Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın Pembecim , hadi bakalım inşallah doktor kontrolünden kafandaki tüm soru işaretlerinden arınmış ,güzel haberlerle bize dönersin..paranoyaklık falan değil sadece bir umut diyerek bir doktorla kalmıyoruz..ileride keşke dememek için ne duyarsak yapıyoruz...bu duygu tek sende mevcut değil... sadece bu dönemde kendini meşgul edecek yeni uğraşlar bulursan bir nevi rahatlarsın... hadi bakalım dönüşünü bekliyoruz...
merhaba canım tüm soru işaretlerim gitmedi ama biraz rahatladım amh ve kromozom testi yaptırdım 1,5 ay sonra çıkıcak kromozom testi biestoron tavsiye etti zaten ben onu önceki tedavimde kullanmıştım ve siğra içiyorum onu bırakmazsan olmaz hasta olarak kabul etmem dedi haftaya cuma histereskopi yapacak istersen dedi ama görünürde hiçbir sorunun yok istersen bakarız dedi döl yatağı herşey çok güzel görünüyo dedi ben baktırmayı düşünüyorum siz ne diyosunuz 3. olacağı için bir daha hayal kırıklığı yaşama dedi hastane çok kalabalıktı eşim biraz mızmızlandı bu doktor iyimi sen buna getirdin diyip durdu bilmiyorum ya herşey nasip olacaksa ordada olur diyorum sen nasılsın bakalım![]()
biraz da olsa rahatlamış olman güzel canım... inşallah test sonuçlarında güzel çıkar.. ben kromozom testini 2. ye başladığımızda yaptırmıştım.. ben de bu gidişimde doktoruma danışacağım histereskopi gerekli mi diye ? açıkcası ben de yaptırmayı düşünüyorum... hakkımızda hayırlısı olsun canım ya ... inşalalah göreceğimiz son tedaviler olup emellerimize kavuşuruz..
kızlar nerdesiniz yaaaa bugün nasılsınız histereskopi yaptıran varmı benim rahim röntgenimde sorun yok doktorumda görünürde bir sorun yok istersen bakalım dedi sizce napayım baktırayımmı çok kararsızım bu histereskopi bana rahatsızlık verirmi yaptıran arkadaşlar yorumlarınız bekliyorum ofis yaptırıcam ben bu arada
merhaba canım,bana histereskopi yapışdı birde laranaskopi yapıldı iksi birlikte herhangi bişey varmı diye sadece küçük bir polip varmış o alındı temiz çıktı,kafanda soru işareti kalmasın istiyosan yaptır,ben 1 gece hastanede kaldım,ameliyat sonrası biraz ağrın oluyo o kadar
günaydın Pembecim ... nasılsın ? neye karar verdin canım ?
ben de bu gidişimde doktoruma danışacağım ...
günaydın canım ya aslında biraz kararsız kaldım doktorumda istersen demişti korktum bide biraz ama doktorum yurt dışındaymış ona dün mail attım yapalım korkacak bişey yok 3-5 dakikalık bişey yazmış bende yaptırıcam sende yaptır ya bişey varsa çıkar en azından benim hep kafam orda 2. kez ne den olmadı bende bişey mi var:) bu soru işaretini kaldırmak istiyorum cuma günü size yazarım haberleri gayem bide bi konu takip ediyosun onun için san msj attım o ilaç iyi geliyosa ben amerikadan getirtebilirim ya sence ii gelirmi ben biostereon kullanıyorum
aklımda kalacak ya bişemmi var sorusu hep olacak aman yaptırıyımda kurtulayım canım dimi![]()
evet olan arkadaşlarımda korkulacak bir şeyin olmadığını söylediler... benim ilk başarısızlığımdan sonra neden tutmadığına dair bir sürü test yapılmıştı.. kromozom,kan ,şeker daha aklıma gelmeyen bir sürü test yapılmıştı.. sen de ilkten sonra araştırma yapılmadı mı hiç?
bu arada mesajını özelden yanıtladım canım ..
bana hiçbir test yapmadı canım aynı protokolle devam etti hatta 3. cüden önce histereskopi yaptırıyımmı die sordum ben 3. cide olmazsa istiyorum dedi sen yaptırmak istersen yaptırabilirsin dedi:) şimdi kromozom amh bide işte histreroskopi yapılcak başka bir doktora gidiyorum şimdilik
amin canım inşallah bu son olur rabbim hakkımızda hayırlısını versindeğişiklik umarım bize uğurlu gelir... ben de bu 3. denememde doktorumu değiştirdim... haklarımızda hayırlısı olsun canım...
canım çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın yarın doktora gidicem tüp bebeği yaptırdığım merkezden başka hiçbir doktora gitmedim merakla bekliyorum ne diycek bende sizi seviyorum dert ortağımsınız hepinizama bu umutsuzluğum bitmiycek eşimde umutsuz birimizde olacağına dair bir umut olsa herşey daha güzel olurdu herhalde
Canim sen memorial gidiyorsun? Orada hic degiklik yapmazlar ayni protokolle devam ederlerde.amin canım inşallah bu son olur rabbim hakkımızda hayırlısını versin![]()
MERHABA KIZLAR OPERATİF HİSTERESKOPİ OLDUM ŞU AN BEL VE KASIK AĞRIM VAR SONUÇ HİÇBİŞEY ÇIKMADI OFİS OLACAKTIM Bİ ANDA OPERATİF OLDUAMA MUTLUYUM BİŞEY ÇIKMADI FAKAT AMH DEĞERİM DÜŞÜK BUDA E BÜYÜK ENGEL TABİ
![]()
geçmiş olsun canım...bu ne hız böyle:) daha düne kadar kararsız kalmıştın ne ara karar verip oldun :) hızına yetişilmiyor ... temiz çıkmasına sevindim arkadaşım... Amh değeri düşük olup da hamile kalan çok var ... hiç takılma bunlara sadece önüne bak..
bir kaç güne toparlanırsın ağrın sızın kalmaz tatlım...
teşekkür ederim gayem vallaha bu soru işaretiyle yaşıyamadım bi an önce oluveriyim dedim ama hemen tüp düşünmüyorum ağustosta yapalım dedi yok istemiyorum eylülde başlıycam alalhın izniyle bu arada kilolarımı veririm sigarayı bırakırım nasipten ötesi yok canım inşallah hepimiz o meleklerinin sevgisini bağrımıza basarak hissedicez ben inanmak istiyorum