün sadece 2 tanesi 1 tanesi 6 bir tanesi 5 hücreye gelebildi dr muz %30 şans verdi normalde 3,gün embriyosu 8 hücreli olması gerekiyomuş bizim öyle olmadı diğerleride 2 ve 3 hücreli kaldığı için embriyo donduramadık,embriyolar bölünmedi bunun nedeni yokmuş,yumurtadan da spermdende kaynaklı olabilirmiş hepside 2,kaliteydi,yıkım oldu bana elimden gelen bişey yok,neden yumurtalar kalitesiz olur bilmiyorum,en az 3 ay geçmesi gerekiyomuş teaviye başlmak için,allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba hoşgeldin vilda hayırlı olur inşallah canım dualarımız seninle doktorun kimdi fulyada
Doktorum Ümit Bey canım. Ümit Göktolga
merhaba duygu hoşgeldin aramıza umutsuzluğa kapılma benimde 2 denemede 1 tanecik kuzucum var:)herşey rabbimizin takdiri 3 ay neden bekliyosun yumurtalar kalitesiz die mi yoksa tüp bebeğe başlamak için 3 ay beklenmesi mi gerekiyormuş bu sırada protein almaya dikkat et düzenli beslen ne bileyim en azından arı sütü bal polen ye eminim ki faydası olacaktır ve en büyük faydfada rahat olmak olacak herhalde tabi beceremiyoruz ama hayırlısı olsun dua etmekten başkada yapacak bişey kalmıyo bizlere sen hangi merkezde denedin doktorun kimdi acaba
merhaba duygu hoşgeldin aramıza umutsuzluğa kapılma benimde 2 denemede 1 tanecik kuzucum var:)herşey rabbimizin takdiri 3 ay neden bekliyosun yumurtalar kalitesiz die mi yoksa tüp bebeğe başlamak için 3 ay beklenmesi mi gerekiyormuş bu sırada protein almaya dikkat et düzenli beslen ne bileyim en azından arı sütü bal polen ye eminim ki faydası olacaktır ve en büyük faydfada rahat olmak olacak herhalde tabi beceremiyoruz ama hayırlısı olsun dua etmekten başkada yapacak bişey kalmıyo bizlere sen hangi merkezde denedin doktorun kimdi acaba
tanıdığım bi kaç kişinin de doktoru ve hepsi hamile sende hamile kalırsın arkadaşım meleğine kavuşursun
canım ya ben cümlede düşüklük yapmışım özür dilerim 1 tane dondurulmuşuma kuzucuk dedimallah bağışlasın canım bebeğini,senin kaç tane oluşmuştu yumurtan,benim döllenmeden sonra embriyolar bölünmedi istenilen hücre sayısına gelmedi,transferden önce ön görüşme yaptık drumla o an yıkıldım,kendimi öyle çaresiz hissettimki çok zordu olmuycağını tahmin etmiştim ama umut işte,tramsferden sonra karnımı damla bebğim diye seviyodum ama damla annesine tutunmadan gitti,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?