3. tüp bebek denemesi yaptıracaklar ve başarılı olanlar buraya

mrb arkadaşlar yeni gördüm bu formu bende 3.denememde bebeğimi kucağıma aldım oğluşumu artık uzman dr.kadar tecrübeliyim:))

merhaba hoşgeldin serender sen hangi tüp bebek merkezlerinde denedin ve hangi merkezde gebelik elde etttin bize biraz bahsedermisin ve o oğluşunu benim yerimede öp rabbim bu mürek ayın hürmetine hepimize senin yaşadığın mutluğu yaşatır inşallah

merhaba hoşgeldin serender sen hangi tüp bebek merkezlerinde denedin ve hangi merkezde gebelik elde etttin bize biraz bahsedermisin ve o oğluşunu benim yerimede öp rabbim bu mürek ayın hürmetine hepimize senin yaşadığın mutluğu yaşatır inşallah

inşallah allah herkeze yaşatsın canım rabbim şu mübarek günlerde yüzünüzü güldürsün evlattan yana...

ben:
1.olarak anatolia hakan yaralı
2.olarak anatolia hakan yaralı bülent traş ikisi hangisi boştaysa baştan savma bir tedavi oldu
3.maddi açıdan fiyat olarak en uygun bulduğumuz maya osman denizhan özgün

3 tedavide de gebelik oldu ama 10.haft hep kalbi durdu bebişlerin meğer pıhtılaşma varmış direk tüp bebek diyen dr.beni hiç araştırmamışlar hep sperme göre tedavi uyguladılar 2 defa kürtaj oldum 6 ay araları tedavilerimin...oğlum şuan 20 aylık 5 .yılımız biticek temmuzda...
çok yorucu yıpratıcı üzücü aşamalardı son tedavim negatif olsaydı bitmiştik biz maddi olarak zaten borç harç tedavi olduk madevi olarakta bitecektik allah şükür hala borç ödüyoruz ama neyseki oğlum tesellimiz oldu....

Son düzenleyen: Moderatör:
öperim teyzesiii öpmemmmi seve seve:)))
arkadaşlar birde ben anneler gününde kürtaj olmuştum ağlaya ağlaya anne olamıcam diye diye narkozdan uyanmışım...hala gözlerim dolar aklıma gelince..ama inanın hepsi bebeğiniz olunca geçicek bütün stres üzüntü.daha sonra toparlandım neler yaparım diye araştırdım 4444 dua var en son tedavimde onu okudum suya ve 21 gün süren tedavimde hergün bir yasin ve taha suresini okudum herşey rabbimin izniyle en son oğluma hamile iken 15 gün hastanede yattım dış gebelik belirtisi ile kanama oldu 3.ay bitene kadar...ama rabbim korudu işte...herşey dua ile oğlumun adınıda taha koyduk

inşallah allah herkeze yaşatsın canım rabbim şu mübarek günlerde yüzünüzü güldürsün evlattan yana...

ben:
1.olarak anatolia hakan yaralı
2.olarak anatolia hakan yaralı bülent traş ikisi hangisi boştaysa baştan savma bir tedavi oldu
3.maddi açıdan fiyat olarak en uygun bulduğumuz maya osman denizhan özgün

3 tedavide de gebelik oldu ama 10.haft hep kalbi durdu bebişlerin meğer pıhtılaşma varmış direk tüp bebek diyen dr.beni hiç araştırmamışlar hep sperme göre tedavi uyguladılar 2 defa kürtaj oldum 6 ay araları tedavilerimin...oğlum şuan 20 aylık 5 .yılımız biticek temmuzda...
çok yorucu yıpratıcı üzücü aşamalardı son tedavim negatif olsaydı bitmiştik biz maddi olarak zaten borç harç tedavi olduk madevi olarakta bitecektik allah şükür hala borç ödüyoruz ama neyseki oğlum tesellimiz oldu....

öperim teyzesiii öpmemmmi seve seve:)))
arkadaşlar birde ben anneler gününde kürtaj olmuştum ağlaya ağlaya anne olamıcam diye diye narkozdan uyanmışım...hala gözlerim dolar aklıma gelince..ama inanın hepsi bebeğiniz olunca geçicek bütün stres üzüntü.daha sonra toparlandım neler yaparım diye araştırdım 4444 dua var en son tedavimde onu okudum suya ve 21 gün süren tedavimde hergün bir yasin ve taha suresini okudum herşey rabbimin izniyle en son oğluma hamile iken 15 gün hastanede yattım dış gebelik belirtisi ile kanama oldu 3.ay bitene kadar...ama rabbim korudu işte...herşey dua ile oğlumun adınıda taha koyduk

çok zor şeyler yaşamışsın canım ama en sonunda yavrun kucağında bende ümid ediyorum bebeğim gelecek diye benim yumurtalık rezervimde azalma var 31 yaşındayım aslında bir yanın umutlu bir yanım değil insan kendini bile anlamıyo bazen ikilem içinde bir beyin sağ tarafı başka sol tarafı başka çalışıyo sanki:)anatolyayı bende internette çok araştırdım bir mail atmıştım hemen aradılar randevu falan almıştım fakat okuduğum yorumlar fikrimi deiştirmeme neden oldu bahçeciyi tercih ettim ama olmadı nasip şimdi ankarada başka bir doktorla görüşüyorum bu kez raporla deniycem çünkü 2 tüp bebek bizi biraz zorladı kullandığım fazla ilaç nedeniyle bakalım eylül die düşünüyorum bi aksilik olmazsa

merhaba sea hoşgeldin bazı bakışlar yakalıyosun insanların gözünde olmayacak bunun çoçuğu die acıyarak bakıyolar herşey allahın takdiri tatlım rabbim verirse bizimde meleğimiz gelir inşallah birgün

amin canım inşallah ya bende platese başladım erkekler görüyo mal gibi bakıyo die bıraktım deişik hareketler yaptırıyolar heriflerin gözünün önünde :17:sen verdinmi kilo

canım 2 kg verdim benim gittiğim spor merkezinde sadece bayanlar o yüzden rahat oluyo

3.tedavimde 65 kilodan 54 kiloya düştüm 2 ay da üzüntü stress tedavimde allaha şükür hamilede kaldım 3 kilo daha verdim evlendiğimde bile 51 kg değildim 3 aylık hamileyken 51 kg dım gören bukıza ne oldu yine düşük yapıcak diyormuş arkamdan...pko hastasıyım+kanda pıh.var eşimde azo idi şuan düzeldi.65 kg doğum yaptım sütüm gelmedi 2 ayda 70 kg oldum en son 71 çıktım. şimdi 2 aydır şuan 66 kg indim neyseki..sizede kolay gelsinnnn

merhaba kızlar bugün salavat-ı tefriciye okumaya karar verdim allahaın izniyle 4444 tene okunması gerekiyormuş sizlerde okuyup bana bağışlarmısınız belki bu mübarek ayda rabbim dualarımı kabul eder

evet canım ama ben kimseye söyleyemedim sadce kayınvalideme anneme:(
benim onlar bile bilmiyordu sadece eşimm ben şöyle yaptım kendim niyet edip başladım onlara eşimin tayini için demiştim...onlarda bağışlarken niyet eden kişiye bağışlıyorum rabbim niyetini kabul eyle demişlerdi bağışlarken..

MERHABA KIZLAR OPERATİF HİSTERESKOPİ OLDUM ŞU AN BEL VE KASIK AĞRIM VAR SONUÇ HİÇBİŞEY ÇIKMADI OFİS OLACAKTIM Bİ ANDA OPERATİF OLDU :p AMA MUTLUYUM BİŞEY ÇIKMADI FAKAT AMH DEĞERİM DÜŞÜK BUDA E BÜYÜK ENGEL TABİ :14:

canım çokk geçmiş olsun birşey çıkmadığına sevindim.enazından için rahatladı.

arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar,
inşallah bu mübarek aylarda Rabbim herkesin gönlündekini nasip eder.bizlerede hayırlı evlat nasip etsin.
tutulan oruçların yüzü suyu hürmetine Rabbim evlat hasreti çeken herkese evlat sevgisini yaşatsın

benim onlar bile bilmiyordu sadece eşimm ben şöyle yaptım kendim niyet edip başladım onlara eşimin tayini için demiştim...onlarda bağışlarken niyet eden kişiye bağışlıyorum rabbim niyetini kabul eyle demişlerdi bağışlarken..
forumdan iki arkadaşımda okuycak allah kabul ederse bakalım kendim daha başlıyamadım adet oldum ama dün kararını alırken adetli olduğumu düşünemedim:(
canım çokk geçmiş olsun birşey çıkmadığına sevindim.enazından için rahatladı.
teşekkür ederim canım sağolasın evet şu an rahatım dün hasta olmuşum haberim bile olmadı feci bi kasık ağrım oluyodu benim hasta olurken olmadı şaşırdım 1. günü dayanılmaz ağrım oluyodu dünde adetli olduğummu galiba bu yüzden hatırlayamdım hehe:)
arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar,
inşallah bu mübarek aylarda Rabbim herkesin gönlündekini nasip eder.bizlerede hayırlı evlat nasip etsin.
tutulan oruçların yüzü suyu hürmetine Rabbim evlat hasreti çeken herkese evlat sevgisini yaşatsın

seninde mübarek olsun yeşilim rabbim hepimizin dualarını kabul etsin:16:

Son düzenleme:
mumucum ben yine aynı hastanemde yada şişli memorialda düşünüyorum.şişli bana uzak olduğu için ve dr umu sevdiğim için yine ataşehir bana sıcak geliyor. ama şişlinin de labratuvarı çok iyi diyorlar.gerçi ataşehirin embriyologuda şişliden gelmiş yıllarca orada çalışmış biri. biliyorsun bize pgt yapılıyor. o yüzden embriyologların tecrübeleri de önemli.

kararsızım henüz eylül gibi düşünüyorum tabi nasip. belli olmaz. belki de artık dr beni daha iyi tanıyor bu sefer ona göre düşünür diyorum. hem de 3. denemem olacağı için aynı yerde bana indirim de yapacaklar. o yüzden ataşehir e hala sıcak bakıyorum. acaba şişliye gitsem aynı indirimi yaparalar mı? sonucta aynı gurubun hastaneleri? ben şişliye gitsem ya aynur hanımı yada müstecab beyi isterim. çünkü bütün hastaların ilaç dozlarını bu ikisi ayarlıyormuş. aynur hanım oranın bölüm şefiymiş. benim bir arkadaşım öyle dedi. iki dr oradan ayrıldı diye hastanedeki sistem çökmez merak etme. ben yine de güveniyorum şişliye.

sen de 2 defa memorial şişlide mi yaptırdın? negatifler için üzülüyoruz ama en iyi şartlarda bile ilk seferde olma ihtimali %40-50 arası. bizler zaten zor vakayız. o yüzden moralimi bozmamaya çalışıyorum. bak incinin de pgt yaptırma zorunluluğu vardı ama 3. de oldu. inş bizimkiler de 3. de bize gelir ve bizi daha fazla yormazlar.bu işler nasip kısmet. daha zamanımız gelmemiş demekki.

sevgilerimle mumucum.

artemise de 3 kere şişli de mi yaptırdın diye yazmıştım ama o bana cevap yazmadı. merka ediyorum.

Ayy ozur dilerim yeni gordum bu mesaji. Hala tam nasil takipo edecegimi ogrenemedim. Evet canim Sisli Memorial'da yaptirdim ilk iki denemeyi ben. Orayi sevmedim ama. Semra hanim icin gittim herkes gibi malum profesor falan diye. Ama birkez goruyorsun onuda hepsi bu. Yani sonucda orada herhalde butun doktorlarin elinden gecmisimdir. Bu durum sanki fabrika gibi geldi bana. Teknoloji iyi olabilir ona birsey diyemem ama doktorlar benim kanda pihtilasmayi bile tespit etmediler dusun yani. Kendim gidip yaptirdim en sonunda. Birde baslarken iyi pozitif isler kotu gidince ehh boyle bu isler oluncaya kadar devam diyorlar. Yani hicbir protokol'de degisilik yapmak yok. Ayni sey neyse git/gel devam edicekmisiz. Cok mesgul bir yer arasan kimseye ulasamazsin. Soru sorsan cevap alamazsin. Benim sinirimi ve moralimi bozdu bu yer. Pozitif ve hastayla iletisimi olan bir doktor ve tek doktor istedigim icin oraya gitmem. Transfer icin bizi 2 saat ameliyat elbisesi ile diger hanimlarla bekletmislerdi. Kimin transfer yapacagi veya OPU yapacagi tamamen piyango isi ogun sansina ne varsa. Ben gidip tek tek rica edip israr edip mucadele edecek gucum olmadigi icin belkide istedigim doktorla muhatap olamadim. Umarim bir fikir verdi benim deneyimlerim.

bende okurum tefriciye şu mübarek günlerde arkadaşım ne olucakki birde tüp bebekten önce ben ananas ve ballı bir karışım yemiştim öğrenip yazıyım buraya yumurta kalitemi artırması ve sprem ve yumurta sağlıkla birleşsin diye gonal f aldığımız ecz.yaptırmıştı. allah yar ve yardımcınız olsun

bende okurum tefriciye şu mübarek günlerde arkadaşım ne olucakki birde tüp bebekten önce ben ananas ve ballı bir karışım yemiştim öğrenip yazıyım buraya yumurta kalitemi artırması ve sprem ve yumurta sağlıkla birleşsin diye gonal f aldığımız ecz.yaptırmıştı. allah yar ve yardımcınız olsun

serender saol arkadaşım kaç tane okursun acaba sayı ile bildirirsen bi liste hazırlıyoruzda:) bi kaç arakaşımda talip oldu forumda şimdilik benle beraber 4 bide sen 5 :) aaa neymiş o canım ya sen hangi şehirdesin yaaaa benim yumurtalar tırt ya öğrenip yazarsan çok sevirim

tarçın bal karışımımı canım

günaydın arkadaşlar canım bende tefriciye okurum yarın adetim biticek inş.bebekte olduğu için şimdilik 100 tane okurum allah nasip ederse...fazla da eksikte okursamda haber veririm

ananslı karışımı sordum kızlar...

%100 ananas suyu
anzer balı
doğal progestoron içeren (yumurta ve spremi tutan )sarıhavza otu kök suyu
has incir ezmesi
hepsi bu kağıda yazıp verdiler sağolsunlar ama yapamaya bilirmişsiniz ölçüsünü yinede deneyin...
isteye ecz numarasınıda veriyim:)))):nazar:
biz geçen yıl hollandaya göndermiştik kuzenime miyom için kurtuldum demişti
rabbim vesile bunlar sebeb oluyor işte denemedim diyeceğim bişey kalmadı benim o açıdan deneyin derim...

zeten bilimsel açıdan da bunlar kadın hhast iyi gelen bitki ve meyveler...

Back
X