• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. tüp bebek denemesi yaptıracaklar ve başarılı olanlar buraya

olmakla en iyisini yapmşsın canım .. bir daha ki tedavinde kafanda soru işaretlerine yer vermeden başlamak senin için olacak...
ne zaman kendini hazır hissediyorsan o zaman başla tatlım... belki belli mi olur bu ara dönemde meleğin kendiliğinden çıka gelir ...:16:
bir an evvel sigarayı bırak canım... ben bıraktım darısı en kısa sürede senin başına...
inanıyoruz ve canı gönülden istiyoruz Allah'tan anne olmayı...:16:

bırakıcam canım inaşallah uğraşıyorum aminnn inşallahh:)

MERHABA KIZLAR OPERATİF HİSTERESKOPİ OLDUM ŞU AN BEL VE KASIK AĞRIM VAR SONUÇ HİÇBİŞEY ÇIKMADI OFİS OLACAKTIM Bİ ANDA OPERATİF OLDU :p AMA MUTLUYUM BİŞEY ÇIKMADI FAKAT AMH DEĞERİM DÜŞÜK BUDA E BÜYÜK ENGEL TABİ :14:

geçmil olsun canım,senin adına çok sevindim temiz çıkmasına gözün aydın

Kızlar bende bu ay 3 deneme yapacağım inşallah yarın opu var bende sorun rezerv azlığı 2 tane yumurta var inşallah boş çıkmazlarlar herşey yolunda giderse cuma günü transferimde olur

Kızlar bende bu ay 3 deneme yapacağım inşallah yarın opu var bende sorun rezerv azlığı 2 tane yumurta var inşallah boş çıkmazlarlar herşey yolunda giderse cuma günü transferimde olur

merhaba sea, umarım o iki yumurtan sana hayırlısıyla kaliteli embriyolar olarak geri dönsün canım... şansın en bolundan olsun canım..

merhaba sea, umarım o iki yumurtan sana hayırlısıyla kaliteli embriyolar olarak geri dönsün canım... şansın en bolundan olsun canım..

Sağol canım inş allah kimsenin emeklerini boş çevirmesin ve kucagından kuzucugunu eksik etmesin ben olacağına inanıyorum hepimiz bu duyguyu tadacağız inş cok beklemeyiz

Sağol canım inş allah kimsenin emeklerini boş çevirmesin ve kucagından kuzucugunu eksik etmesin ben olacağına inanıyorum hepimiz bu duyguyu tadacağız inş cok beklemeyiz

Amin arkadaşım... hep bu şekilde positive ol ve karamsarlık evinin kapısından içeri girmesin... yarın durumundan haberdar et bizleri.. Dualarım seninle..

Amin arkadaşım... hep bu şekilde positive ol ve karamsarlık evinin kapısından içeri girmesin... yarın durumundan haberdar et bizleri.. Dualarım seninle..

Mutlaka haberdar ederim konuşabildiğim bi sizler varsınız daha önce tecrübelere dayanarak öğleden sonra 3-4 gibi arayıp durumunu bildiriyorlar boş çıkmaz ise bu sefer olacağına inanıyorum bu akşam yasinde okuyacağım kendime hepimize vefat eden anneme ve yüce rabbime yalvaracağım annemi aldı kanadım kırıldı kuzucuğumun olması için ol desin diye yalvaracağım kanadım tekrar olsun diye yoksa bir kanat kırıklığına daha dayanamam aman o kısmını düşünmüyorum yüce rabbim inşallah nasip edecek

Mutlaka haberdar ederim konuşabildiğim bi sizler varsınız daha önce tecrübelere dayanarak öğleden sonra 3-4 gibi arayıp durumunu bildiriyorlar boş çıkmaz ise bu sefer olacağına inanıyorum bu akşam yasinde okuyacağım kendime hepimize vefat eden anneme ve yüce rabbime yalvaracağım annemi aldı kanadım kırıldı kuzucuğumun olması için ol desin diye yalvaracağım kanadım tekrar olsun diye yoksa bir kanat kırıklığına daha dayanamam aman o kısmını düşünmüyorum yüce rabbim inşallah nasip edecek

canım başın sağ olsun.Allah rahmet eylesin .. çok üzüldüm inan.. inşallah tez vakitte Allah bebeğine sana bağışlar tatlım..

merhaba hoşgelsin inşallah rabbim dualarını kabul eder sorunsuz transferin olur ve bebeklerini alır gelirsin bizde burda senin güzel haberlerini alırız canım dularımız hepimiz için rabbim kabul ederse:16:

kızlar hepinizin ramazan ayı mübarek olsun bu mübarek ayda rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlara vesile olsun inşallah hepimizin umutla beklediği meleklermize kavuştursun göbişler dolsun inşallahhh aminnnnnn:)

Son düzenleme:
kızlar hepinizin ramazan ayı mübarek olsun bu mübarek ayda rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlara vesile olsun inşallah hepimizin umutla beklediği meleklermize kavuştursun göbişler dolsun inşallahhh aminnnnnn:)

teşekkürler Pembecim ; sana da hayırlı Ramazanlar...bu ayın suyu yüzü hürmetine dualarımız kabul olsun canım..

merhaba kızlar bugün artık bu tüp bebekle uğraşmaktan sıkıldığımı hissediyorum umutsuzum mutsuzum cuma günü doktora gidicem ama sanki yeniden tedavi istemiyorum böyle hissediyorum herkez oluruna bırak diyip duruyo allah biliyo sen ne yaparsan yap olmıycaksa olmaz diyolar iyice bunaldım sakın allaha isyan etme rabbine dua et rabbinden iste bana herkez bu teselliyle geliyo neden bu kadar çok istiyosun bebek diyolar önce kendin kendi canın diyolar olunca sanki çok kıymet bilecek evlatlarımız bizim deil allahın diyolar kafam çok karışık benim bu kadar çoçuk istemem neden anormalmiş gibi geliyo nie bana herkez farklı bişeyle geliyo gözlerim anlatırken doluyo ama onlar bana belki olmaması daha hayırlı diyolar allah böle istiyo belki diyolar:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Canım aynısı bende de oluyor hayırlısı ile olsun dua et sen ayakta durmalısın önce sensin senin sağlığın önemli vs vs vs evet sağlığım önemli ve sağlığımı kaybetmeden ben cocugumu kucağıma alacağım allahın izniyle bazen diyorum ki birileri bana ah buda olmadı ne. Olacak şimdi galiba senin hiç çocugun olmayacak yazık kız sana falan deseler daha da umutlu olurum acaba

duygu hepimizin güzel haberlerini alıcaz canım bakalım burdan bende beklemedeyim bu ay gel dedi bana ama bilmiyom kararım kesin değil:)accık kilo versem süper olcak yaaa

amin inş. Canım mübarek günlerde rabbim duamızı kabuletsin.canım bende kilo vermeye çalışıyom haftada 3 gün plates ve aerobik kursuna gidiyom 15 gündür dietisyenede gittim,ilaçlar ödem oluşturdu şişirilmiş davul gibi oldum biraz kilo vermem gerek yeni tedaviye başlamka için,bazende içimden bir ses normal kendiliğinden olucak sabret diyo bazende kendimi çok çaresiz hissediyorum.

Canım aynısı bende de oluyor hayırlısı ile olsun dua et sen ayakta durmalısın önce sensin senin sağlığın önemli vs vs vs evet sağlığım önemli ve sağlığımı kaybetmeden ben cocugumu kucağıma alacağım allahın izniyle bazen diyorum ki birileri bana ah buda olmadı ne. Olacak şimdi galiba senin hiç çocugun olmayacak yazık kız sana falan deseler daha da umutlu olurum acaba
merhaba sea hoşgeldin bazı bakışlar yakalıyosun insanların gözünde olmayacak bunun çoçuğu die acıyarak bakıyolar herşey allahın takdiri tatlım rabbim verirse bizimde meleğimiz gelir inşallah birgün
amin inş. Canım mübarek günlerde rabbim duamızı kabuletsin.canım bende kilo vermeye çalışıyom haftada 3 gün plates ve aerobik kursuna gidiyom 15 gündür dietisyenede gittim,ilaçlar ödem oluşturdu şişirilmiş davul gibi oldum biraz kilo vermem gerek yeni tedaviye başlamka için,bazende içimden bir ses normal kendiliğinden olucak sabret diyo bazende kendimi çok çaresiz hissediyorum.

amin canım inşallah ya bende platese başladım erkekler görüyo mal gibi bakıyo die bıraktım deişik hareketler yaptırıyolar heriflerin gözünün önünde :17:sen verdinmi kilo

Back
X